- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
3 hafta raporun ardından dun ıse basladım. 2. gunum bugun, hem sıcak hem de cok yoruldugumu farkettım. 33. haftalık arkadaslar var onlar da gıtmıs calısabılır raporu almıs. cok sasırdım. bende şu dogum izni gelse diye bekliyorum. sizler ne dusunuyorsunuz. kacıncı haftada ızne cıkmayı planlıyorsunuz. bu sene cok sıcak olacakmıs gıbı gelıyo bana agustos eylulde nasıl calısırım ben.
sağ elime yüzük takamıyorum sadece sol yüzük parmağıma tektaşımla 5 taşımı takabiliyorum sadece onlar oluyor. işten eve gittiğimde çorapların lastik izi öyle bi kaşınıyor ki çok fazla sıkıyorlar belli ki ama pof şişlik yok :S zaten sıcaklardan bi yere çıkamaz olduk nasıl geçecek temmuz ağustos :S allah yardımcımız olsun.iyi sen yine yürüyüş yapıyorsun bende oda yok çok hantalımen çok sıcak etkiliyor amaben tuz hiç kullanmam ve ayakta da durmuyorum çok günlük yürüyüşüm dışında onu da yatsı vakti eşimle çıkıp yapıyorum yine de el ve ayak parmaklarım şişiyor
benimde evlenmeden önce 14 yaşlarındayken ergenlik dönemi birden kilo alınca basenlerimde bir kaç yırtık oluşmuştu şimdi göğüslerimi karnımı çok kontrol ediyorum vazelin sürmeye çalışıyorum çok şükür görünürde bir arıza yok ama ilerleyen zamanlarda ne olurum bilemiyorumcanım ben kilo sorunu olan bi insanım kullandığım bi ilaç yüzünden 2 haftada 10 kilo almıştım o zaman çatlagım yok sanmıştım taa ki kilo verene kadar bi kaç kilo verince kolumda çatlaklar belirmeye başladı... yanı çogunlukla bebiş doğunca anlayacağız galiba
çok su içiyorum vazelin sürüp hem yağlı hemde nemli kalmasını sağlıyorum ama nereye kadar korurum böyle bilemiyorum :S anneme gelirsek kalçaları basenleri göbeği yırtık pırtık içinde ama anneciğim hiç dikkat etmemiş öyle şeylere.çok korkuyorum öyle olurum diye aynalara küserimbunyeye bağlıymış çatlağa müsait ise karın ilk çıktığında başlıyormuş.
Cildin çok kuru değilse dikkatte edersen olmayabilirmiş.
yani cildin esnekliği önemli.
anne kardeşte olduysa kaçınılmazmış.
canım geçmiş olsun şimdi nasıl hissediyorsun kendini raporun bittiğine göre iyisindir inşallah??3 hafta raporun ardından dun ıse basladım. 2. gunum bugun, hem sıcak hem de cok yoruldugumu farkettım. 33. haftalık arkadaslar var onlar da gıtmıs calısabılır raporu almıs. cok sasırdım. bende şu dogum izni gelse diye bekliyorum. sizler ne dusunuyorsunuz. kacıncı haftada ızne cıkmayı planlıyorsunuz. bu sene cok sıcak olacakmıs gıbı gelıyo bana agustos eylulde nasıl calısırım ben.
mecburen kullanıoyrum aynen arka arkaya ALLAHA emnaet bebkelrimizzCnm digeri biter bitmez mi basladin diger antibiyotige ya arka arkaya zarar vermicek mi bugun bana da verdi
Diş agrisi cekiyorum antibiyotik kullandim gecmedi simdi aksef 500 mg ve aferin forte verdi dr. Bunları kullanan oldu mu arkadaşlar?
32 haftalik 8 aylık hamilelik yapmıyor mu yoksa benim kafam mi karıştı yeni uykudan kalktım da. doğum iznine 7 aylıkken cikilmiyor mu o da 28 haftaya gelmiyor mu siz nasıl calisacaksiniz şu an çok saskinimaynı bende canım 32. haftam dolsun ayrılmak istiyorum izne
bazen diyorum iyi olursam çalışıyım diye ama sanmıyorum sabah kalkmak zor
öğlen uyku basıyo hareketler şimdiden kısıtlandı o yüzden bilmiyorum
28 e kadar yolu var canım rahat ol ben daha yAPTIRmadımmgunaydın kızlar, doktorum gecen hafta cagırdı seker yuklemesı ıcın gıtmedım. bu hafta da kendımce kacıyorum. ama ıyımı yapıyorum bılmıyorum. haftaya da bayram heryer kapalı olur. ne yapcam bılmıyorum. yukeleme konusunda kararsızım. tansıyon problemım var benım. tansıyon olanlarda seker de cıkar dıyolar. sızce yaptırsammı yaptırmasammı. en gec olmazsa persembe cuma gıderım. 26 olmadan.
