- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
kızlar bebeğinin hıçkırması konusunu hissedenler, ben 2 gündür hissediyorum sanırım daha önce anlamıyordum, ne sıklıkta hissediyosunuz? ben bi öğlen bu saatlerde bi de akşam hissediyorum.. böyle pıt pıt pıt pıt pıt pıt pıt.. aynı yere 2-3 sn aralıklarla vuruyo gibi bişiy. saydım baya 40 50 defa hissettim, hıçkırık mı bu ?
yaaa çok tatlış bişiymişevet canım hıçkırık o yemekelrden sonra oluyo,ben bu hamileliğimde henüz hissetmedim ama ilk bebeğimde oturup dinlerdim hıçkırıklarını,mideleri genişliyo demekki mercimeklerin :)
hıçkırık canım o bu zamanlarda bebek nefes alıp verme egzersizleri yaparken amniyo sıvısını yutuyormuş bu sıvıyı hıçkırarak dışarıya atabiliyormuş böyle okumuştum bugun doktora gıttıgımde de sorucam nedeni bu mudur diyekızlar bebeğinin hıçkırması konusunu hissedenler, ben 2 gündür hissediyorum sanırım daha önce anlamıyordum, ne sıklıkta hissediyosunuz? ben bi öğlen bu saatlerde bi de akşam hissediyorum.. böyle pıt pıt pıt pıt pıt pıt pıt.. aynı yere 2-3 sn aralıklarla vuruyo gibi bişiy. saydım baya 40 50 defa hissettim, hıçkırık mı bu ?
evet cnm aynen öyle okumuştum. ben ayırt edemiyodum ama bir kaç gündür ayırt edebiliyorum sanırım. :) çok tatlış allah nazarlardan saklasın bebiklerimizihıçkırık canım o bu zamanlarda bebek nefes alıp verme egzersizleri yaparken amniyo sıvısını yutuyormuş bu sıvıyı hıçkırarak dışarıya atabiliyormuş böyle okumuştum bugun doktora gıttıgımde de sorucam nedeni bu mudur diye
Kızlar bugün bende minik kızıma alışveriş yapıcamda çantası için acaba sizler doğum çantasına neler koydunuz eksik bişey almayayım gerçi eksikler hiç bitmez ama
kızlar bebeğinin hıçkırması konusunu hissedenler, ben 2 gündür hissediyorum sanırım daha önce anlamıyordum, ne sıklıkta hissediyosunuz? ben bi öğlen bu saatlerde bi de akşam hissediyorum.. böyle pıt pıt pıt pıt pıt pıt pıt.. aynı yere 2-3 sn aralıklarla vuruyo gibi bişiy. saydım baya 40 50 defa hissettim, hıçkırık mı bu ?
