- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
kesinlikle öyle sanırımMaşallah paşaya pehlivan geliyor desene :)))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmm uzun zamandır girmiyordum seni gördüm direk. canım çok sevindimmm ay hadi maşallahhhh.Canım benim çok saolasın,, aminn inşallahh
Bunların hepsi bir alemler bizimki de her gittiğimizde elleri ile yüzünü kapatıyor ama o bacaklar sonuna kadar ayrık ayıptır söylemesi büyüdüğünü pipisinden anlıyoruzkesinlikle öyle sanırım
poz verse bi de sıpam ben görücem diye uçuyorum mutluluktan bi ölçüm yapıyo doktor soruyorum bi de poz vermiyo mu diye yok diyo derinlere kaçmış
Canımmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmm uzun zamandır girmiyordum seni gördüm direk. canım çok sevindimmm ay hadi maşallahhhh.
kavuşursun tabiii canım benimmm çook sevindim valla moral oldun banaCanımmmminşallahh bu sefer sağlıklıca kavuşurum bebeğime teyzoşu, öpüyoruz seniii
Ayy canım benimm yaakavuşursun tabiii canım benimmm çook sevindim valla moral oldun bana
Insallqh canimmtoparlamıştır inşallah canım kafana çok takma üstüne düştükçe pimpiriklendikçe kendini yersin Rabbim hayırlısıyla sağlık sıhhat versin doğunca alır kilo sağlığı yerinde olsun da
Canım bu kadar takılma, bu ölçümler değişiyo hep konuştuğumz gibi, belki kalibrasyonu ile ilgili ,bi de hep bi hata payı ile söylüolar kağıtta bile öyle yazıo.. Kaldı ki o hafta öyleydi ama belki 1 hafta sonra büyüdü bilemezsin ki:) bence olumlu düşünelim hem küçük olsa nolcak kuzucum 1 2 hafta geriden gitmesi çok büyük problem olmaz ki, hem küçük bebekler daha kolay doğar diyolar :):):):) benimki de en son gününden ilerde çıkmıştı ben de üzülmüştüm acaba bende şeker mi vardı ki diye falan ama doktor dedi ki ölçümlere 100% güvenmeyiz biz dedi rahatlattı beni, bidahaki geldiğinde bakarız eğer öyleyse ve şekerin yoksa da zaten genetiktir yapcak bişi yok demişti..Ne guzel senin stolardan aliyor bebisin canim. Bense her sabah kesin yumurta peynir zeytin bal falan yerim. Gunde 2 bardak sut arti ceviz badem yiyorum. 2 gune bir kirmizi et sebze beyaz et tuketiyorum. Yogurt her gun tuketirim hem de işyerine bile getiriyorum canim. Meyve de her gun bolca yiyorum isyerinw de meyve getiriyorum ama benim yavrucum niye kilosu az anlamis degilim canim ya. O kadar da dikkat ediyorum ama.... bakal cumartesi gitigimde doktorum ne diyecek insallah toparlamistir kendisini.
kesinlikle tekme atarken nefesimi keserken bişey yok dirsek dayıyo karnıma bi deBunların hepsi bir alemler bizimki de her gittiğimizde elleri ile yüzünü kapatıyor ama o bacaklar sonuna kadar ayrık ayıptır söylemesi büyüdüğünü pipisinden anlıyoruzşimdiden parmağında oynatıyorlar.
Haklisin canim :) saglikli sihatli olsun da dpgduktan sonra var gucumle bakarim yavrucugumaCanım bu kadar takılma, bu ölçümler değişiyo hep konuştuğumz gibi, belki kalibrasyonu ile ilgili ,bi de hep bi hata payı ile söylüolar kağıtta bile öyle yazıo.. Kaldı ki o hafta öyleydi ama belki 1 hafta sonra büyüdü bilemezsin ki:) bence olumlu düşünelim hem küçük olsa nolcak kuzucum 1 2 hafta geriden gitmesi çok büyük problem olmaz ki, hem küçük bebekler daha kolay doğar diyolar :):):):) benimki de en son gününden ilerde çıkmıştı ben de üzülmüştüm acaba bende şeker mi vardı ki diye falan ama doktor dedi ki ölçümlere 100% güvenmeyiz biz dedi rahatlattı beni, bidahaki geldiğinde bakarız eğer öyleyse ve şekerin yoksa da zaten genetiktir yapcak bişi yok demişti..
