2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

benzer durum bendede oldu, ıhlamur içtim içine bol limon sıkıp ama güne 1 kupayı geçmedim nolur nolmaz diye. bide suda eriyen c vitaminlerinden aldım hergün 1 tane kullandım. 2-3 güne toparladım çok şükür. drunla bi telefonda konuş sor istersen şekerden dolayı c vitaminini vermeyebilir belki ama ıhlamura birşey diyeceğini sanmıyorum

Ilık sutte icebilirsin tatlım yumuşatır boğazını ama çok sicak şeylerden uzak dur tahriş olmasın... geçmiş olsun canım. ..

Kızlar benimde dünden beri kuyruk sokumum ağrıyor ne üstüne oturabiliyorum ne de uzandığımda yerimden kalkabiliyorum normal mi acaba

seni korkutmak istemem ama ben ilk hamileliğimde yüzlük yaptırdım ve çok kötü oldum, yanımda eşim vardı allahtan da ilgilendi benimle.

bu hamileliğimde 50 lik yine yüksek çıktı, doktor yüzlük istedi, dedim yaptıramam mümkün değil, o zaman 3 gün açlık tokluk ölçtür bakalım ona dedi, şimdilik diyet yap falan demedi.
bakalım ne diyecek sonuçları görünce.

güzel bir liste bence,
hastaneye sorulması konusunda haklısın.
hastanede kaldığım süre boyunca hasta bezini hemşireler getirdiler, zaten sonra direk gece pedine geçiş yaptım ben, gerek kalmadı yani hasta bezi almama.

sezeryan doğum yapacaklar özellikle gecelik bulundursunlar ilk gün.
bebeğe de fazladan kıyafet gerekecek, benim sıpa ilk gece ortalığı batırmıştı :)

bebiş geldikten sonra bol bol su gerekecek, ve diğer sıvı gıdalar, eşleri şimdiden hazırlamak lazım :)))

ay çok sevindim hoşgeldin canım benim :)))

kızlar günaydın :) dun doktor randevumuz vardı.2 saat bekledik doktorumuz doğuma gıttıgınden cok beklemek zorunda kaldık.tabı kızımda beklerken cok hareketlıydı son anda durdu hareketı kestı kocama dedım kızcemiz bize küstü kesin dedim sıra bize geldi girdik içeri bi suratsız ki ay onun o çatık kaşlarını tombul yanaklarını yerim ben ya allahım o nasıl bı suratsızlıktı cok kızmış bıze çok şükür rabbime kilosu 1250 gram boyu 35 cm çıktı doktorum herşey gayet çok normal dedi.ilaç olarak gyno ferro sanol u günde bir kere içerken artık iki kere içeceksin dedi sabah aksam a çıkarttı zaten iğne kullanıyordum iğneye devam dedı bide extra magnezyum verdi bunuda senı normal doğuma hazırlayacak günde bi tane oglen vaktı ıceceksın dedı. bır sonraki randevumuz 20 ağustos inşallah..günler geçer miiiii rabbim doktor a gitcek annelere güzel haberlerle dönmeyi nasip eder inşallah.

maşalah canım :)
bizim de kilomuz aynıydı 1250 çıktı :) ama boyumuz 38-39 du uzun olck sanırım ya.
yeni doğan takımlarını 1 ay giyebilcek sonra giyemiycek bence
ay şaka bi yana sağlıklı olsunlar da :)

bursa3394 cicekkokusu ayyy maşallah ikisine de .. cicekkokusu cnm böyle diye diye ay hiç yenidoğan takımı almadım ya bi tane 56 cmlik alt üst takım aldım sadece, 2 tane hastane çıkışı yeterli mi acaba biri onlu biri beşli ??? bi de içine çıtçıtlı badi almak lazım.. hm de kampanya vardı 2 ay önce 3 alana 2 si bedava onları bile 3ay 6ay 9 ay aldım .. bizimkinin de boyu uzun gidiyor, doktor oran olarak bacakları baya uzun bu çocuğun demişti

canım yenidoğan takımları 50-56 cm diye yazıyor üstünde. ben öyle bi hastane çıkışı aldım. 2 tane de 5li set. hepsin bavuluma koycam ben. hastaneye götürürz hepsini, kirlenir değişir mesela, eve gelip yıkayıp tekrar giydirriz

senin de yeter bence, sen de hastane çıkışlarını götürürsün doğuma, ama eve de yedek 56 cmlik bi takım al bnce, diğeri evde yedek olur hastane çıkışları yıkanırken yedeği giydirirsin:)

çünkü 1 ay sonra 56 olurlar hele sennki de uzunmuş :)

