- 20 Nisan 2009
- 4.807
- 703
- 648
Söyler artık canım nasılsa planlı olacak hatta anestezi için tahlillere başlıyorlar EKG falanAmin canım bakalım artık bu gün söylermi gününü çok merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyler artık canım nasılsa planlı olacak hatta anestezi için tahlillere başlıyorlar EKG falanAmin canım bakalım artık bu gün söylermi gününü çok merak ediyorum
Bana ilkte tahlil EKG yapılmamıştı sadece sorular verildi o kadar bakalım artık ne söylicek bu günSöyler artık canım nasılsa planlı olacak hatta anestezi için tahlillere başlıyorlar EKG falan
Benden sora sırada sen varsın gibi duruyorBana ilkte tahlil EKG yapılmamıştı sadece sorular verildi o kadar bakalım artık ne söylicek bu gün
galiba öyle. halbuki hiç aksatmıyorum. haftaya kan değerleirme bakılacak orada belli olur. yok ayrılmadım. haftada 1-2 gün evde çalışıyorum. direniyorum ama artık dayanamıyorumBende de aynı sıkıntı var. Salata yaparken ikinci domatesi doğrayacak canım kalmıyor sanki bayılacağım gibi oluyor. Vitaminlerimiz yetmiyor artık büyük ihtimalleson düzlükteyiz dayanalım biraz daha. Sen işten ayrıldın mı?
3 kg , 50 cm bebek yapacaksın işin ne :) sipairş üzerine bebek yapılırBence biz anneleri etrafımızdakiler yoruyor. Fiziksel olarak bir sıkıntım yok şükür. Dün mesela dr'a gittik eşim diyor ki bu çocuk kilo almamış 2 hafta önceye göre. Halbuki 350 gr almış daha ne alsın 10 kilo mu doğuracağım. Hiç açıp da bu hafta kaç kg olması gerekiyor diye bakmaz anca yorum yapar. Kv arıyor soruyor söylüyorum en az 3 kg olsun diyor. Görümcem eski makineler az ölçüyor sen o kilodan 200 gr daha düş diyor. Vallahi yüreğime su serpmeleri lazımken kor atıyorlar hamile insanla böyle konuşulur mu yoruldum artık.
kaçtaydı randevunAmin canım bakalım artık bu gün söylermi gününü çok merak ediyorum
Günaydın, ben de biraz yorulmaya başladım 37. Hafta eşiğini geçtikten sonra daha zor gelecek gibime geliyor. Çok sabırsızlanıyorumgünaydın kızlar. bu ara elim ayağım çok boşalıyor. neden olur ki ya. göbeğim artık oturunca bacaklarıma dayanıyor. 34 oldum bu arada. yoruldum kızlar ya sizde aynısınızdır eminim. psikolojik olarak yoruldum, fiziksel olarak yoruldum
normal gelmesini mi bekleyeceksiniz yoksa kesin sezeryan demiş miydi doktorunGünaydın, ben de biraz yorulmaya başladım 37. Hafta eşiğini geçtikten sonra daha zor gelecek gibime geliyor. Çok sabırsızlanıyorumhaftaya doktorumuzla doğum detaylarını konuşacağız bakalım
![]()
Bebegin başı doğum pozisyonunda kilosu iyi doktorum normal olmaması için bir sıkıntı yok demişti detayları da haftaya konuşacağız. Kafa buyuklugu de iyi.normal gelmesini mi bekleyeceksiniz yoksa kesin sezeryan demiş miydi doktorun
evet tabi normal olması daha güzel :) belli olmuyor şimdiki bebeklere. son dakika dönenler oluyorBebegin başı doğum pozisyonunda kilosu iyi doktorum normal olmaması için bir sıkıntı yok demişti detayları da haftaya konuşacağız. Kafa buyuklugu de iyi.
