• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
MRB cnm ben 23 + 5 oldum .benimde bulanti başladı ...sabah saatlerinde vardı. ..bi de ogleden sonra başladı. .iştahım kaçtı. .acaba sıcaklardan mi belli bebek tüylenmeye basliyo dur iyice ondan mı ki
Canım bana da öyle diyen oldu bazıları öyle diyor bazılar değil diyor :) demek ki bu haftalarda oluyor çoğu kişide var. Bide mide ekşimesi ağıza mideden kötü tat gelmesi onlarda başladı. Belkide rahim büyüdükçe mideye yukarı doğru baskı yapıyor ondan oluyor olabilir

Canım çıktın mı doktordan nasıl geçti. Birde idrar yolları için tahlil verdin mi

Canım iyi geçti ama fetal eko istedi :bicak:
Yarın çektiricem bakalım sonı gelmedi bunların.
İdrar aklıma gelmedi

cok sukur iyi gecmiş bende cektirdim30 - 32 .haftada tekrar istedi dr ... nasıl büyümüş mü minnoş :)

Canim sen neden cektirmistin fetal eko?
Oylesine mi istedi.
Birsey cikacak diye korkuyorum.

Buyumus buyumus teyzesi 580 gr olmus:)))

Talihsiz bir olay yaşamışsın Allah bir daha yaşatmasın bende öyle duydum bebek kanala girdi mi iş ıkınmaya kalıyormuş.
Allah hepimizi korusun kötü bir tecrübeydi .Allah dayanamayacağımız acıyı vermez.
O sancı evet gittikçe sıklaşan kötü bir sancıydı ,ama bebeğim sağlıklı dünyaya gelsin o sancıya dayanırım normal doğum tercihim allah nasip ederse.

Selam kızlar.. ben çalışmaya çalışıyorum, okuldayım. çok uykum geliyor bu ara. eve gidip uyumak istiyorum.. :KK34:

Maşallah canım gözün aydın.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
Canım dikkat et sicaklarda kendini çok yorma, amin hepimiz kucaklarimiza ssgsalim alalım inş.
Mesela benim teyzem yarım saat içinde patır patır doğuruyor :halay:teyze neye benziyor dediğimde ishal sancısının biraz fazlası demişti.
Koptum bu yoruma ya :)
Kızlar birazdan doktora giricem dua edin ..
Rutin kontrol ama insan geriliyor

Canim sen neden cektirmistin fetal eko?
Oylesine mi istedi.
Birsey cikacak diye korkuyorum.

Buyumus buyumus teyzesi 580 gr olmus:)))
Canım maşallah büyümüş seninde kuzun :)

canım ona da bakmıştık alırken ama içindeki boru çok ince temizlenmesi zor olur diye vazgeçtim. borunun içini yıkamak imkansız gibi. sürekli kaynatmak lazım. bir araştır yine de belki kolay bir yolu vardır. :KK66:
Avent tin çeşitleri var ama natural serisinde gaz önleyici sistemi emzik kısmına yapmışlar.Yurtdışı sitelerinede baktım orada en çok beğenilen biberonlar arasında.

kızlar bugün benim bebeğim sanki hiç hareket etmedi. gece de biraz karnıma kramp girdi korktum :KK43: sizde de oluyo rmu?
bugun sabah doğru kramp tarzı ağrı oldu sanırım rahim büyümesinden kaynaklı.
Bebek 28 haftaya kadar hergun hissetmeyebilirmişiz,yer değiştirdiği için plasentası öne gelmiş olabilir.28 .hafta da sabit kalacağı için 3 saate bir hareket ettiğini hissetmesek özellikle takip etmeliymişiz.

