2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Geçmiş olsun,
bu durumda normalden biraz daha erken gelecek senin yavrun.Ciğerlerin gelişmesi için yapılan müdahaleler bebek erken doğum olma durumunda korumak icin yapılıyor.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ,inşallah.

Genelde umreden getirilen Medine hurması Mebrum cinsi
Medine hurmalarının ismi

Mebrum
Sukari
Faris
Safavi
Hallavi

Medine diye diğer hurmaları karıştırmayın.

Aslında kudusun en pahalı hurması "Acve Hurması" (peygamber efendimizin elleriyle ekmesiyle üremiş siyah hurma.)
Çok şifalı diyorlar kilosu 100-150tl sanırım.

Canım geçmiş olsunn Allah şifa versinnnn haberdar et bizi...

Çok geçmiş olsun canım ya allah hepimizi korusun. ihmal etmemek lazım hakikaten iyiki farrketmissin.

Geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin doktora haklısın böyle kasılmalari önemsemek lazim

Geçmiş olsun canım ya. Allah sağlık versin ikinize de

ArbutusUnedo Onunadimutluluk kizlar çok geçmiş olsun inşallah saglikla sihhatle zamaninda gelir bebisler

cnm çok geçmiş olsun benim de kasıklarımda ufak tefek ağrılar oluor yatınca geçiyor ben de gidince bi doktoruma danışayım

Hepinize cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Hamileliğim bastan beri sorunsuz geciyordu hic agırlasmadim hala. Isyeri stresi, evde stres oldu birkac konuda, ev islerinde cok aktiftim sanki hamile degilim gibi hop hop kosturup zıplıyorum. Demek ki dikkat etmek lazımmıs vucut kaldırmıyor.

Cok gecmis olsun aynı prosedur uygulanmıs sana da. Aynı sekilde iki kere igne, 1 hap, 4 tane serum baglandı Insallah atlatırız. Simdi evdeyim ben ama hala ara ara oluyo kasılmalar. Tekrar gitmeye de korkuyorum cok telaslı bir surecti. Bu yapılan ignelerin yan etkileri arasında bebegin bobrek ustu bezlerine zarar verme ihtimali varmış tekrar tekrar igne yapılmasını da istemiyorum.

artık hamile moduna gir canım uzat ayaklarını dinlen

allah ikinizede şifa versin inşallah.
yapılan tedaviden kaçmayın bence doktor biliyordur mutlaka risklerini ve ne yapılmasının daha önemli olduğunu.
Sonuçta erken doğum riski varsa bebeği korumak gerekir.
Bu iğnelerle normal zamanda doğum yaparsın ama ya erken doğum durumu olursa bebeğin ciğerileri hayati bir konu ,allah korusun,tedbirli olmak gerek .

http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/05/bebegin-akciger-gelisimi-icin-steroid.html

canım memurlarda nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum özel sektöre göre konuşuyorum
ve çalışanımız da 32.haftada rapor alıp izne ayrıldı sonra çocuk doğunca tekrar rapor verildi
iki rapor getirdi
mesela bende şimdi 32.haftada çalışabilir alıcam sonra kurban bitecek raporumu başlatıcam
doğumdan sonra bir rapor daha alıcam

canım ultrasonla rahim kısmına baktı normal herşey dedi
bende çok yan yatınca başlıyo tepiklemeye
sadece bazen çok altta vuruyo o zaman bir canım yanar gibi oluyo
ama genel olarak çok ani ve kuvvetli vurmadığı sürece irkilmiyorum

kızalr ne cok yazmışşşınız hepsini okuyamadım valla umARIM HERkes iyidir bi sıkıntı yoktur ben iki uc gündür işlerle ugrasıyorum bu ara baya bi yogun gecti ve tansiyonum düşmüş o arada cok yuklendim sanırım sıcaklar zaten fenaaaaaa

Merhaba,bende duygusallık değil de.
hiç aşerme yaşamayan ben dün akşamdan beri dünyayı yemek istiyorum,kokuları burnuma geliyor.Gece uyandım fırından çıkmış taze sıcak ekmek kokusu geldi burnuma
bu nasıl kötü birşeymiş...

O da var biri Nescafe içiyor iki oda yanımda onun bile kokusu geliyor resmen haha :)

Bende de duygusallik ve aSerme çok yoğun özellikle mısır kokusu turşu Ayy şimdi bile ağzım sulaniyor nasıl biseymis ki bu

ben de duygusalım bu ara, geçen gün annemlerle görüntülü konuşuyordum bi anda ağlamaya başladım çok özlemişim

Kızlar farkında mısınız sona yaklaşıyoruz ve onca insana doğum koçluğu yapan sakinleştiren ben deli gibi korkmaya başladım. Herşeyi çok iyi biliyorum kendimi hazırladım ama şuan bu korkuyu aşamıyorum

Ayy canım olabilir neden olmasın :):) canım evet sakinim çünkü yani bi şekilde doğucak bu çocuklar :) yeterki sağlıkla dogsunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…