Geçmiş olsun canim..50 grlık yüklemede 200 çıktı sonra 100 grlık yüklemede 175 çıktı 180'nin altında olması yeter dedi doktor.Şimdilik diyetle devam ediyorum inşallah senin de sorun çıkmaz yüreğimizi ferah tutalım her şey güzel olacak inşallah
arkadaşlar istanbul da Atatürk havaalaninda patlama olmuş herkes iyidir umuyorum...
@brsztrk canım çok geçmiş olsun. bir an önce iyileşir umuyorum.
NisanFRM paylaşım için sağol canım. Ben de hemen hemen her gün yiyorum şekerden dolayı endişelendim ama epey de faydası varmış. yemek istemiyor canım yine bu ara akşam ogunu karpuzla geçiyor.
Haberi gördüğümden beri ağlıyorum durmadan elimi karnima goturuyorum.. ordakilerin annelerini düşünüyorum. .. Rabbim yanlarına bırakmasin yeter artık yaa... Rabbim sebep olanların planlarını kendilerine cevirsin... Yaralı çocuklar varmış hep... yaa nasıl el veriyor yürekleri yapıyorlar bunu anlamıyorum aklım izin vermiyor dehşete düşüyorum yaa...
O yürüyüşte sagolsun eşim sayesinde o çıkarmazsa hiç çıkıp yürümem... ben de yüzük takamiyorum ayakkabi giyemiyorum sandalet ya da terlik... bi de ayaklarimin altı cayır cayir yanıyor
Haberi gördüğümden beri ağlıyorum durmadan elimi karnima goturuyorum.. ordakilerin annelerini düşünüyorum. .. Rabbim yanlarına bırakmasin yeter artık yaa... Rabbim sebep olanların planlarını kendilerine cevirsin... Yaralı çocuklar varmış hep... yaa nasıl el veriyor yürekleri yapıyorlar bunu anlamıyorum aklım izin vermiyor dehşete düşüyorum yaa...
canım Allah korusun, çok dikkatli olmamız lazımDış hatlar benim benim sık uğrak yerim ama gebelik nedeniyle 2 hafta önce seyhatlerime ara verdim.Haberi duyan bana haber veriyor.Allah orada ölenlerin yakınlarına,yaralanan ve o paniği yaşayanlara yardımcısı olsun.
Allah dünyayı bu lanet teröristlerden kurtarsın.
Aynen canım bi de sanki tüm kan ayaklarimin altına hücum ediyor resmen uyusuyorlar bi müddet sonra...ay o yanma bendede çok yaa, ayaklarımı nereye koysam bilemiyorum. hele ayakkabıyı çıkarınca taşa basıyorum ya resmen cosss diye ses çıkıyo sanki :)
Bende duyduğumdan beri çok kötüyüm bütün gece rüyamda havaalanındayım ve bomba patlıyor ben kaçmaya çalışıyorum, Allah onları helak etsin onlara o silahları bombaları satanlarıda , bütün gece yavrumu düşündüm onu nasıl koruyabileceğimi annelik böyle birşey herhalde önceleri ya bende orda olsaydım ama şimdi ya evladımı koruyamazsam düşüncesi ön planda , Rabbim cennet vatanımız üzerinde hain planlar yapan herkesi helak etsin, kahretsin, bizi bu süreçten kurtarsın .canım Allah korusun, çok dikkatli olmamız lazım
Amiin bende dün akşamdan beri aynı şekilde dua ediyorum Allah'a havalet ettim hepsini ama insanın yinede içi acıyor. o kadar güvenlikli bir bölge ne cesaret ne cürret... haberi duyduktan sonra 10-15dk izledim sonra içim elvermedi kızımı düşündüm kalktım ütü yaptım gecenin bi yarısı. yattım ama uyuyamadım, deprem oluyo diye sıçramışım dalmak üzereyken. Allah'ım korusun hepimizi yavrularımızı ailelerimizi
32 haftalik 8 aylık hamilelik yapmıyor mu yoksa benim kafam mi karıştı yeni uykudan kalktım da. doğum iznine 7 aylıkken cikilmiyor mu o da 28 haftaya gelmiyor mu siz nasıl calisacaksiniz şu an çok saskinimben çok zor çalışıyorum acaba bende mi bi sorun var
