2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben boy aynasının karşısına geçtim

Ben aynayın karşısında bile doğru düzgün yapamadm ama sen nasıl yaptın ki alt bölgedekiler görünmüyor

Bende aynayla yapıyorum ama inan ne kadar iyi oluyor bende görmediğim için bilemiyorum Allah emanet yapıyorum. bende eşime hayatta diyemem gerçi o jilet ile yapıyım diyor ama yok öyle görmesini istemem.

Oyyy oyyy dişimi sıkıp kuaföre gidecem son anda ya , yada birisine diyecemm artık ... Kimse de demedi ısrarla hamilelik düşünmeden lazer E git tüylerden kurtul diye , büyük rahatlık olur diye .... Bu durumları anlatsalardı koşa koşa giderdim .. Hayırlısıyla doğum yapayım doooğğğruuuuu lazere.....

Canım taşınma çok zor oldumu? Bizde bebek doğduktan 20 gün sonra fln inş. Farklı bir şehre tasinacagiz. Olduğumuz ev kendi evimiz, orayı kiraya verip doğum izninde eşimin olduğu ile taşınmayı düşünüyorum. Maddi olarak bu daha mantıklı yada 1+1esyali ev tutup daha çok masraf edeceğiz, okadar kararsız kaldimki ne yapacağım bilmiyorum. Bir önerin olurmu bunun için?

Kızlar benim bıyık bölgemde kararma oluştu sanki bıyık varmış gibi duruyor.
Hamilelik sonrasında oluştu. Güneş koruyucu da kullanıyorum oysaki

Ayy banada bebek düşünüyorsan lazer yaptirma dedi hemde lazer merkezimdekiler bilseydim boyle olacagini kesinlikle genital bölgeyi yapardım en azindan bende kuaföre gidemeyip utananlardanim ayiptir soylemesi kocamdan bile kac ay kactim Ben kardeşime yaptırıyorum su an yanımda inş doğuma kadar yanımda olur

Kuaförde daha az canınız yanar ve daha hızlı olur hanımlar. Bir kere gözünüzü karartın gidin emin olun bi daha evde yapmazsınız hem zamanla bayağı azalıyor ve zayıflıyor sir ağdayla tüyler
Evet sir agda kesinlikle azaltiyor ve çok uzub süre rahat oluyorsub gerçi ben kendim evde yapiyorum birde hamilelikte benim vucuttaki butun tuyler maşallah o kadar hizli uzuyor ki gobegimde inanilmaz tuylendi esim dalga geciyor tüylü bamya diye

Ayyy ben de kardeşime mi desem ki yaaaaa ... Bebek takın Zana'nda düşünenlere önermiyorlardır belki , etkisi hala geçmiş olmaz diye , ama en iyisi evlenmeden önce yaptırmak ... Ayy valla bizim tüp bebek hemde 6. Denememiz, korkumuzdan biz zaten hiç ilişki mevzuna girmedik ... Onun için şuan da tek çekingem çatı muayenesi ve doğuma Nasıl hazırlanacağıma karsr verememek ... Kardeşine ağda mı yaptırıyorsun , yaw acımıyor mu o bölge Ağda ile

canım ilk başlar çok acıyordu ama zamanla tüylerin kökü inceldi şimdi 15-20 dk sürüyor ama şimdi dünyalar tatlısı göbişimden dolayı eğilemiyorum . saolsun kardeşim yardımcı oluyor eee zamanında bende onun altını az temizlemedim baya yaş farkı varda 13 yaş bizde hamileliğimde ilişkiye girmedik korkuyor eşim evlendiğimizde aylarca kaçmıştım adamdan :))

Kaçtı canım kanın?
Ben kan şurupları iyi beslenmeme rağmen kanım 8.8 e düştü bilemiyorum Akdeniz anemisiyim demir ilaçları fayda da etmiyor benim gibi Akdeniz anemisi olan var mı acaba aranızda?
Canim gerçi sen biliyorsundur da demir hapı alırken c vitamini içeren bişey alırsan emilimi daha kolay oluyormuş sonra demir içeren besinler tüketirken kafein ve kalsiyum içeren besinleri bi iki saat öncesi ve sonrası yememen lazım, hatta ekmek bile demir emilimini azaltıyor diye duymustum
Yok canım bizde de karın büyük, Ayna ve rastgele alıyorum zaten eldiven tüyü çabuk yakalıyor bırakmıyor o yüzden rahat oluyor

İlkinde çok acır mı ve ne kadar sürer ortalama selopi ?...
Durumuna bağlı canım ama benim 3 saatte bitirdiğim işi 20 dakkada yapıyor çok sürmez süre olarak acıya gelince kendim daha çok acıtıyordum doğrusu. Uyuşturucu kremler varmış bilmiyorum hamileyken kullanılır mı belki öyle de yapabilirsin ama çok uzun değilse tüyler acımaz yani. Benim canımda pek kıymetlidir ağlardım eskiden evde yaparken bir kere denedim annemin zoruyla her ay gidiyorum artık.

günaydın hanımlar. geçen haftayı giresunda geçirdik, dinlendik, biraz serinlik ve denize girmek iyi geldi çok şükür. cumartesi gece döndük istanbula dün kontrolümüz vardı, kuzum 32haftalık ama 33 haftalık gibi ilerden gidiyo. 44cm 2200gr olmuş. şeker durumu gelişimini etkilememiş. giresunda şekerim fazla düşük çıkmaya başladı ama bebeğin gelişimini etkilemediği için şimdilik bir problem yok, takibe devam. artık kontrollerimiz 2 haftada 1 ve bir sonraki gidişimde nst ye bağlanıcam, şeker çıkanlarda erken başlıyoruz nst ye dedi doktorum. kontrolden sonra ikeaya gitik, kuzumun odasını aldık ama henüz kurulmadı. odayıda alınca beni bi heyecan bastı yine, bir an önce kurulsun istiyorum elimden gelse ben kurucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…