Hic hamilelik filan yokken discim agumentin yazmisti bana eczaci elinde yok diye baska bir antb verdi hepsi ayni demisti ben de alip kullanmistim. Sonra 1 hafta kullanip disciye gittigimde kizmisti. Ikisi ayni degil tofas ta seni goturuyor ama bi mersedes degil demisti. Ve 2 kutu agumentin yazmisti sonra. Diger ilacin hic faydasi olmamis filan demisti. Kendin daha iyi bilirsin ama Bence discini ara bi sor. Agumentin yerine bu ilaci verdiler diye
Doktoruma sordum kullan dedi cnm
Tek kullanimlik kullandim gecen hafta 2 lez gecmedi dun sulcid e basladik canim 5 gun kullanip test yaptiricam gecmezse devam edicez
İnşallah gecer cnm ins.

kızlar bugün benim bebeğim sanki hiç hareket etmedi. gece de biraz karnıma kramp girdi korktum :KK43: sizde de oluyo rmu?
Canım tatlı bişeyler ye uzanarak hissetmeye çalış. umarım şimdiye kadar oynamıştır. uyuyor da olabilir. rahat ol stres yapma. kramplar da normal.
caNIM bana vurulcak 28. haftada riske atmaya gerek yok .. banada test yapılıor negatif cıkıor ama yinede vurulacak
Anladım canım. benim doktor gerek yok dedi yaptirmayacagim galiba..
Avent tin çeşitleri var ama natural serisinde gaz önleyici sistemi emzik kısmına yapmışlar.Yurtdışı sitelerinede baktım orada en çok beğenilen biberonlar arasında.
Evet canım benim kullandığım da emziginde hava deliği vardı. hatta hala saklıyorum.. hatıra kaldı bize :) çok memnun kaldım ama plastik olmasından tereddüte düştüm bi süre sonra nuk u keşfettik. aynı şekilde onun da emziginde hava deliği var. onu da uzun süre kullandık.

Evet canım benim kullandığım da emziginde hava deliği vardı. hatta hala saklıyorum.. hatıra kaldı bize :) çok memnun kaldım ama plastik olmasından tereddüte düştüm bi süre sonra nuk u keşfettik. aynı şekilde onun da emziginde hava deliği var. onu da uzun süre kullandık.

Avent natural in cam olanları da var .Plastik olan natural serisi ise güvenilirmiş.

Kizlarr çok sinirliyim yaa yaşadığım şehirlerde şu suriyeliler yüzünden resmen yaşam alanı kalmadı. .. adım başı çocuk dilendiriyorlar yetmezmiş gibi çocukları çok arsiz resmen insana yapisiyorlar... yaa resmen ellerinde olsa çantadan alıp kaçacaklar... yeminlen artık tek başıma dışarı çıkamıyorum... erkekleri deseniz ayrı bi sapık. ... kadınları ayrı bi edep yoksunu... bi tanesini kocamin arabasından içeri sarkarken gördüm geçen sene yazık eşim kovmaya çalışıyordu. ..ben kizinca defolup gitti... Rabbim tez zamanda bizi bunlardan kurtarsin... İnanın hani İzmirli bi adama çok laf söylediler yaa Suriyeli çocuğu dövmus diye inan adam hatalı değil boylarına bakmadan genç kızlar geçince ağıza alınmayacak şeyler söylüyorlar. ..

Kizlarr çok sinirliyim yaa yaşadığım şehirlerde şu suriyeliler yüzünden resmen yaşam alanı kalmadı. .. adım başı çocuk dilendiriyorlar yetmezmiş gibi çocukları çok arsiz resmen insana yapisiyorlar... yaa resmen ellerinde olsa çantadan alıp kaçacaklar... yeminlen artık tek başıma dışarı çıkamıyorum... erkekleri deseniz ayrı bi sapık. ... kadınları ayrı bi edep yoksunu... bi tanesini kocamin arabasından içeri sarkarken gördüm geçen sene yazık eşim kovmaya çalışıyordu. ..ben kizinca defolup gitti... Rabbim tez zamanda bizi bunlardan kurtarsin... İnanın hani İzmirli bi adama çok laf söylediler yaa Suriyeli çocuğu dövmus diye inan adam hatalı değil boylarına bakmadan genç kızlar geçince ağıza alınmayacak şeyler söylüyorlar. ..
sana acayip hak veriyorumm .... burdada grecen b,i cocuk resmen arabanın içine girecekti dsasırdım kaldımm.... ki orda daha fazladır burda cok barınamıyorlar

Back
X