canım benim bildiğim eğer yanlış bilmiyor isem doğumdan önce 8 doğumdan sonrada 8 hafta olmak üzere toplamda 16 haftalık doğum izni veriyor devlet çalışanlara tabi çoğul gebelikte bir kaç hafta fazla oluyor diye biliyorum. 32 hafta 7 buçuk aylık hamilelik yapıyor yani 32 hafta*7 gün=224 gün 224gün/30 gün= 7,5 ay ediyor. resmiyette böyle diye biliyorum.tabi eğer sen çalışmak istiyorsan doktorunda durumunu uygun görüyor ise doğumdan önce izine biraz daha geç çıkıp kullanmadığın haftalarını doğumdan sonra kullanabiliyorsn.yanlışım varsa düzeltelim arkadaşlar.32 haftalik 8 aylık hamilelik yapmıyor mu yoksa benim kafam mi karıştı yeni uykudan kalktım da. doğum iznine 7 aylıkken cikilmiyor mu o da 28 haftaya gelmiyor mu siz nasıl calisacaksiniz şu an çok saskinimben çok zor çalışıyorum acaba bende mi bi sorun var
menepoza giren kadınlar gibi hissediyorum kendimi.işyerinde klimalar çalışıyor ama yelpazeyle yine yelliyorum kendimi utanıyorumda ama yapacak bir şey yok sıkıntım bana yetiyor böyle birden bire durduk yere sıkıntı halinde ter boşalıyor üstümden.havasız kalmaya tahammulum yok gece uyurken pencereyi açıyorum üzerimede hiçbirşey örtmüyrum bazen göbeğimi açıp uyuyorum.fenalardayız emelcimO yürüyüşte sagolsun eşim sayesinde o çıkarmazsa hiç çıkıp yürümem... ben de yüzük takamiyorum ayakkabi giyemiyorum sandalet ya da terlik... bi de ayaklarimin altı cayır cayir yanıyor
canım çok geçmiş olsun rabbim oğluna acil şifa versin hemen iyileşsin çocuk işte ateşide çıkar herşey olur şimdi herşeyi geçirme zamanları.rabbim tez zamanda iyileşmesini nasip etsin inşallah.hadi ramazanda bitmek üzere son haftasındayız eşinin gelmesine çok az zaman kaldı.sen nasılsın iyisindir inşallah??Slm arkadaslar nasilsiniz giremiyorum pek bu ara oglum rahatsızlandı bu sıcaklarda ateşlendik kabus gibi geciyo fitil surup dus kar etmedi igneyle dusurduler bugün atesini. Surekli kucagimda oldugu icin asagiya baski artiyo oda beni zorluyo kızım durmadan oynuyo iceride rahatsiz oluyo sanırım napicagimi şaşırdım 2 gündür
sen kilo almasanda bebeğin büyümüştür ondan öyle demiştir :) benim yanaklar poğça gibi oldu bi gülsem gözlerimi kaybedicem yakındaHic kilo almadim daha dun gelen bayan baya kilo almissin diyo yok dedim inanmadi sanirim
Ben doktorum izin verdiği sürece çalışmayı düşünüyorum, hatta doktorumu ikna edebilirsem hamileliğimi 1 hafta geri gösterip 38. haftaya kadar çalışayım diyorum bebeğimle geçireceğim 1 hafta çok önemli artık iş yerinden giderim doğuma :) Zaten projelerimden birini bitirdim, bayramdan sonrada diğeri bitiyor ondan sonra büyük iş almayacağım yöneticimde vermez zaten rutin işleride sıkıntı stres yaşamadan hallederim inşallah.
bende cok gırmek ıstıyorum ama zaten bu dönemde bız ne kadar dıkkat etsek de ıdrar yolları enfeksıyonu gecırıyoruz. ben bu sene bebegım için gırmeme kararı aldım. ne denıze ne havuza. doktor ıkısnıde gırebılırsın demıstı bana. ama bız bu sartlarda enfeksıyona cok acıgız. allah korusun ben bır yerden ekstra bırsey kapmak ıstemıyorum. ınsallah bu senenın acıgını önumuzdekı yıl cıkarırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?