Çok değil 2 hafta sonra burda da başlayacak o heyecanlar bebisler birer birer gelecekB brsztrk @NisanFRM T tugbavebebik kızlar büyük geçmiş olsun , az kaldı doğumlara dikkat edelim kendimize
@ruza nasıl oldun canım en son hastaneden taburcu olacağını yazmıştın
Inşallah biraz daha bekler minik prensesin
Bizim forumda hiç hareket yok , Eylül annelerini okuyorum arada çok Heyecanlı , doğuma gideceklerini yazıyorlar sonra Doğdu diye haber veriyorlar ,inşallah biz de birbirimize haber verip dua zinciri oluştururuz
Ben bu aralar bebişe kilo aldırma kampındayımçok kilo almadığım için rahatım ;gün içinde kaşar muz, bal , pekmez kırmızı et üzüm şeftali , yoğurt yiyorum .. Ablamda kilolu bebeklerin ciğerlerinin geç geliştiğini söyledi, sezeryan olacaktı Doktoru bebek kilolu ciğerleri tam gelişsin diye 40+1 de yapmıştı sezeryanı 4500 gr doğmuştu..
Kamptan çıkayım ben en iyisi erken gelir falan kuşum , kilolu olacak diye ciğerlerini etkilemiyim
Bu arada Yarın bebişimiz alışverişini , hediyelik işlerini tamamlayacağım inşallah ...ayrıca kapalı çarşıya gidip doğum hediyemi seçeceğim
2. Çocukta tecrübeliyim artık açık açık söyledim istediğimi
Ağrısız ,sancısız, serin ,mutlu bir haftasonu diliyorum heppinize
Kızlar ya bgn çok karın ağrım varsürekli bi kasıklarım ağrıyo, bebek büyüyo diye mi, dün böyle deildim mesela ama bugün oturduğum yerden kalkarken duraksıyorum ilk bi kaç adım zor oluyor
ayyyyy 2 hafta sonra erken değil mi yaaa, benim tahmini tarihim 4 Ekim , Çanta hazır değil Beşik siparişi vermedim, Halılar ev temizliği ohoo bisürü iş varÇok değil 2 hafta sonra burda da başlayacak o heyecanlar bebisler birer birer gelecek
Bende hep eylül annelerine bakıyorumB brsztrk @NisanFRM T tugbavebebik kızlar büyük geçmiş olsun , az kaldı doğumlara dikkat edelim kendimize
@ruza nasıl oldun canım en son hastaneden taburcu olacağını yazmıştın
Inşallah biraz daha bekler minik prensesin
Bizim forumda hiç hareket yok , Eylül annelerini okuyorum arada çok Heyecanlı , doğuma gideceklerini yazıyorlar sonra Doğdu diye haber veriyorlar ,inşallah biz de birbirimize haber verip dua zinciri oluştururuz
Ben bu aralar bebişe kilo aldırma kampındayımçok kilo almadığım için rahatım ;gün içinde kaşar muz, bal , pekmez kırmızı et üzüm şeftali , yoğurt yiyorum .. Ablamda kilolu bebeklerin ciğerlerinin geç geliştiğini söyledi, sezeryan olacaktı Doktoru bebek kilolu ciğerleri tam gelişsin diye 40+1 de yapmıştı sezeryanı 4500 gr doğmuştu..
Kamptan çıkayım ben en iyisi erken gelir falan kuşum , kilolu olacak diye ciğerlerini etkilemiyim
Bu arada Yarın bebişimiz alışverişini , hediyelik işlerini tamamlayacağım inşallah ...ayrıca kapalı çarşıya gidip doğum hediyemi seçeceğim
2. Çocukta tecrübeliyim artık açık açık söyledim istediğimi
Ağrısız ,sancısız, serin ,mutlu bir haftasonu diliyorum heppinize
Teşekkür ederimÇok guzeller kendin mi yaptın bende bu tarzda yapmak istiyorum sağlıkla huzurla kullan
Teşekkür ederim canımCanim supper olmus
Teşekkür ederim canımÇok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Çok güzel güzel günler de kullanın inşallah
Evet cnm ya arada bir bendede vajinaya iğne batmadı gibi şeyler oluyor. Bugün akşam üstü biraz yürüyüş yapayım dedim şimdiye kadar karnım taş kesilmişti bir kasılıyordu ki allah bilir ve hiç hareket etmiyordu. Eşim elini koydu biraz dua okudu bende biraz konuştum yeni yeni hareket etmeye başladı birazda gevşedi kasılma durdu. Tam 6 dan 1 e kadar kasılması hareket etmemesi korkuttu beni çok şükür iyiyz şimdiKarnim hep tas gibi gunde en az 7-8 kere bazende vajinada igne batmasiyla beraber oluyor. Bu durumu yasayan varmi kizlar
Bana da oluyor canım sanırım artık iyice büyüdüler, bide ben sanırım biraz üşütünce gaz da vuruyor havalar bi sıcak bi serin derken farkında olmadan üşütebiliyoruzKızlar ya bgn çok karın ağrım varsürekli bi kasıklarım ağrıyo, bebek büyüyo diye mi, dün böyle deildim mesela ama bugün oturduğum yerden kalkarken duraksıyorum ilk bi kaç adım zor oluyor
Sanırım birden büyüyorlar, ben karnımın büyüklüğüne bişey diyemiyorum de bebişin hareketleri dün ile bugün arasında çok farketti, komple karnım sağ sol yapıyor, dalgalanıyor falanCanım bebek sürekli hareketli zaten, dönmeye çalışıyo ittiriyo gerliyo falan. Ama ağrım çok olmazdı sadece yorulunca olurdu. Artık hep ağrım varmış gibi hissediyorum. Yarına geçer umarım ya. Bi anda mı büyüyo ki, aynaya bakınca da dünle bgn arasında fark görüyorum mesela durup durup birden mi büyüdüşaka bi yana ağrı korkutuyo. Umarım geçer
Canım 2 hafta sonra demek 37. Hafta aceleci bebisler varsa cok da erken değilBen de geçen hafta öyleydim, çok ayakta kalmaya bağladım , bu hafta dikkat ettim kendimi işlerimi dinlene dinlene Yaptım daha iyiyim şükür. Sen de düzelirsin inşallah
ayyyyy 2 hafta sonra erken değil mi yaaa, benim tahmini tarihim 4 Ekim , Çanta hazır değil Beşik siparişi vermedim, Halılar ev temizliği ohoo bisürü iş var
Bende de adet olacakmış gibi kasık ağrıları var. Dün doktora sordum bebek aşağı baskı yapıyor kasılmalar oluyor rahim iyice büyüdü normal bunlar dedi.Canım bebek sürekli hareketli zaten, dönmeye çalışıyo ittiriyo gerliyo falan. Ama ağrım çok olmazdı sadece yorulunca olurdu. Artık hep ağrım varmış gibi hissediyorum. Yarına geçer umarım ya. Bi anda mı büyüyo ki, aynaya bakınca da dünle bgn arasında fark görüyorum mesela durup durup birden mi büyüdüşaka bi yana ağrı korkutuyo. Umarım geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?