-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Selen_Ay Selen_Ay

Canım son bi kaç senedir sezeryan sonrası normal doğum (ssvd) fazlasıyla destekleniyor, bunun için açılan face grupları var, denk gelmişsindir belki. İstanbulda Zeynep Kamil hastanesinde bunun için ayrı bir bölüm açıldı. Bence desteklenmeli de zaten. Her doğum bir değilki, ilkinde olmadı belki ama bunda sancımla gidersem, açılmam olursa, vücudum normale müsaitken neden bir daha kessinler ki beni, her kesinin ardından, neden fazla çocuk sahibi olma şansım biraz daha azalsın ki.

MutluBulut_ MutluBulut_

Siz alışveriş yapınca, ikinci çocuktan dolayı heralde çok heycanlanmıyordum. Bugün çamaşırları çıkarıp yıkayınca, minik minik asınca bi gario oldum, özlemişim minik bebek sevmeyi, ayrı bi heyecan oldu bende bugün :)

Selen_Ay Selen_Ay

Canım son bi kaç senedir sezeryan sonrası normal doğum (ssvd) fazlasıyla destekleniyor, bunun için açılan face grupları var, denk gelmişsindir belki. İstanbulda Zeynep Kamil hastanesinde bunun için ayrı bir bölüm açıldı. Bence desteklenmeli de zaten. Her doğum bir değilki, ilkinde olmadı belki ama bunda sancımla gidersem, açılmam olursa, vücudum normale müsaitken neden bir daha kessinler ki beni, her kesinin ardından, neden fazla çocuk sahibi olma şansım biraz daha azalsın ki.

MutluBulut_ MutluBulut_

Siz alışveriş yapınca, ikinci çocuktan dolayı heralde çok heycanlanmıyordum. Bugün çamaşırları çıkarıp yıkayınca, minik minik asınca bi gario oldum, özlemişim minik bebek sevmeyi, ayrı bi heyecan oldu bende bugün :)
Tabiki ayni alisveris heyecani olmaz canim

Guzel

Guzel bir renkmis canim yanlis animsamiyorsam bir arkadasiminda evi bu renkti hostu :)

Resimde daha mavimsi durmuş ama bu kadar mavimsi değil canım, biraz daha lilamsı bişey işte. Nasıl bir renkse tarifte edilmiyor arkadaş :KK45:
Hayırlısıyla biteydi de odasını da bitireydik kuzucuğumun

Bende ayniyim surekli bakip seviyorum :KK70:

Siz bekleyin bekleyin. Bana da az kaldı ben de bakıp bakıp sevicem kızçemin kıyafetlerini.
Annesi sever onuuuu
:KK200: :KK46::KK46:

Selen_Ay Selen_Ay

MutluBulut_ MutluBulut_

Denk geliyorum canım öyle gruplara, hatta İDA da kaç kişiyi gördüm SSVD yaptırılanları ama işte sayıca az.
Aynen her çocuk bir değil, her gebelik bir değil, her doğumda bir değil. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş.

Annesi minnacık kıyafetleri görünce insan heyecanlanmaz olur mu hiç. Her ne kadar kızın sana şu an küçük gelse de, minik bebiş geldiğinde inş. ne kadar büyümüş olduğunu görücen kızının da
:anne::KK46:

Olursa inş. ben de hemen yapcam bi tane daha kızımın peşine :KK46:

Resimde daha mavimsi durmuş ama bu kadar mavimsi değil canım, biraz daha lilamsı bişey işte. Nasıl bir renkse tarifte edilmiyor arkadaş :KK45:

Siz bekleyin bekleyin. Bana da az kaldı ben de bakıp bakıp sevicem kızçemin kıyafetlerini.
Annesi sever onuuuu

Denk geliyorum canım öyle gruplara, hatta İDA da kaç kişiyi gördüm SSVD yaptırılanları ama işte sayıca az.
Aynen her çocuk bir değil, her gebelik bir değil, her doğumda bir değil. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş.

Annesi minnacık kıyafetleri görünce insan heyecanlanmaz olur mu hiç. Her ne kadar kızın sana şu an küçük gelse de, minik bebiş geldiğinde inş. ne kadar büyümüş olduğunu görücen kızının da

Evet öyle oluyor canım, evde tek çocuk olunca kaç yaşında olursa olsun küçük oluyor, gözün ona alışıyor. Ama daha minik bir çocuk gelince, evdeki çocuk dev gibi oluveriyor.

