benim esim umreden getirdi biraa yemelik ayirdim bide bebegimin damagina biraz sürmek icin zemzemle beraber cantama koydum misafirlere dagitmak icinde tek tek paketli bademli aldırdım hurmadan gidiyorum yani :)İstanbulda Eminönü de var.Sen ankaradaydın http://www.hacibeyhurmaci.com.tr
normal doğum durumu varsa 36.hafta itibari ile tekli sayı olarak yani günde 3 veya 5 veya 7 tane yiyormuşsun.
Aslında haca giden yakının varsa kargoyla göndersin birkaç kilo.Doğum sonrasında da çok faydalı.
benim esim umreden getirdi biraa yemelik ayirdim bide bebegimin damagina biraz sürmek icin zemzemle beraber cantama koydum misafirlere dagitmak icinde tek tek paketli bademli aldırdım hurmadan gidiyorum yani :)
bende cikolata yerine onu düşündüm bademli paketlileri guzel kulahlar buldum ikram icin onlarda vereyim dedim hediye paketi gibi guzel olur heraldesüpersin bence en güzel ikram,küçük apartif kağıtlarıyla içine çekirdeğini çıkartıp içine badem koyarak güzel bir sunumla ikram yapılabilir.Biri umreden getirdiğinde evde çok varsa ikramlık hindistancevizli cezeryesini yapıyorum.Ama bu sene getiren olmadı
Keşke olsa canım ama yok hacca gidecek yakınım : ( link için teşekğr ederim canımİstanbulda Eminönü de var.Sen ankaradaydın http://www.hacibeyhurmaci.com.tr
normal doğum durumu varsa 36.hafta itibari ile tekli sayı olarak yani günde 3 veya 5 veya 7 tane yiyormuşsun.
Aslında haca giden yakının varsa kargoyla göndersin birkaç kilo.Doğum sonrasında da çok faydalı.
Geçmiş olsun canım ya. Allah sağlık versin ikinize deHanımlar bir gece hastanede yattıktan sonra eve yeni geldik. Son gunlerde birkac kisinin daha kasık sertlesmesi yasadıgını okudum. Once bebegimin hareketleri sanarken periyodik olarak sertlesip yumusadıgını hissedince oyle olmadıgını anladım. 2 dkda bir sertlesip yumusamaya basladı. Hemen gece acile gittik(capa univ. Hastanesi acili) nstye baglandım ve 50 siddetinde sancılar cıktı. Ertesi gun gecmedigini gorunce telaslandılar, erken dogum riski var diyerek yatıs yaptılar. Yogun bakımda 4 serum, hap, fitil ve bebek icin ciger gelistirici igne yaptılar. Kasılmaları durdurdular. Simdi taburcu oldum yatacagım evde 10 gun rapor verdi prof. doktorum. Atlattık sukur. Kasılmalarınız cok ve periyodikse lutfen ihmal etmeyin. Ben hic agrı hissetmedim ama nstde yuksek sancı cıkınca doktorlar agrı hissetmeyisime sasırdı. Agrı olmasa da doktora gorunmekte fayda var.
Cnm sağol bunları bilmiyodum, nası bişi anlamadım ama bana da lazım olcak gibime geldi, tedarik edeyim :):):)
biri pompa dışarı çekiyor.Cnm sağol bunları bilmiyodum, nası bişi anlamadım ama bana da lazım olcak gibime geldi, tedarik edeyim :):):)
Canim senin ilk yazini okuyinca ben de aksam 9.30 da acile gittim. Yalniz benim belimden sirtima yayilan bir agri ve karnimda da agri vardi. Ayrica seninki gibi gobeginin bir kismi sertlesio sisip sissip iniyordu. Ilk alttan muayene yaptilar açilma yokmus cok sukur. Sonra nts ye aldilar 20 dakikada 2 sanci gorundu. Doktorumu aradilar doktor yatişini yapin dedi. Sonra senin dedigin kasiktan ignelerden yaptilar bu benegin cigerlerini gelistircekmis ikinci dozunu da sabah yapaacagiz dedi hemsireler. Sonra agri giderici serum bagladilar. Cok sukur agrim gecti. 3 saat sonra tekrar nts ye aldiklarinda hic agri gorulmedi. Sabah dojtorum gelince bakicak. Hi idarar verdim ve kan da aldilar. Simdi uyku tutmadi bu tedirginlik cok kotuymus Allahim hayirlisiyla bu sureci atlatmamiszi nasip etsin.Sagolun.. Once aynı sizinki gibi olmustu tek taraflı sisiyordu geriliyodu 10 sn kadar, kafası veya poposu sanıyordum oksuyordum esek sıpası diye. Sonra isten geldim bir gun, iki taraflı yumruk gibi sisti gerildi bu ne dedim iki kafa olamaz. Resmen karnımın sekli carpıldı aynı onceden tek olan gibiydi hissiyat. 10 sn durup yumusuyor sonra 2 dk sonra yine tas gibi oluyordu. Iyı ki gitmişim. Bu yogunlukta olursa hemen gel dediler. Yorgunluk ve stres sebebiyle olmus. Sen düstün mü kaza mı gecirdin dedi doktorlar, yok dediçm stres. Asla stres yok, yorgunluk yok bundan sonra dediler.
