• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bence korkutma kendini
ben normal doğum istiyorum çünkü Rabbim in kadınlara verdiği bu mucizevi olayı sonuna kadar yaşamak istiyorum
hem sağlık açısından toparlanmak açısından da çok faydalı
içimizde küçücük birşeyden oluşmuş bir canlı var ve büyüyor orda nefes alıyor ve bizden gelen besinlerle kendini büyütüyor
Rabbim o kadar güzel yaratmışki kadınları ve yine kendimizden ona süt veriyoruz
ee o kadar taşıdıktan sonra o kadar cebelleştikten sonra sonunu da doğal tamamlamak bence daha güzel
herşeyi acısıyla tatlısıyla tam manasıyla bitiririz inşallah güzelce
Rabbim herkesin bebeğinin sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmesini nasip etsin
ben hep şöyle dua ediyorum Allah ım bebeğime de sağlık sıhhat ver gelişsin güzelce
bana da onu tam anlamıyla güzelce taşımak için sağlık sıhhat ver inşallah hepimiz böyle oluruz
rahatça taşır rahatça dünyaya getiririz. :anne::anneadayı::KK200::KK46:
uzun oldu kusura bakma :KK37:

ne güzel anlatmışsın yüreğine sağlık canım benim. Sağlıkla ve hayırlısıyla gelsinler bir şekilde doğacaklar sonuçta :)

canım o da bebekten bebeğe ya da biberona göre değişiyor galiba. oğlum 6 ay boyunca hem mama yedi hem beni emdi. sütüm az olduğu için mecbur mama desteği verdik. sonra tamamen kesildi sütüm mamaya devam ettik ek gıdayla beraber. ilk zamanlar avent kullanmıştım sonradan nuk'un hava alan cam biberonuna geçtik. emzik ucundaki delikten hava alıyordu bu sayede gaz yapmıyordu. tavsiye ederim.

ben dr brown düşünüyorum içinde mavi gaz giderici çubuğu var. arkadaşım hiç emzirmedi sütü gelmedi bir türlü ve bebeğinin hiç gazı olmadı nerdeyse. çok memnundu biberondan

ben dr brown düşünüyorum içinde mavi gaz giderici çubuğu var. arkadaşım hiç emzirmedi sütü gelmedi bir türlü ve bebeğinin hiç gazı olmadı nerdeyse. çok memnundu biberondan
canım ona da bakmıştık alırken ama içindeki boru çok ince temizlenmesi zor olur diye vazgeçtim. borunun içini yıkamak imkansız gibi. sürekli kaynatmak lazım. bir araştır yine de belki kolay bir yolu vardır. ;)

Canım bendede çıktı enfeksiyon verdiği antibiyotiği kullandım ama geçmemiş dün tahlil oldum çünkü. Doktorumda kültür isteyelim senden dedi hangi mikrop üreme yapıyo bakalım dedi bende dün tahlil oldum kültür için 3 gün sonra sonucu çıkacak bakalım..
Kac gun kullandin canim kac gun sonra tekrar tahlil yaptirdin? Insallah gecer canim ya korkutuyor beni

canım ona da bakmıştık alırken ama içindeki boru çok ince temizlenmesi zor olur diye vazgeçtim. borunun içini yıkamak imkansız gibi. sürekli kaynatmak lazım. bir araştır yine de belki kolay bir yolu vardır. :KK66:

çubuk gibi bişeyi vardı onunla gayet rahat temizliyodu arkadaşım

Kac gun kullandin canim kac gun sonra tekrar tahlil yaptirdin? Insallah gecer canim ya korkutuyor beni
30 kapsüldü verdiği ilaç ben hepsini kullandım günde 3 kez olmak üzere. Kullandıktan sonra da 2 hafta geçti öyle tahlil yaptırdım biraz azalmış ama geçmemiş. İnşallah geçerrr

