-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
benimde tam tersi canım nefes borumun yanında sanki bebişim afacan yukarı tırmanıyor sürekli:KK46:bende belde ve sırtta ağrı yok ama kuyruk sokumunda fena ağrı oluyor bende kendi evimize geçince oda yapacağım burası biraz dar şimdilik odamızda beşikte duracak seneye falan inş.yaparız odayı:anne:
Kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyo cnm, neise ki az kaldı :dondurma:

Günaydın kızlar
Odalar bitince ne güzel oluyor Yaa gule guke kullanın ben de giremedin kızımın odasına daha mobilyalar kuruldu öylesine bi yerlestirdimm ama hiç biseyim iz hazır değil gibi geliyo :)) Selen_Ay Selen_Ay istediğin gibi olur inş. AGRA AGRA ben sarılı olanı beğendim canım
Kızlaar akşam dis ağrısından acile gittik korktuğum geldi başıma yaa :( enfeksiyon varmış disimde sua n bişey yapamam dedi bildiginiz zonkluyordu akşam şimdi birazcık daha iyi ama müdahale için kadın dogumcudan imzalı izin istiyo röntgen çekilmesi gerekir bi de lokal anestezi için bunlarda erken doğuma neden olabilir dedi :( yaptirmicam ama inş. Sabredebilirim bi antibiyotikler parol verdi antibiyotigi de içmedim şimdilik eşimin antibiyotiğe alerjisi var kızım da da olabilir mi acaba :(

Merhaba kızlar Nasıl gidiyor bende ne sancı var ne kramp nede ağrı doktor erken doğum görünmüyor sesi 26 sında randevum var bakalım ne diyecek o Zaman kızlar sizden fikir almak istiyorum benim çok şükür eksiğim yok en önemli iki eksiğim var biri araba biri de beşik memlekette olduğum için beşiği alamadan geldim eşim beğendiğim mobilyayı alacak ben memleketteysen ama kafam karışık doğumdan 40 gün sonra evime gideceğim için acaba park yatak alsam hemde bebeğim yatakta mı uyusa diyorum ama park yatak normalde hiç düşünmedim bebeğim rahat etsin diye park yatakta düşünüyorum ne yapacağımı bilemedim kızlar
Valla canım bende simdi annem gildeyim o yuzden park yatak almıyı düşünüyorum yatak da yatsın diye arabayıda babası gelsin oyle alcakım valla suan eksik yok canım

Teyzeleriiii kaç gündür yoğun tempo içinde çok yorulduk. Odasını hazırladık kızımın .halam perdeleri dikti şimdilik bir halısı eksik onu da teyzesi alacakmış bekliyoruz . İşte cücüğümün odası
Çok güzel olmuş canım güle güle kullansın bebişin

Ay canım cok guzel ve cok güzel olmuş Odası :)

Sağol canım
Daha güzelleri hepimizin bebeğine inş.

Günaydın kızlar
Odalar bitince ne güzel oluyor Yaa gule guke kullanın ben de giremedin kızımın odasına daha mobilyalar kuruldu öylesine bi yerlestirdimm ama hiç biseyim iz hazır değil gibi geliyo :)) Selen_Ay Selen_Ay istediğin gibi olur inş. AGRA AGRA ben sarılı olanı beğendim canım
Kızlaar akşam dis ağrısından acile gittik korktuğum geldi başıma yaa :KK43: enfeksiyon varmış disimde sua n bişey yapamam dedi bildiginiz zonkluyordu akşam şimdi birazcık daha iyi ama müdahale için kadın dogumcudan imzalı izin istiyo röntgen çekilmesi gerekir bi de lokal anestezi için bunlarda erken doğuma neden olabilir dedi :KK43: yaptirmicam ama inş. Sabredebilirim bi antibiyotikler parol verdi antibiyotigi de içmedim şimdilik eşimin antibiyotiğe alerjisi var kızım da da olabilir mi acaba :KK43:

Canım geçmiş olsun
Benim de baştan beri var diş ağrım, haliyle tedavi edilmeyince geçmiyor, ara ara zonkluyor.
Bebeğinde alerji varmıdır bilemiyorum ama antibiyotik olmadan da geçmiyor bu zıkkım :KK43:
İnsan erken doğum riskini de göze alamıyor değil mi? Ama o iltihap vücuda dağılırsa daha zararlı

Ben dişimin şiştiğini hissediyorum ya, çoook zararlı biliyorum kimseye de tavsiye etmem ama iğneyle delip kanatıyorum o bölgeyi.... Yoksa zonklaması geçmiyor :KK43:

AGRA AGRA cım çoklu alıntıya ekledim seni ama çıkmadı nasıl olduysa
Perde konusunda odasında hangi renk olandan yoksa ondan al derim ben... Misal sarılı olan perde; sarı eşyası yoksa ondan al.. Odayı açarsın, herşey aynı renk olunca kapalı gibi geliyor oda bana. Ha illa uyumlu olsun birşeyle diye düşünürsen küçük sarı bir aksesuar ya da oyuncak alabilirsin gibi....

