2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
günaydın canım ilk öncelikle bu durum bebekten bebeğe değişiyor bazı bebekleri ne kadar kucağa almasanda ne kadar sallamasan da ona alışmıyor ve sen mecburen sallamak zorunda kalıyorsun ama bebişlerimiz uslu veya standart bebiş ise evet kucağa çok almamak lazım ki alışmasın helede tek başınaysan yakınında sana yardım edecek birileri yoksa aynı şekilde sallama da alıştırmamak gerekiyor gece uyuması içinde bebeğe gündüz ve gecenin nasıl ayırt edileceğine dair eğitimler varmış hatta nette var dediler fakat ben daha araştırmaya girmedim birde uzmanların ağız birliği gündüz çok uyutmayın gerekirse uykudan uyandırın, ilk zamanlar yapamayız ama sonrasında yapabiliriz.

canım ben geceleri uyanmıyorum ama artık gerindiği zaman canımı öyle acıtıyor ki bende çığlık atıyorum yerleri daracık kendileri artık kocaman annesi odandır az kaldı 1 ay daha sabredecez sonrası melekler kucağımızda

Bendim oo çok sevindim canm gerçekten faydası olmasına bak ne iyi yapmışsn fazla tüketmekle üç günde bile faydası olmuş maşallh. Dualarn içinde çokk teşekkür ederim
Canımm bende dün başladım içmeye ama :) bende şeker çıktı acaba kötü olur muu bilemedim

Ya bende kucaga alismasin isterim tabi ama bebekte tam sewilecegi zamn annesinin babasinin kokusunu istedigi zaman yatakta ole yatacak mi ben yapamam yani alanada alma demem ayrica

Dimi ya şimdi almıcaz da ne zaman alcaz, büyüyünce zaten kaçacaklar bizden belki de sevdirmicekler, savunmasızken sevmeli
en azından yattığı yerden sevmeyi deneyebilirim belki dokunarak ama kucağa almadan Ben de arkadaş A diyorum gündüz uyutma diye ama tabi bilmeden, nasıl yapmak kolay mı bilemiyorum, gece gündüz ayrımını öğretmeyi hiç duymadım araştıracağım ben de

bende aynısını yapcam canım bebeğinki ayrı benimki ayrı çanta olacak. Çünkü o giydirme anında biz olmicaz bebeğinki nerdeydi benimki nerdeydi olmasın diye 2 ayrı el çantaları yada valizleri mantıklı

Kasılma sancı olabilir göbeği ittiriyomuş gibi oluyor, göbeğin şekli çarpılıyor şişiyor geriliyor.

Ah canim ya. Bana da doktorum cuma gunu gel calismaz verecegik normalde hamileye birakirim karrari ama sana calismaz verecem ewde dinlen yoksa erken dogum olabilir demisti. Haftasonu dusundum sadece 2 ay bebegimle vakit gecirebilexegim en azindan bayrama kadar calismayi teklif edeyim doktoruma diye karar almistim ama dun isyerinde insanlar o kadar gerdiler ki beni ki o kadar yorulmusum aksam ewe gittigimde yine agrilarim başladi. Eşime de diyemedim hemen panige kapiliyor. 2 saat agriyi cektim sonra kendiligimden gitti agri. Ben daha fazla riske atmiycam mecburen cuma gunu calisamazla ewime istirahate gecicem canim. Allah korusun işe geldim diye erken dogum olursa vicdan azabi duyarim

inşallah bakalım canım ne olduğunu anlayamadım
bende yaklaşık 1 aydır uyku yok zaten hem sıcak hem tepik ohh maşallah :)

Cnm bende onceki aksam otururken birden bi ciglik attim ama tam dedigin gibi gobegim yirtilacak sandim o derece bebk gerindi hissettim ben onu uyanik oldugum icin kalktim yurudum pozisyon degistirdi rahatladim
bende düz yatınca rahatladım işte çünkü oturamıyorum sanki dik duruyorda oturunca bir batma geliyo göğüs kemiğime öyle böyle değil uyurken naptıysam oğluma hemen kaldırdı beni

valla cnm brn kucaga alınması gerektigini dusunuyorum cunku bizi hissetmesi lazim valla oglum hep kucagimdaydi iyiki almisim hic alismadi cokta uysal bir cocuk biraz buyudulermi hircinlastimi biraz sarilmak onu sakinlestiriyor

olsun canım Allah sağlık versin..
ben de 37 yi de çalıştığımı düşnüüyorum inan 3 aylıkken bırakıp işe başlıcan.. çok küçükler yine.. 2 aylık 3 aylık çok çok küçükler daha oturamayan ek gıda alamayan bebeği bırakıp işe gelmek zor ya.. keşke 6 aya kadar iznmiz olsa

valla cnm brn kucaga alınması gerektigini dusunuyorum cunku bizi hissetmesi lazim valla oglum hep kucagimdaydi iyiki almisim hic alismadi cokta uysal bir cocuk biraz buyudulermi hircinlastimi biraz sarilmak onu sakinlestiriyor
kitaplarda ilk 3 ay kucağınıza alın sıkıca sarılın sakinleştirmek için diyor..
bi video izledim mesela banyo yaptırıyo kadın yenidoğmuş bebeği, arada mızıklıyo bebek, kadın havluyla kollarını sarıyo sıkıca, susuyo :)

biz evde mızıklamadığı zamanlar ana kucağına oturtalım alıştıralım inşallah :) ana kucağına koyup bebeği, karşısına geçip konuşunca yine sakinleştiklerini gördüm :)

3 aydan sonra zaten oyun halıları oyun parkları derken oyalanmaya başlıyorlar (inşallah yani)

bizim yeğenimiz de ilk doğduğunda normal yatıyodru baby nest'i vardı, ama ananesi ve babanesi uyuyo olsa bile orda, kucağa alıp koklucam diye aldılar çocuğu sevmek için, sonra kucak çocuğu haline geldi, şimdi herkes pişman çünkü kollar mahvoluyo...

benim bebegimi benden baska pek kimse kucagina almadi düzenini bir kurdum kimseye karistirmadim cnm sonucta onun duzeniyle benimki ayni olucakki islerimizde yurusun sagolsun annemde kayinvalidemde hic karismadi hala duzenli bir hayati var oglumun

bir bardaga 1 tatlı kasigimi koyuyoduk cnm gelisimimiz ilerde ama faydali bir serbet icmek lazim gundr bir kere
Haklısn cnm sadece kilo aldın diye değil biraz daha sağlıklı güçlü olsun bağışıklığı kuvvetlensin diyede. Bir su bardağına en az iki yemek kaşığı canm ya ılık olsun ya soğuk. İnşallh ikinizede şifa olur:)

Valla kızlar ben kızımı kucağıma alıyordm sürekli hiç kıyamıyordm anneye ihtiyacı oluyor yeni doğan bebeğin anneyin babayn kucağındaykn güven duygusu gelişiyor. Ve o kadar almama rağmen hiç kucağa alışmadı ve o kadar uysal sevimli sessiz bir kızdı ki hayla akrabalr söyler kızının bebekliği çok güzeldi diye. (İnşallh oğlumda ablasına benzer) yani bence çocukdn çocuğa değişiyor. Hep anneyin kucağını isteyn bebek bence ya sancısı oluyor canı çok ağrıyor yada çok korkuyor kendini güvensz hissediyor diye düşünüyorm.

kızlar
soo baby bebek arabası alan kullanan ya da almayı düşünen var mı memnun musunuz nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…