2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlaraz once hapsurdum ve kasıklarıma cok ciddi bir agrı girdi
Neler oldu acaba

Beni heyecanlandiran haberi paylasayim sizinle de. http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/izin-yasaginin-8-agustosta-kalkmasi-bekleniyor-1341312/
8 veya 9 unda acilirsa tam 14 gunumu kullanabiliyorum

O zaman toplam 3 rapor veriyoruz kuruma. İlki çalışabilir raporu 32. haftada, ikincisi çalışamaz raaaporu 37. haftada ve üçüncüsüde kaçıncı haftada doğum yaparsan doğdu diye doğum raporu
aynen öyle eğer çalışabilir alacaksan 3 rapor
almayıp 32 de çıkacaksan doğuma kadar bir rapor
sonra doğumdan sonra bir rapor veriyor

Kızlaraz once hapsurdum ve kasıklarıma cok ciddi bir agrı girdi
Neler oldu acaba
canım hassas artık oralarımız kaslarımız bence ondan bazen bende şiddetli hapşurduğumda sancı giriyor sonra geçiyor şükür

Kizlar bizim hastanede personel wc ler alaturka ve bugun oturdum kalkamadim cok kotu oldum kasigima agri girdi daha en az 5 haftam var calisacagim nasil olcak karnim daha buyuyecek cocugun baskisi artacak napicam ya ben

Hanımlar bir gece hastanede yattıktan sonra eve yeni geldik. Son gunlerde birkac kisinin daha kasık sertlesmesi yasadıgını okudum. Once bebegimin hareketleri sanarken periyodik olarak sertlesip yumusadıgını hissedince oyle olmadıgını anladım. 2 dkda bir sertlesip yumusamaya basladı. Hemen gece acile gittik(capa univ. Hastanesi acili) nstye baglandım ve 50 siddetinde sancılar cıktı. Ertesi gun gecmedigini gorunce telaslandılar, erken dogum riski var diyerek yatıs yaptılar. Yogun bakımda 4 serum, hap, fitil ve bebek icin ciger gelistirici igne yaptılar. Kasılmaları durdurdular. Simdi taburcu oldum yatacagım evde 10 gun rapor verdi prof. doktorum. Atlattık sukur. Kasılmalarınız cok ve periyodikse lutfen ihmal etmeyin. Ben hic agrı hissetmedim ama nstde yuksek sancı cıkınca doktorlar agrı hissetmeyisime sasırdı. Agrı olmasa da doktora gorunmekte fayda var.

Çok geçmiş olsun canım ya allah hepimizi korusun. ihmal etmemek lazım hakikaten iyiki farrketmissin.

Geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin doktora haklısın böyle kasılmalari önemsemek lazim

Canim gecmiş olsun yaa. Benim mesela biraz once gobegimin solu baya baya şişti. Karnima bakildiginda sol tarafin cook sistigini rahat gorebiliyorum. Ve semsert oldu. Seninki nasil biseydi. Mesela benimki 10 saniye falan suruyor sonra bebek ya yer degistiriyor ya da tekme atiyor. vucudunu iyice karnima dayiyor bu yuzden boyle semsert oluyor diye dusunmustum ben. Yarin sabah kontrolum vvar. Kesin soracagim doktora

Sagolun.. Once aynı sizinki gibi olmustu tek taraflı sisiyordu geriliyodu 10 sn kadar, kafası veya poposu sanıyordum oksuyordum esek sıpası diye. Sonra isten geldim bir gun, iki taraflı yumruk gibi sisti gerildi bu ne dedim iki kafa olamaz. Resmen karnımın sekli carpıldı aynı onceden tek olan gibiydi hissiyat. 10 sn durup yumusuyor sonra 2 dk sonra yine tas gibi oluyordu. Iyı ki gitmişim. Bu yogunlukta olursa hemen gel dediler. Yorgunluk ve stres sebebiyle olmus. Sen düstün mü kaza mı gecirdin dedi doktorlar, yok dediçm stres. Asla stres yok, yorgunluk yok bundan sonra dediler.

bu iki farklı özellikli ürün var

https://www.e-bebek.com/gogus-ucu-cikartici-p-lsi-90279/

https://www.e-bebek.com/scf152-01-niplette-gogus-ucu-cikartici-p-pav-3930/

kızlar... medine hurması nereden bulabiliriz.. ve ne zaman yemeye başlamalıyız...

İstanbulda Eminönü de var.Sen ankaradaydın http://www.hacibeyhurmaci.com.tr

normal doğum durumu varsa 36.hafta itibari ile tekli sayı olarak yani günde 3 veya 5 veya 7 tane yiyormuşsun.

Aslında haca giden yakının varsa kargoyla göndersin birkaç kilo.Doğum sonrasında da çok faydalı.

Bana da Sunni sancı verdiler canım ama.herkesin ağrı eşiği farklı tabiki son iki saat dayanılmaz oluyor ama çok şükür Doğunca bitiyor herşey
valla benim cnm tatli biraz o yuzden dayanamadım galiba bide cok sıkıntılı gecti hamileligim hep agrim vardi onunda etkisi var sanırım ama bu sefer allahin izniyle epiduralsiz bi dogum istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…