2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
C
Kizlar kardes gibi sevdigim kuzenimin 15 gun sonra dugunu var. 4 saatlik yola 3 gun icinde git gele dayanabilirmiyim bilmiyorum. Hem kuzenim hem annem kendini riske atip gelme diyor ama. Aklim orda kalacak. Ne yapmaliyim isin icinden cilamadim hala.
canım durumuna göre değişir, riskin yoksa ağrın yoksa yani mesela arabayla önde oturarak ayaklarını uzatarak istediğin zaman mola vererek gidebilceksen git derim, ama rahat bi hamileliğim yok ağrılarım çok diyorsan gitme derim, sen kendini daha iyi bilirsin kuzucum

Kizlar moralim cok bozuk deli olucam resmen, bugun 3. gün ve bebegimin hareketleri inanilmaz azaldi. Normalde 50 kere vuruyorsa, 3 gundur belki 10 defa. O kadar azaldi. Neden anlamiyorum kontrolume 3 hafta var daha
Cnm pozisyonunu değiştirmiştir belki.. Baş aşağı pozisyona geçtiyse hareketlerinin azalması normal. Benimkinin mesela hala kafa yukarda sürekli heryerden vuruyo kafasını ittiriyo falan..
Sen yine de doktora bi git 3 baftayı bekleme bebişini gör bakalım napıyomuş içerde:)

Simdilik buyuk bir sorunumuz yok cok sukur ama erken dogum vs tetikler mi yolculuk onu bilemiyorum. 31. Haftamda olacagim o zamana.

Kizlar kardes gibi sevdigim kuzenimin 15 gun sonra dugunu var. 4 saatlik yola 3 gun icinde git gele dayanabilirmiyim bilmiyorum. Hem kuzenim hem annem kendini riske atip gelme diyor ama. Aklim orda kalacak. Ne yapmaliyim isin icinden cilamadim hala.
Günaydın senin durumunun farklı versiyonunu yaşıyorum bence de gitme hatta kesinlikle gitme kaynvalidemler sabah hacca gitti ve biz onlari ugurlamak için 4 saatlik yoldan geldik birazda yogunluktan hic dinlenemedim ayagim normalden daha fazla şişti ellerimde şiş yoktu simdi onlarda şiş , daha kötüsü bütün gun gecede dahil agrilarim oldu ozellikle kasikta ve hala var hemde çok fazla dünden beri bebeğimden Özür diliyorum bugünde gun boyu devam ederse doktora gideceğim ki benim hamileliğim çalışmaktan kaynaklı aşırı yorgunluk dışında çok iyiydi agrilarim yok denecek kadar az oldu ben kesinlikle gitme derim ama gitmeliyim dersen ki çok ama çok iyi dinlenmen lazım ki dugune gidiyorsun öyle aman aman dinlenecegini sanmıyorum ben şimdi çok pişmanım ve bebeğime birşey olacak diye de çok tedirginim üstelik 32. Hafta raporu streside bastı eğer çalışıyorsan dahada zor olacak izinler iptal ve ben bugün yola çıkacağım yarın iş başı iyi düşün canım

Simdilik buyuk bir sorunumuz yok cok sukur ama erken dogum vs tetikler mi yolculuk onu bilemiyorum. 31. Haftamda olacagim o zamana.
Canım 4 saatlik yolmus bişey olacağını sanmam. Bende 32. Haftam da artık ankaraya döneceğim doğum için benim gideceğim yolda 4 saat üstelik dağ yolu var bir kısmında drun bişey demediyse çok gitmek istiyorsan git bence değişiklik olur.

S sltncp @triton-x kizlar iste kafamdaki birbiriyle catisan iki dusunce gibi olmus sizin cevaplariniz. Ikisi de cok makul ve ikisi de muhtemel. Simdilik ciddi bir sorunum yok ama yolculukta ayak sisme meselesi bende zaten hamilelik oncesi de vardi. Ondan korkuyorum. Seker diyetimde var. Ama hamilelik boyunca hep ayni sehirdeydim, biraz hava degisimi de istiyorum. Hayirlisi diyelim o zaman 15 gune kadar durumumuza bir bakalim.

Canım ama sen 4 saatlik yol sonunda hep Ankarada kalacaksin yani bol bol dinlenme fırsatın olacak deha123 ün durumu farklı bende hiçbirşey olmaz dedim ama dunden beri ağrılar içindeyim birde düğüne gidecek ve ister istemez bir yoğunluğun içine düşecek deha123 canım eğer kendini yoğunluğun içinde bulmayacak ve cok iyi dinleneceksen belki derim iyi düşün sonucta yorgunluk bizden çok melekleri etkiliyor

Canim 15 gune dahada agirlasacaz benim sali gunum ile çarşamba gunum arasinda bile daglar kadar fark oldu calisiyormusun hatirlayamadim 32. Hafta raporu alip 5 haftam bebeğe kalsin diyorsan kesinlikle riske atma derim çünkü olasi bir agrinda ki yüksek ihtimal doktor sana rapor veya 1 günlük yatış verirse raporun bozulacak ben de rahat hamilelik gecirenlerdenim ama şimdi çok fenalardayim

Tmm kızlar sağolun , ben en iyisi muayene günü mü beklemeden doktoruma bildireyim durumu bakalım ne diyecek bakalım cicekkokusu senin de bu kadar düşük müydü o zmn ?..