Çok şükür boya bitti kızlar. Yarın temizlik yapılacak artık. Ayrıca çarşıya çıkmayı düşünüyorum yapabilirsem, cam balkona güneşlik almam lazım

Bu arada dün arkadaşlarla inince çarşıya, arkadaş bu tulumu aldı kızıma. Ben beğendim gerçi : )

image.webp

Çok şükür boya bitti kızlar. Yarın temizlik yapılacak artık. Ayrıca çarşıya çıkmayı düşünüyorum yapabilirsem, cam balkona güneşlik almam lazım

Bu arada dün arkadaşlarla inince çarşıya, arkadaş bu tulumu aldı kızıma. Ben beğendim gerçi : )

Eki Görüntüle 1868389

oh şükür büyük bir işi geride bırakmışsın.Temiz temzi kullan inşallah.
Bu tulumda bebeğin en rahat edeceği tulum şekli,iyi günlerde kullansın inşallah

Annesi sever onuuuu

Degisik ama guzel.bir renk yani :D
Ne zaman mobilya almaya gidiyosunuz canim :) hemen yerlestirecekmisin :) bu arada arkadasinin hediyeside cok guzel :)

Ben yine Bi uyku faslı geçirip, yine dalıcam :D

oh şükür büyük bir işi geride bırakmışsın.Temiz temzi kullan inşallah.
Bu tulumda bebeğin en rahat edeceği tulum şekli,iyi günlerde kullansın inşallah

Sağol canım. İnş hepimize nasip olur
Artık bilmiyorum en rahat kullanım mı ama tulum sevdiğim için elim hep tulumlara gidiyor : )

Degisik ama guzel.bir renk yani :KK70:
Ne zaman mobilya almaya gidiyosunuz canim :) hemen yerlestirecekmisin :) bu arada arkadasinin hediyeside cok guzel :)

Renk güzel kötü işte o tartışılır : ) bizim hoşumuza gitti yalnız : )
Cumartesi almaya gidicez canım nasipse Ankara'ya
Kardeşimde geliyor Ankara'ya ordan da Samsun'a gelecekler bizimle ve dayısı kuracak odasını.
Ben de kızımın eşyalarını koyacam teyzesiiii
Gidip gelip sevcem ben de nasipsee : )

Açık grimsi lila renk gibi bişey -birazda mavimsi- :KK45: daha ilk katı atıyoruz canım. 2. katın yesin duvar da bakalım asıl renk ortaya çıkacak. Şimdi ala bula duruyor :KK45: Zaten odanın resmini atıcam merak etmeyin :KK45:
Griyle güzelce bütünleyecem :KK45:
Halısı gri, fon perdesi gri, alacağım stickerlarda gri olur tamam :KK45:

Aşşağı yukarı resimdeki gibi bi renk olacak

Eki Görüntüle 1868274

Canım demin mesajı yazdım yazdım gönderince Allah kolaylık versin demeyi yazmadığımı fark ettim :KK70: iyice kafa uçtu

Bu arada inş. kızın çabukca alışır

Hayırlısı olsun inş. canım. Hepimiz bir avazda inş. :dua:
Sezeryan sonrası tek bir doktorun bile normal doğum yaptırdığını görmedim de o yüzden sormuştum :sus:

Benimde dün eşimle kayınpederim kızımın odasını boyamış :spor:
Ben işteydim göremedim eşim gece vardiyasında olduğu için ben ablamda kalıyorum, cumartesi eve geçeceğim ozaman göreceğim çok merk ediyorum inşallah istediğimiz gb olur ya :KK19:

Günaydın annişler
Sabah sabah tahlillerimi verdim geldim.
Bugün temizlik günü :KK43: ama hiç halim yok.

