Canim senin ilk yazini okuyinca ben de aksam 9.30 da acile gittim. Yalniz benim belimden sirtima yayilan bir agri ve karnimda da agri vardi. Ayrica seninki gibi gobeginin bir kismi sertlesio sisip sissip iniyordu. Ilk alttan muayene yaptilar açilma yokmus cok sukur. Sonra nts ye aldilar 20 dakikada 2 sanci gorundu. Doktorumu aradilar doktor yatişini yapin dedi. Sonra senin dedigin kasiktan ignelerden yaptilar bu benegin cigerlerini gelistircekmis ikinci dozunu da sabah yapaacagiz dedi hemsireler. Sonra agri giderici serum bagladilar. Cok sukur agrim gecti. 3 saat sonra tekrar nts ye aldiklarinda hic agri gorulmedi. Sabah dojtorum gelince bakicak. Hi idarar verdim ve kan da aldilar. Simdi uyku tutmadi bu tedirginlik cok kotuymus Allahim hayirlisiyla bu sureci atlatmamiszi nasip etsin.
bulunduğum yerde çok rahat buluorum cnm ben istanbula gidince eminönünden alacağım kilo kilo, olmadı internetten sipariş de verilebilir yani evden çıkamayacak durumlarda...
hamileliğimin başından beri baya tüketiyorum öncesinde de çok yiyordum, geçen yıl ilk transvajinal muayenemde ciddi cnm yanmıştı doktorum da biraz darlık var gibi ama anatomik olarak her şey normal demişti sonraki muayenem daha rahat geçti çok şükür, benim hamileliğimin başından beri kasık ağrılarım oluyor doktorum rahim genişlediği için ağrıyordur dedi umarım doğum kanalım da yavaştan genişliyordur (ki bunu hissediorum artık) da rahat bi doğum yaparım , tabi 36 dan sonra sayıyı baya arttıracağım normalde 3 tane falan yiyorum 2-3 günde bir.. hurmanın içinde oksitosin hormonu da var benim bildiğim ya da vücutta oksitosin hormon salınımını arttırıyor olabilir (doğumu başlatan kasılmaları arttıran hormon) o yüzden dikkatli tüketmekte fayda var tabisi
bu arada annem her doğum günümde anlatır çok sancılar çekmiş
Canım geçmiş olsunn Allah şifa versinnnn haberdar et bizi...Canim senin ilk yazini okuyinca ben de aksam 9.30 da acile gittim. Yalniz benim belimden sirtima yayilan bir agri ve karnimda da agri vardi. Ayrica seninki gibi gobeginin bir kismi sertlesio sisip sissip iniyordu. Ilk alttan muayene yaptilar açilma yokmus cok sukur. Sonra nts ye aldilar 20 dakikada 2 sanci gorundu. Doktorumu aradilar doktor yatişini yapin dedi. Sonra senin dedigin kasiktan ignelerden yaptilar bu benegin cigerlerini gelistircekmis ikinci dozunu da sabah yapaacagiz dedi hemsireler. Sonra agri giderici serum bagladilar. Cok sukur agrim gecti. 3 saat sonra tekrar nts ye aldiklarinda hic agri gorulmedi. Sabah dojtorum gelince bakicak. Hi idarar verdim ve kan da aldilar. Simdi uyku tutmadi bu tedirginlik cok kotuymus Allahim hayirlisiyla bu sureci atlatmamiszi nasip etsin.
Çok geçmiş olsun canım ya allah hepimizi korusun. ihmal etmemek lazım hakikaten iyiki farrketmissin.
Geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin doktora haklısın böyle kasılmalari önemsemek lazim
Canim gecmiş olsun yaa. Benim mesela biraz once gobegimin solu baya baya şişti. Karnima bakildiginda sol tarafin cook sistigini rahat gorebiliyorum. Ve semsert oldu. Seninki nasil biseydi. Mesela benimki 10 saniye falan suruyor sonra bebek ya yer degistiriyor ya da tekme atiyor. vucudunu iyice karnima dayiyor bu yuzden boyle semsert oluyor diye dusunmustum ben. Yarin sabah kontrolum vvar. Kesin soracagim doktora
Geçmiş olsun canım ya. Allah sağlık versin ikinize de
ArbutusUnedo Onunadimutluluk kizlar çok geçmiş olsun inşallah saglikla sihhatle zamaninda gelir bebisler
ben de anlamıyorum hiç sancı ağrı falan inşallah bişey yoktur bende de doktora gittim erken doğum gözükmüyor gibi dedi en son kontrolde
ama ben de kasık ağrısı falan olmuyo olsa da ben anlamıyorum galiba
cnm çok geçmiş olsun benim de kasıklarımda ufak tefek ağrılar oluor yatınca geçiyor ben de gidince bi doktoruma danışayım
Cok gecmis olsun aynı prosedur uygulanmıs sana da. Aynı sekilde iki kere igne, 1 hap, 4 tane serum baglandı Insallah atlatırız. Simdi evdeyim ben ama hala ara ara oluyo kasılmalar. Tekrar gitmeye de korkuyorum cok telaslı bir surecti. Bu yapılan ignelerin yan etkileri arasında bebegin bobrek ustu bezlerine zarar verme ihtimali varmış tekrar tekrar igne yapılmasını da istemiyorum.Canim senin ilk yazini okuyinca ben de aksam 9.30 da acile gittim. Yalniz benim belimden sirtima yayilan bir agri ve karnimda da agri vardi. Ayrica seninki gibi gobeginin bir kismi sertlesio sisip sissip iniyordu. Ilk alttan muayene yaptilar açilma yokmus cok sukur. Sonra nts ye aldilar 20 dakikada 2 sanci gorundu. Doktorumu aradilar doktor yatişini yapin dedi. Sonra senin dedigin kasiktan ignelerden yaptilar bu benegin cigerlerini gelistircekmis ikinci dozunu da sabah yapaacagiz dedi hemsireler. Sonra agri giderici serum bagladilar. Cok sukur agrim gecti. 3 saat sonra tekrar nts ye aldiklarinda hic agri gorulmedi. Sabah dojtorum gelince bakicak. Hi idarar verdim ve kan da aldilar. Simdi uyku tutmadi bu tedirginlik cok kotuymus Allahim hayirlisiyla bu sureci atlatmamiszi nasip etsin.
artık hamile moduna gir canım uzat ayaklarını dinlenHepinize cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Hamileliğim bastan beri sorunsuz geciyordu hic agırlasmadim hala. Isyeri stresi, evde stres oldu birkac konuda, ev islerinde cok aktiftim sanki hamile degilim gibi hop hop kosturup zıplıyorum. Demek ki dikkat etmek lazımmıs vucut kaldırmıyor.
Canim senin ilk yazini okuyinca ben de aksam 9.30 da acile gittim. Yalniz benim belimden sirtima yayilan bir agri ve karnimda da agri vardi. Ayrica seninki gibi gobeginin bir kismi sertlesio sisip sissip iniyordu. Ilk alttan muayene yaptilar açilma yokmus cok sukur. Sonra nts ye aldilar 20 dakikada 2 sanci gorundu. Doktorumu aradilar doktor yatişini yapin dedi. Sonra senin dedigin kasiktan ignelerden yaptilar bu benegin cigerlerini gelistircekmis ikinci dozunu da sabah yapaacagiz dedi hemsireler. Sonra agri giderici serum bagladilar. Cok sukur agrim gecti. 3 saat sonra tekrar nts ye aldiklarinda hic agri gorulmedi. Sabah dojtorum gelince bakicak. Hi idarar verdim ve kan da aldilar. Simdi uyku tutmadi bu tedirginlik cok kotuymus Allahim hayirlisiyla bu sureci atlatmamiszi nasip etsin.
