• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Arkadaşlar benim annem şeker hastası, şeker ölçüm cihazı var.
Dra gitmeme 3 hafta var.
Geçen hafta açlık 86 tokluk 136
Bu hafta açlık 91 tokluk 148 çıktı. Gidene kadar her hafta ölcmeye devam edeceğim. Eğer değerler normal çıkarsa sizce yinede yükleme yaptırmaya gerek olurmu?

Kizlar doktorum pazartewiye kadar hamurisi tatli yeme pazartesi gel tekrar ölcum yapacaz dedi. Sanirim bayramda yediklerimden kaynaklaniyo yoksa normalde cayi bile şekersiz yerim hamurisi ile de hic aram yoktur. Hayirlisi bakalim.

bende zaten kendi annemi istiyorum, operasyonlar sırasında falanda hep aynı şey geçerliydi kendi annem kaldı hep yanımda yine o kalır. bi tek hastanede ilk gece eşim kalsın istiyorum hemşireler falan var zaten eşimde ilk geceden alışsın istiyorum. annemler evlerine dönünce başbaşa kalıcaz sonuçta ne kadar erken alışırsa o kadar iyi olur :) yeni doğan ağladığında sıkı sarmalamak anne karnındaki sıkışıklık hissini hatırlattığı için sakinleşirmiş onu biliyorum. bahsettiğim şey her ağladığında benim değilde bir başkasının kucağına alması. sevmek için hepsi can atıyo şimdiden planları var bildiğin hiç kucağımdan indirmiycem diyende var sizde kalıp koynumda uyutucam bi tek emzirmek için sana vericem diyende

ana kucağına bende çok istiyorum alışmasını ama annem zaten alıştırır zaten o konuda tecrübeli kuzenlerimden

benim için ilk gün çok önemli
bebekle tanışma günü insan elini parmağını yüzünü incelemek merhaba demek ister.
Oda daki kalabalıktan çekinen eşler bundan mahrum kalıyor hep.
o yuzden eşime dedim,oda da perde varsa çekerim orada bebekle başbaşa kal incele diye :)

Hep büyüklerimiz yeni annelere kızar yok öptürmüyor,kucağa aldırmıyor,biz kaç çocuk büyütük hepsi aslan gibi.
Tamam haklılar onlarıda kırmamak gerek ama sizler nasıl kendiniz büyütünüz bende kendi bebeğimi kendi usulumle büyütmek istiyorum,yanlışı da kendim öğreneyim,gereketiğinde sizlere danışayım,ama sadece anlayış saygı istiyorum :)
Evde yanındayken müdahale kolay ama evde değilken bilemeyiz çok gördüm çocuğa gizlice şekerli su veren,çikolata emdiren.

hakkımızda hayırlısı artık napalım bakıcaz bi çarelerine

Eklentiler

• IMG-20160713-WA0001.webp
    IMG-20160713-WA0001.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 74
Bende bio oil var denedim fena değil
lierac phytolastil jel var kullananlar memnun o kadar çok nemlendiriyor gibi gelmiyor.
Ama vazelin ve palmers markasının coco butter yani kakao yağı da var
ve en çok bu iki markadan memnunum çok iyi nemlendirdiğini hissediyorum.
dediklerinide araştıracağım bakayım olmazsa onlardanda alırım sürerim hepsinden sabah öğlen akşam değişik saatlerde... İşe yarasında alırım valla genetik diyorlar ama zamanla görcez artık

Hanimlar benim de sekerim hep dusuko_Oaclik 68 civarinda tokluk 100 civarinda....ne yapacagimi sastim. Tatildeyim,bir hafta olcup not edeceğim sonra dr gidecgim

Arkadaşlar benim annem şeker hastası, şeker ölçüm cihazı var.
Dra gitmeme 3 hafta var.
Geçen hafta açlık 86 tokluk 136
Bu hafta açlık 91 tokluk 148 çıktı. Gidene kadar her hafta ölcmeye devam edeceğim. Eğer değerler normal çıkarsa sizce yinede yükleme yaptırmaya gerek olurmu?

Canim benim gibi genetik yatkinlikta varsa mutlaka evde kendin de olsa takip et. Benim 75 gr yuklemede 2. Saatim 160larda cikti. Bu hafta diyet ve gunde 10 kez seker olcumum var. Buna gore haftaya nasil bir tedaviyle devam edilecegine karar verilecek. Bugun izne ayrildim annemlere gidecektik ama bu izleme cikinca orada dakik takip edemem diye gitmemeye karar verdik. 2gundur mesai gibi dikkatlice devam ediyorum. Dun ve bugun sekerim en yuksek 131 cikti benim. Ama seker olcum cihazlarina da pek guven olmuyor onu da anladim. Keske en bastan diyetisyene gitseydim diyorum simdi.

kzılar ben size bir şey sorcam 24 haftalık hamileyim babe çatlak kremi ve bio oil kullanıyorum lierac phytolastil jel'e geçmek istiyorum babe çatlak kremim bitmek üzere aranızda kullanan yada etrafında kullanıp memnun kalan var mı :)
ben lıerac ve bio oil kullanıyorum sabah akşam, lıerac kaşıntı falan olursa baya iyi geliyor ama yinede göbeğin altından azar azar çatlaklar başladı. Kullanıpta hiç çatlağı olmayanlarda var, tamamen senin vücudunla alakalı bu.

