Canım tam aynı mı bilmiyorum ama söylemesi ayıp ama çişimi tuttuysam ben de yürüyemecek hale geliyorum inanılmaz baskı oluyo. Hafif ihtiyacm olsa gidiyorum yapıyorum ama uykudan sonra ya da gün içinde dışardayken sıkıştığımda inanılmaz sancı yapıo bana o
Merhaba kızlar,hatırlayan vardır beni,uzun zamandır girmedim,28ekime bir kız çocuğu beklerken 2gün önce 29haftalıkken doğdu meleğim,şimdi küvezde,durumunun kritik olduğunu söylüyolar fakat ben korkmuyorum iyişeşecek çünkü hissediyorum,görseniz o kadar minik ve tatlı ki,hepinizden dua bekliyorum,vardır bildiği Rabbim'in elbet,sizlerde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza inşallah...
Rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle sana bağışlasın , çok geçmiş olsun benim kuzenim de prematüre 1 kg doğdu ve şimdi maşallahı var içini ferah tut ve bol bol dua etMerhaba kızlar,hatırlayan vardır beni,uzun zamandır girmedim,28ekime bir kız çocuğu beklerken 2gün önce 29haftalıkken doğdu meleğim,şimdi küvezde,durumunun kritik olduğunu söylüyolar fakat ben korkmuyorum iyişeşecek çünkü hissediyorum,görseniz o kadar minik ve tatlı ki,hepinizden dua bekliyorum,vardır bildiği Rabbim'in elbet,sizlerde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza inşallah...
Arkadaşlar ben de çatlak oluştu göbek altında.. Daha fazla olmaması için, çatlamayan arkadaşlar neler yapıyorlar acaba? Ben L,ierac kullanıyordum, bir de niveanın fln nemlendiricileri vardı onlardan sürüyordum. Şimdi saf zeytinyağı, vazelin vs de sürüyorum ama çatlaklar devam ediyor sanki.. ne yapmalıyım ilerlememesi için?
Arkadaşlar ben de çatlak oluştu göbek altında.. Daha fazla olmaması için, çatlamayan arkadaşlar neler yapıyorlar acaba? Ben L,ierac kullanıyordum, bir de niveanın fln nemlendiricileri vardı onlardan sürüyordum. Şimdi saf zeytinyağı, vazelin vs de sürüyorum ama çatlaklar devam ediyor sanki.. ne yapmalıyım ilerlememesi için?
sedabk canim şekerin kac cikti
Sormadım canım, yarın gidicem unutmazsam sorarım cnm yazarım buraya :) ama bence sıkıntı diildir çok birikince bebek de yukarıdan bastığı için sıkışıyodur öyle ondan acı verriyodur:):)San
Sanirim ayni canim. Doktoruna sordunmu peki? Benim kontrol haftaya. Gun icinde sik sik gidiyorum olmuyor ama bugun 3. Gun oldu gece cok sancili oluyor, 2 buklum gidiyorum. Lavaboya girdikten sonra ise dimdik geliyorum. Tabi ilk gebelik olunca ilk gun cok korktum kizimmi geliyor diye. Sanirim artik buyudu ve mesaneye baski yapiyor iyice.
amin inşallah bir sürpriz yaşamayız :)Canım senin yine iyi ya benim annem kurbandan sonra gelecek ve ozaman hallederiz dedi ya içim içimi yiyor resmen allahım zamanında gelir inş kuzucuklar
evet bişey kalmadı inşallahBen baya 1 aydır yastikliyim canım şu uzun yastiklardan aldım. Sırt üstünü en son dr yasakladı. Birde nefes alamıyorum zaten sırt üstü yatarken, ama napalım dayanacagiz az kaldı ins
Canım Allah şifa versin bebeğine. İnşallah kavuşacaksınız bebeğin kendini toparlayınca..Merhaba kızlar,hatırlayan vardır beni,uzun zamandır girmedim,28ekime bir kız çocuğu beklerken 2gün önce 29haftalıkken doğdu meleğim,şimdi küvezde,durumunun kritik olduğunu söylüyolar fakat ben korkmuyorum iyişeşecek çünkü hissediyorum,görseniz o kadar minik ve tatlı ki,hepinizden dua bekliyorum,vardır bildiği Rabbim'in elbet,sizlerde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza inşallah...
Rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah gözünüz aydın :)Merhaba kızlar,hatırlayan vardır beni,uzun zamandır girmedim,28ekime bir kız çocuğu beklerken 2gün önce 29haftalıkken doğdu meleğim,şimdi küvezde,durumunun kritik olduğunu söylüyolar fakat ben korkmuyorum iyişeşecek çünkü hissediyorum,görseniz o kadar minik ve tatlı ki,hepinizden dua bekliyorum,vardır bildiği Rabbim'in elbet,sizlerde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza inşallah...
Anladim canim. Doktorum bana da dahiliyeye gitmemi tavsiye etti ben gitmedim yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum. Benim de 50 likte 142 cikti. 100 lukte de sadece ikinci saat 5 puan yuksek cikmisti.canım 50lik yüklemenin 1 saat sonucu 156ydı. sonra toklukları takip ettim genelde 160larda çıktı ama arada 140tan düşük 2-3 sefer çıktığıda oldu 190a çıktığıda 1 kere oldu
Oyy masallah masallah canim. Benim bebgim icin doktorum kilosu az demisti. Sen nasil besleniyorsun merak ettim yanlis bisey mi yapiyorum bilemedim.bayanlar günaydın
doktordan geliyoruz
bebeğimin sıvısı sınırı geçmiş milletinki az çıkar benimki çok çıktı
oğlum haftasının önünde büyüyo
şekerini kontrol et dedi zaten kendi makinamla ölçüyordum normal çıkıyordu
artık yine sık sık bakacağım :)
şoklardayım kocaman bişey doğurcam sanırım
normalde bugün tam 32+0 dayım oğlum
2,260 gr boyu 47 cm
sağlıkla gelsin inşallah paşamda ben normal doğurabilecek miyim artık şüphelenmeye başladım
hangi arada canım? 32 yi aldıktan sonra mı bayram? O zaman iyi işte işe gitmeden çalışmış sayılcan:) benim de son haftam (37) kurbana geliyo gibi bişiy :) 5 gün kardayız eğer öyleyse
Merhaba kızlar,hatırlayan vardır beni,uzun zamandır girmedim,28ekime bir kız çocuğu beklerken 2gün önce 29haftalıkken doğdu meleğim,şimdi küvezde,durumunun kritik olduğunu söylüyolar fakat ben korkmuyorum iyişeşecek çünkü hissediyorum,görseniz o kadar minik ve tatlı ki,hepinizden dua bekliyorum,vardır bildiği Rabbim'in elbet,sizlerde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza inşallah...
Çok sevindim tekrar hamile olmana canım.. Allah sağlıkla sıhhatle kolaylıklarla kucağına almayı nasip etsinKızlarrrr merhaba,
Bir süredir yoktum, mesajlarıyla destek olan herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son zamanlarınıza geliyorsunuz biliyorum, inşallah hepiniz için her şey çok yolunda ve kolaylıkla olur. Bu arada güzel bir haber vermek sizlerle paylaşmak istedim, hamileyim :) İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğime kavuşabilirim. Bizim için dua edin teyzeleri, sizler benim dualarımdasınız. Hepinizi öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?