Yarın gitcem ben de bakalım hayırlısı artık
Ah canim benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin İnsaallah, sen nasilsin normal dogummu yaptin, umarim ikinizde iyi olursunuzMerhaba kızlar,hatırlayan vardır beni,uzun zamandır girmedim,28ekime bir kız çocuğu beklerken 2gün önce 29haftalıkken doğdu meleğim,şimdi küvezde,durumunun kritik olduğunu söylüyolar fakat ben korkmuyorum iyişeşecek çünkü hissediyorum,görseniz o kadar minik ve tatlı ki,hepinizden dua bekliyorum,vardır bildiği Rabbim'in elbet,sizlerde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza inşallah...
bende lıerac kullanıyordum çatladım. Sebamedin çatlak kremine geçtim daha nemli tutuyor cildimi kaşıntı falan hiç olmuyor sabah akşam sürüyorum çatlaklar durdu şimdilik. Ama olan oldu tabi. Cilt yapısı ile alakalı sanırım lıerac kullanıp hiç çatlağı olmayan var ama ben sebamede geçince fark ettim lıerac cildimi hiç nemlendirmiyormuş sankiArkadaşlar ben de çatlak oluştu göbek altında.. Daha fazla olmaması için, çatlamayan arkadaşlar neler yapıyorlar acaba? Ben L,ierac kullanıyordum, bir de niveanın fln nemlendiricileri vardı onlardan sürüyordum. Şimdi saf zeytinyağı, vazelin vs de sürüyorum ama çatlaklar devam ediyor sanki.. ne yapmalıyım ilerlememesi için?
Evet ben de yazacaktm unutmuşm R Rotgeistseziki
16.haftamda lierac almıştım mustela bulamamıştım, yeterince iyi nemlendirmiyodu o yüzden çok miktarda sürüyodum, 22. Haftamda falan bitti 1 kutusu, sonra mustela aldım buldum şükür, o çok daha iyi nemlendiriyo ve 10 haftadır hala bitmedi. Ayrıca sabah uyandığımda da hafif nem kalmış oluyo. Bence lierac iyi değil
Geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğin de kurtulur neden doğum yaptın ne oldu daMerhaba kızlar,hatırlayan vardır beni,uzun zamandır girmedim,28ekime bir kız çocuğu beklerken 2gün önce 29haftalıkken doğdu meleğim,şimdi küvezde,durumunun kritik olduğunu söylüyolar fakat ben korkmuyorum iyişeşecek çünkü hissediyorum,görseniz o kadar minik ve tatlı ki,hepinizden dua bekliyorum,vardır bildiği Rabbim'in elbet,sizlerde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza inşallah...
bayanlar günaydın
doktordan geliyoruz
bebeğimin sıvısı sınırı geçmiş milletinki az çıkar benimki çok çıktı
oğlum haftasının önünde büyüyo
şekerini kontrol et dedi zaten kendi makinamla ölçüyordum normal çıkıyordu
artık yine sık sık bakacağım :)
şoklardayım kocaman bişey doğurcam sanırım
normalde bugün tam 32+0 dayım oğlum
2,260 gr boyu 47 cm
sağlıkla gelsin inşallah paşamda ben normal doğurabilecek miyim artık şüphelenmeye başladım
Canim maşallahdogum tarihlerimiz ayni,ben de kuzumu gormeyeli neredeyse 1 ay olacak haftaya gorecegim. Yalniz 3 kilo mu aldin masallah sana ben 8,5kilo aldim.dertleniyorum ara ara ama sağlıklı olsun diyorum sonra
29+4 de 40cm 1600gr dık bizde canım, hemen hemen aynı gidiyoruz :)))
evet cnm haftasıyla uyumluymuş
dalin sıvı cok iyiben begendimdeterjan ne önerirsiniz acaba ne alalım ben karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?