Hosbulduk canım :)
Arkadaslar dunden bu yana bogaz agrim var. Birazda vucudumda yorgunluk var. Ates vs. Yok. Seker diyetinde oldugum icin sadece ilik suya limon damlatip icebiliyorum. Bal yiyemedim. Bogaz pastili 3. Trimesterde kullanilmiyormus. Baska ne yapabilirim? Onerileriniz var mi? Birkac gun gecmezse doktora oyle giderimdiyorum.
Doğru canım :) tanıdım kabul ettim hemen zaten :)İyi akşamlar Hamile annelerde yorumda görünce takip isteği gönderdim acaba doğru emel avras mı :) esmacagri kullanıcı
Ilık sutte icebilirsin tatlım yumuşatır boğazını ama çok sicak şeylerden uzak dur tahriş olmasın... geçmiş olsun canım. ..Arkadaslar dunden bu yana bogaz agrim var. Birazda vucudumda yorgunluk var. Ates vs. Yok. Seker diyetinde oldugum icin sadece ilik suya limon damlatip icebiliyorum. Bal yiyemedim. Bogaz pastili 3. Trimesterde kullanilmiyormus. Baska ne yapabilirim? Onerileriniz var mi? Birkac gun gecmezse doktora oyle giderimdiyorum.
Kızlar 100 gr şeker yüklemesi yaptıran varmı? Cuma yaptirmam gerekiyor. Dr. Bebeğe bi zararı olmaz. Esas anlasilmazsa kötü dedi. diyet yetmeyebilir dedi. Off 4 saat aç susuz mahvedecek. Strese girmek istemiyorum ama anneminde hamilelikte şeker çıkmıştı. benimde olma ihtimali var neyazikki
doğum çantasını henuz hazırlamadım ama okuduğum kadarı ile belki fikir verir.
anne için
2 gecelik /pijama
bir sabahlık
hst. çıkış için eşofman tarzı birşey olabilir.
Terlik- hst.ara ara yürütebilirler lavabo gidiş vs içinde gerekli
emzirme sütyen/atlet
çorap
5-6 alt çamaşır /watsons daki kullan at külotlarından olabilir/veya Depend kullan at hasta külotu ( bence bu rahat olur gibi.)
lohusa tacı istiyorsan :)
makyaj çantası ayna,tarak ,kokulu birşeyler iyi olmaz bebek bizim kokumuzla huzur buluyormuş vs.
diş fırçası-macunu
emdirirken terleme oluyormuş ıslak mendil+ havlu
bebek için
hastane çıkışı ilk kıyafetleri, battaniye
taşımak için puset
süt gelmemesi durumunda biberon istiyorlarmış.
bir paket yenidoğan alt bezi prima care yenidoğan en küçüğü
göğüs kremi
fotoğraf makinası video çekim vs.
ikramlık
doğum yapacağın hastaneye doğum öncesi liste sormak gerekli her hastanenin şartları ayrı.
Kimi süt sağma maknası bulunduruyor,kimisi istiyormuş.Kimisi hastane çıkış kıyafeti ve bebek taşıma sepeti veriyormuş kimi hepsini siz şu kadar miktar getireceksiniz diyormuş.Hastan alt örtüsü isteyen oluyormuş.
ay çok sevindim hoşgeldin canım benim :)))Kızlar ceza kalktı döndüm aranıza polemiğe girmisim diye kapatılmışim bigünluk ...neyse bundan sonra takmayız olur biteryazdıklarınızı okudum tek tek rabbim razi olsun düşünceleriniz için ,kimse huzurumuzu bozmasin bundan sonra inşallah tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın rabbim hepiniziden razi olsun
maşalah canım :)kızlar günaydın :) dun doktor randevumuz vardı.2 saat bekledik doktorumuz doğuma gıttıgınden cok beklemek zorunda kaldık.tabı kızımda beklerken cok hareketlıydı son anda durdu hareketı kestı kocama dedım kızcemiz bize küstü kesin dedim sıra bize geldi girdik içeri bi suratsız kiay onun o çatık kaşlarını tombul yanaklarını yerim ben ya allahım o nasıl bı suratsızlıktı cok kızmış bıze çok şükür rabbime kilosu 1250 gram boyu 35 cm çıktı doktorum herşey gayet çok normal dedi.ilaç olarak gyno ferro sanol u günde bir kere içerken artık iki kere içeceksin dedi sabah aksam a çıkarttı zaten iğne kullanıyordum iğneye devam dedı bide extra magnezyum verdi bunuda senı normal doğuma hazırlayacak günde bi tane oglen vaktı ıceceksın dedı. bır sonraki randevumuz 20 ağustos inşallah..günler geçer miiiii rabbim doktor a gitcek annelere güzel haberlerle dönmeyi nasip eder inşallah.
