2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benim esim umreden getirdi biraa yemelik ayirdim bide bebegimin damagina biraz sürmek icin zemzemle beraber cantama koydum misafirlere dagitmak icinde tek tek paketli bademli aldırdım hurmadan gidiyorum yani :)

benim esim umreden getirdi biraa yemelik ayirdim bide bebegimin damagina biraz sürmek icin zemzemle beraber cantama koydum misafirlere dagitmak icinde tek tek paketli bademli aldırdım hurmadan gidiyorum yani :)

süpersin bence en güzel ikram,küçük apartif kağıtlarıyla içine çekirdeğini çıkartıp içine badem koyarak güzel bir sunumla ikram yapılabilir.Biri umreden getirdiğinde evde çok varsa ikramlık hindistancevizli cezeryesini yapıyorum.Ama bu sene getiren olmadı

bende cikolata yerine onu düşündüm bademli paketlileri guzel kulahlar buldum ikram icin onlarda vereyim dedim hediye paketi gibi guzel olur heralde

Keşke olsa canım ama yok hacca gidecek yakınım : ( link için teşekğr ederim canım

Geçmiş olsun canım ya. Allah sağlık versin ikinize de

Canim senin ilk yazini okuyinca ben de aksam 9.30 da acile gittim. Yalniz benim belimden sirtima yayilan bir agri ve karnimda da agri vardi. Ayrica seninki gibi gobeginin bir kismi sertlesio sisip sissip iniyordu. Ilk alttan muayene yaptilar açilma yokmus cok sukur. Sonra nts ye aldilar 20 dakikada 2 sanci gorundu. Doktorumu aradilar doktor yatişini yapin dedi. Sonra senin dedigin kasiktan ignelerden yaptilar bu benegin cigerlerini gelistircekmis ikinci dozunu da sabah yapaacagiz dedi hemsireler. Sonra agri giderici serum bagladilar. Cok sukur agrim gecti. 3 saat sonra tekrar nts ye aldiklarinda hic agri gorulmedi. Sabah dojtorum gelince bakicak. Hi idarar verdim ve kan da aldilar. Simdi uyku tutmadi bu tedirginlik cok kotuymus Allahim hayirlisiyla bu sureci atlatmamiszi nasip etsin.

Canım çok geçmiş olsun. hepimizin dikkatli olması gereken haftalardayiz.

geçmiş olsunn. Artık kritik zamanlara giriyorux sanırım

ben de anlamıyorum hiç sancı ağrı falan inşallah bişey yoktur bende de doktora gittim erken doğum gözükmüyor gibi dedi en son kontrolde
ama ben de kasık ağrısı falan olmuyo olsa da ben anlamıyorum galiba

aynen öyle eğer çalışabilir alacaksan 3 rapor
almayıp 32 de çıkacaksan doğuma kadar bir rapor
sonra doğumdan sonra bir rapor veriyor

cnm ben de 657 liyim ama bana da demişlerdi ki senin 32 de çalışamaz raporu değil doktorundan çalışabilir raporu alman lazım yani doktorunun çalışman için izin vermesi gerekio, ki ben 32 den itibaren doğum iznine çıkıcam o zmn rapor almana gerek yok otomatikman doğum iznine çıkıcaksın dediler acaba kuruma göre değişiyor mu ? ya da prosedür mü değişti ben 1 yıldır ücretsiz izindeyim 31 haftalıkken başlangıç yapıcam ve 31 haftalık hamile olduğuma dair bilgilendirme yazısı vereceğim,,,,,, bu arada normalde ücretsiz iznim 15 ekimde bitiyor ama doğum sürecine artık girdiğim için erken gidip başlangıç yapıcam, ücretsiz izin doğum iznine dönüşecek ve maaş alacağım diye biliyorum

tabi bir de bebeğin doğum raporunu göndereceğim doğunca

Kızlaraz once hapsurdum ve kasıklarıma cok ciddi bir agrı girdi
Neler oldu acaba

aynen cnm hamileliğim boyunca bi kaç kere başıma geldi benim, bugün de oldu yaklaşık 30 sn kadar kasık bölgem ağrıdı bi de tam da aksi gibi sabah yarı uyanıkken aniden oluor yoksa normalde gün içinde hiç yaşamadım

cnm çok geçmiş olsun benim de kasıklarımda ufak tefek ağrılar oluor yatınca geçiyor ben de gidince bi doktoruma danışayım

Canim gecmis olsun oncelikle.. Insallah bebegin vakitli gellir.
Bu gecici bir durumdur insallah. Doktorun gelince yaz bizede meraj ederiz

kızlar... medine hurması nereden bulabiliriz.. ve ne zaman yemeye başlamalıyız...

bulunduğum yerde çok rahat buluorum cnm ben istanbula gidince eminönünden alacağım kilo kilo, olmadı internetten sipariş de verilebilir yani evden çıkamayacak durumlarda...
hamileliğimin başından beri baya tüketiyorum öncesinde de çok yiyordum, geçen yıl ilk transvajinal muayenemde ciddi cnm yanmıştı doktorum da biraz darlık var gibi ama anatomik olarak her şey normal demişti sonraki muayenem daha rahat geçti çok şükür, benim hamileliğimin başından beri kasık ağrılarım oluyor doktorum rahim genişlediği için ağrıyordur dedi umarım doğum kanalım da yavaştan genişliyordur (ki bunu hissediorum artık) da rahat bi doğum yaparım , tabi 36 dan sonra sayıyı baya arttıracağım normalde 3 tane falan yiyorum 2-3 günde bir.. hurmanın içinde oksitosin hormonu da var benim bildiğim ya da vücutta oksitosin hormon salınımını arttırıyor olabilir (doğumu başlatan kasılmaları arttıran hormon) o yüzden dikkatli tüketmekte fayda var tabisi

bu arada annem her doğum günümde anlatır çok sancılar çekmiş

cnm çok geçmiş olsun, ben bundan önceki süreçte hiçbir şeyi takmıyordum kafa olarak çok rahat bi hamilelik geçirdim randevularda doktorumun her şey normal gidio demesinin doktorumun da rahat ve neşeli bi insan olmasının etkisi var tabiki, ama artık doğum yaklaştıkça uyanık olmak lazım her şeyi normal deyip geçiştirmememek lazım demekki kendi adıma.. tekrar geçmiş olsun gelişmelerden haberdar edin umarım sonuçlar güzel çıkar

cnm erken doğum gözükmemesini nasıl tespit etti alttan da muayene etti mi yoksa sadece karından ultrasonla mı??
benim randevuma 9 gün var daha ona göre doktoruma ben de soracağım öle bir riskim var mı diye , çünkü bugüne kadar hiç alttan muayene etmedi ve her şey normal diyor... ayrıca toplamda 2 ay sonra beni görmüş olacak .. benim kasık ağrılarım oluor hatta bebeğim aşırı hareketli onun bazı hareketlerinde bile ağrı duyabiliyorum.. bazen de gümletiyor beni resmen irkiliyorum yan tarafıma dönüp eşime sarılamiyorum bile hemen ağrılı tekmeler geliyor, eşim de kıskanıo galiba şimdiden anneyi sahiplendi dio ama uyanık olmak da fayda var risklere karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…