• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sanırım bende idrar yolları enfeksiyonu var belirtiler onu gösteriyor pazartesi doktora gideceğim inşallah bi sıkıntı çıkmazz

Kızlar bu çatlak kremi göğüse de iyi geliyor mu yoksa ona ayrı mı almam gerek? Çok kaşınıyorum :oops:

Kızlar bugün doktor randevumuz vardı.23 haftaligiz ve en basindan beri 2 hafta geriden geliyo oglum.gec dollenme demisti doktor. Bugun ekstra bas cevresi iki hafta geride çıktı. Olumsuz cumle kurmadi ama aciklama da yapmadi.bu konuda bilgisi olan var mi?
Geç döllenme dediyse çok takılma. Benimde geç döllenme sat tarihini değiştirmişti doktor ona göre gidiyoruz seninki değiştirmemeyi tercih etti herhalde kafan rahat olurdu en azından

Geç döllenme dediyse çok takılma. Benimde geç döllenme sat tarihini değiştirmişti doktor ona göre gidiyoruz seninki değiştirmemeyi tercih etti herhalde kafan rahat olurdu en azından
Gec dollenmenin harici bi de bas cevresi kucuk cikti.onu da ailesel etkenlere bağladı. Insan gene de tedirgin oluyo canim. Esimin de benim de koca kafamiz yok gerci

kızlar merhaba... iyisiniz inşallah... ben iki gündür çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum sol şakagımdan girip başımın arkasına kadar ilerliyor:( göz kapaklarım da çok ağır sizde de oldu mu hiç baş ağrısı hamilelik kökenlimi ki acaba :(

kızlar merhaba... iyisiniz inşallah... ben iki gündür çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum sol şakagımdan girip başımın arkasına kadar ilerliyor:KK43: göz kapaklarım da çok ağır sizde de oldu mu hiç baş ağrısı hamilelik kökenlimi ki acaba :KK43:
Geçmiş olsun canım, sınav stresinden de olabilir finaller dönemi yorulduğundan vücut birden rahatlayınca olmuştur bir de hamileliğin etkisi var herkesde farklı reaksiyon gösteriyor mesela bende de ya yumurtaya ya da acı bibere tepki veriyor vücut ellerim ayaklarım inanılmaz kaşınıyor şimdilik yumurtayı kestim ama dün acı biber yiyince yine kaşındım şimdi ikisini bıraktım maalesef :(

S sltncp canim tesekkurler usenmemis yazmissin güzel seyler var gerçekten
ne demek işine yararsa sevinirim hediye olarak magnet planlıyorum magneti kendim yapamasamda çikolatayı yapacağım sonuçta hiç kimse çikolatanın ambalajını veya üzerinde ki etiketini saklamıyor atılıyor o yüzden kendim süslemeyi planlıyorum.

merhaba canım evet düzceliyim
sende sanırım öylesin
ben düzcede hiç bir doktoru beğenmiyorum çevremdekilerden çok şeyler duydum
çok yakınlarımdan hatta bi kerede yaşadım
ilk bolu çağsuya gidiyordum 3. aydan sonra fatmahatuna gitmeye başladım
hastane sahipleri aynı zaten çokta memnunum
sen hangi hastaneye gidiyorsun
Ben sivrikaya da ayşe hanım A gidiyordum o da hamile bayramdan sonra izne çıkıyor, eğer düzce de otursaydım bolu yu düşünüyordum ama şimdi Akçakoca ya taşındım, çok uzak olur, devlet i zaten hiç düşünemiyorum bile, bide mümkünse bayan doktora gitmek istediğim içün böyle boşlukta kaldım, güneş tıp ta meltem hanim varmış onun için de pek iyi şeyler duymadım :110: :KK12:

Geçmiş olsun canım, sınav stresinden de olabilir finaller dönemi yorulduğundan vücut birden rahatlayınca olmuştur bir de hamileliğin etkisi var herkesde farklı reaksiyon gösteriyor mesela bende de ya yumurtaya ya da acı bibere tepki veriyor vücut ellerim ayaklarım inanılmaz kaşınıyor şimdilik yumurtayı kestim ama dün acı biber yiyince yine kaşındım şimdi ikisini bıraktım maalesef :KK43:
olabilir caım sınavlar benim de aklıma geldi... hocalarımız sağolsunlar çok zorluyolar... 3 bütüm var :( nasıl bitecek bilmiyorum... bitse de kurtulsam artık cidden yoruldum :(

Slm kizlar bazı arkadaşlar uyurken bebeğin tekmesini hissedip uyaniyormus. Bende.hic olmadi oyle sadece hissediyorum hareketlerini ama oyle sert degil anlamadim ben bu tekme olaylarini
Benim bebek mi güçsüz yoksa herkesi bebegi maslahhh baya kuvvetli galiba :KK53:

Slm kizlar bazı arkadaşlar uyurken bebeğin tekmesini hissedip uyaniyormus. Bende.hic olmadi oyle sadece hissediyorum hareketlerini ama oyle sert degil anlamadim ben bu tekme olaylarini
canım uyurken benimkide pek bi hareketsiz :) uyanınca hissediyorum genelde :) uyuyunca bazen ters bi pozisyondaysam huzursuzlaşıyor ama böyle tekme gibi değil hemen kendimi düzeltince geçiyor :)

canım uyurken benimkide pek bi hareketsiz :) uyanınca hissediyorum genelde :) uyuyunca bazen ters bi pozisyondaysam huzursuzlaşıyor ama böyle tekme gibi değil hemen kendimi düzeltince geçiyor :)
valla cnm anlamıyorum.ben zaten hareketleniyor tekme atıyor ama hafif rahatsız etmiyor sert degil yani cnm

Aranizda gunes kremi alan kullanan var mi?doktorum saglik bakanligindan onaylu tek krem varmis onu onerdi ama.henuz almadim.

Ben sivrikaya da ayşe hanım A gidiyordum o da hamile bayramdan sonra izne çıkıyor, eğer düzce de otursaydım bolu yu düşünüyordum ama şimdi Akçakoca ya taşındım, çok uzak olur, devlet i zaten hiç düşünemiyorum bile, bide mümkünse bayan doktora gitmek istediğim içün böyle boşlukta kaldım, güneş tıp ta meltem hanim varmış onun için de pek iyi şeyler duymadım :110: :KK12:

aynen canım ben sivrikayaya başlamadım zaten ayşe hanımın izne çıkacağını biliyordum
acil bir durumum oldu serdar bey bakıyormuş ona gittim ay bin pişman oldum
devlet zaten bizzat yakınım gitti çok kötü anılarla döndü
bende hamile olduğumu öğrendiğim gibi eşime bolu dedi çağsu da ameliyatta oldum çünkü
ve bir çok arkadaşım çağsu ya gidiyor çok memnun erkek doktorundan bile
bende bayan istiyordum o yüzden çağsu da başladım sonra fatmahatuna geçtim ordan çok memnunum
akçakocadan bolu çokta uzak olmaz aslında canım ya eşinle bir konuş olmadı
çünkü burda devlet hastanesi bile para almak için sezeryan yapmak istemiş tanıdığımı
üniversite hastanesini denedin mi?

Canim ben de uyanma falan yok yaa

Back
X