2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
hem yakın olması hem annenin bakması çok iyi canım.. ben de annem bakcak diye rahatım.Hakkımızda hayırlısı olsun, biraz da yaşarken karar vereceğimiz şeyler

haha ben de o doğuştan gelen yeteneğe güveniyorum yoksa hiç kardeşim yeğen vs olmadığından sıfır tecrübe hatta biraz büyük emanet çocuğa bile su vermeye korkarım, öhöö öhöö ediyorlar ya su içerken ödüm patlıyor boğulur mu diye

Valla kızlar bu mucize gibi birşy inanın ben 18 yaşında anne oldum ve hiç bir tecrübem yoktu doğunca nasıl yapacam diyordum. Ama bebk olunca gerçekten allah tarafındn bir tecrübe geliyor sanki o kadar güzel baktım ki hamdolsn rabbime sadc hep iştahsızdı yemek yemesi beni hep yoruyordu. Gerçi şu an 4 buçk yaşında hayla beni çok yoruyo yemek yerken. Şu an bile bir dilim kek yedirmeye çalışıyorm yarım saattir ağzında geveliyo ama ilk doğduğnda altını temizlerkn üstünü değiştirrkn banyo yaparken çok dikkatli ve tecrübeli bir şekilde yapabiliyordm. Yani korkmayın allahın izniyle siz bişe şaşırırsnz

amin canım inş sende istirahatını yap inş güzel olucak hersey

sagol canım bi bakayımsuwenede bakalım bulailcekmiyim gerci onuda bilmiyorum bende de gecelik ve logusa set terliğim eksik

hem yakın olması hem annenin bakması çok iyi canım.. ben de annem bakcak diye rahatım.Hakkımızda hayırlısı olsun, biraz da yaşarken karar vereceğimiz şeyler
aynen öyle canım bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…