Cok gecmis olsun aynı prosedur uygulanmıs sana da. Aynı sekilde iki kere igne, 1 hap, 4 tane serum baglandı Insallah atlatırız. Simdi evdeyim ben ama hala ara ara oluyo kasılmalar. Tekrar gitmeye de korkuyorum cok telaslı bir surecti. Bu yapılan ignelerin yan etkileri arasında bebegin bobrek ustu bezlerine zarar verme ihtimali varmış tekrar tekrar igne yapılmasını da istemiyorum.
canım memurlarda nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum özel sektöre göre konuşuyorumcnm ben de 657 liyim ama bana da demişlerdi ki senin 32 de çalışamaz raporu değil doktorundan çalışabilir raporu alman lazım yani doktorunun çalışman için izin vermesi gerekio, ki ben 32 den itibaren doğum iznine çıkıcam o zmn rapor almana gerek yok otomatikman doğum iznine çıkıcaksın dediler acaba kuruma göre değişiyor mu ? ya da prosedür mü değişti ben 1 yıldır ücretsiz izindeyim 31 haftalıkken başlangıç yapıcam ve 31 haftalık hamile olduğuma dair bilgilendirme yazısı vereceğim,,,,,, bu arada normalde ücretsiz iznim 15 ekimde bitiyor ama doğum sürecine artık girdiğim için erken gidip başlangıç yapıcam, ücretsiz izin doğum iznine dönüşecek ve maaş alacağım diye biliyorum
tabi bir de bebeğin doğum raporunu göndereceğim doğunca
canım ultrasonla rahim kısmına baktı normal herşey dedicnm erken doğum gözükmemesini nasıl tespit etti alttan da muayene etti mi yoksa sadece karından ultrasonla mı??
benim randevuma 9 gün var daha ona göre doktoruma ben de soracağım öle bir riskim var mı diye , çünkü bugüne kadar hiç alttan muayene etmedi ve her şey normal diyor... ayrıca toplamda 2 ay sonra beni görmüş olacak .. benim kasık ağrılarım oluor hatta bebeğim aşırı hareketli onun bazı hareketlerinde bile ağrı duyabiliyorum.. bazen de gümletiyor beni resmen irkiliyorumyan tarafıma dönüp eşime sarılamiyorum bile hemen ağrılı tekmeler geliyor, eşim de kıskanıo galiba şimdiden anneyi sahiplendi dio ama uyanık olmak da fayda var risklere karşı
O da var biri Nescafe içiyor iki oda yanımda onun bile kokusu geliyor resmen haha :)Merhaba,bende duygusallık değil de.
hiç aşerme yaşamayan ben dün akşamdan beri dünyayı yemek istiyorum,kokuları burnuma geliyor.Gece uyandım fırından çıkmış taze sıcak ekmek kokusu geldi burnuma
bu nasıl kötü birşeymiş...
Bende de duygusallik ve aSerme çok yoğun özellikle mısır kokusu turşu Ayy şimdi bile ağzım sulaniyor nasıl biseymis ki buMerhaba,bende duygusallık değil de.
hiç aşerme yaşamayan ben dün akşamdan beri dünyayı yemek istiyorum,kokuları burnuma geliyor.Gece uyandım fırından çıkmış taze sıcak ekmek kokusu geldi burnuma
bu nasıl kötü birşeymiş...
ben de duygusalım bu ara, geçen gün annemlerle görüntülü konuşuyordum bi anda ağlamaya başladım çok özlemişimKızlar nasılsınız? Bugün çok duygusaliim ben herşeye gözüm doluyor. son zamanlarda iyice arttı. bugün gözümden yaş inmedi ama mutsuzluktan değil tam tersi :) sizdede böyle mi? Hormonlar tavan oldu heralde
Bende de duygusallik ve aSerme çok yoğun özellikle mısır kokusu turşu Ayy şimdi bile ağzım sulaniyor nasıl biseymis ki bu
Evet canım :)komili yeni zeytinyağlı bez çıkarmış diye duydum, ama hiç görmedim.
onu mu alacaksınız?
Ayy canım olabilir neden olmasın :):) canım evet sakinim çünkü yani bi şekilde doğucak bu çocuklar :) yeterki sağlıkla dogsunlar :)Benim doktorum da Ayşe baz oda çok iyi oda şanmed de eşim bayan doktordan yana o yüzde hüseyin beye gidemiyorum 1 2 defa mecburen gittim düşük tehlikesi vardı ve cok yardimci olmuştu. Bakarsın aynı gün aynı hastanede beraber doğum yaparız. :) sen korkmuyorsun beni sakinlestirirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?