- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Kızlar nasılsınız? Bugün çok duygusaliim ben herşeye gözüm doluyor. son zamanlarda iyice arttı. bugün gözümden yaş inmedi ama mutsuzluktan değil tam tersi :) sizdede böyle mi? Hormonlar tavan oldu heralde
Kizlar moralim cok bozukdeli olucam resmen, bugun 3. gün ve bebegimin hareketleri inanilmaz azaldi. Normalde 50 kere vuruyorsa, 3 gundur belki 10 defa. O kadar azaldi. Neden anlamiyorum kontrolume 3 hafta var daha
Kızlar
Mideme kramp gibi şeyler giriyor midem bulanıyor asırı terliyorum ve aşırı halsiZşm . Nedşr bu sizce
hamilesin,saydıkların bende de var
Hayırlı olsun mutlu huzurlu günlerde kullansın miniş inşallah çok güzel görünüyorlarKızlar bugün bu bebek odası takımını aldık havuç mobilyadan inşallah bu ayın 19unda gelecek dolabın cam kısmı şeffaftı ben içi görünen cam istedim pembe perde yaptırmak için kızlar sarkıt avize ve masa üstü avizeyi ikisini gittigidiyordan 52 liraya aldım baya uygundu bakalım hepsi gelince nasıl olacak odamız :)
Yaklasık 5-6 kere kustum. Kıvrandırıyor..
Bana pek normal gelmedi
Bebis bazen kipirdarken karnim titriyor :) napiyo cok merak ediyorum. Çıldırmış gibii :))
Aminn inşallah :) çok teşekkürlerHayırlı olsun mutlu huzurlu günlerde kullansın miniş inşallah çok güzel görünüyorlar
Bence de senin doktor çok evhamli benim seker 143 çıktı doktor normal dedi kan ilacini geçen ay başlattı mesela degerim düşüktü yani alt sınıra yakındı biz ne yaparsak yapalim demiri yukseltemeyiz her şekilde bebek senden alacak dedi 6. Aydada artik bebek icin kullanmanin zamani geldi dedi tek sıkıntı kilo takibi yapiyor ben biraz kilolu hamile kaldigim için bencede sen doktoru takma 1200 gr ile 2 hafta geri denilir mi benimde bildiğim kizlar onden gider ve bu yuzden erken dogar erkek çocuklarına nazaranCanim ya insallah dedigin gibidir inan bana o kadar korktum ki. Bir de benim doktorum hep pimrikli hareket edio. Mesela şeker yuklemesinin 50 lik olaninda maksimum 140 olmasi gerekiyordu benim 142 cikti kadin ohal ilan etti. Cikolata şeker hamurisnin yasakladi. Ben de o zamandan beri az yemeye dikkat etmeye başlamistim ama yanlis yapmisjm cunku bebegin onlara da ihtiyaci oluyormus. Ilk aylarda fazla kilo aldigimda bile uyariyordu. Artik hic de yememi içmemi kısmayacagil canim. Aşiri yemiycem tabi ama olabildigince protein agirlikli beslenmeye calisacagim. Allahim hepimizjn bebeklerini zamaninda kucagimiza almamizi nasip etsin
Meraba canımKizlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Oglen geldim ewe. Kan ve idrar normaldi cok sukur. Doktorum ultrasondan bakti onceki aylarda hep haftasoyla uyumlu cikiodu ilk defa gelisimi bukundugu haftaya gore 2 hafta geride dedi. Dinlen beslenmene dikkat et dedi. Kilosu da 1200 gram mis. Insallah atlatirim ya cok endiseli bi surec. Szilere tavsiyem hicbirswkilde ihmal etmeyin son aylara girdik kritik aylar başladi. Hepimiz sagliklo sihatli zamaninda dpgumlarimizi yapalim insallah.
Aynen canım saçma sapan şeyler yeterli aglamama, zaten sulugozdum. iyice aglak biri oldum.Biri duygusallik mi dedi :) iki gundur durup durup agliyorum.aglama sebeplerimde sacma sapan :)
Yaa bu banada oldu ortada hicbisey yok ama nasil agliyorum icli icli :) 29.haftada hormonlar boyledir belkiAynen canım saçma sapan şeyler yeterli aglamama, zaten sulugozdum. iyice aglak biri oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?