sakın perhidrol kullanma çok zararlı,normalde hamile olmasan bile cilde değmesi çok sakıncalı.Kizlar aranizda gobekteki tuyleri sarartan var mi??doktora sordum alcagina sarart dedi.oksijenli su aldim ama guneste beklemem gerekiyor.amonyak perhidrolle sarartsam olur mu sizce??
amin :)Ewet canim ya. Gecenlerde bebegim ilk defa az hareket etti. Hatta aksam yemeginden sonra uzaninca kipir kipir olurdu ama bu kez hic hareket etmedi nasil moralim bozuldu nasil kotu oldum anlaatamam. Ama sahura kalktiktan sonra harekwtlenmeye başladi coo sukur. Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
rahim ağzında doğal tıpa var artık.rahimi etkileyen bir durum yok.kızlar deniz havuz sakıncalı değil mi ki
18-24.hafta arasında bakılıyor.Sorun varsa sonrasında da kontroller yapılıyormuş o yuzdenKızlar ayrıntılı ultrason için son hafta ne zamandı
sakın perhidrol kullanma çok zararlı,normalde hamile olmasan bile cilde değmesi çok sakıncalı.
oksijenli suda kılları sarartır ama tüylenmeyi artırır.
Hiçbirşey yapmadan beklemek daha iyi.Ama ila yapıcam diyorsan papatya suyu ile sarartırsın hem bebekte güneşten D vitaminide görmüş olur
amanyok ve perhidrol çok ama çok zararlı hiç ama hiç düşünme.Papatya suyu surunce ne kadar beklemeki acaba??
Mayo mu alsam die dusunmeye basladim zaten:)bikiniyi daha saglikli oldufu icin tercih ediyodum ama kimyasal bisiy surup bebege de bi zarar vermeyi hiiic istemem tabi..o herseyden onemli:))
Canım hamile mayolari her mayo markasinda varmıdır biliyormusun? Ben bu hafta alacağım çünkü, bayramda gideceğiz. Buarada ben alt kısmın çık ıslak kalmaması için tankini de düşünüyorum. bikini altlarim oluyor. üstüne düz renk bir tankini olursa devamlı altı değiştirebilirim diye düşündüm.Cnm bikini yerine mayo alabilirsin. Ben öyle yapacağım bu sene
Canım hamile mayolari her mayo markasinda varmıdır biliyormusun? Ben bu hafta alacağım çünkü, bayramda gideceğiz. Buarada ben alt kısmın çık ıslak kalmaması için tankini de düşünüyorum. bikini altlarim oluyor. üstüne düz renk bir tankini olursa devamlı altı değiştirebilirim diye düşündüm.
Cnm ben de bayramda gideceğim ama mayo baktım bulamadım koray ve pentide. Şu an yok dediler normalde vardır korayda..Canım hamile mayolari her mayo markasinda varmıdır biliyormusun? Ben bu hafta alacağım çünkü, bayramda gideceğiz. Buarada ben alt kısmın çık ıslak kalmaması için tankini de düşünüyorum. bikini altlarim oluyor. üstüne düz renk bir tankini olursa devamlı altı değiştirebilirim diye düşündüm.
Cok şükür canım.. Hepimiz saglıklı sıhatli devam edelim inşallahsen ve bebeğin sağlıklı olun.Doktor iyi haber vermiş allaha şükür,gerisi geçmiş gitmiş.
Bonprix de var cok guzel pembeli falan ama bedeni kalmamis..
En kotu agdayla alirim zaten gobek deligi ne kadar lazer epi.ye gidiyodum.dogumdan sonrada gitmeye devan ederim..
kızlar deniz havuz sakıncalı değil mi ki[/QUOTE
Aslinda denizi oneriyormus doktorlar ama ben bu idrar yolu enfeksiyonundan dolayi biraz supheliyim bu yil. Aslinda dikkat edip kuru tutabilssek birsey olmaz sanirim ama daha tam karar veremedim. Dayanabilirsem girmeyecegim ben.
canım bende cektırdım fetal eko. bebegımın kalbınde ekojen fokus da dıyolar parlaklık var. 3 doktora gııtım 3 u de aynı seyı soyledı. eko cektırdım. doktor kalbı normal calısıyo. parlaklıktan baska bırsey yok dedi. doguma kadar bırsey de yapılamaz. dogduktan sonra tekrar gormelıyım dedi. yaptır bence sende ıcın rahatlasın allahın ıznıyle bırsey cıkmıcakAyni durumdayiz demekki .. Icimi karattilar artik
Hadi ya bende ankarada gezinecegim bakalım. bizi neden dusunmezlerrCnm ben de bayramda gideceğim ama mayo baktım bulamadım koray ve pentide. Şu an yok dediler normalde vardır korayda..
Benim de bikinim oluyor hala ama herkes göbeğime bakcak diye üstüne elbise giyerim diyorum, denizden çıkınca herşeyi çıkarıp başka elbise giyerim falan.. Bakalım hayırlısı ya :)
Bonprix dekileri gördüm bende ama denemeden almak istemedim.Bonprix de var cok guzel pembeli falan ama bedeni kalmamis..
En kotu agdayla alirim zaten gobek deligi ne kadar lazer epi.ye gidiyodum.dogumdan sonrada gitmeye devan ederim..
Cnm geçmiş olsun.. Diyetle hallolcak bişiy heralde allah başka dert vermesin :)Merhaba ekim anneleri inşallah herkesin keyfi yerindedir. Ben maalesef diyetle devam ediyorum yoluma gebelik şekeri çıktı çünkü ama bu halimize de bin şükür. Bu arada 4 boyutlu ultrasona giren var mı aranızda bu usg için belli bir tarih var mı merak ediyorum yoksa herhangi bir tarihte de girilebilir mi
Kızlar ya dün konuşuldu ya tavuk yemek iyi değil gdo hormon diye.. Ben normalde eve çok almıyorum ama işyerinde falan mecbur çıkarsa yiyordum.. 3 gündür msafirliklere gittik iftar için 3 gündür üst üste yemekte tavuk yedim. Çok huzursuzum şu an yasanki bebeğime zarar vermiş gibi hissediyorum bile bile . Bi müddet hiç yemiycem
Ewet ben de ağdayla aliyorum oh mis 1 ay gidiyo zaten ince tuyler var ama insanin gozune batiyor taabibence sarartmadan daha iyi olur.Veet kağıtlı ağdalar 1dk almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?