Benimde dün eşimle kayınpederim kızımın odasını boyamış :spor:
Ben işteydim göremedim eşim gece vardiyasında olduğu için ben ablamda kalıyorum, cumartesi eve geçeceğim ozaman göreceğim çok merk ediyorum inşallah istediğimiz gb olur ya :KK19:

İnş. olur canım
Akşam ışığında baktığımızda pek bişeye benzemiyordu ya sabah çok güzel göründü renk :KK45:
Eşim sabahın köründe kalkmış bakmış, yatağa gelip güzel olmuş, güzel olmuş boya diyip duruyordu :KK45: dedim ne sayıklıyo herif :KK45: sonra kalkınca baktım güzel olmuş gerçekten.
Rabbim hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş. :dua:

günaydın kızlar..
dün gece ağrı ve kasılmalardan uyuyamadım sabah alarmı bile duymamışım patronumun aramasıyla uyandım 1 saat geç geldim işe..
dün sırt ağrım vardı,ona bacaklarım eşlik etti.sonra karnımın alt tarafında ağrı mı desem kasılma mı desem değişik bir şey vardı sağımdan soluma dönemiyordum sabaha karşı sızmışım.
şimdide yürüdükçe,hareket ettikçe sanki aşağıdan bebek çıkcakmış gibi hissediyorum.normal mi kızlar? daha önce doğum yapanlar normal diyo ama cuma kontrolüm var o günü mü bekleyeyim acile mi mi gideyim karar veremedim:(

günaydın kızlar..
dün gece ağrı ve kasılmalardan uyuyamadım sabah alarmı bile duymamışım patronumun aramasıyla uyandım 1 saat geç geldim işe..
dün sırt ağrım vardı,ona bacaklarım eşlik etti.sonra karnımın alt tarafında ağrı mı desem kasılma mı desem değişik bir şey vardı sağımdan soluma dönemiyordum sabaha karşı sızmışım.
şimdide yürüdükçe,hareket ettikçe sanki aşağıdan bebek çıkcakmış gibi hissediyorum.normal mi kızlar? daha önce doğum yapanlar normal diyo ama cuma kontrolüm var o günü mü bekleyeyim acile mi mi gideyim karar veremedim:KK43:

Canım geçmiş olsun
Muhtemelen bu artık iyice ağırlaşmanın sonucunda olan şeyler
Eğer gebelik geçirmiş kişiler normal diyorsa, muhtemelen olabilecek şeyler

Muhtemelen bu ara dinlenememekten bu kadar ağrıların arttı. Allah yardımcın olsun ne diyim.

günaydın kızlar..
şimdide yürüdükçe,hareket ettikçe sanki aşağıdan bebek çıkcakmış gibi hissediyorum.normal mi kızlar? daha önce doğum yapanlar normal diyo ama cuma kontrolüm var o günü mü bekleyeyim acile mi mi gideyim karar veremedim:KK43:
Günaydın canım yani arada yoeulynca falan oluyo kasılma ağrı falan ama uyutmicak derecede değil eğer çok rahatsız ediyorsa bi doktora görün ya da kendi doktoruna ulaşma Şansın varsa ara istersen için de rahat eder bence

Ben yine Bi uyku faslı geçirip, yine dalıcam :KK70:

Sağol canım. İnş hepimize nasip olur
Artık bilmiyorum en rahat kullanım mı ama tulum sevdiğim için elim hep tulumlara gidiyor : )

Renk güzel kötü işte o tartışılır : ) bizim hoşumuza gitti yalnız : )
Cumartesi almaya gidicez canım nasipse Ankara'ya
Kardeşimde geliyor Ankara'ya ordan da Samsun'a gelecekler bizimle ve dayısı kuracak odasını.
Ben de kızımın eşyalarını koyacam teyzesiiii
Gidip gelip sevcem ben de nasipsee : )
Oo canim masallah hafta basina kalmadan hersey bitmis olacak yani ne guzel :) birde senin hepsi birlikte tam gelecek mobilyanin oh :)

Günaydın annişler

İnş. olur canım
Akşam ışığında baktığımızda pek bişeye benzemiyordu ya sabah çok güzel göründü renk :KK45:
Eşim sabahın köründe kalkmış bakmış, yatağa gelip güzel olmuş, güzel olmuş boya diyip duruyordu :KK45: dedim ne sayıklıyo herif :KK45: sonra kalkınca baktım güzel olmuş gerçekten.

