Al bendende o kadar canım ama o çok normalmış. .. benimle aynı haftada bi tanıdığım var o da bunun için doktora gitmişler bebis yerini geniş tutuyor bi de poposu başından ağır geldiği için o pozisyona geçiyormus bizim ballarKizlar sağ kaburgamda agri hissediyorum. Sanki bebegimin başi kaburgamin altindaymis gibi. Ayrica alt tarafta da baya aşagida yani genital bolgemin hemencik ustunde bebegin tepmesini 2 gundur hissediyorum. Bu cok ilgincti o kadar aşagida hissettim ki ilk defa orada hissettim hareketi. Acaba bebegim buyudugu icin kendine daha fazla alan mi aciyor ki ? help me
Aynen canim. Ilk asagida hissettigimde şok olmustum ve aćikçasi gidiklanmistim. Ihtimal vermedim ama sonra yine tepikleyince emin oldum. O kadar asagida o bolgenin bitiminde olacagi aklimin ucundan bile gecmezdi. Bu arada hosgeldin canim ya takma kafana gereksiz bos sozler icin uzme kendini.buradaki O kadar kadin senin arkandaydik yani bebigini dusun onun icin mutlu olAl bendende o kadar canım ama o çok normalmış. .. benimle aynı haftada bi tanıdığım var o da bunun için doktora gitmişler bebis yerini geniş tutuyor bi de poposu başından ağır geldiği için o pozisyona geçiyormus bizim ballarbenimki bazen dimdik duruyor o baston yutmus tabiri vücut buluyor resmen azcık bile egilemiyorum
Yok canım takmiyorum hele de son yazdıklarından sonra hiç takmiyordum çünkü düşünce boyutu bizimki ile örtüşmuyor :) onun kafa yapısına bürünmek için hiç yormamaliyiz bence kendimizi :)Aynen canim. Ilk asagida hissettigimde şok olmustum ve aćikçasi gidiklanmistim. Ihtimal vermedim ama sonra yine tepikleyince emin oldum. O kadar asagida o bolgenin bitiminde olacagi aklimin ucundan bile gecmezdi. Bu arada hosgeldin canim ya takma kafana gereksiz bos sozler icin uzme kendini.buradaki O kadar kadin senin arkandaydik yani bebigini dusun onun icin mutlu ol
FL değerini 7 ile çarpıyorsunUltrasonda baş çevresini, karın çevresini ve bacak kemiğinin boyunu ölçüor mu canım doktorun ? Ölçüyorsa program yaklaşık ağırlığı çıkarıyor otomatik olarak. Bacak kemiğinin uzunluğunu da 7 ile çarpıyosun yaklaşık boyunu buluyorsun. İstersen sana verileen ultrason kağıdını gönder yardımcı olmaya çalışır bilen kızlar burada...
Yok canım takmiyorum hele de son yazdıklarından sonra hiç takmiyordum çünkü düşünce boyutu bizimki ile örtüşmuyor :) onun kafa yapısına bürünmek için hiç yormamaliyiz bence kendimizi :)
FL değerini 7 ile çarpıyorsun
Liste için teşekkür ederim canım çok işime yaradidoğum çantasını henuz hazırlamadım ama okuduğum kadarı ile belki fikir verir.
anne için
2 gecelik /pijama
bir sabahlık
hst. çıkış için eşofman tarzı birşey olabilir.
Terlik- hst.ara ara yürütebilirler lavabo gidiş vs içinde gerekli
emzirme sütyen/atlet
çorap
5-6 alt çamaşır /watsons daki kullan at külotlarından olabilir/veya Depend kullan at hasta külotu ( bence bu rahat olur gibi.)
lohusa tacı istiyorsan :)
makyaj çantası ayna,tarak ,kokulu birşeyler iyi olmaz bebek bizim kokumuzla huzur buluyormuş vs.
diş fırçası-macunu
emdirirken terleme oluyormuş ıslak mendil+ havlu
bebek için
hastane çıkışı ilk kıyafetleri, battaniye
taşımak için puset
süt gelmemesi durumunda biberon istiyorlarmış.
bir paket yenidoğan alt bezi prima care yenidoğan en küçüğü
göğüs kremi
fotoğraf makinası video çekim vs.
ikramlık
doğum yapacağın hastaneye doğum öncesi liste sormak gerekli her hastanenin şartları ayrı.
Kimi süt sağma maknası bulunduruyor,kimisi istiyormuş.Kimisi hastane çıkış kıyafeti ve bebek taşıma sepeti veriyormuş kimi hepsini siz şu kadar miktar getireceksiniz diyormuş.Hastan alt örtüsü isteyen oluyormuş.
Kızlar 100 gr şeker yüklemesi yaptıran varmı? Cuma yaptirmam gerekiyor. Dr. Bebeğe bi zararı olmaz. Esas anlasilmazsa kötü dedi. diyet yetmeyebilir dedi. Off 4 saat aç susuz mahvedecek. Strese girmek istemiyorum ama anneminde hamilelikte şeker çıkmıştı. benimde olma ihtimali var neyazikki
Canım femur boyunu 7 ile çarpıp tahmini söylüyor dr larda kesin tam tamına bir ölçüm değil, zaten dümdüz durmadiklari için ölçmek imkansız. sende femur uzunluğuna bakıp tahmini değeri hesaplayabilirsin.