Ayyy canım ne güzel yazmışsın valla yüreklendirdin beni. Çok haklısın. Bi engel çıkmadığı sürece normal olmalı Allah öyle yaratmış doğamız bu inşallah üstesinden geliriz bende normal doğumla ilgili pozitif hikayeler okuyup kendimi yüreklendireceğim :KK49:

cidden olumlu yönde etkilenmene sevindim :KK19:
inşallah oku ve fikrini değiştir :KK6::anneadayı:

ne güzel anlatmışsın yüreğine sağlık canım benim. Sağlıkla ve hayırlısıyla gelsinler bir şekilde doğacaklar sonuçta :)

teşekkürler canım inşallah aynen öyle
biri bana hamile olduğumu duyunca tebrik için aramıştı nasılsın falan iyiyim dedim
bebeği zaten sormuyorum o emin ellerde Rabbim büyütüyo onu demişti gerçekten öyle biraz oluruna bırakmalı
Rabbim bi yol çizdi zaten hayırlısıyla kavuşacağız sonuna sağlıkla sıhhatle inşallah :KK46::KK49::KK54:

kızlar bugün benim bebeğim sanki hiç hareket etmedi. gece de biraz karnıma kramp girdi korktum :( sizde de oluyo rmu?

kızlar bugün benim bebeğim sanki hiç hareket etmedi. gece de biraz karnıma kramp girdi korktum :KK43: sizde de oluyo rmu?
bende de oluyo canım ama sonra hareketleniyoo seninde hareketlenir canım o kramplar da bebek büyüdüğü için rahim krampları kas krampları normaldir. uzan dinlen bebeğini dinle o hareketlenecektir çikolata gibi şeyler de bi ye bakalım oynar o

ben de olmadım canım. doktorum gerek yok zaten hastane ortamında olacak doğum steril olur sıkıntı olmaz dedi..

geçmiş olsun canım.. benim de çok sık oluyor idrar yolu enfeksiyonu. kültürde üreme olmazsa ilaç kullanmana gerek yok dedi öyle de oldu.

bu arada benim doktor 28. haftada uyuşmazlık iğnesi de yapmayacakmış. devletteki 3 hafta sonra gel yapalım demişti. özeldekine sordum gerek yok kanama vs. herhangi bir olumsuzluk olmadan yapmayı doğru bulmuyorum sonuçta kan iğnesi falan dedi. şaşırdım doğrusu.. kan uyuşmazlığı olan ve doktoru bu şekilde tepki veren oldu mu?
caNIM bana vurulcak 28. haftada riske atmaya gerek yok .. banada test yapılıor negatif cıkıor ama yinede vurulacak

Kızlar bu günlerde mide bulantısı yaşayan var mı 2 gündür midem bulanıyor. Sanki ilk aylara döndüm :KK43:
MRB cnm ben 23 + 5 oldum .benimde bulanti başladı ...sabah saatlerinde vardı. ..bi de ogleden sonra başladı. .iştahım kaçtı. .acaba sıcaklardan mi belli bebek tüylenmeye basliyo dur iyice ondan mı ki

Dişim icin hastaneye gittim arkadaslar.
Diş hekimi agumentin yazmis 1000 mg ama eczane klavunat verdi ayniymis. 25 +1 iz bugun.
Bu haftalarda antibiyotik kullanan var mi ? Bu Antibiyotiği bilen :)

30 kapsüldü verdiği ilaç ben hepsini kullandım günde 3 kez olmak üzere. Kullandıktan sonra da 2 hafta geçti öyle tahlil yaptırdım biraz azalmış ama geçmemiş. İnşallah geçerrr
Benimki 10 lu sadece bende bitince tahlili tekrarlicam sen epey beklemissin. Bakalim azalacak mi?

Diş hekimi agumentin yazmis 1000 mg ama eczane klavunat verdi ayniymis. 25 +1 iz bugun.
Canim bende enfeksiyon yuzunden antibiyotik aliyorum enfeksiyon daha zzararli mecbur kullancaz dedi doktor

Hic hamilelik filan yokken discim agumentin yazmisti bana eczaci elinde yok diye baska bir antb verdi hepsi ayni demisti ben de alip kullanmistim. Sonra 1 hafta kullanip disciye gittigimde kizmisti. Ikisi ayni degil tofas ta seni goturuyor ama bi mersedes degil demisti. Ve 2 kutu agumentin yazmisti sonra. Diger ilacin hic faydasi olmamis filan demisti. Kendin daha iyi bilirsin ama Bence discini ara bi sor. Agumentin yerine bu ilaci verdiler diye

Back
X