Canm zaten son aylar artik depolarimiz iyice azaliyo ve herseyin eksiliginin sikintisini yasiyoruz muz yemeye calisiyorum zaten ama hayirlisiRebel92 ArbutusUnedo
kıslar kramp için muz da yiyebilirsiniz, günde bir tane, magnezyum takviyesi ile birlikte bu hamileliğimde hiç kramp girmedi bana bu sayede.
ama bir de son aylarda kalsiyum ihtiyacı da artıyormuş, o da kramp yapabiliyormuş.
kısa kol alacağım ben, ben tam tersine yanıyorum emzirirken falan.
uzun kollu biri kalın biri ince iki tane sabahlığım var, duruma göre onları geçiririm misafir falan yanında.
İnaşallah canım benim inşallahh :)Amin cnm hep birlikte geldik bu gunlere hep birlikte saglikla alalim kucaklarimiza
Amin canım inşallah uni baby kullandım canım kokusu bi harikaoy maşallah darısı başımıza deterjan ne kullandın canım
Canim sen 34. Haftadasin yeni mi aldin raporu. Doktor oyle bisey yapiosa ne iyi ne guzelSelam kızlar.bugün 32.hafta raporumu almaya gittim.bebişim masallah 44cm 2300 gram
Bas asagıda dedi.iki hafta önden gidiyormus.ama ben 10 gün içinde birbuçuk kg zayıfladım.cok iştahsızım
Size bi sorum olacak bebek iki hafta önden gittiği için iki hafta erken mi doğar.yanımda kızım da vardı durmadı hiç o yüzden doktora sormayı unutmusum..
ay çok güzel görünüyo canım pembiş pembiş :) güzel günlerde giydirmeler nasip olsun inşallah :)Miniminnacık kıyafetlerin ütüsü neredeyse 3 saat sürdü tabi bende kırışık tek bi nokta kalmasın diye uğraştıkça uğraştımdarısı ütüsünü henüz yapmayan arkadaşlara olsun hepsini minnoşlarımıza giydirmek nasip olsun inşallah :)
Canım kaşıntı nerde oldu ve bugünde tekrarlarsa kesinlikle ihmal edilmemesi gereken bir durum hemen doktoruna git benim iki ay önce olmuştu ve doktorum hiç durma hemen gel dedi test yaptılar sonuç temiz çıktı çok şükür sende git bir test yaptır en azından için rahat etsin.kızlar sabaha kadar bir kaşınma tuttu beni uykumdan uyandıran cinsten. ne olduğunu anlamadım.
sızde de var mı bu sorundan?
Oyy ne tatlı şeyler öyle bizde oğluşumun ki ni yıkamıştık babamızda ütülemişti saolsun :) çok güzel duygular Rabbim hepimizin bebişlerini cicilerini doldurtmayı kirletmeyi ve küçüldüklerini görmeyi nasip etsinÇamaşı maratonu başladııı ev mis gibi bebek kokuyor deterjan sağolsun
Amin canım benim cümlemize inşallah :))ay çok güzel görünüyo canım pembiş pembiş :) güzel günlerde giydirmeler nasip olsun inşallah :)
Darısı başımıza :)
Amin canım allahtan başka ne isteriz ki yeter ki sağlıklı olsunlar herşey onlar için :))Oyy ne tatlı şeyler öyle bizde oğluşumun ki ni yıkamıştık babamızda ütülemişti saolsun :) çok güzel duygular Rabbim hepimizin bebişlerini cicilerini doldurtmayı kirletmeyi ve küçüldüklerini görmeyi nasip etsin
Evet aynen benimde hareketleri yavaşladi korkudan gece uyuyamadim bişey olmuşsa ne yaparım diye inslh iyidir
Canım kaşıntı nerde oldu ve bugünde tekrarlarsa kesinlikle ihmal edilmemesi gereken bir durum hemen doktoruna git benim iki ay önce olmuştu ve doktorum hiç durma hemen gel dedi test yaptılar sonuç temiz çıktı çok şükür sende git bir test yaptır en azından için rahat etsin.
Selam kızlar.bugün 32.hafta raporumu almaya gittim.bebişim masallah 44cm 2300 gram
Bas asagıda dedi.iki hafta önden gidiyormus.ama ben 10 gün içinde birbuçuk kg zayıfladım.cok iştahsızım
Size bi sorum olacak bebek iki hafta önden gittiği için iki hafta erken mi doğar.yanımda kızım da vardı durmadı hiç o yüzden doktora sormayı unutmusum..
32.haftada tabi almak gerekiyor ama 37.haftada gerek yok diyor bizim ilçe milli eğitim
Canım seminer zamanı okula gitmek istiyosan çalışabilir almak zorundasın. .yoksa izninı nasıl aktaracaksin..ben bu hafta aldım çalışabilir raporunu... eylulun 19 una kadar çalışabilir yazdı. .sonrasında da calisamaz alıp ilçe meb e verıcez ..
Hersey yolunda gider inslh. Mutlu hamilelikler
Keske Braxton Hicks olsa, sıklaşınca doktorlar erken doğum diye durdurmaya çalışıyorlar geçen hastanede bu kasılmalar yüzünden yattım. Bu pazartesi rutin kontrole gittim yine nstde kasılmalar çıktı yine serum yedim gözetim altında tutuldum. Durmazsa erken doğuma sebep olur diyor doktor.
canım tansiyonun düşmüş olabilir, bi eczaneye mi gitsenKizlar benimde gozumun onu karariyo surekli yatmak istiyorum ama yatamiyorum sekerli de yesem tuzlu da yesem gecmiyo sizde de oluyo muydu normal mi
Meraba canım ..erken dogum tehliken varsa doktor sana söyler zaten ..
Geçen gün hastaneye acile hamile bi bayan gelmisti 36.haftada imiş bebek 4kg olmuş. .Doktor da uyarmis erken dogum olabilir diye ertesi gun bayanın suyu gelmiş. Doğum başlamış yani..
Bebek çok çok iri olursa acele edebilir ..nst ye girince sancılarından belli olur ve doktor seni uyarır cnm .şimdiden telaş etme ..hersey yolunda gider inş. Mutlu hamilelikler :)))
Kızlar bende bgn 32. Hafta raporunu aldım . Ama dikkatimi çeken "19/8/2016 tarihinden .......... Tarihine kadar çalışabilir" yazıyor , hangi tarihe kadar çalışabilir olduğumu yazmamışlar , unuttular mı acabasizde yazıyor mu ?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?