- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
tam tarif edemedim bizde bohçanın içine terlik ayakkabı koymak için bez torba oluyo tül gibi de olabiliyo onu demek istemiştim :)@cicekkokusu canım peki o tül keselerin ağzı büzgülü oluyor ya kıyafetler buruşmaz mı içinde
Yasinin Prensesi terlik koymalık nasıl bir şey oluyor gözümde canlanmadı.
acaba vakumlu poşetler varya onların kçüklerinden olur mu ama onlar da naylon sağlıksız bilemedim kii
aynen öyle yapıcam doktor kontrolüm ay başındacanım ben de kurban dönüşü 21inde raporumu alacağım, yakınmışız. valla ağırlaştığımı büyüdüğümü hissediyorum ama dayanırım kurbana kadar. kurban bizim için bi avantaj bence.
çıkış saatin de erkenmiş bence sen de dayanabilirsin, hep evde durursan da daha stresli olunabilir gibi geliyo, bu haftayı bitir bak bi durumuna istersen
Dependi hastanede kullanmak zor olmaz mı diye düşünüyorum hani hasta bezleri daha iyi olmaz mı acaba bilemedim bendeekimse bişi dememiş canım ben de baktım çok pahalı değil zaten bi paket depend bi pakette de kullan at iç çamaşırından almaya karar verdim artık hangisi işimi görürse
Bende canım bebeğin ve benim çantamı ayrı ayrı yapmayı düşünüyorum en azından o anda arayıp bulan daha rahatlıkla bulabilirayy canım teşekkür ederim güzelmiş bunlardan alayım bn de
sanki bana da depend daha kolay olurmuş gibi geldi canım e bebek te az da olsa yorum yazmışlar genelde iyi yönde yorumlarDependi hastanede kullanmak zor olmaz mı diye düşünüyorum hani hasta bezleri daha iyi olmaz mı acaba bilemedim bendee
çiçek kokusu gönderdi canım resmini gözümde canlandı teşekkür ederim:*tam tarif edemedim bizde bohçanın içine terlik ayakkabı koymak için bez torba oluyo tül gibi de olabiliyo onu demek istemiştim :)
BN kilitlibuzdolabı posetine koydum canımkızlaar hastane çantası hazırlarken bebeğin hastane çıkışlarını neyin içine koyacaksın 2-3 takım götüreceğiz sonuçta valizde karşımaz mı ona küçük küçük hurçlar aradım valizde düzenli dursun diye ama bulamadım fikri olan var mı?
ben ikisinden de aldım canım hangisi iyi olursa artıkkimse bişi dememiş canım ben de baktım çok pahalı değil zaten bi paket depend bi pakette de kullan at iç çamaşırından almaya karar verdim artık hangisi işimi görürse
o aslında aklıma ilk gelenler arasındaydı canım ama naylon zararlı olur mu bilemedim yiyecek değil gerçi ya:)BN kilitlibuzdolabı posetine koydum canım
ben de öyle yapim diyorum canımben ikisinden de aldım canım hangisi iyi olursa artık
banada tüllerin içine tozgirme olasılıgı tedirgin etti oyuzden kilitli buzdlabı posetine koydum zaten hepsi yıkanmıs ütülü ... ve belki bir aybekleyecekelr yani oyuzden tek kullanımlık kullan at aldım ebebekten birde depent emici kulot aldımo aslında aklıma ilk gelenler arasındaydı canım ama naylon zararlı olur mu bilemedim yiyecek değil gerçi ya:)
eevt canım bi ay bekleyince toz olma ihtimali yüksek iyi düşünmüşsün, bn daha ütü işlerini bitiremedim inşallah bu hafta biticek, bir de gönlüme göre pjma tkmı sabahlık bulamadmbanada tüllerin içine tozgirme olasılıgı tedirgin etti oyuzden kilitli buzdlabı posetine koydum zaten hepsi yıkanmıs ütülü ... ve belki bir aybekleyecekelr yani oyuzden tek kullanımlık kullan at aldım ebebekten birde depent emici kulot aldım
ben iki tane pijama takım aldım biri sabahlıklı ama birde gecelik alayımdiyorum gecen hastanedeacilde kaldım baya bi süre sanki gecelik daha rahat olcakmıs gibi geldi banada wcderdi yüzünden indir kaldır zor geldieevt canım bi ay bekleyince toz olma ihtimali yüksek iyi düşünmüşsün, bn daha ütü işlerini bitiremedim inşallah bu hafta biticek, bir de gönlüme göre pjma tkmı sabahlık bulamadm
gecelik derken şu eteklileri diyosun dmi bende öyle alayım diyorm sanki saha rahat olur gibi geliyo hastanedeben iki tane pijama takım aldım biri sabahlıklı ama birde gecelik alayımdiyorum gecen hastanedeacilde kaldım baya bi süre sanki gecelik daha rahat olcakmıs gibi geldi banada wcderdi yüzünden indir kaldır zor geldiki dogumu dusunemiyom.bende logusa terlik vs almadım daha
Bendede biraz kanama oldu o bölgede zorlanmadan kaynaklı heralde inş. Hemoroid e dönmez. Sıvı yemek lazım sana da geçmiş olsun.aa ilk defa duydum basur basladi bende bu arada kizlar ya biyle giderse dogumda mahfolurum
Canım inş. durabildigi kadar dursun bidik ya inş. İşi düşünme erken gelmesindense evde dinlenirsiniz bol bol zamanında gelir kuzucukSağol canım.. çok şükür bugün durum daha iyi taburcu olacağız. Dün dogumhaneden döndüm. Kalp atışları düzensizlesti oraya aldılar sonra servise indirdiler. Bugün de çıkıyorum. Maalesef çalışamaz raporu verecek. 32 için o kadar uğraşmıştım. Kısmet artık yapacak birşey yok. 3 gün sonra kontrol. İlaçlar evde devam edecek. Artık doguma kadar yatış. Bu gününe çok şükür...