Benimde biri bitti digeri başladı. Rabbim tez vakitte Şafi ismiyle şifa versin cümlemize insmecburen kullanıoyrum aynen arka arkaya ALLAHA emnaet bebkelrimizz( yapacak bişey yokk agrım cok basladımm yarıdada kesmek iyi degil diolarr
Ben doktorum izin verdiği sürece çalışmayı düşünüyorum, hatta doktorumu ikna edebilirsem hamileliğimi 1 hafta geri gösterip 38. haftaya kadar çalışayım diyorum bebeğimle geçireceğim 1 hafta çok önemli artık iş yerinden giderim doğuma :) Zaten projelerimden birini bitirdim, bayramdan sonrada diğeri bitiyor ondan sonra büyük iş almayacağım yöneticimde vermez zaten rutin işleride sıkıntı stres yaşamadan hallederim inşallah.32 haftalik 8 aylık hamilelik yapmıyor mu yoksa benim kafam mi karıştı yeni uykudan kalktım da. doğum iznine 7 aylıkken cikilmiyor mu o da 28 haftaya gelmiyor mu siz nasıl calisacaksiniz şu an çok saskinimben çok zor çalışıyorum acaba bende mi bi sorun var
YARIN BAKALIM Bİ devlet hastasnesine gidiyim diyorum bende baktırıcam enfeksiyona hayırlısı olsunn amin canımm inşşBenimde biri bitti digeri başladı. Rabbim tez vakitte Şafi ismiyle şifa versin cümlemize ins
Ben 36 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum şuan iyi oluyor sam tabi okullar açıldıktan sonra seminerlere katılıp bayram tatilini falan doğum sonrası izne aktarmayı düşünüyorum ☺3 hafta raporun ardından dun ıse basladım. 2. gunum bugun, hem sıcak hem de cok yoruldugumu farkettım. 33. haftalık arkadaslar var onlar da gıtmıs calısabılır raporu almıs. cok sasırdım. bende şu dogum izni gelse diye bekliyorum. sizler ne dusunuyorsunuz. kacıncı haftada ızne cıkmayı planlıyorsunuz. bu sene cok sıcak olacakmıs gıbı gelıyo bana agustos eylulde nasıl calısırım ben.
Sağolasın yormamaya çalışcam inşallah bakalımcanım menün çok iyi de rabbim yardımcın olsun 10 kişilik misafir çok yorulursun ama çok yorma kendini emi..
O yürüyüşte sagolsun eşim sayesinde o çıkarmazsa hiç çıkıp yürümem... ben de yüzük takamiyorum ayakkabi giyemiyorum sandalet ya da terlik... bi de ayaklarimin altı cayır cayir yanıyorsağ elime yüzük takamıyorum sadece sol yüzük parmağıma tektaşımla 5 taşımı takabiliyorum sadece onlar oluyor. işten eve gittiğimde çorapların lastik izi öyle bi kaşınıyor ki çok fazla sıkıyorlar belli ki ama pof şişlik yok :S zaten sıcaklardan bi yere çıkamaz olduk nasıl geçecek temmuz ağustos :S allah yardımcımız olsun.iyi sen yine yürüyüş yapıyorsun bende oda yok çok hantalım
Hic kilo almadim daha dun gelen bayan baya kilo almissin diyo yok dedim inanmadi sanirimhepsi etkiliyor canım ayakta kalmışsın o etkiler sıcaklar etkiliyor yani bu yaz şiş şiş gezcez gibi geliyor bana :S
50 grlık yüklemede 200 çıktı sonra 100 grlık yüklemede 175 çıktı 180'nin altında olması yeter dedi doktor.Şimdilik diyetle devam ediyorum inşallah senin de sorun çıkmaz yüreğimizi ferah tutalım her şey güzel olacak inşallahCanim cok gecmis olsun. Kac cikti yuklemeden sonra sekerin? Ben de haftaya yaptiracagim ama endiseliyim. Normalde insulin direncim var ve hamilelik oncesi yillardir ilac kullaniyordum. Simdi 5 aydir icmiyorum. Bakalim ne cikacak ?
Çok geçmis olsun canımSlm arkadaslar nasilsiniz giremiyorum pek bu ara oglum rahatsızlandı bu sıcaklarda ateşlendik kabus gibi geciyo fitil surup dus kar etmedi igneyle dusurduler bugün atesini. Surekli kucagimda oldugu icin asagiya baski artiyo oda beni zorluyo kızım durmadan oynuyo iceride rahatsiz oluyo sanırım napicagimi şaşırdım 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?