Ayyy canım aynen beni anlattın :) geçen gece uyanmışim eşimi uyandırıp çok sicaaakkk üstümüze başımı parcalayasim var diye cemkirip yatmışımmenepoza giren kadınlar gibi hissediyorum kendimi.işyerinde klimalar çalışıyor ama yelpazeyle yine yelliyorum kendimi utanıyorumda ama yapacak bir şey yok sıkıntım bana yetiyor böyle birden bire durduk yere sıkıntı halinde ter boşalıyor üstümden.havasız kalmaya tahammulum yok gece uyurken pencereyi açıyorum üzerimede hiçbirşey örtmüyrum bazen göbeğimi açıp uyuyorum.fenalardayız emelcim
şu temmuzla ağustosuda kolaylıkla atlatsak bari ne iyi olucak..
kızlar, ev tipi ana kucağı var ya, ben bebeğimi ona alıştırmak istiyorum aklımda o var, tecrübesi olan var mı ne kadar süre kullanılabilir o? kuzenim oturmaya başlayana kadar(6ay) kullanırsa kullanır sonra kendini aşağı atıyo bebek ondan dedi :)
tecrübe eden var mı
Ayyy canım aynen beni anlattın :) geçen gece uyanmışim eşimi uyandırıp çok sicaaakkk üstümüze başımı parcalayasim var diye cemkirip yatmışımadam anlata anlata gülüyor halime:) hep sıcaktan isilik oldu kollarim bacaklarim...
bende birkaç gündür aynı durumdayım. Menopozlu gibi alev alev yanıyorum, ateşim yok ama resmen sıcak basıyor. Klima çalışıyor yelpaze bir haftada eskidi. Evde iç çamaşırlarım bile fazlalık gelecek yakında :)menepoza giren kadınlar gibi hissediyorum kendimi.işyerinde klimalar çalışıyor ama yelpazeyle yine yelliyorum kendimi utanıyorumda ama yapacak bir şey yok sıkıntım bana yetiyor böyle birden bire durduk yere sıkıntı halinde ter boşalıyor üstümden.havasız kalmaya tahammulum yok gece uyurken pencereyi açıyorum üzerimede hiçbirşey örtmüyrum bazen göbeğimi açıp uyuyorum.fenalardayız emelcim
şu temmuzla ağustosuda kolaylıkla atlatsak bari ne iyi olucak..
aynen benimde boynum yastıktan isilik oldu sol tarafıma yatıyorum ya sürekli bide koltuk takımımdaki küçük yastıklarıda taşıdım artık yatak odamaAyyy canım aynen beni anlattın :) geçen gece uyanmışim eşimi uyandırıp çok sicaaakkk üstümüze başımı parcalayasim var diye cemkirip yatmışımadam anlata anlata gülüyor halime:) hep sıcaktan isilik oldu kollarim bacaklarim...
benimde o bölgem çok kaşınıyor kaşıyorum valla harıl harıl koca gün südyenden boğuluyor göğüslerimiz büyüdükleri için onlarda sıkıntıya gelemiyor.ya emel bende dün bayoya girerken farkettim tam göğüsümün altında bi nokta kızarmış başka bi yerde yoktu ama isilik olabilecek bölge sanırım, arada kaşınıyo bide
valla bende öyleyimbende birkaç gündür aynı durumdayım. Menopozlu gibi alev alev yanıyorum, ateşim yok ama resmen sıcak basıyor. Klima çalışıyor yelpaze bir haftada eskidi. Evde iç çamaşırlarım bile fazlalık gelecek yakında :)
dün akşam eşime dedim ikinci çocuk kesinlikle kışa denk gelecek en geç mayısta doğması lazım bu böyle olmaz :)valla bende öyleyimafedersiniz ocakta yemek pişirirken kıçımdan terler akıyor o derece sıkıntılıyım üzerimde ateş yok ama içim yanıyor içimde volkanlar patlıyor üzerimde kıyafet taşımak istemiyorum hepsi ağırlık yapıyor sanki üstüme eve gidince tayt üstüne salaş tunik tşört giyorum öyle geziyorum hepsini atasım var üstümden ama öylede durulmuyor. daha 24.haftada böyleyiz 32-35-38 haftalarda allah bilir nasıl olucaz vay halimize..
