• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bugünlerde bende onu merak ediyorum youtubedan bayagi video izledim :) genelde hastahaneyle konuşun bu konuda diyorlar...ihtiyaçları karşılayan hastahaneler varmış... ama ben kabataslak belirledim... bi gecelik ve sabahlık, 1 pijama takımı , Depend hasta kilodu, göğüs kalkanı ve Pedi, çıkarken giyeceğim kıyafetler bunlar benim için :) bi takım 10 lu hastahane çıkışı bi takımda 5 li çıkış , bebek bezi ,muslin bez ve ağız mendili, ıslak bebek havlusu ya da pamuk ve su... bunlarda bebek için bi de anakucagi. ..
Ayriyetten kitap ya da dergi neyle rahatliyorsan , fotoğraf makinası, makyaj malzemesi sonrasında fotolarda soluk çıkmamak için :) böyle yani genelde :)
Tesekkur ederim canim acaba simdiden hazirlasammi :işsiz:

Tesekkur ederim canim acaba simdiden hazirlasammi :işsiz:
Canim ben bebisin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim tozlanmasin diye poşetlere koydum dizdim komidinine :) hastahane çantası içinde kilitli buzdolabı poşeti aldım tozlanmasin diye içine koycam , bi benim eşyalarım kaldı bi de çantaya koymak kaldı... Bunlar da basit yapılır hemen zaten...

Inşallah döner canım bende normal istiyorum fakat git gide korkum artıyor ya epidural normal doğum istiyorum malesef doktorum yapmıyor
Canim insallah kolay atlatırız :) ben şahsen sezeryandan cok korkuyorum hele de zaten şu uyuşturma işleminden o nedenle epiduralden de çekiniyorım :) normal doğum o kadar gözümü korkutmuyor...

Kızlar siz bebislerin tekmelerini Nerede hissediyorsunuz ben asagida hissediyorum da acaba dönmedi mi hala ki

ben göbek deliğimin çevresinde hissediyorum genelde, ultrasonda kafası hep sağ tarafta aşağı yaslanmış şekildeydi, sanırım hala öle, çünkü bariz asimetrik göbeğim sağ taraf daha şişkin bi de artık daha gergin sağ tarafım, o yüzden clexane kan sulandırıcılarımı sol taraftan yapıyorum mecbur, morluklar içindeyim ama olsun:anneadayı::KK200:

Canim insallah kolay atlatırız :) ben şahsen sezeryandan cok korkuyorum hele de zaten şu uyuşturma işleminden o nedenle epiduralden de çekiniyorım :) normal doğum o kadar gözümü korkutmuyor...

Canim ben de seninle ayni dusunuyorum,ilk oglumda da oyle dusundum oyle dua ettim,allah gonlume gore verdi.insallah allah hakkimizda hayirlisini gonlumuze gore verir.

Aynen canım :) onun için yenemiyecegim korku yok:) Eger sezeryan gerekirse mecburen olurum da yeterki bebişler iyi olsun :)

ben de normal istiyorum hayırlısıyla inş, çekeceğim sancılar 24 saat bile olmıycak ama hemen ayağa kalkarım en azından diye ümit ediyorum, sezeryan hep bana kabus gibi görünüyor, gerek anestezisi olsun gerekse hemen ayağa kalkamama durumları vs :KK17:artık akışa bıraktık bakalım hayırlısı olsun..

Canim ayne
Maşallah subhanallah :KK200:
annesi merak etme sen o nasıl rahat ediyorsa öyle duruyor, hiç unutmuyorum ayrıntılı da doktor pozisyon değiştirtmek için o kadar uğraştı,karnımı deldi vurmaktan hiç kıpırdamadan, dedik inatçı heralde doktor dedi demek öyle rahat ediyor :halay:

Maşallah subhanallah :KK200:

Aynen karnima o kadar vurdu ama hic bozmuyor kendini prenses :)

kızlarbuğün alışverişimizin büyük çogunlugunu tamamladık diyebilirim bazı eksikler var onlarıda haftaya bi ara alıcam yada bazı urunler nette daha uygun ordan sipariş gecicem ...bebek arabasını eşim sonraya bırakıyor bense hemen alalım cıksın aradan derdindeyim onda kararsız kaldık ilk etapta kıs bebegı dogumdan sonra alalım diyor bakalım o suan muallakta ...birde araba begenmiyor :KK12:kendi begenmesi gerekirmiş :ukala: illaki :)) ay giydirmeyi kulanmayı nasip etsin ALLAH bizlere giydirmeyi kullanmayı nasip etsin hepsini , cok pis gaza geldim herseyi alasım var:sampiyon: ebebek te costum buğn fena kabarttım alışverişi:KK70::KK70::KK70:

kızlarbuğün alışverişimizin büyük çogunlugunu tamamladık diyebilirim bazı eksikler var onlarıda haftaya bi ara alıcam yada bazı urunler nette daha uygun ordan sipariş gecicem ...bebek arabasını eşim sonraya bırakıyor bense hemen alalım cıksın aradan derdindeyim onda kararsız kaldık ilk etapta kıs bebegı dogumdan sonra alalım diyor bakalım o suan muallakta ...birde araba begenmiyor :KK12:kendi begenmesi gerekirmiş :ukala: illaki :)) ay giydirmeyi kulanmayı nasip etsin ALLAH bizlere giydirmeyi kullanmayı nasip etsin hepsini , cok pis gaza geldim herseyi alasım var:sampiyon: ebebek te costum buğn fena kabarttım alışverişi:KK70::KK70::KK70:
hayırlı olsun iyi masallah aliveris olayini bitirdin yani.darısı bize olsun.peki indirim fln varmi bişeyler de...bende bu hafta içinde halledeyim diyorum iyice ağırlaşiyor uz artik

hayırlı olsun iyi masallah aliveris olayini bitirdin yani.darısı bize olsun.peki indirim fln varmi bişeyler de...bende bu hafta içinde halledeyim diyorum iyice ağırlaşiyor uz artik
canım ebebek netteki sitesinde ne indirim varsa magazqasındada o vardı tekstilde %50,60,70 olan indirimler var cihoccda indirim vardı bebek bezinde ikincisinde % 30indirim vardı ama bize yaramıyor
premimumda yoktu meselaindirim .daha tam bitmesede cokk elzem gerekliler bitti diyebilriim

canım ebebek netteki sitesinde ne indirim varsa magazqasındada o vardı tekstilde %50,60,70 olan indirimler var cihoccda indirim vardı bebek bezinde ikincisinde % 30indirim vardı ama bize yaramıyor
premimumda yoktu meselaindirim .daha tam bitmesede cokk elzem gerekliler bitti diyebilriim

hepsini güle güle kullan cnm ben de baya alışverişe ara vermiştim bi kaç gündür takip ediyorum kampanyası olur diye sonraya bıraktığım ürünler indirimde.. yarın ben de vurgun yapacağım ebebekte :D

Back
X