2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar bavul bakıyorum hastane için küçük normalde de kullanırız
siz ne düşünüyorsunuz tavsiyeniz var mıdır?

Aynı duygular bende de var hem karnımda tepinmesi gidecek , her daim yanımda olmayacak diye üzülüyorum , hem de onu sağlıkla sıhhatle kucağıma alacağım günleri bekliyorum sesini duyacağım, kokusunu içime çekeceğim, tenine dokunacağım onunla göz göze geleceğim ayy Rabbim hayrlısı ile bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin, dün beyaz kıyafetlerini yıkadım çok güzel bir duyguydu bugünde eve gidince renklilere geçiş yapacağım inşallah :)

Canim yaa kısmeti burdan başlıyormus yavrunun öyle düşün... Rabbim sifasini versin inşallah carcabuk kavusunda inşallah... ama olabildiğince güçlü olmaya çalış ki sütun olsun sagdiginda yavru çabuk toparlansin . .. insallah yakın zamanda kızlar bebeğimle taburcu olduk evdeyiz diye mesaj yazicaksin buraya... o günü hepimiz dortgozle bekliyoruz size de duaciyiz inşallah...

kuzenime doktoru çatlak ve göğüs yaraları için en etkili şey benmari usulu ısıtılmış zeytinyağ ilaçlardan bile daha etkili demiş. Hiçbirşey bulamıyorsak çaresi var.Tüylenmeyi dert etmeyelim onun bir şekilde çaresine bakılır.

Ben kabin boy bir valiz aldım çekçekli sonra da kullanırım diye
bende evde ki kabin boyu valizimi kullanmayı düşünüyorum.Herşeyi güzel yıkanır şeffaf poşetlere yerleştirilir, anne kıyafetleri bir şeffaf poşete.Bebek için olanlar bir poşete vs.birbine girmez eşyalar karışmaz,Kalıp gibi çıkartılır,yerine konulur.Taşıma derdi yok,çekçekli sür gitsin.

Canim ben dogsun istiyorum cunku artik bu sicaklar ve terleme fenalik getirdi
Ama zananli dogsunlar saglikla insallah

ben karnım çok gerildiğinde doğsa diyorum,hamilelikte bu hisler güzelde hepimizin aklında mutlaka doğup sağlıklı olduğunu göreyim düşüncesi baskındır eminim.Benim tek korkum bu.Rabbim korusun hepsini .

gunaydın kızlar tum sayfaları okuyamadım. doguran beebgın arkadası nasıl durumu nsıl bılgınız varmı. aklım onda cok merak edıyorum

benim yakınım böyle erken doğum yapmıştı,hergün hastanedeydik,şuan bekleme dışında birşey yapamayacak.
Göğüs pompasıyla sütün kesilmemesi için müdahale edilecektir.
Bebek biraz toparlanınca anne yanına gidip emdirecek.
bir süre hastaneye emdirmeye gidecek , ayrı kalacak ama sonra inşallah bebeğide eve götüreceklerdir.

kızlar bavul bakıyorum hastane için küçük normalde de kullanırız
siz ne düşünüyorsunuz tavsiyeniz var mıdır?

canım ben evdeki kabin boy bavulumu kullanıcam. içine iki ayrı minik hurç alıp birine kendi eşyalarımı birinede kızımınkileri koyarım diye düşünüyorum. hatta ilk giyeceklerini battaniyesine sarıp en üste koyarımki bavulu açan şaşırmasın onu alıp direk hemşireye verebilsin. kendim odaya geldikten sonrada giyeceklerimi kolaya koymayı düşünüyorum çünkü hemşireler hemen giydiriyo benim hastanede, millet ameliyat önlüğüyle görmesin falan diye. bide anne odaya gelince bebeğide hemen getiriyolar emzirmek için

Evet canım benimki bir hafta ileride gidiyormuş onunda etkisi var tabi tombişim
Benim haftaya randevu. Çok merak ediyorum ya bakalım iyi mi boncuk :) baş aşağı döndü mü merak ediyorum haftasıyla uyumu nasıl merak ediyorum 2 kiloyu geçti mi merak ediyorum :) derken Zaman geçmiyor

Son düzenleme:
Benim haftaya randevu. Çok merak ediyorum ya bakalım iyi mi boncuk :) baş aşağı döndü mü merak ediyorum haftasıyla uyumu nasıl merak ediyorum 2 kiloyu geçti mi merak ediyorum :) derken Zaman geçmiyor

bende cumartesi gidicem inşallah. tam 30haftalık oluyorum gittiğimde. aynı meraklar bendede var :)

Arkadaşlar 32. hafta çalışabilir raporumu verdim ama yıllık izinler yeni açıldı. Geçen seneden kalan izinleri kullanabileceğimizi söylediler. Aynı durumda olan var mı?

aman kızlar dikkat,
aşırı sıcaklar erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş, bir haber sitesinde vardı bugün konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…