çıtçıtlı badiler de aynı hesap, onları da 56 aldım ben, 3 aya tekabül ediyor sanırım,
etiketlerine bak istersen, eğer 62 ise, 56 lık çıtçıtlı da almanı öneririm, kıyafetlerinin içine giydirdiğin şey çok potluk yapmamalı

Gözünüz aydın, maşallah subhanallah artık hareketlerini hissettiğim için günler güzel geçiyor bana

@sihirlilambacini NisanFRM Alys

kızlar , hastanede bazen süt sağma makinesi de lazım oluyor, bebek hemen yanına gelmemişti kuzenimin, makinede sağıp götürüyordu hemşireler.

bebek yanında olsa da bazen emmeyi beceremiyorlar ya hani, o arada göğüsten süt gelsin göğüs alışsın diye makineler kullanılabiliyormuş. bazı hastanelerde oluyormuş ama hepsinde olmayabiliyor.

bunu da sormak lazım sanırım, yoksa edinmek lazım. ya da evde zaten kullanırım diye alınacaksa bavula konsun mesela kendi makinemizi kullanmış oluruz...

bana kuzenim verecek sağolsun, yanımda götürim diyorum. Allah nasip eder inşallah o günleri görürüz.

bendemerak ediyorum yarın konrtolum varr
Güzel haberlerle gel inşallah
Kızlar benimde dünden beri kuyruk sokumum ağrıyor ne üstüne oturabiliyorum ne de uzandığımda yerimden kalkabiliyorum normal mi acaba
Normal bence bana da oluyor özellikle ters hareket yaptığımda
http://gebelik.org/dosyalar/5duyu.html

kızlar okumak isterseniz, bebeklerin duyu gelişimleri:)
Okudum ve hemen yaşlar döküldü gene mucize onlar bize, çok şükür
Kizlar gunaydin.
Bebek sekeri olarak bu nasil siZce
Ben beğendim canım farklı ve tatlı

Bana da fikir danıştığım arkadaşlar biberon ve süt sağma makine si olsun dediler

ay evet aynen, özellikle küvezde kalma ihtimalini de maalesef düşünmek gerek.
benim süt sağma makinem var, manuel, baya para verdim ama şöyle bir şey var;

eğer ki çalışma hayatına erken dönmek niyetinde iseniz muhakkak elektronik alın, çünkü ne kadar kaliteli de olsa manuel olanlar çok vakit harcatıyor insana,

ama belki lazım olur bulunsun diye alacaksanız, şu el pompası gibi olanlar var basit, onlardan alın, sonra lazım olursa daha iyisi ile değiştirirsiniz. şunun gibi;

ya da elle sağma yöntemlerine bakabilirsiniz, ben elle de çok sağmıştım, göğsüm küçük olduğu için pompa ile zor olmuştu bir dönem.

@triton-x geçmiş olsun cnm inş kolay atlatırsın şu şeker testini, ben hiç şeker testi yaptırmadım bu arada insülin,açlık kan şekeri, d vit, b12, ferritin, demir, hemoglobin, hct, hbA1c değerlerime baktırdım....
şeker adına insülinim iyiydi açlık kan şekerim 66 ydı ama sabah saat 9 buçuk gibi yaptırdım ki benim için kahvaltı adına geç bi saat, bir de diabetin varsa kontrollü olup olmadığını gösteren HbA1c değeri var o da normal çıktı...
bu arada kanda demirim iyi , hemoglobin değerim normal sınırlar içinde fakat hamileye göre düşük diye demir takviyesi yazdı doktor, d vit az bi şey düşmüş havalar güzel ilaç yazmama gerek yok dedi, esas doktoruma henüz göstermedim o zaten rutin test yaptır deyip geçiyor ama ben normalde şekerli bi meyve ,az bi beyaz ekmek bile yiyince direk kusuyorum bayıyor beni ekşiler midemi rahatlatıo, artık o çok sevdiğim dondurma ve sütlaç da bayıyo .. o yüzden zaten hiç dayanamayıcağımı düşünüyorum şeker testine....
şimdiye kadar 2-2,5 kilo almışım, hurma çok güzel bi meyve gerçekten şeker dengesi adına mutlaka tavsiye ederim ....... misal bazı sabahlar yulaf pişiriyorum içine hurma ceviz hindistan cevizi tarçın kakao koyup 1 saat bekletip yiyorum o 1 saat içinde hurmalar şekerini o kadar güzel salıyorki hem uzun süre tok mide için rahatlatıcı bebek için de bombastik bir öğün oluyor, diyet yapanlara güzel bi tarif olabilir...... tekrar geçmiş olsun umarım sorunsuzca atlatırsın sonuçlarını mutlaka paylaş bizimle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…