2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar bebeğinin hıçkırması konusunu hissedenler, ben 2 gündür hissediyorum sanırım daha önce anlamıyordum, ne sıklıkta hissediyosunuz? ben bi öğlen bu saatlerde bi de akşam hissediyorum.. böyle pıt pıt pıt pıt pıt pıt pıt.. aynı yere 2-3 sn aralıklarla vuruyo gibi bişiy. saydım baya 40 50 defa hissettim, hıçkırık mı bu ?

evet canım hıçkırık o yemekelrden sonra oluyo,ben bu hamileliğimde henüz hissetmedim ama ilk bebeğimde oturup dinlerdim hıçkırıklarını,mideleri genişliyo demekki mercimeklerin :)

evet canım hıçkırık o yemekelrden sonra oluyo,ben bu hamileliğimde henüz hissetmedim ama ilk bebeğimde oturup dinlerdim hıçkırıklarını,mideleri genişliyo demekki mercimeklerin :)
yaaa çok tatlış bişiymiş
sende yemekten sonra oluyo sanırım ama benim yemekle alakasız, çok tatlış bişiymşş takip edeyim bakim ne aralıklarla yapcak bunu poğaça suratlım

hıçkırık canım o bu zamanlarda bebek nefes alıp verme egzersizleri yaparken amniyo sıvısını yutuyormuş bu sıvıyı hıçkırarak dışarıya atabiliyormuş böyle okumuştum bugun doktora gıttıgımde de sorucam nedeni bu mudur diye

evet cnm aynen öyle okumuştum. ben ayırt edemiyodum ama bir kaç gündür ayırt edebiliyorum sanırım. :) çok tatlış allah nazarlardan saklasın bebiklerimizi

Kızlar bugün bende minik kızıma alışveriş yapıcamda çantası için acaba sizler doğum çantasına neler koydunuz eksik bişey almayayım gerçi eksikler hiç bitmez ama

doğum çantasını henuz hazırlamadım ama okuduğum kadarı ile belki fikir verir.

anne için
2 gecelik /pijama
bir sabahlık
hst. çıkış için eşofman tarzı birşey olabilir.
Terlik- hst.ara ara yürütebilirler lavabo gidiş vs içinde gerekli
emzirme sütyen/atlet
çorap
5-6 alt çamaşır /watsons daki kullan at külotlarından olabilir/veya Depend kullan at hasta külotu ( bence bu rahat olur gibi.)
lohusa tacı istiyorsan :)
makyaj çantası ayna,tarak ,kokulu birşeyler iyi olmaz bebek bizim kokumuzla huzur buluyormuş vs.
diş fırçası-macunu
emdirirken terleme oluyormuş ıslak mendil+ havlu

bebek için

hastane çıkışı ilk kıyafetleri, battaniye
taşımak için puset
süt gelmemesi durumunda biberon istiyorlarmış.
bir paket yenidoğan alt bezi prima care yenidoğan en küçüğü
göğüs kremi

fotoğraf makinası video çekim vs.
ikramlık

doğum yapacağın hastaneye doğum öncesi liste sormak gerekli her hastanenin şartları ayrı.
Kimi süt sağma maknası bulunduruyor,kimisi istiyormuş.Kimisi hastane çıkış kıyafeti ve bebek taşıma sepeti veriyormuş kimi hepsini siz şu kadar miktar getireceksiniz diyormuş.Hastan alt örtüsü isteyen oluyormuş.

kızlaaar yardım edin istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz mahremiyet önem veren bir hastane ve doktor lütfen ortada kaldım

evet canım hıçkırık bence o bende hep olmuyo arada oluyo ama çok komik oluyo göbeğim kalp atıyormuş sanki orda gibi pıt pıt pıt diye hareket ediyor hatta video ya çekmiştim
sonra anlamadım ben bunu kalp atışı desem imkan yok diyorum burda arkadaştan öğrendim hıçkırık olduğunu

kızlaaar yardım edin istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz mahremiyet önem veren bir hastane ve doktor lütfen ortada kaldım

aynı durumdayım seninle
iyi bir doktor hastane arıyorum.
Kozyatağı Central Hospital çok övülüyor oraya karar vermiştim.
Ama dün internette yaptığım araştırmada ismi paralel bağlantılı geçiyor bir yerde (kapatılma riski olabilir,belki el değiştirir bilmiyorum) şimdilik birşey yok.
Şuan bir yer bulana kadar gidebilirsin, iyi bayan doktorları varmış.