Ben çabuk toparlanmak ve süreç için sağlıklı olduğundan normal doğum istiyorum. Tabii ki Bebek karar veriyor son dk Kordon dolanması kaka yapması ya da komplike bir durum olmazsa tercihim, isteğim normal doğum inşallah![]()
Bana ders oldu canım artık aklıma ilk gelen mama oluyor zaten bebeğim çok ufak dogacak yetebilecek miyim düşüncesi beli beni üzüyor.Benimkide aç kalmış 3200 doğdu 2600 çıktık hiç takip etmediler ebeler zaten Türkiye'de bilmiyorum bütün hastanelerdemi böyle doğdu doğmaz verdiler bana benim zaten ağrılarım var Allah'tan eşim becerdi bez değişmeyi ama tek onunla olmuyorki mesela bizim memlekette doğdu bebek bebeklerin kaldığı odaya götürüyorlar ve orda dört dörtlük bakıyorlar bebeklere ebeler sadece emmesinde getiriyorlar annede dinleniyor hemşireye giyim bile verilmiyor biz ama giyimine bezine kadar veriyoruz ondan ben kendimle mama götürücem gerçi ilktede götürdüm sadece çok az izin verdiler vermeye bende kaldım tek başına süt geliyormu gelmiyormu anlamadım bile aklıma gelince sinir oluyorum gercekten
Onu da yanıma alıp öyle yıkandım şimdi temizlenince daha sakinleştim teşekkür ederimZorlama kendini canım Uzan ya bebegide yaninaa al kitap falan dinlemezmi alistiysa parka hep istes Bebek dogunca işin daha zor Allah yardımcinn olsungerçekten çok sıcak burda hava
ilk kızımda 1 hafta küvezde kalınca bende o ara hem sağdım hem bestlaktır, süt yapan çaylardır. hepsini yapıp sütümü arttırdım. kızım küvezden çıkınca çok şükür sütüm vardı. şimdi doğumdan sonra hemen sütüm gelmez diye kara kara düşünmeye başladım. gece uykum kaçıyor. sürekli bunu düşünüyorum.Bana ders oldu canım artık aklıma ilk gelen mama oluyor zaten bebeğim çok ufak dogacak yetebilecek miyim düşüncesi beli beni üzüyor.
Gebe polikliniğin de fırça yedim birde bazen iyisine denk gelmiyoruz maalesef. Perinatoloji gelmeden önce oraya uğra dedi bende gittim sabah niye gelmedin ben şimdi napabilirim sana dedi. Bende sinirlendim meslektaşınız bana gelmem gereken saati söylese ona göre gelirdim dedim. Bizim kötü yanı gebe polikliniğin de sabit doktor olmuyor hep stajyer doktor var bir sıkıntı olunca uzmanı arıyorlarCanım ne yaptın gittin mi doktora
Konuşmayı çok seven biri değil ne demek ya. Doktor değil mi niye anlatmıyor. Hay allahım
Bende de aynı sıkıntı var. Salata yaparken ikinci domatesi doğrayacak canım kalmıyor sanki bayılacağım gibi oluyor. Vitaminlerimiz yetmiyor artık büyük ihtimalleson düzlükteyiz dayanalım biraz daha. Sen işten ayrıldın mı?
Hadi güzel haberlerle gel bize. Belki gün verir sezaryen içinn
Ben lansinoh sürüyorum ya dayanamıyorum hem hassasiyet var hem kaşıntı. Biraz iyi geliyor
Eşin bilmediği için söylüyordur kilo almamış diye ama kayınvaliden beni sinir etti. Siparişle mi geliyor bebek ya allahım sağlıkla gelsin bunlar azıtmış hepsi. Tövbe ya
İnşallah canım ne güzel düşünüyorsun en güzeli doğal olanı da işte eskiden doktorlar için sezeryan gelir kapisiydi o zaman sancım yok biseyim yok nst de sancı var diyip aldılar hemen hastaneyeBebegin başı doğum pozisyonunda kilosu iyi doktorum normal olmaması için bir sıkıntı yok demişti detayları da haftaya konuşacağız. Kafa buyuklugu de iyi.
Ben çabuk toparlanmak ve süreç için sağlıklı olduğundan normal doğum istiyorum. Tabii ki Bebek karar veriyor son dk Kordon dolanması kaka yapması ya da komplike bir durum olmazsa tercihim, isteğim normal doğum inşallah![]()
Bende öyle hiss ediyorumBenden sora sırada sen varsın gibi duruyor![]()
5kaçtaydı randevun
Canım inşallah sağlıkla gelsin her şey yolunda gitsin iyi düşünmüşsünBebegin başı doğum pozisyonunda kilosu iyi doktorum normal olmaması için bir sıkıntı yok demişti detayları da haftaya konuşacağız. Kafa buyuklugu de iyi.
Benimde bir hafta gelmemişti bana rezene çayı çok fayda etmişti hatta diyorum doğum yapacağım hafta içersem zararı olur mu diyeilk kızımda 1 hafta küvezde kalınca bende o ara hem sağdım hem bestlaktır, süt yapan çaylardır. hepsini yapıp sütümü arttırdım. kızım küvezden çıkınca çok şükür sütüm vardı. şimdi doğumdan sonra hemen sütüm gelmez diye kara kara düşünmeye başladım. gece uykum kaçıyor. sürekli bunu düşünüyorum.