orası çok fena canım benim ki isiliği geçti pişti resmen geçmek te bilmiyor ben de sık sık duş alıyom ama bu gidişimde doktordan pişik için zararsız bi krem önermesini isteyecem inşallah...ya emel bende dün bayoya girerken farkettim tam göğüsümün altında bi nokta kızarmış başka bi yerde yoktu ama isilik olabilecek bölge sanırım, arada kaşınıyo bide
canım ben artık evde tişört olarak eşiminkini giyiyorum benimkiler cildime yapısıyor sanki...sorma iki gündür bizimki de pek hareketli :) dışardan belli ediyor hareketleri artık :)aynen benimde boynum yastıktan isilik oldu sol tarafıma yatıyorum ya sürekli bide koltuk takımımdaki küçük yastıklarıda taşıdım artık yatak odamabi tanesini sırtıma dayıyorum sırt üstü dönmeyeyim diye destek oluyor bi tanesinide bacak arama koyuyorum eşimede kollarımı uzatıyorum o evde yokkende onun yastığına sarılıyorum. her gece sahurda kalkıyorum eşime yemek hazırlıyorum yemeğimizi yedik bulaşıklarımı yıkadım yatıp uyucaz öyle bi sıkıntı bastı ki içime aklette giymiyorum tunık gibi tşörtüm var bol incecik üfür üfür ay öyle bi sıkıntı geldi ki kalktım tşörtü çıkarttım durdum öyle o an çok kocama özendim ne güzel üstsüz yatıp uyuyabiliyor bizde öyle bir şey yok sıkıntımın gitmesini bekledim sabah bi uyanıyorum sırtım boynum su gibi bide bu sabah kızım uyandırdı annişkosunu öyle güçlü tekmeler atıyor ki göbeğim açık uyumuştum bi baktım atıyorda atıyor korktum bi an bi yeri çıkcak meydana diye zibidi kız diyorum
ayy canım keşke öyle istemekle olsa :)dün akşam eşime dedim ikinci çocuk kesinlikle kışa denk gelecek en geç mayısta doğması lazım bu böyle olmaz :)
sagol cnm bugun daha iyi oglum esimin gelmesini 4 gozle bekliyorum zor oldu oglum cok aradi babasini hep ona gitmek istiyor bende iyiyim allaha şükür biri karnimda biri kucagimda buyumeye ugrasiyoruzcanım çok geçmiş olsun rabbim oğluna acil şifa versin hemen iyileşsin çocuk işte ateşide çıkar herşey olur şimdi herşeyi geçirme zamanları.rabbim tez zamanda iyileşmesini nasip etsin inşallah.hadi ramazanda bitmek üzere son haftasındayız eşinin gelmesine çok az zaman kaldı.sen nasılsın iyisindir inşallah??
canım geçmiş olsun ogluna...sagol cnm bugun daha iyi oglum esimin gelmesini 4 gozle bekliyorum zor oldu oglum cok aradi babasini hep ona gitmek istiyor bende iyiyim allaha şükür biri karnimda biri kucagimda buyumeye ugrasiyoruz
geçti bitti diyelim artık çoğu bitti azı kaldı çok şükür rabbim kabull etsin ibadelerini.sagol cnm bugun daha iyi oglum esimin gelmesini 4 gozle bekliyorum zor oldu oglum cok aradi babasini hep ona gitmek istiyor bende iyiyim allaha şükür biri karnimda biri kucagimda buyumeye ugrasiyoruz
valla bende öyleyimafedersiniz ocakta yemek pişirirken kıçımdan terler akıyor o derece sıkıntılıyım üzerimde ateş yok ama içim yanıyor içimde volkanlar patlıyor üzerimde kıyafet taşımak istemiyorum hepsi ağırlık yapıyor sanki üstüme eve gidince tayt üstüne salaş tunik tşört giyorum öyle geziyorum hepsini atasım var üstümden ama öylede durulmuyor. daha 24.haftada böyleyiz 32-35-38 haftalarda allah bilir nasıl olucaz vay halimize..
Bende aynı yapıyorum kendi bol tşörtlerimi giyiyorum ama hergün terlediğimden tşört değiştiriyorum benimkiler bitince kocamınkileri giyiyorum onunda hoşuna gidiyorcanım ben artık evde tişört olarak eşiminkini giyiyorum benimkiler cildime yapısıyor sanki...sorma iki gündür bizimki de pek hareketli :) dışardan belli ediyor hareketleri artık :)
ah aman diyeyim vantilatöre dikkat et ben birgün öyle yaptım hem ocak hem fırın derken ocakta zaten göbeğim sivrildiğinden ocakta yemeği karıştırırken yanıyor vantilatörüde arkama aldım 1 de açtım ama boynum tutulmuş hareket ettiremedim.aman sen dikkat et. birtek boyun değil beline falan çarpar aman canım çok dikkatli ol allah korusun.bn eve gidince önce bi soyunuyorum öylee terim soğuyo o arada duşa falan giriyorum bazen biraz serinleyince şort atlet dinleniyorum eşimin gelmesine yakın kalkıp ince eşofman aldı tül gibi bişi var onu giyiyiorum anca öyle idare edebiliyorum. benim sadece içimde yok ateş eşim elimi falan tuttuğunda diyo yanıyosun gene diye kii ben normalde çok üşürdüm ellerim ayaklarım hiiç ısınmazdı.
bide mutfak ve salon akşam güneşini alıyo yanıyo resmen. haftasonu börek yapıyım dedim mutfakta mahvoldum. hem börek hem yemek derken fırının ocağın sıcağı yaktı kavurdu beni. sonradan vantilatör aklıma geldi üşendim çıkarmayada ama bundan sonra yemek yaparken vantilatör tek dostum :)
öyle canım yaa az hareket etse daha kötü insanın aklına milyon evham geliyor ... bol hareketli olsunlar da :)Bende aynı yapıyorum kendi bol tşörtlerimi giyiyorum ama hergün terlediğimden tşört değiştiriyorum benimkiler bitince kocamınkileri giyiyorum onunda hoşuna gidiyor
aman çok şükür bin şükür hareketli olsunlarda aklımız kalmasın.
annen doğru tespit yapmışdün gece bi uyandım deprem oluyo zannettim fırladım yataktan. eşim salonda sızmıştı yanına koştum hemen ama deprem falan yok avizeler sabitti. korktuğumla kaldım kızlar. demin anneme anlatıyorum kahkaha attı kadın resmen telefonda birileri tekmeyle uyandırmış diye, sizdede böylemi oluyo? bana uyandıktan sonrada sallanıyomuşum gibi geldi ama yan dönüktüm ve göbeğim yatağa dayalıydı, yani sağlam attıysa tekmeyi yatağı o sallamış olabilir. gerçi ben hissettimmi hissetmedimmi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?