Canım maşallah kuzuna seninde bizimde 1 hafta önde gidiyor şükürler olsun femur direk 1 hafta önde ama babasida bende uzunuz ondan heralde.
Ya bugün benimde 155 çıktı şekerim ona sıkıldım. Dr. Cuma 100 gr lik glikoz yüklemesi istedi. Yapmasam diyete başlasam dedim. annemde de şeker olduğu için riske atmayalım yapalım dedi. O da çok fenaymis ne yapıcam bilmiyorum. ne güzel sizin dr. gerek yok demiş aslında bende 6 kilo aldım şimdiye kadar

Kızlar 100 gr şeker yüklemesi yaptıran varmı? Cuma yaptirmam gerekiyor. Dr. Bebeğe bi zararı olmaz. Esas anlasilmazsa kötü dedi. diyet yetmeyebilir dedi. Off 4 saat aç susuz mahvedecek. Strese girmek istemiyorum ama anneminde hamilelikte şeker çıkmıştı. benimde olma ihtimali var neyazikki

canım bana 75lk yapıldı ben 10 saat ac gitmiştim kötü yapıyr mu evet ünivrste öle eczanedeki meyveli gazoz gibi seyleri kabul etmıyor bilfdigin sekerli su içirdiler ama limon sıkıp içebildim ben orda...acayip ter attımm bas dönmem oldu bi ara korkutmak istemem bayılcak gibi oldumneden yazıorumbunu yalnız gitme birisiolsun yanında mutlaka canım ..ALLAH kolaylık versin . benimailedede seker oldugu için yapıldı ki kiloya felan bakmıoymuş seker ..aclık tokluktanormaldi benim ama yinede yaptırdım

Canım senin yine 75lik yapılmış. 100 lük düşünemiyorum neyse annemle gideceğim. dediğin gibi içecek kabul etmiyorlar. bende şekerli şu icecegim. yanıma limon alayım ozaman
Peki suan diyet yapıyormusun? Yada nasıl bir önlem aldılar. ?

ben yaptırmadım. ıcemezdım zaten. doktor da aclık tokluk takıbı yapalım dedı. kendı yapmadı 100 luk seker yuklemesını. bırde gercekten hamur ısınden tatlılardan falan uzak dur. bana dıyet de yap demedı ama ben dıkkat edıyorum

Evet canım.ben ilk kez yaklasik bir ay once farkettim.uzun bir aradan sonra bu hafta cok sık hissediyorum.bazen gunde iki kez hickiriyo oğlum.hatta bi kez duygulandım ağladım hickiriyo diye,eşim inanamadı buna da mi agliyosun ddi

Bende yapamazsam zorlamayacagim kendimi. buara tatliyi abartı ben ya birde hamurisi flnda yedim hakikaten onunla alakali ya bende dikkat edeceğim bundan sonra inş.

Ben önceleri daha çok hissediyordum hatta onu tekme sanıyordum :) nette hıçkırık olayını duyunca anladım ki yavrumun ritimli pıt pıtları hıçkırıkmış :)

bana kola kutusu gibi kutuda elmalı içecek verdiler canım tatlı çok sevmememe rağmen tadı fena değildi. Benim de tokluk şekerim 200 lerde çıktı dr tekrar yükleme yaptırmadı bence senin de yaptırmana gerek yok çünkü ondan sonraki süreçte açlık tokluk kan şekerine bakarak ilerliyorlar o zaman bi daha yüklemenin ne anlamı var diye düşünüyorum.

sende mi üniversitede yaptıracaksın ? ben içemeyecegimi söyleyince eşim limon aldı kantınden sıkıp öle içebildim kabul ettiler limonu. bende cok sukur cıkmadı şeker direk 75 lk yapalım deidler . 50 lilik yapınca çıkarsaş şeker 100 lük yapmak zorunda kalmayız demişlerdi.

ben genelde akşam vakti dinlenmeyek için ayaklarımı uzatıp düz yatınca anlıyorum, gündüz pek farkedemiyorum ama başlarda bende kalp atışı zannettim sonra burdaki arkadaşlardan öğrendimki hıçkırıyomuş kuzucum

medipol hastanesine gidiyorum ben, bu konuda gayet dikkatliler. seval hn başta olmak üzere diğer doktorlarınıda tavsiye edebilirim. bn leyla hanıma gidiyorum ama yoğunluğundan dolayı yeni gebe kabul etmiyo eylüle kadar falan. seval hanımda çok tatlı bi kadındır leyla hanıma gidemeseydim ona gidicektim bn, çok yakın bir arkadaşım gidiyo ona bizden 1 ay küçük bebeği ve çok memnun. diğer doktorlardan mine hanımı tavsiye etmem sadece bi arkadaşım başka bir hastanede sorun yaşamış kendisiyle ama medippole gelenler çok memnundur genelde ondanda. 1-2 arkadaşımda ümraniye medicana gittiler, ordaki doktorun adını bilmiyorum ama memnunlardı hem hastaneden hem doktorlarından

centralda fatmanur hanım çok iydiir, yengemin doktoruydu ve tatlı dilli, ilgili bi kadındır. olaylardan dolayı kapatılma riski olabilirmi bilmiyorum ama hastanede güzel bi hastane. 1-2 arkadaşımda ümraniye medicana gittiler, ordaki doktorun adını bilmiyorum ama memnunlardı hem hastaneden hem doktorlarından

bizim aileden kimsede şeker olmadığı için belki gerek duymamış olabilir tabii. eğer yaptıramazsanız o zaman kontrole gerek duyabilir, açlık-tokluk sürekli bak diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…