Kizlar moralim cok bozuk deli olucam resmen, bugun 3. gün ve bebegimin hareketleri inanilmaz azaldi. Normalde 50 kere vuruyorsa, 3 gundur belki 10 defa. O kadar azaldi. Neden anlamiyorum kontrolume 3 hafta var daha

Ayy hiç sorma arkaddşım ya , Bnm de dün öğleden sonraya kadar 1-2 kere minik minik pıt pıtladı , normalde Paldır küldür hareket ederdi , eşim de bende o kadar endişelendik ki gün içinde öyle DV'm edeydi doktora gidecektik ki neyse öğleden sonra eski hareketi gibi hareket etti , normal seyrine döndü .... Acaba çocuklar sıcaklardan mı etkileniyorlar niye böyle oluyo pek anlamadım , muayeneye gidince bunu da soracam

O zaman durumuna göre bakarsın canım, ozaman izinler açılırsa hemen dönme 2 3 günde dinlen mesela hani çok gitmek istiyorsan, ben hamileliğim boyunca valla baya yere gitmişim. Ama dün alışveriş yaparken baya yoruldum mesela gün ve gün degisiyoruz. Buarada bayramda 34 haftalık olacağım annem yanına çağırıyor alanyada şuan. bende onu ikna etmeye çalışıyorum ankaraya gelsin diye, çünkü eşim bayramda yanımda olacak inş ama bu 9 gün olmayabilir. korkuyorum yalnız kalmaktan böyle durumlar var bizde de
Sende haklısın canım gerçi gidince baya is beni bekliyor. ev temizliği yaptıracağım. Bebeğin eşyaları yerlesecek, dolaplar düzenlenecek baya bi iş var ya

eğer 4 saatlik yol gideceksen arada 1 saate bir 15 dk yürümen gerekiyor veya dizine kadar variz çorabı giymelisin.Kan dolaşımı için.
Bence eğer hamileliğin ile ilgi herhangi bir sıkıntı sorun yoksa gidilebilinir.

Son düzenleme:
Canim bi de ben 56 ile hamile kaldim simdi 61.5 um. Ayrica 100 luk yukleme yapmami istedi ikinci saat sadece 6 puan fazla cikmis kan şekerim bana diyetisyene gitmemis soyledi. Ben de oyle deyince yediklerime iyice dikkat etmeye basladim anlamadim ki niye beni strese sokuyor. Pazartesi gunu saglik ocaginda ultrason cihazlari var oraya bi gidicem oradaki doktorlar baksin istiyorum canim. Dedigin gibi takmamaliyim bugun biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama dun kendimi suçlamaya başlamistim ben bebegime iyi bakamiyorum diye.

Insallah canim sanirim bu aralar benim en cok ihtiyacim olan şey moral. Bebegimizi hayirlisuyla kucagimiza bi alsak da bu stresli hamilelik bitse. Rabbim yardimcimiz olsun iyi dileklerij icn tesekkur ederim canim

Tmm kızlar sağolun , ben en iyisi muayene günü mü beklemeden doktoruma bildireyim durumu bakalım ne diyecek bakalım cicekkokusu senin de bu kadar düşük müydü o zmn ?..
Evet canım çok düşüktü dr vitamini değiştirdi o zaman, imom kullanırken previt pozitife geçtim. O zaman mart nisandı öğlenleri güneşe çıktım derken derken yükseldi şükür

Canim gidip gitmemek icin durumuma bakacagim artik. Ben de ev islerinde ve hazirliklarda biraz zorlaniyorum. Yavas yavas yapiyorum ama. Esyalarin bir kismi kuruldu ama eksiler var. Daha hali, perde, uyku seti alinacak. Kiyafetler yikanip utulenecek. Esimle beraberiz ama keske annem olsa yanimda diyorum. Annemler ekim basinda gelecekler. Insallah o zamana kadar dayanir yavrum.

Kızlar
Mideme kramp gibi şeyler giriyor midem bulanıyor asırı terliyorum ve aşırı halsiZşm . Nedşr bu sizce
Iki gundur ben de ayni seyi yasiyorum canim.once bayaa korktum ama midem oldugu icin doktora gitmedim.sabah soguk sut icmistim ac karnina,ilk gun ona yordum ama ertesi gun tekrar oldu.

İkinciyi yaparsam yaza denk gelmesin diye ona göre korunucam arkadaş. Bu ne sıcak ölüyorum galiba. 10 kilo almışım hamileliğin başından beri inşallah veririm. Dün kontrolüm vardı iyiymişiz çok şükür 1800 gram olmuş huysuzum. 35. Haftada tekrar gidicez. Temizliğe falan başlayan var mı? Kıyafetlerini yıkasam mı çanta hazırlasam mı? Erken mi olur?

Aynen canim sicaktan deliricem. Gecen gece oturdum hüngür hüngür agladim, yataga yatiyorum, yattigim yer terden gol oluo, vantilatoru aciyorum ama bu sefer kasiklarim agriyor, napicami bilemedim cildircam yakinda sogusun artik şu hava yaaaaaaaa

Aynen canım çok sıcak bide hamile olunca iki katı sıcak.maşallah size canım. Hazırlamak lazım bence çünkü heran hersey olabilir Allah korusun. Hazırlayıp kenarda dursun ne olcak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…