2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlaar hastane çantası hazırlarken bebeğin hastane çıkışlarını neyin içine koyacaksın 2-3 takım götüreceğiz sonuçta valizde karşımaz mı ona küçük küçük hurçlar aradım valizde düzenli dursun diye ama bulamadım fikri olan var mı?

çalışabilir alan hamiş arkadaşlarım
nasıl gidiyor çalışmak ben kurbana kadar dayanabilecek miyim çok merak ediyorum
çalışmakta istiyorum
kurban haftası zaten izin kurban dönüşü 20 sinde raporumu alacağım
aslında o zaman kadar da yıllık izinlerim var kullanabilirim ama bilemedim yıllık izinleri de seneye çocuk için kullanmak istiyorum önümde tam 3 hafta var ve kafamda deli sorular :)
işten haftaiçin 4 de cumartesi 1 de çıkıyorum
bu şekilde dayanmak daha kolay mesai yapmıyorum yani
havalar serinlerse dayanırım gibime geliyor çünkü iş yerinde de istediğim gibi oturuyorum yada yürüyorum
masanın altına yükselti koydum gerektiğinde kaldırıyorum ayaklarımı
tek sıkıntı sırt ve bel ağrım birde oğlum göğüs kemiğimin oraya çıkınca nefesim daralıyor
bazen korkuyorum suyum gelir mi ki diye Rabbim hayırlısını versin hepimize

ben hastane çıkışını ayrıca bir bohça gibi yada ne biliyim terlik koymalık tarzı şeyler var ya onlardan düşünüyorum küçücük olduğu için sığar diyorum
hastanede verecek mi ona da sorayım ona göre alıcam tam 1 tane var zaten
1 tane daha alıcam ama hastane verirse almam diyorum bakalım

canım ben de kurban dönüşü 21inde raporumu alacağım, yakınmışız. valla ağırlaştığımı büyüdüğümü hissediyorum ama dayanırım kurbana kadar. kurban bizim için bi avantaj bence.

çıkış saatin de erkenmiş bence sen de dayanabilirsin, hep evde durursan da daha stresli olunabilir gibi geliyo, bu haftayı bitir bak bi durumuna istersen

canım tülden keseler oluyor ya, çeyiz koyarken falan kullanılıyor, onlardan alabilirsin :) bebeğin takımlarını ayrı ayrı koyarsın, geceliklerini koyarsın falan, 4-5 kese yeterli olur gibi.

cicekkokusu canım peki o tül keselerin ağzı büzgülü oluyor ya kıyafetler buruşmaz mı içinde
Yasinin Prensesi terlik koymalık nasıl bir şey oluyor gözümde canlanmadı.
acaba vakumlu poşetler varya onların kçüklerinden olur mu ama onlar da naylon sağlıksız bilemedim kii

Canım ben nişanda getirilen bohçalardan birine koydum karışmasın diye sende bohçan varsa yada güzel süslü bir bohça alıp koyabilirsin eğer hurç bulamadıysan

yok cnm niye kırrışsın, büyük boy kese alıcaksın sen küçük almıcaksın ki:)dur görsel bulucam sana

bunlar gibi canım...,
bebişin kıyafeti de katlıyosun zaten küçücük oluyo :) bizim gecelikler sığmaz ama sanırım, boy boy vardır heralde mağazalarda diye düşünüyorum..

Eklentiler

• 4792_buyuk_zoom.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_0330.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 86

Ayni biz diyecegim ama bizde asiri temizlikte yok. Bazen bende burda yazinca rahatliyorum cunku kimse uzulmesin diye icime atarak yasiyorum hep. Takmamayi ve once kendimizi dusunmeyi ogrenmek gerek. Kabizlikla ilgili de bende yasadim, gun kurusu kayisiyi kaynatip.sabah ve aksam yatmadan ictim. Sabahlari 1 kasik z.yagi ve yesillik tuketerek atlattim. Kuru yiyince malesef tekrarliyo, dikkat etmek lazim. Atlatirsin umarim.

Canım ben nişanda getirilen bohçalardan birine koydum karışmasın diye sende bohçan varsa yada güzel süslü bir bohça alıp koyabilirsin eğer hurç bulamadıysan
yok malesef canım ya bi posta da onun için gezeyim al al bitmiyor eksikler

Bugun doktordan geldik,kendi doktorum suyu cok daha azalmis ölçtü,detayliya yolladı.orda da biraz artmış çıktı.doktor da ikilemde kaldi.cumaya kadar bi bekleyelim dedi.ben de tavsiyelerinizle havuç ve armutla cumaya kadar bekleyecegim bakalım.allahim herseyin hayirlisini nasip etsin

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin size, artmaya devam eder umarım

çarşıda çarşaf nevresim satan yerlerde var 2TL den başlıyor fiyatları.
gecen hafta " madame coco " dan aldım en küçük boyu 5 TL di.Renkleri vardı,Bu resimde ki buyuk olanı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…