kızlaaar yardım edin istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz mahremiyet önem veren bir hastane ve doktor lütfen ortada kaldım
Canım maşallah kuzuna seninde bizimde 1 hafta önde gidiyor şükürler olsun femur direk 1 hafta önde ama babasida bende uzunuz ondan heralde.benim kızda yüzüstü yatıyodu, kafası solumda ayakları sağımdaydı. göremedik bizde yüzünü bu sefer, dr çok uğraştı ama nafile kımıldamadı bir türlü uyuyodu bu sefer. 37cm 1100gr olmuş tosunum. normal olaması gerekene göre 1 hafta büyük çıktı kilosuna göre ama üst sınırı aşmamış her şey yerindeymiş çok şükür. bende toplamda 4 kg almışım baştan beri sende iyisin dedi dr. d vitamininde biraz düşüş var diye devit damla verdi, şeker yüklemesinin 1saatlik sonucu 140ın üzerinde olsun istemeyiz senin 156 çıkmış yokluk kan şekerini takip et gelene kadar bi dahaki gelişinde konuşuruz tekrar, meyveyi falan abartma dedi. bn o ara çok yedim meyve ondanda yüksek çıkmış olabilir dedi. diyet vs önermedi dikkat et meyveye dedi sadece. 3 hafta sonra ayın 13üne tekrar gidicez, sonraki hafta giresun inşallah :) rahim ağzı kapalı rahim boyu güzel erken doğum riski görünmüyo dedi. uçağa binmekte sakınca yokmuş 36.haftaya kadar ama drdan binebilir diye rapor almak gerekiyomuş, binerken görevlilere göstermek gerekiyomuş yoksa almıyolarmış
canım bana 75lk yapıldı ben 10 saat ac gitmiştim kötü yapıyr mu evet ünivrste öle eczanedeki meyveli gazoz gibi seyleri kabul etmıyor bilfdigin sekerli su içirdiler ama limon sıkıp içebildim ben orda...acayip ter attımm bas dönmem oldu bi ara korkutmak istemem bayılcak gibi oldumneden yazıorumbunu yalnız gitme birisiolsun yanında mutlaka canım ..ALLAH kolaylık versin . benimailedede seker oldugu için yapıldı ki kiloya felan bakmıoymuş seker ..aclık tokluktanormaldi benim ama yinede yaptırdımKızlar 100 gr şeker yüklemesi yaptıran varmı? Cuma yaptirmam gerekiyor. Dr. Bebeğe bi zararı olmaz. Esas anlasilmazsa kötü dedi. diyet yetmeyebilir dedi. Off 4 saat aç susuz mahvedecek. Strese girmek istemiyorum ama anneminde hamilelikte şeker çıkmıştı. benimde olma ihtimali var neyazikki
Canım senin yine 75lik yapılmış. 100 lük düşünemiyorum neyse annemle gideceğim. dediğin gibi içecek kabul etmiyorlar. bende şekerli şu icecegim. yanıma limon alayım ozamancanım bana 75lk yapıldı ben 10 saat ac gitmiştim kötü yapıyr mu evet ünivrste öle eczanedeki meyveli gazoz gibi seyleri kabul etmıyor bilfdigin sekerli su içirdiler ama limon sıkıp içebildim ben orda...acayip ter attımm bas dönmem oldu bi ara korkutmak istemem bayılcak gibi oldumneden yazıorumbunu yalnız gitme birisiolsun yanında mutlaka canım ..ALLAH kolaylık versin . benimailedede seker oldugu için yapıldı ki kiloya felan bakmıoymuş seker ..aclık tokluktanormaldi benim ama yinede yaptırdım
ben yaptırmadım. ıcemezdım zaten. doktor da aclık tokluk takıbı yapalım dedı. kendı yapmadı 100 luk seker yuklemesını. bırde gercekten hamur ısınden tatlılardan falan uzak dur. bana dıyet de yap demedı ama ben dıkkat edıyorumKızlar 100 gr şeker yüklemesi yaptıran varmı? Cuma yaptirmam gerekiyor. Dr. Bebeğe bi zararı olmaz. Esas anlasilmazsa kötü dedi. diyet yetmeyebilir dedi. Off 4 saat aç susuz mahvedecek. Strese girmek istemiyorum ama anneminde hamilelikte şeker çıkmıştı. benimde olma ihtimali var neyazikki
Evet canım.ben ilk kez yaklasik bir ay once farkettim.uzun bir aradan sonra bu hafta cok sık hissediyorum.bazen gunde iki kez hickiriyo oğlum.hatta bi kez duygulandım ağladım hickiriyo diye,eşim inanamadı buna da mi agliyosun ddikızlar bebeğinin hıçkırması konusunu hissedenler, ben 2 gündür hissediyorum sanırım daha önce anlamıyordum, ne sıklıkta hissediyosunuz? ben bi öğlen bu saatlerde bi de akşam hissediyorum.. böyle pıt pıt pıt pıt pıt pıt pıt.. aynı yere 2-3 sn aralıklarla vuruyo gibi bişiy. saydım baya 40 50 defa hissettim, hıçkırık mı bu ?