canım yenidoğan takımları 50-56 cm diye yazıyor üstünde. ben öyle bi hastane çıkışı aldım. 2 tane de 5li set. hepsin bavuluma koycam ben. hastaneye götürürz hepsini, kirlenir değişir mesela, eve gelip yıkayıp tekrar giydirrizbursa3394 cicekkokusu ayyy maşallah ikisine de .. cicekkokusu cnm böyle diye diye ay hiç yenidoğan takımı almadım ya bi tane 56 cmlik alt üst takım aldım sadece, 2 tane hastane çıkışı yeterli mi acaba biri onlu biri beşli ??? bi de içine çıtçıtlı badi almak lazım.. hm de kampanya vardı 2 ay önce 3 alana 2 si bedava onları bile 3ay 6ay 9 ay aldım .. bizimkinin de boyu uzun gidiyor, doktor oran olarak bacakları baya uzun bu çocuğun demişti
Gözünüz aydın, maşallah subhanallahkızlar günaydın :) dun doktor randevumuz vardı.2 saat bekledik doktorumuz doğuma gıttıgınden cok beklemek zorunda kaldık.tabı kızımda beklerken cok hareketlıydı son anda durdu hareketı kestı kocama dedım kızcemiz bize küstü kesin dedim sıra bize geldi girdik içeri bi suratsız kiay onun o çatık kaşlarını tombul yanaklarını yerim ben ya allahım o nasıl bı suratsızlıktı cok kızmış bıze çok şükür rabbime kilosu 1250 gram boyu 35 cm çıktı doktorum herşey gayet çok normal dedi.ilaç olarak gyno ferro sanol u günde bir kere içerken artık iki kere içeceksin dedi sabah aksam a çıkarttı zaten iğne kullanıyordum iğneye devam dedı bide extra magnezyum verdi bunuda senı normal doğuma hazırlayacak günde bi tane oglen vaktı ıceceksın dedı. bır sonraki randevumuz 20 ağustos inşallah..günler geçer miiiii rabbim doktor a gitcek annelere güzel haberlerle dönmeyi nasip eder inşallah.
Güzel haberlerle gel inşallahbendemerak ediyorum yarın konrtolum varr
Normal bence bana da oluyor özellikle ters hareket yaptığımdaKızlar benimde dünden beri kuyruk sokumum ağrıyor ne üstüne oturabiliyorum ne de uzandığımda yerimden kalkabiliyorum normal mi acaba
Okudum ve hemen yaşlar döküldü gene
Ben beğendim canım farklı ve tatlıKizlar gunaydin.
Bebek sekeri olarak bu nasil siZce
Bana da fikir danıştığım arkadaşlar biberon ve süt sağma makine si olsun dediler@sihirlilambaciniNisanFRM Alys
kızlar , hastanede bazen süt sağma makinesi de lazım oluyor, bebek hemen yanına gelmemişti kuzenimin, makinede sağıp götürüyordu hemşireler.
bebek yanında olsa da bazen emmeyi beceremiyorlar ya hani, o arada göğüsten süt gelsin göğüs alışsın diye makineler kullanılabiliyormuş. bazı hastanelerde oluyormuş ama hepsinde olmayabiliyor.
bunu da sormak lazım sanırım, yoksa edinmek lazım. ya da evde zaten kullanırım diye alınacaksa bavula konsun mesela kendi makinemizi kullanmış oluruz...
bana kuzenim verecek sağolsun, yanımda götürim diyorum. Allah nasip eder inşallah o günleri görürüz.
@sihirlilambaciniNisanFRM Alys
kızlar , hastanede bazen süt sağma makinesi de lazım oluyor, bebek hemen yanına gelmemişti kuzenimin, makinede sağıp götürüyordu hemşireler.
bebek yanında olsa da bazen emmeyi beceremiyorlar ya hani, o arada göğüsten süt gelsin göğüs alışsın diye makineler kullanılabiliyormuş. bazı hastanelerde oluyormuş ama hepsinde olmayabiliyor.
bunu da sormak lazım sanırım, yoksa edinmek lazım. ya da evde zaten kullanırım diye alınacaksa bavula konsun mesela kendi makinemizi kullanmış oluruz...
bana kuzenim verecek sağolsun, yanımda götürim diyorum. Allah nasip eder inşallah o günleri görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?