Maşallah kuzum bende çok merak ediyorum eşim resim attı ama anlaşılmıyor resimde gittiğimde göreceğim artık :KK200:

Canım geçmiş olsun
Muhtemelen bu artık iyice ağırlaşmanın sonucunda olan şeyler
Eğer gebelik geçirmiş kişiler normal diyorsa, muhtemelen olabilecek şeyler

Muhtemelen bu ara dinlenememekten bu kadar ağrıların arttı. Allah yardımcın olsun ne diyim.
büyük ihtimalle dediğin gibi canım dinlenemiyorum doğru düzgün,uyku desen hak getire yardıma da gelmiyorlar iyice yoruldum.son 10 günüm kaldı rapor almama ama gel bide bana sor..

Günaydın canım yani arada yoeulynca falan oluyo kasılma ağrı falan ama uyutmicak derecede değil eğer çok rahatsız ediyorsa bi doktora görün ya da kendi doktoruna ulaşma Şansın varsa ara istersen için de rahat eder bence
doktoruma mesaj attım canım bakalım ne dicek inşallah kötü bir şey yoktur :KK43:

Günaydın annişler

İnş. olur canım

akşam ışıklandırması rengi çok değiştiriyor.Bebek doğduğunda gece lambası tarzı kullanırsın.Ama normal lambasını beyaz ışık ampul kullanma çok kötü gösteriyor odayı. Sarı günışığı renk ampul odanın renklerini kaliteli güzel gösteriyor,bak dikkat et dışarda ünlü mobilya ve mağazaları,özellikle vitrinleri hep gün ışığı renk ışık kullanıyorlar ;)

günaydın kızlar..

bulunduğun haftalarda normal diyorlar kesintisiz devam ediyorsa doktora git ama bir kaç saat arayla oluyorsa cumayı bekleyebilirsin,ama sen bilirsin tabii.

Oo canim masallah hafta basina kalmadan hersey bitmis olacak yani ne guzel :) birde senin hepsi birlikte tam gelecek mobilyanin oh :)

Aynen canım baya sona kaldık biz ama bir anda herşeyi bitmiş olacak inş
Kapı süsünü de Bi halledeydim. Bi elyaf almayınca olana bak kaldı öyle. Yoksa şimdiye kadar halletmiştim

Maşallah kuzum bende çok merak ediyorum eşim resim attı ama anlaşılmıyor resimde gittiğimde göreceğim artık :KK200:

Resimde renkler hiçbir zaman net olmuyor. Az kaldı hafta sonuna : ) sen odanızı görücen ben de odamızı alıcam inş.
Cuma günki randevuya bile bu kadar sabırsızlanmıyom düşün :D

büyük ihtimalle dediğin gibi canım dinlenemiyorum doğru düzgün,uyku desen hak getire yardıma da gelmiyorlar iyice yoruldum.son 10 günüm kaldı rapor almama ama gel bide bana sor..

doktoruma mesaj attım canım bakalım ne dicek inşallah kötü bir şey yoktur :KK43:

Dinlenenemekten canım o
Hayırlarla ayrılırsın işten inş
Allah yardımcın olsun
Ben de bu ara bir türlü dinlenemiyorum belimden altı benim değil gibi

akşam ışıklandırması rengi çok değiştiriyor.Bebek doğduğunda gece lambası tarzı kullanırsın.Ama normal lambasını beyaz ışık ampul kullanma çok kötü gösteriyor odayı. Sarı günışığı renk ampul odanın renklerini kaliteli güzel gösteriyor,bak dikkat et dışarda ünlü mobilya ve mağazaları,özellikle vitrinleri hep gün ışığı renk ışık kullanıyorlar :KK66:

Canım oda zaten sarı ışık
Bizim evde bütün odalar sarı ışık, çünkü beyaz ışık göz yorar

Bunda da uzmanım :D :D Nasıl bişeymişim ben beeeee :D
Farklı bölüm okuyup, sonra mobilya işi yapıp, sonra başka bir sektöre geçip en sonunda elektrik ve aydınlatmada çalışmanın avantajı mı desem ne desem :D (ukalaya bak heleeee :D )

Neyse neyse : ) çok şükür ki içimize sindi. Odamız bittiğinde en kısa zamanda sizinle de paylaşıcam :KK200:

Back
X