Geç döllenme dediyse çok takılma. Benimde geç döllenme sat tarihini değiştirmişti doktor ona göre gidiyoruz seninki değiştirmemeyi tercih etti herhalde kafan rahat olurdu en azındanKızlar bugün doktor randevumuz vardı.23 haftaligiz ve en basindan beri 2 hafta geriden geliyo oglum.gec dollenme demisti doktor. Bugun ekstra bas cevresi iki hafta geride çıktı. Olumsuz cumle kurmadi ama aciklama da yapmadi.bu konuda bilgisi olan var mi?
Gec dollenmenin harici bi de bas cevresi kucuk cikti.onu da ailesel etkenlere bağladı. Insan gene de tedirgin oluyo canim. Esimin de benim de koca kafamiz yok gerciGeç döllenme dediyse çok takılma. Benimde geç döllenme sat tarihini değiştirmişti doktor ona göre gidiyoruz seninki değiştirmemeyi tercih etti herhalde kafan rahat olurdu en azından
Geçmiş olsun canımSanırım bende idrar yolları enfeksiyonu var belirtiler onu gösteriyor pazartesi doktora gideceğim inşallah bi sıkıntı çıkmazz
Bende de dun cikti bakteri antibiyotik baslatti DrSanırım bende idrar yolları enfeksiyonu var belirtiler onu gösteriyor pazartesi doktora gideceğim inşallah bi sıkıntı çıkmazz
Geçmiş olsun canım, sınav stresinden de olabilir finaller dönemi yorulduğundan vücut birden rahatlayınca olmuştur bir de hamileliğin etkisi var herkesde farklı reaksiyon gösteriyor mesela bende de ya yumurtaya ya da acı bibere tepki veriyor vücut ellerim ayaklarım inanılmaz kaşınıyor şimdilik yumurtayı kestim ama dün acı biber yiyince yine kaşındım şimdi ikisini bıraktım maalesefkızlar merhaba... iyisiniz inşallah... ben iki gündür çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum sol şakagımdan girip başımın arkasına kadar ilerliyorgöz kapaklarım da çok ağır sizde de oldu mu hiç baş ağrısı hamilelik kökenlimi ki acaba
ne demek işine yararsa sevinirim hediye olarak magnet planlıyorum magneti kendim yapamasamda çikolatayı yapacağım sonuçta hiç kimse çikolatanın ambalajını veya üzerinde ki etiketini saklamıyor atılıyor o yüzden kendim süslemeyi planlıyorum.
Ben sivrikaya da ayşe hanım A gidiyordum o da hamile bayramdan sonra izne çıkıyor, eğer düzce de otursaydım bolu yu düşünüyordum ama şimdi Akçakoca ya taşındım, çok uzak olur, devlet i zaten hiç düşünemiyorum bile, bide mümkünse bayan doktora gitmek istediğim içün böyle boşlukta kaldım, güneş tıp ta meltem hanim varmış onun için de pek iyi şeyler duymadımmerhaba canım evet düzceliyim
sende sanırım öylesin
ben düzcede hiç bir doktoru beğenmiyorum çevremdekilerden çok şeyler duydum
çok yakınlarımdan hatta bi kerede yaşadım
ilk bolu çağsuya gidiyordum 3. aydan sonra fatmahatuna gitmeye başladım
hastane sahipleri aynı zaten çokta memnunum
sen hangi hastaneye gidiyorsun
olabilir caım sınavlar benim de aklıma geldi... hocalarımız sağolsunlar çok zorluyolar... 3 bütüm varGeçmiş olsun canım, sınav stresinden de olabilir finaller dönemi yorulduğundan vücut birden rahatlayınca olmuştur bir de hamileliğin etkisi var herkesde farklı reaksiyon gösteriyor mesela bende de ya yumurtaya ya da acı bibere tepki veriyor vücut ellerim ayaklarım inanılmaz kaşınıyor şimdilik yumurtayı kestim ama dün acı biber yiyince yine kaşındım şimdi ikisini bıraktım maalesef
canım uyurken benimkide pek bi hareketsiz :) uyanınca hissediyorum genelde :) uyuyunca bazen ters bi pozisyondaysam huzursuzlaşıyor ama böyle tekme gibi değil hemen kendimi düzeltince geçiyor :)Slm kizlar bazı arkadaşlar uyurken bebeğin tekmesini hissedip uyaniyormus. Bende.hic olmadi oyle sadece hissediyorum hareketlerini ama oyle sert degil anlamadim ben bu tekme olaylarini
Benim bebek mi güçsüz yoksa herkesi bebegi maslahhh baya kuvvetli galiba
valla cnm anlamıyorum.ben zaten hareketleniyor tekme atıyor ama hafif rahatsız etmiyor sert degil yani cnmcanım uyurken benimkide pek bi hareketsiz :) uyanınca hissediyorum genelde :) uyuyunca bazen ters bi pozisyondaysam huzursuzlaşıyor ama böyle tekme gibi değil hemen kendimi düzeltince geçiyor :)
Ben sivrikaya da ayşe hanım A gidiyordum o da hamile bayramdan sonra izne çıkıyor, eğer düzce de otursaydım bolu yu düşünüyordum ama şimdi Akçakoca ya taşındım, çok uzak olur, devlet i zaten hiç düşünemiyorum bile, bide mümkünse bayan doktora gitmek istediğim içün böyle boşlukta kaldım, güneş tıp ta meltem hanim varmış onun için de pek iyi şeyler duymadım
Slm kizlar bazı arkadaşlar uyurken bebeğin tekmesini hissedip uyaniyormus. Bende.hic olmadi oyle sadece hissediyorum hareketlerini ama oyle sert degil anlamadim ben bu tekme olaylarini
Benim bebek mi güçsüz yoksa herkesi bebegi maslahhh baya kuvvetli galiba
Aranizda gunes kremi alan kullanan var mi?doktorum saglik bakanligindan onaylu tek krem varmis onu onerdi ama.henuz almadim.
Ayy sorma canım benimde canım deniz havuz çok istiyor. ama bayrama kadar çalışmaya devam. . .Herkes havuzda cup cup atliyor millet bende kedi gibi bakiyorum bu sicakta denize de sicaktan dolayi giremiyorum zaten oy oyyy rabbim saglicakal bebsilere kavustursun seneye onlarla beraber gricemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?