Bende yapamazsam zorlamayacagim kendimi. buara tatliyi abartı ben ya birde hamurisi flnda yedim hakikaten onunla alakali ya bende dikkat edeceğim bundan sonra inş.ben yaptırmadım. ıcemezdım zaten. doktor da aclık tokluk takıbı yapalım dedı. kendı yapmadı 100 luk seker yuklemesını. bırde gercekten hamur ısınden tatlılardan falan uzak dur. bana dıyet de yap demedı ama ben dıkkat edıyorum
Ben önceleri daha çok hissediyordum hatta onu tekme sanıyordum :) nette hıçkırık olayını duyunca anladım ki yavrumun ritimli pıt pıtları hıçkırıkmış :)kızlar bebeğinin hıçkırması konusunu hissedenler, ben 2 gündür hissediyorum sanırım daha önce anlamıyordum, ne sıklıkta hissediyosunuz? ben bi öğlen bu saatlerde bi de akşam hissediyorum.. böyle pıt pıt pıt pıt pıt pıt pıt.. aynı yere 2-3 sn aralıklarla vuruyo gibi bişiy. saydım baya 40 50 defa hissettim, hıçkırık mı bu ?
bana kola kutusu gibi kutuda elmalı içecek verdiler canım tatlı çok sevmememe rağmen tadı fena değildi. Benim de tokluk şekerim 200 lerde çıktı dr tekrar yükleme yaptırmadı bence senin de yaptırmana gerek yok çünkü ondan sonraki süreçte açlık tokluk kan şekerine bakarak ilerliyorlar o zaman bi daha yüklemenin ne anlamı var diye düşünüyorum.Canım senin yine 75lik yapılmış. 100 lük düşünemiyorum neyse annemle gideceğim. dediğin gibi içecek kabul etmiyorlar. bende şekerli şu icecegim. yanıma limon alayım ozaman
Peki suan diyet yapıyormusun? Yada nasıl bir önlem aldılar. ?
sende mi üniversitede yaptıracaksın ? ben içemeyecegimi söyleyince eşim limon aldı kantınden sıkıp öle içebildim kabul ettiler limonu. bende cok sukur cıkmadı şeker direk 75 lk yapalım deidler . 50 lilik yapınca çıkarsaş şeker 100 lük yapmak zorunda kalmayız demişlerdi.Canım senin yine 75lik yapılmış. 100 lük düşünemiyorum neyse annemle gideceğim. dediğin gibi içecek kabul etmiyorlar. bende şekerli şu icecegim. yanıma limon alayım ozaman
Peki suan diyet yapıyormusun? Yada nasıl bir önlem aldılar. ?
kızlaaar yardım edin istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz mahremiyet önem veren bir hastane ve doktor lütfen ortada kaldım
aynı durumdayım seninle
iyi bir doktor hastane arıyorum.
Kozyatağı Central Hospital çok övülüyor oraya karar vermiştim.
Ama dün internette yaptığım araştırmada ismi paralel bağlantılı geçiyor bir yerde (kapatılma riski olabilir,belki el değiştirir bilmiyorum) şimdilik birşey yok.
Şuan bir yer bulana kadar gidebilirsin, iyi bayan doktorları varmış.
Canım maşallah kuzuna seninde bizimde 1 hafta önde gidiyor şükürler olsun femur direk 1 hafta önde ama babasida bende uzunuz ondan heralde.
Ya bugün benimde 155 çıktı şekerim ona sıkıldım. Dr. Cuma 100 gr lik glikoz yüklemesi istedi. Yapmasam diyete başlasam dedim. annemde de şeker olduğu için riske atmayalım yapalım dedi. O da çok fenaymis ne yapıcam bilmiyorum. ne güzel sizin dr. gerek yok demiş aslında bende 6 kilo aldım şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?