2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar ceza kalktı döndüm aranıza polemiğe girmisim diye kapatılmışim bigünluk ...neyse bundan sonra takmayız olur biter yazdıklarınızı okudum tek tek rabbim razi olsun düşünceleriniz için ,kimse huzurumuzu bozmasin bundan sonra inşallah tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın rabbim hepiniziden razi olsun

Al bendende o kadar canım ama o çok normalmış. .. benimle aynı haftada bi tanıdığım var o da bunun için doktora gitmişler bebis yerini geniş tutuyor bi de poposu başından ağır geldiği için o pozisyona geçiyormus bizim ballarbenimki bazen dimdik duruyor o baston yutmus tabiri vücut buluyor resmen azcık bile egilemiyorum

Aynen canim. Ilk asagida hissettigimde şok olmustum ve aćikçasi gidiklanmistim. Ihtimal vermedim ama sonra yine tepikleyince emin oldum. O kadar asagida o bolgenin bitiminde olacagi aklimin ucundan bile gecmezdi. Bu arada hosgeldin canim ya takma kafana gereksiz bos sozler icin uzme kendini.buradaki O kadar kadin senin arkandaydik yani bebigini dusun onun icin mutlu ol

Yok canım takmiyorum hele de son yazdıklarından sonra hiç takmiyordum çünkü düşünce boyutu bizimki ile örtüşmuyor :) onun kafa yapısına bürünmek için hiç yormamaliyiz bence kendimizi :)

FL değerini 7 ile çarpıyorsun

Liste için teşekkür ederim canım çok işime yaradi

Gecmis olsun canim. Bahsetmistim ben de de genetik yatkinlik olunca direk 75 g yapildi ve 2. Saatte dusmesi gereken seker 167 ye yukseldi. 100 luk yapilmadi, diyete basladim. 15 gundur diyet ve evde kendim olcuyorum. Yarim saat yuruyusum var. Haftada bir de diyabete ve diyetisyene ayri ayri gosteriyorum sonuclarimi. Gitmeden 3 gun once yedigim ictigim herseyi yaziyorum. Hamileligin basindan beri 5 kilo aldim ve hic kilo almadan bitirecekmisim. Sanirim almiyorum da. Ama ciddi mesai gerektiriyo. Diyet zor olsa da sonuclarim cok sukir simdilik iyi, yoksa dusuk doz insulin baslayabiliriz dediler. Onun icin col dikkatliyim.

Ben çok tokken sırtım ve kaburgam ağrıyor
ayseyma canım ultrason kağıdında fl değeri yazıyorsa onu 7 ile çrpınca boyu bulabilirsin :)
Sağolun kızlar, bakıcam şimdi son ultrason kağıdına, bilmiyorum ölçüyor mu başını falan, bakıyor herşey normal diyor

Arkadaslar dunden bu yana bogaz agrim var. Birazda vucudumda yorgunluk var. Ates vs. Yok. Seker diyetinde oldugum icin sadece ilik suya limon damlatip icebiliyorum. Bal yiyemedim. Bogaz pastili 3. Trimesterde kullanilmiyormus. Baska ne yapabilirim? Onerileriniz var mi? Birkac gun gecmezse doktora oyle giderimdiyorum.

kesinlikle öyle sağ kaburga kemiğim benim 2 haftadır sancıyor bazen sanırım oraya gelince oğlum öyle oluyor
altta zaten hissediyorum ben eli kolu bacağı bi yeri de ordadır sonuçta çok büyük alanları yok
yara yara çıkıyorlar yukarı sonra her yer onların tabi

rica ederim canım ne demek. evet, koşuyolu medipol. yeni doğan ünitesi var, normal doğumda yanına eşini alıyorlar ama sezeryanda almıyolar. bebek hemşireleri ilgili, takip için gelirler sürekli odaya emdimi bezini değiştirdinizmi falan diye.

aynı bizde o durumlardayız canım. bazen dikine duruyo ayakları aşağıda bi tekme atıyo şimdi çıkıcak diyorum kendi kendime. bi kaç gndürde döndüğünü farkediyorum bu seferde yukarı ciğerlerime doğru tekme atıyo cadı kızım nefes alışım değişiyo. bide bazen mesaneme doğru tekme atıyo anında tuvalete koşma ihtiyacı duyuyorum. bebekler büyüdükleri için her hareketlerini daha çok hisseder olduk sanırım

çok geçmiş olsun canım. inşallah düşer değerlerin bir an önce. eminim zordur diet ama bebeğin için dikkat mecbur napalım herşey onlar için. şekerin bebeği etkilememiş ama değil mi? anormal durumlarda etkiliyormuş gerçi ama dr bilgi vermiştir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…