Canım çok geçmiş olsun. hepimizin dikkatli olması gereken haftalardayiz.Canim senin ilk yazini okuyinca ben de aksam 9.30 da acile gittim. Yalniz benim belimden sirtima yayilan bir agri ve karnimda da agri vardi. Ayrica seninki gibi gobeginin bir kismi sertlesio sisip sissip iniyordu. Ilk alttan muayene yaptilar açilma yokmus cok sukur. Sonra nts ye aldilar 20 dakikada 2 sanci gorundu. Doktorumu aradilar doktor yatişini yapin dedi. Sonra senin dedigin kasiktan ignelerden yaptilar bu benegin cigerlerini gelistircekmis ikinci dozunu da sabah yapaacagiz dedi hemsireler. Sonra agri giderici serum bagladilar. Cok sukur agrim gecti. 3 saat sonra tekrar nts ye aldiklarinda hic agri gorulmedi. Sabah dojtorum gelince bakicak. Hi idarar verdim ve kan da aldilar. Simdi uyku tutmadi bu tedirginlik cok kotuymus Allahim hayirlisiyla bu sureci atlatmamiszi nasip etsin.
canım çok teşekkür ederim bi alıp deneyeceğim :)
geçmiş olsunn. Artık kritik zamanlara giriyorux sanırımCanim senin ilk yazini okuyinca ben de aksam 9.30 da acile gittim. Yalniz benim belimden sirtima yayilan bir agri ve karnimda da agri vardi. Ayrica seninki gibi gobeginin bir kismi sertlesio sisip sissip iniyordu. Ilk alttan muayene yaptilar açilma yokmus cok sukur. Sonra nts ye aldilar 20 dakikada 2 sanci gorundu. Doktorumu aradilar doktor yatişini yapin dedi. Sonra senin dedigin kasiktan ignelerden yaptilar bu benegin cigerlerini gelistircekmis ikinci dozunu da sabah yapaacagiz dedi hemsireler. Sonra agri giderici serum bagladilar. Cok sukur agrim gecti. 3 saat sonra tekrar nts ye aldiklarinda hic agri gorulmedi. Sabah dojtorum gelince bakicak. Hi idarar verdim ve kan da aldilar. Simdi uyku tutmadi bu tedirginlik cok kotuymus Allahim hayirlisiyla bu sureci atlatmamiszi nasip etsin.
Hanımlar bir gece hastanede yattıktan sonra eve yeni geldik. Son gunlerde birkac kisinin daha kasık sertlesmesi yasadıgını okudum. Once bebegimin hareketleri sanarken periyodik olarak sertlesip yumusadıgını hissedince oyle olmadıgını anladım. 2 dkda bir sertlesip yumusamaya basladı. Hemen gece acile gittik(capa univ. Hastanesi acili) nstye baglandım ve 50 siddetinde sancılar cıktı. Ertesi gun gecmedigini gorunce telaslandılar, erken dogum riski var diyerek yatıs yaptılar. Yogun bakımda 4 serum, hap, fitil ve bebek icin ciger gelistirici igne yaptılar. Kasılmaları durdurdular. Simdi taburcu oldum yatacagım evde 10 gun rapor verdi prof. doktorum. Atlattık sukur. Kasılmalarınız cok ve periyodikse lutfen ihmal etmeyin. Ben hic agrı hissetmedim ama nstde yuksek sancı cıkınca doktorlar agrı hissetmeyisime sasırdı. Agrı olmasa da doktora gorunmekte fayda var.