Ultrasonda baş çevresini, karın çevresini ve bacak kemiğinin boyunu ölçüor mu canım doktorun ? Ölçüyorsa program yaklaşık ağırlığı çıkarıyor otomatik olarak. Bacak kemiğinin uzunluğunu da 7 ile çarpıyosun yaklaşık boyunu buluyorsun. İstersen sana verileen ultrason kağıdını gönder yardımcı olmaya çalışır bilen kızlar burada...
Ben çok tokken sırtım ve kaburgam ağrıyorKizlar sağ kaburgamda agri hissediyorum. Sanki bebegimin başi kaburgamin altindaymis gibi. Ayrica alt tarafta da baya aşagida yani genital bolgemin hemencik ustunde bebegin tepmesini 2 gundur hissediyorum. Bu cok ilgincti o kadar aşagida hissettim ki ilk defa orada hissettim hareketi. Acaba bebegim buyudugu icin kendine daha fazla alan mi aciyor ki ? help me
Sağolun kızlar, bakıcam şimdi son ultrason kağıdına, bilmiyorum ölçüyor mu başını falan, bakıyor herşey normal diyorayseyma canım ultrason kağıdında fl değeri yazıyorsa onu 7 ile çrpınca boyu bulabilirsin :)
İyi akşamlar Hamile annelerde yorumda görünce takip isteği gönderdim acaba doğru emel avras mı :) esmacagri kullanıcıSağol canim :)
central hospital fatma nur hn olsun diğer dr olsun çok duyuyorum,çok memnun gidenler,ama işte bir ilişkisi varsa ve kapatılma durumu olursa birden ortada kalma riskine girmek durumunda kalmakta istemiyorum.Avrupa yakasından anadolu yakasına taşınacağım,şimdiden gitmeye başlayayım dedim.Tam karar vermişken kafam karıştı.
Medipol koşuyolu mu? orasıda olabilir,bir bakayım doktor ve koşullarına yenidoğan unitesi vardı sanırım.
medicana ümraniye ters düşer.Acil doğuma gitme durumunda riskli.
tşk tavsiye icin.
Kizlar sağ kaburgamda agri hissediyorum. Sanki bebegimin başi kaburgamin altindaymis gibi. Ayrica alt tarafta da baya aşagida yani genital bolgemin hemencik ustunde bebegin tepmesini 2 gundur hissediyorum. Bu cok ilgincti o kadar aşagida hissettim ki ilk defa orada hissettim hareketi. Acaba bebegim buyudugu icin kendine daha fazla alan mi aciyor ki ? help me
rica ederim canım ne demek. evet, koşuyolu medipol. yeni doğan ünitesi var, normal doğumda yanına eşini alıyorlar ama sezeryanda almıyolar. bebek hemşireleri ilgili, takip için gelirler sürekli odaya emdimi bezini değiştirdinizmi falan diye.central hospital fatma nur hn olsun diğer dr olsun çok duyuyorum,çok memnun gidenler,ama işte bir ilişkisi varsa ve kapatılma durumu olursa birden ortada kalma riskine girmek durumunda kalmakta istemiyorum.Avrupa yakasından anadolu yakasına taşınacağım,şimdiden gitmeye başlayayım dedim.Tam karar vermişken kafam karıştı.
Medipol koşuyolu mu? orasıda olabilir,bir bakayım doktor ve koşullarına yenidoğan unitesi vardı sanırım.
medicana ümraniye ters düşer.Acil doğuma gitme durumunda riskli.
tşk tavsiye icin.
Kizlar sağ kaburgamda agri hissediyorum. Sanki bebegimin başi kaburgamin altindaymis gibi. Ayrica alt tarafta da baya aşagida yani genital bolgemin hemencik ustunde bebegin tepmesini 2 gundur hissediyorum. Bu cok ilgincti o kadar aşagida hissettim ki ilk defa orada hissettim hareketi. Acaba bebegim buyudugu icin kendine daha fazla alan mi aciyor ki ? help me
Gecmis olsun canim. Bahsetmistim ben de de genetik yatkinlik olunca direk 75 g yapildi ve 2. Saatte dusmesi gereken seker 167 ye yukseldi. 100 luk yapilmadi, diyete basladim. 15 gundur diyet ve evde kendim olcuyorum. Yarim saat yuruyusum var. Haftada bir de diyabete ve diyetisyene ayri ayri gosteriyorum sonuclarimi. Gitmeden 3 gun once yedigim ictigim herseyi yaziyorum. Hamileligin basindan beri 5 kilo aldim ve hic kilo almadan bitirecekmisim. Sanirim almiyorum da. Ama ciddi mesai gerektiriyo. Diyet zor olsa da sonuclarim cok sukir simdilik iyi, yoksa dusuk doz insulin baslayabiliriz dediler. Onun icin col dikkatliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?