maşallah çok tatlılar Allah kullanmayı nasip etsin eee artık bizde isterizKızlar bunlarda benim cinsiyeti öğrenir öğrenmez kızıma yaptığım bebek şekeri bebek kolonyaları çubuklarımız ve kendime yaptığım terlikle kızımın takımı :) inanın internetten almanıza hiç gerek yok hepsinin malzemesini alıp kendim yaptım bana toplam 80 liraya maal oldu :)
canım malzemeler nette de satılıyor, bebek şekeri toptan malzeme diye yazılınca bir çok site çıkıyorcanım ben zaten istanbulda oturmuoyurum işte mALZEMeleri burdan temin edenbilir miyim hiç bilmiyorum...netten sipariş versem evde ugrassam cok ii gelir bana çünkü ben 4 aydır evdeyim sıkıntılı gecityor hamileleigim biraz
Yaparım canınız sağolsun :)) evet içime sindi hepsi :)maşallah çok tatlılar Allah kullanmayı nasip etsin eee artık bizde isteriz
senin bildigin varsa yollarmsıın ben bulamadım canım yacanım malzemeler nette de satılıyor, bebek şekeri toptan malzeme diye yazılınca bir çok site çıkıyor
cok gecmiş olsun inş en kısa zamanda gününe yaklasır canımKızlar bugün doktor randevumuz vardı.23 haftaligiz ve en basindan beri 2 hafta geriden geliyo oglum.gec dollenme demisti doktor. Bugun ekstra bas cevresi iki hafta geride çıktı. Olumsuz cumle kurmadi ama aciklama da yapmadi.bu konuda bilgisi olan var mi?
Kızlar bugün doktor randevumuz vardı.23 haftaligiz ve en basindan beri 2 hafta geriden geliyo oglum.gec dollenme demisti doktor. Bugun ekstra bas cevresi iki hafta geride çıktı. Olumsuz cumle kurmadi ama aciklama da yapmadi.bu konuda bilgisi olan var mi?
Umarım öyledir canim.insan ister istemez takıyor.keske doktora sorsaydim o zaman ama doktorun rahatlığı endişe yaratmamisti o an.simdi simdi kurmaya basladim kendimcegeç döllenme sık rastlanan bir durum , bunu sıkıntı yapma , 2 hafta değişmemiş baştan beri iki hafta geri çıkmış yani bebeğin normal şekilde gelişimine devam ediyor.Sonradan ortaya çıkan bir sıkıntı yok.Durum stabil.Eğer normal gidip birden gerilemeye başlasaydı ve diğer kontrollerinde gerilme haftası 3 hafta vs şeklinde artsaydı o zaman sıkıntı olurdu.Ama anlattığına göre bebek normal gelişimini devam ediyor sat tarihine takılıp üzme canını , allah bebeğinide senide korusun
Merhaba canım, yanlış okumadıysam Düzce lisin sen de, acaba hangi doktora gidiyorsun?amin canım benim hepimizinki inşallah sağolasın :)
listeyi nerde görebiliyoruz ben denk gelmedim hiçte :)
Canım bunlar bulabildiklerim,senin bildigin varsa yollarmsıın ben bulamadım canım ya
Kızlar bugün doktor randevumuz vardı.23 haftaligiz ve en basindan beri 2 hafta geriden geliyo oglum.gec dollenme demisti doktor. Bugun ekstra bas cevresi iki hafta geride çıktı. Olumsuz cumle kurmadi ama aciklama da yapmadi.bu konuda bilgisi olan var mi?
Canim istersen bi dontorunu ara.Kızlar ne zamandır girmiyorum. İnşallah herkes iyidir. Benim bugğn elim ayağım çok şişti bi de yüzümde şişlik, gözümde şişlik var. İnternette tehlikeli olabilir diyor yarın dr randevusu alamadım ama gitmeye çalışcam. Sizde de var mı?
Merhaba canım, yanlış okumadıysam Düzce lisin sen de, acaba hangi doktora gidiyorsun?
Uzun zamandır foruma girmemiştim kötü haberler sebebiyle, şimdi okudum da haberler güzel inşallah, çok sevindim herkes adına
İyi gidiyor şimdilik keyifler gıcırGunaydinlar hanimlarmutlu haftasonlari herkese Nasılsıniz keyifler nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?