Hanimlar benim de sekerim hep dusuko_Oaclik 68 civarinda tokluk 100 civarinda....ne yapacagimi sastim. Tatildeyim,bir hafta olcup not edeceğim sonra dr gidecgim

Yuksekligi kadar dusuklugu de takip edilmesi gereken bir durum diye biliyorum. Annemin de dusuktur mesela ona gunde sik ve az yemesi gereken bir diyet verilmisti gunde 9 ogun gibi. Bence de takip edip doktorunu bilgilendir canim.

dediklerinide araştıracağım bakayım olmazsa onlardanda alırım sürerim hepsinden sabah öğlen akşam değişik saatlerde... İşe yarasında alırım valla genetik diyorlar ama zamanla görcez artık

bana doktorum sadece zeytinyağı kullan dedi canım aklında olsun, bide ben nemlendirmesi açısından nivea duşta dan çok memnunum

Canim benim gibi genetik yatkinlikta varsa mutlaka evde kendin de olsa takip et. Benim 75 gr yuklemede 2. Saatim 160larda cikti. Bu hafta diyet ve gunde 10 kez seker olcumum var. Buna gore haftaya nasil bir tedaviyle devam edilecegine karar verilecek. Bugun izne ayrildim annemlere gidecektik ama bu izleme cikinca orada dakik takip edemem diye gitmemeye karar verdik. 2gundur mesai gibi dikkatlice devam ediyorum. Dun ve bugun sekerim en yuksek 131 cikti benim. Ama seker olcum cihazlarina da pek guven olmuyor onu da anladim. Keske en bastan diyetisyene gitseydim diyorum simdi.
Canım sende korkma düzene girersin inş. Benim annemde gebeliginde çıkmış, ozaman diyetle sadece 4 kilo alarak kardesimi doğurdu. sende bundan sonra dikkat ederek biseycigun olmaz inş.
Bende herhafta düzenli olcecegim. Dra 3 hafta sonra söyleyeceğim. bakalım ona göre hareket ederim ozaman

ben lıerac ve bio oil kullanıyorum sabah akşam, lıerac kaşıntı falan olursa baya iyi geliyor ama yinede göbeğin altından azar azar çatlaklar başladı. Kullanıpta hiç çatlağı olmayanlarda var, tamamen senin vücudunla alakalı bu.
hadi ya olsun ben kullanayımda kullanmayıp pişman olacağıma keşke kullansam böyle olmazdı diyeceğime elimden geleni yaptım yapı meselesi derim bende lierac sipariş verdim bugün yarına gelir ulaşır bana umarım bende memnun kalanlardan olurum :)
bana doktorum sadece zeytinyağı kullan dedi canım aklında olsun, bide ben nemlendirmesi açısından nivea duşta dan çok memnunum
benim doktorum sebamedin çatlak kremini önerdi ama ben pişman olmamak için elimden geldiğince en iyisini kullanmak isyiorum o yüzden de araştırıyrum umarım hiç birimizde çatlak sorunu olmaz bizde rahat ederiz :)

cnm hangi doktora gidiyorsun? ben gebeliğin başında oraya gitmiştim latife karakaş hocaya. ama hastanede yenidoğan olmadığı için büyük hastane tercih ettim sonra
bulent alp aydına gıdıyorum. bende yenı dogan yok dıye kara kara dusunuyorum. ınsallah gerek kalmaz.bı de ben rısklı gebeyım hıc bı yer kabul etmıyor. bulent beyı de kaybetmek ıstemedım. sımdılık takıplerım onda

Canım sende korkma düzene girersin inş. Benim annemde gebeliginde çıkmış, ozaman diyetle sadece 4 kilo alarak kardesimi doğurdu. sende bundan sonra dikkat ederek biseycigun olmaz inş.
Bende herhafta düzenli olcecegim. Dra 3 hafta sonra söyleyeceğim. bakalım ona göre hareket ederim ozaman

Insallah sadece diyetle devam edebilirim diye umuyorum canim. Bana da diyetisyen 5-6 kilo ile hamileligini tamamlamalisin dedi ama ben zaten 5 kg aldim simdiye kadar. Bakalim insallah dedigi gibi olur.

valla olması lazım canım doğumdan sonra çok ağlarız yoksa :)
bende 69 la hamıle kaldım doktor asla kılo almıcaksın dedı. once 3 kılo verdım. sonra eskı kıloma gerı döndum. sımdı 71 lerde gelıyorum. doktora gıtcem pazartesi canıma okuyacak cok korkuyorum. acaba pazartesıye kadar dıyet mı yapsam: (

bende 69 la hamıle kaldım doktor asla kılo almıcaksın dedı. once 3 kılo verdım. sonra eskı kıloma gerı döndum. sımdı 71 lerde gelıyorum. doktora gıtcem pazartesi canıma okuyacak cok korkuyorum. acaba pazartesıye kadar dıyet mı yapsam: (

o ne katı doktormuş öyle yaa hamilesin sen tabikide kilo alıcaksın. ben 70le kaldım hiçte öyle bişi demedi doktorum. kontrollü gidelim her ay 1kg iyidir fazla yemene gerek yok zaten düzenli beslen yeter dedi çok şükür bende sadece 3,5kg aldım şimdilik. haftaya gdicem kontrole o zaman şeker yüklemeside yapılacak bakalım kaç kg almışım görücem ama 1den fazla almamışımdır gibi geliyo bana. başlarda bulantım çoktu bişi yiyemiyodum ama kiloda vermedim yinede doktorum bişi demedi beslenmeye çalış dedi hatta çubuk kraker önerdi iyi gelir bastırır mideyi diye bnde zaten onunla besleniyodum

NEDEN ALMAMAN GEREKİYORMUŞ CANIM BİRDE ALMAMAK MÜMKÜN MÜ YAA O KADAR KUSTUM YİNE ALDIM YİNE ALDIM :D

Back
X