Her ne seçersen umarım içine sinen bişey olur.. :KK19:

Selam hanımlar nasılsın fotoğrafçı ile konus biraz pahalı 650 tl de bin ve ikibin ilk de var ben uygun olanı yaptırayım diyorum dağıtmalık süste kararsız kaldım biraz baktım ama beğenmedim kararsız kaldım valla :) çikolata da dağıtacakım

Valla canım bende simdi annem gildeyim o yuzden park yatak almıyı düşünüyorum yatak da yatsın diye arabayıda babası gelsin oyle alcakım valla suan eksik yok canım
Bende park yatağa karar verdim hayırlısı olsun canım artık umarım pişman olmayız

Bende park yatağa karar verdim hayırlısı olsun canım artık umarım pişman olmayız
Evet canım ben çikonun ebebek te var yanında ama kucağında veririyorlar o da şeyime geldi 500 yoksa cok baktım tek 500 yanı yataklar ama benim alcakım yas 3 4 yasa kadar yatabilirmiş

deliceee deliceee cnm çok geçmiş olsun, normal zamanda bile insan çekemiyor diş ağrısını, Allah kolaylık versin, inşallah atlatırsın :dua: Selen_Ay Selen_Ay cnm ben de sarıyı beğendim, bebeğimizin odası pek renkli olacak :KK48: iki tane koltuk var kırmızı, onları çıkarmayacağım, aynı perde kumaşından kırlent yaptırırım, böylece uyumlu olur. İnşallah bakalım sonu nasıl olucak.
Bi de kızlar burun aspiratörü aldınız mı? gereksiz diye duydum ben, ama karar veremiyorum. Bazi doktorlar önermiyormuş... siz ne düşünüyorsunuz?

deliceee deliceee cnm çok geçmiş olsun, normal zamanda bile insan çekemiyor diş ağrısını, Allah kolaylık versin, inşallah atlatırsın :dua: Selen_Ay Selen_Ay cnm ben de sarıyı beğendim, bebeğimizin odası pek renkli olacak :KK48: iki tane koltuk var kırmızı, onları çıkarmayacağım, aynı perde kumaşından kırlent yaptırırım, böylece uyumlu olur. İnşallah bakalım sonu nasıl olucak.
Bi de kızlar burun aspiratörü aldınız mı? gereksiz diye duydum ben, ama karar veremiyorum. Bazi doktorlar önermiyormuş... siz ne düşünüyorsunuz?

İçine sindiyse ne güzel işte canım :KK200:
Ben de kaç kişiden doktorların burun aspiratörlerini istemediklerini duydum o yüzden almayı düşünmüyorum canım ama doğum videolarını izliyorum. Yurt dışındaki çocuk hemşireleri bebekleri hazırlarken hep o burun aspiratörünü kullanıp bebeklerin burunlarını temizliyorlar :deli:

Sağol canım
Daha güzelleri hepimizin bebeğine inş.

Canım geçmiş olsun
Benim de baştan beri var diş ağrım, haliyle tedavi edilmeyince geçmiyor, ara ara zonkluyor.
Bebeğinde alerji varmıdır bilemiyorum ama antibiyotik olmadan da geçmiyor bu zıkkım :KK43:
İnsan erken doğum riskini de göze alamıyor değil mi? Ama o iltihap vücuda dağılırsa daha zararlı

Ben dişimin şiştiğini hissediyorum ya, çoook zararlı biliyorum kimseye de tavsiye etmem ama iğneyle delip kanatıyorum o bölgeyi.... Yoksa zonklaması geçmiyor :KK43:
Cok sagol canim Allah kolaylik versin valla zor yaa benim diş etlerin sabah kalktığımda hep kanamıs oluyor :( neyse ki az kaldı

AGRA AGRA cım çoklu alıntıya ekledim seni ama çıkmadı nasıl olduysa
Perde konusunda odasında hangi renk olandan yoksa ondan al derim ben... Misal sarılı olan perde; sarı eşyası yoksa ondan al.. Odayı açarsın, herşey aynı renk olunca kapalı gibi geliyor oda bana. Ha illa uyumlu olsun birşeyle diye düşünürsen küçük sarı bir aksesuar ya da oyuncak alabilirsin gibi....

Her ne seçersen umarım içine sinen bişey olur.. :KK19:

Ben nası bi mesaj yazmisim az önce yaww:)@Selen_Ay AGRA AGRA çok sağolun Kızlar Allah yardicimiz olsun zor valla yaa neyse ki az kaldı :)) AGRA ben burun aspiratoru otribebe bebe aldım gorumcem kullanmisti hatta görünce çok lazım olcak iyi yapmışsın almakla dedi bakalım

Evet canım ben çikonun ebebek te var yanında ama kucağında veririyorlar o da şeyime geldi 500 yoksa cok baktım tek 500 yanı yataklar ama benim alcakım yas 3 4 yasa kadar yatabilirmiş
Ben kraftı iyi duydum canım aklında bulunsun birde krafta bak

Kızlar terlık setımı tamamladım :anneadayı: en basından berı ıstedıgım model buydu ıcıme sınenı yaptım :eğlence:
ondekı 2 tanesı bebısıme sac bandanası olacak ama suan lastıgı olmadıgından dıkemedım :anne:

Eklentiler

• 20160819_132717-1.webp
    20160819_132717-1.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 40
canım benim yeğenlerde ablam hep kullandı bir sorun çıkmadı bende aldım o yüzden ama bende bir araştırayım bir sakıncası varsa kullanmam

Kızlar terlık setımı tamamladım :anneadayı: en basından berı ıstedıgım model buydu ıcıme sınenı yaptım :eğlence:
ondekı 2 tanesı bebısıme sac bandanası olacak ama suan lastıgı olmadıgından dıkemedım :anne:

Aiii gerçekten sen mi yaptın bunları ne güzel. Ellerine sağlık hazır gibi olmuş valla :KK200:
Boş yere o çekilişi beklemişsin bence

canım sade ve çok güzel olmuş güle güle kullan:KK49:

Back
X