Aynen canım bi kendi anneme anlatırım çok bunalinca başkada kimseye laf vermek istemem. Ama anlattsamda kimse inanmaz biliyormusun, insanların yanında öyle güzel rol yaparki. . . ayy kV n ne kadar iyi derler. İyidir lafım yok ama işte bu laf sokmaları olmasa.. . dikkat edicem canım sıvı alımınaAyni biz diyecegim ama bizde asiri temizlikte yok. Bazen bende burda yazinca rahatliyorum cunku kimse uzulmesin diye icime atarak yasiyorum hep. Takmamayi ve once kendimizi dusunmeyi ogrenmek gerek. Kabizlikla ilgili de bende yasadim, gun kurusu kayisiyi kaynatip.sabah ve aksam yatmadan ictim. Sabahlari 1 kasik z.yagi ve yesillik tuketerek atlattim. Kuru yiyince malesef tekrarliyo, dikkat etmek lazim. Atlatirsin umarim.
Canım durabildigi kadar duracak inş. böyle böyle inş. cumaya artar suyun moralini yüksek tut.Bugun doktordan geldik,kendi doktorum suyu cok daha azalmis ölçtü,detayliya yolladı.orda da biraz artmış çıktı.doktor da ikilemde kaldi.cumaya kadar bi bekleyelim dedi.ben de tavsiyelerinizle havuç ve armutla cumaya kadar bekleyecegim bakalım.allahim herseyin hayirlisini nasip etsin
banada tüllerin içine tozgirme olasılıgı tedirgin etti oyuzden kilitli buzdlabı posetine koydum zaten hepsi yıkanmıs ütülü ... ve belki bir aybekleyecekelr yani oyuzden tek kullanımlık kullan at aldım ebebekten birde depent emici kulot aldım
sagol canim sanada gecmis olsun dogumdan sonra bir artiyor ki hem dikis hem hemoroid ustune oturamiyordum ben 15 gun yan oturdum bu defa oyle olmaz umarimBendede biraz kanama oldu o bölgede zorlanmadan kaynaklı heralde inş. Hemoroid e dönmez. Sıvı yemek lazım sana da geçmiş olsun.
Canım inş. durabildigi kadar dursun bidik ya inş. İşi düşünme erken gelmesindense evde dinlenirsiniz bol bol zamanında gelir kuzucuk
Aynen canım bi kendi anneme anlatırım çok bunalinca başkada kimseye laf vermek istemem. Ama anlattsamda kimse inanmaz biliyormusun, insanların yanında öyle güzel rol yaparki. . . ayy kV n ne kadar iyi derler. İyidir lafım yok ama işte bu laf sokmaları olmasa.. . dikkat edicem canım sıvı alımına
Canım durabildigi kadar duracak inş. böyle böyle inş. cumaya artar suyun moralini yüksek tut.
ilk dogumumda depentten 2 paket kullandim kizlar harika birsey kiyafetiniz batmiyor ve cikarirken kenardan yirtin atin daha kolay olur bu defada alcam hasta bezleri iyi degil pijamaniz batabiliryorDependi hastanede kullanmak zor olmaz mı diye düşünüyorum hani hasta bezleri daha iyi olmaz mı acaba bilemedim bendee
emici külttan bahsettin dimi canım ? bendeo nlardan aldımilk dogumumda depentten 2 paket kullandim kizlar harika birsey kiyafetiniz batmiyor ve cikarirken kenardan yirtin atin daha kolay olur bu defada alcam hasta bezleri iyi degil pijamaniz batabiliryor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?