2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
San

Sanirim ayni canim. Doktoruna sordunmu peki? Benim kontrol haftaya. Gun icinde sik sik gidiyorum olmuyor ama bugun 3. Gun oldu gece cok sancili oluyor, 2 buklum gidiyorum. Lavaboya girdikten sonra ise dimdik geliyorum. Tabi ilk gebelik olunca ilk gun cok korktum kizimmi geliyor diye. Sanirim artik buyudu ve mesaneye baski yapiyor iyice.

Canim ben yenimahalleden alan bi arkadastan hastane cikisi ve annne cantasini duydum altindagdaki battaniye v.s veriyormus. Sanirim hamileyken belediyeyi arayip kayit yaptirip bebek dogunca nufus cuz. Ile aliniyormus tlf ogrenebilirsiniz bende aramadim.hosgeldin bebek paketi diye geciyor.

Allah sağlık versin sana bağışlasın yavrunu.
Şifa herzaman önce inançtan gelir.
Bende bebeğinin iyi olacağına inanıyorum.
Küveze giren her bebek icin kritik deniliyor,minnak birşeyler oldugu için mudahale etme durumu olur diye onlarıda korkutuyor .İnşallah iyi olacak tek sıkıntın ondan biraz uzak kalmak istediğin gibi kucağına almamak olacak.Ama o günlerde gelecek inşallah.

Rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle sana bağışlasın , çok geçmiş olsun benim kuzenim de prematüre 1 kg doğdu ve şimdi maşallahı var içini ferah tut ve bol bol dua et

doktorlar yapısal diyor,gende varsa ne yaparsan yap catlıyormuşsun.
Birde çatlak doğumdan sonra belli oluyormuş.Yani bende şuan çatlak yok diyemeyiz gergin oldugu icin gözükmeyebiliyormuş.
Doktorlar en cok zeytinyağ öneriyorlar,Lierac ta çok öneriliyor.Yurtdışında da en cok kakao yağlı kremler öneriliyor.

bu marka veya alternatifleri

http://www.hepsiburada.com/palmers-...nelk.abo.pla&gclid=CMKDgqyqxc4CFWsq0wod0xEHuQ

Canım valla bence elinden geleni yapmıssın .
Yani benim de karnım aşırı gergin bugunlerde. Bakalım nolacak

Sormadım canım, yarın gidicem unutmazsam sorarım cnm yazarım buraya :) ama bence sıkıntı diildir çok birikince bebek de yukarıdan bastığı için sıkışıyodur öyle ondan acı verriyodur:):)

Canım Allah şifa versin bebeğine. İnşallah kavuşacaksınız bebeğin kendini toparlayınca..

bayanlar günaydın
doktordan geliyoruz
bebeğimin sıvısı sınırı geçmiş milletinki az çıkar benimki çok çıktı
oğlum haftasının önünde büyüyo
şekerini kontrol et dedi zaten kendi makinamla ölçüyordum normal çıkıyordu
artık yine sık sık bakacağım :)
şoklardayım kocaman bişey doğurcam sanırım
normalde bugün tam 32+0 dayım oğlum
2,260 gr boyu 47 cm
sağlıkla gelsin inşallah paşamda ben normal doğurabilecek miyim artık şüphelenmeye başladım

Rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah gözünüz aydın :)

canım 50lik yüklemenin 1 saat sonucu 156ydı. sonra toklukları takip ettim genelde 160larda çıktı ama arada 140tan düşük 2-3 sefer çıktığıda oldu 190a çıktığıda 1 kere oldu
Anladim canim. Doktorum bana da dahiliyeye gitmemi tavsiye etti ben gitmedim yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum. Benim de 50 likte 142 cikti. 100 lukte de sadece ikinci saat 5 puan yuksek cikmisti.

Oyy masallah masallah canim. Benim bebgim icin doktorum kilosu az demisti. Sen nasil besleniyorsun merak ettim yanlis bisey mi yapiyorum bilemedim.

hangi arada canım? 32 yi aldıktan sonra mı bayram? O zaman iyi işte işe gitmeden çalışmış sayılcan:) benim de son haftam (37) kurbana geliyo gibi bişiy :) 5 gün kardayız eğer öyleyse

Çalışabilir raporu alırsak karda olcaz ama benim erken doğum riskim olduğu için doktorum muhtemelen çalışamazsın kır dizini otur diyecek O zaman kurban bayramı pek de işe yaramıyor, keşke sonuna veya önüne eklenseydi.

Allah bağışlasın, inşallah sorunsuzca büyür ve sağlıcakla çıkarsınız hastaneden. Artık tıp gelişti çok büyük bir sorunu yoksa yaşatıyorlar minik kuşları :) Nasıl oldu risk var mıydı, sancı mı oldu su mu geldi?

Çok sevindim tekrar hamile olmana canım.. Allah sağlıkla sıhhatle kolaylıklarla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…