2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
arkadaşlar bende bugün çalışabilir aldım özelden. 32+0 bugün. 'doğumuna 8 hafta kalmıştır, 3 hafta kalana kadar çalışması uygundur'. şeklinde yazıyor. okula verdim bir şey demediler. 37 de çalışamaz almak gerekiyormuş mutlaka.

Canım inş. suyu azalmazda bekler bekleyebildigi kadar belirtisiz olması da sıkıntı ya benim 1 ay oldu dra gitmeyeli, 10 gün var daha gitmeme valla allaha dua ediyorum kötü şeylerden korusun diye

Canım inş. suyu azalmazda bekler bekleyebildigi kadar belirtisiz olması da sıkıntı ya benim 1 ay oldu dra gitmeyeli, 10 gün var daha gitmeme valla allaha dua ediyorum kötü şeylerden korusun diye
Hepimiz allaha emanetiz canım. Insalah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.

Ewet canim 5 ay sonra calisamaz alip kirumuna vermelisin.

Allah Allahh. Uzuldum canim insallah azalma olmaz. Sen dua et. Zaten hic anlamadim bebegin suyu neden azalir.

Canim gecmis olsun insallah biraz daha dayanir yavrun ve suyun normale doner. Su icmenin faydasi oluyor mu acaba, herhangi bir onerisi oldumu doktorun.

[QU

Canım bende yarın almaya gideceğim inşallah ama benim doktor muayene için kayıt yaptırmana gerek yok asistanım halleder dedi senin doktor fenaymış devlet mi

Aynen cnm ys , sinir oldum bende , tutturdular kayıt açmamız gerekiyor falan filan ... Yooo özel hastane , zate onun için muayene parası alıyorlar ...

Hic bisey hissetmedim canım inan.hatta raporumu alip cikarim diyordum,o kadar iyi hissediyordum.doktor senin suyun mu geldi deyince neye ugradigimi şaşırdım

Ne ilginç , acaba doktorun mu abarttı ... Niye azalmış olabileceğine dair bişi demedi mi peki ?.. Neyse sen bolca yat dinlen en iyisi arkaddşım

Kızlar en son 27 temmuza gittim kontrole .. Endişeleniyorum kötü haber alınca
Artık sonlara yaklasıyoruz allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Hic bisey hissetmedim canım inan.hatta raporumu alip cikarim diyordum,o kadar iyi hissediyordum.doktor senin suyun mu geldi deyince neye ugradigimi şaşırdım

Geçmiş olsun Ama riskli donemleri geçmişsin şükür bu haftalarda doğumlar oluyor.
havuç suyu amnıyosıvısını atırıyor diye okumuştum,bir araştır istersen.

Canim gecmis olsun insallah biraz daha dayanir yavrun ve suyun normale doner. Su icmenin faydasi oluyor mu acaba, herhangi bir onerisi oldumu doktorun.
Domtor aslında gayet rahattı ama ben hic oyle bi insan olamadım,ağlayıp duruyorum arada. Doktor su iç bolca,dinlen ve sıcağa cikma dedi sadece.tabi sıkça kontrol altinda tutacagiz seni dedi.

Dopplere de yolladi canim,iki doktor da ayni ölçümü aldılar.
Canım geçmiş olsun ama panik ve stres yapma sakın kendiki toparla sakin olmaya çalış.havuç ve armut suyu iyi gelir diye biliyorum bende ama dokorun mutlaka bisey solemistir sana .Allah yardımcımız olsun kimin ne zaman azalacağı belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…