aynen öyle eğer çalışabilir alacaksan 3 rapor
almayıp 32 de çıkacaksan doğuma kadar bir rapor
sonra doğumdan sonra bir rapor veriyor
Kızlaraz once hapsurdum ve kasıklarıma cok ciddi bir agrı girdi
Neler oldu acaba
Hanımlar bir gece hastanede yattıktan sonra eve yeni geldik. Son gunlerde birkac kisinin daha kasık sertlesmesi yasadıgını okudum. Once bebegimin hareketleri sanarken periyodik olarak sertlesip yumusadıgını hissedince oyle olmadıgını anladım. 2 dkda bir sertlesip yumusamaya basladı. Hemen gece acile gittik(capa univ. Hastanesi acili) nstye baglandım ve 50 siddetinde sancılar cıktı. Ertesi gun gecmedigini gorunce telaslandılar, erken dogum riski var diyerek yatıs yaptılar. Yogun bakımda 4 serum, hap, fitil ve bebek icin ciger gelistirici igne yaptılar. Kasılmaları durdurdular. Simdi taburcu oldum yatacagım evde 10 gun rapor verdi prof. doktorum. Atlattık sukur. Kasılmalarınız cok ve periyodikse lutfen ihmal etmeyin. Ben hic agrı hissetmedim ama nstde yuksek sancı cıkınca doktorlar agrı hissetmeyisime sasırdı. Agrı olmasa da doktora gorunmekte fayda var.
Canim senin ilk yazini okuyinca ben de aksam 9.30 da acile gittim. Yalniz benim belimden sirtima yayilan bir agri ve karnimda da agri vardi. Ayrica seninki gibi gobeginin bir kismi sertlesio sisip sissip iniyordu. Ilk alttan muayene yaptilar açilma yokmus cok sukur. Sonra nts ye aldilar 20 dakikada 2 sanci gorundu. Doktorumu aradilar doktor yatişini yapin dedi. Sonra senin dedigin kasiktan ignelerden yaptilar bu benegin cigerlerini gelistircekmis ikinci dozunu da sabah yapaacagiz dedi hemsireler. Sonra agri giderici serum bagladilar. Cok sukur agrim gecti. 3 saat sonra tekrar nts ye aldiklarinda hic agri gorulmedi. Sabah dojtorum gelince bakicak. Hi idarar verdim ve kan da aldilar. Simdi uyku tutmadi bu tedirginlik cok kotuymus Allahim hayirlisiyla bu sureci atlatmamiszi nasip etsin.
kızlar... medine hurması nereden bulabiliriz.. ve ne zaman yemeye başlamalıyız...
Canim senin ilk yazini okuyinca ben de aksam 9.30 da acile gittim. Yalniz benim belimden sirtima yayilan bir agri ve karnimda da agri vardi. Ayrica seninki gibi gobeginin bir kismi sertlesio sisip sissip iniyordu. Ilk alttan muayene yaptilar açilma yokmus cok sukur. Sonra nts ye aldilar 20 dakikada 2 sanci gorundu. Doktorumu aradilar doktor yatişini yapin dedi. Sonra senin dedigin kasiktan ignelerden yaptilar bu benegin cigerlerini gelistircekmis ikinci dozunu da sabah yapaacagiz dedi hemsireler. Sonra agri giderici serum bagladilar. Cok sukur agrim gecti. 3 saat sonra tekrar nts ye aldiklarinda hic agri gorulmedi. Sabah dojtorum gelince bakicak. Hi idarar verdim ve kan da aldilar. Simdi uyku tutmadi bu tedirginlik cok kotuymus Allahim hayirlisiyla bu sureci atlatmamiszi nasip etsin.
ben de anlamıyorum hiç sancı ağrı falan inşallah bişey yoktur bende de doktora gittim erken doğum gözükmüyor gibi dedi en son kontrolde
ama ben de kasık ağrısı falan olmuyo olsa da ben anlamıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?