Geçmiş olsun canım. Bende de oluyor öyle ağrılar 33 haftaligiz bizde doktoruma söyledim nst bağlamadi hiç normal dedi vücut kendini doğuma hazırlıyor son zamanlarda normal dedi. Ama bazen çok canımı yakıyor.Kizlar mrb uzun suredir takipteyim sizleri bende 32 haftalik hamileyim ve bebegimin suyu azaldigi icin erken dogum riskimden dolayi yatiyorum dinlenme durumundayim surekli.haftalik gidiyorum kontrollere ve hareket takibindeyim surekli.hafif bel agrilarin oldgnu soyledim druma gecen hafta nstye bagladi sanci vs cikmadi ama adet agrisi gbi bel agrisi girio arada yasayan varmi boyle bir durumu aranizda.cvplayan olursa cok sevinirim.cuma gunu dr kontrolum.
Bende sarışına yakın açık kumralım, kolumdakiler sapsarı mesela hiç almadım hayatımdamaşallah çok şanslısınız. arkadaşım tekrar tüylendi ilk baştaki gibi olmadı tabi ama yinede aldırması gerekiyor şimdi. ben ne yazık ki sarışınım bütün tüylerim açık ve ince hiç şansım yok yani lazerle
Canım tiroid fln varmı sende bi arkadaşımın hormonlar fazla çalışıyordu. Benim 6 seansta bitti, arkadaşımın 8. Seansta halen baya duruyor demişti. Birde ben çok araştırdım. Özel hastanede yaptırdım. Diode marka lazerle sonradan herkesin çıkıyormuş. Ama alexandratte kullanan yerlerde kesin çözüm oluyormuş. Sende güzellik merkezi yerine hastanede yaptırabilirsin. Güzellik merkezleri biraz daha para odaklı oluyorlar. Biter inş seninde araştır öyle git derim canımNe guzel kurtulmussun. Evlenmeden once tum vucut 7 seansta ben gittim. Bir sure rahattim ama 6 ay sonrasinda yavas yavas cikmaya basladi ve simdi eskisinden daha fazla ciktilarKizimi biraz buyuttukten sonra belki tekrar baslarim. Ama bu sefer bitme garantili paketlerden alacagim.
hmm sağolun doğumdan sonra araştırıyım inşallah olur gerçi azaldı bayağı artık 10 dakka bile sürmüyor ağda ile belki biterBende sarışına yakın açık kumralım, kolumdakiler sapsarı mesela hiç almadım hayatımda
Ben önceden agdaya gidiyordum tuylerim oyüzden baya incelmisti. Bence alexandratte marka lazer epilasyon cihazı olan yer varsa o kesin çözüm görür sizinkinide aksine daha çabuk cevap verdi bende
Tatlım benimde hafif hafif arada adet sancısı gibi ağrım girip geçiyor. Dr a sordum bu yalancı kasilmalarmis, normalmis. Sen içini ferah tut inş. Dinlenerek erken doğum olmaz inş.Kizlar mrb uzun suredir takipteyim sizleri bende 32 haftalik hamileyim ve bebegimin suyu azaldigi icin erken dogum riskimden dolayi yatiyorum dinlenme durumundayim surekli.haftalik gidiyorum kontrollere ve hareket takibindeyim surekli.hafif bel agrilarin oldgnu soyledim druma gecen hafta nstye bagladi sanci vs cikmadi ama adet agrisi gbi bel agrisi girio arada yasayan varmi boyle bir durumu aranizda.cvplayan olursa cok sevinirim.cuma gunu dr kontrolum.
Tatlım benimde hafif hafif arada adet sancısı gibi ağrım girip geçiyor. Dr a sordum bu yalancı kasilmalarmis, normalmis. Sen içini ferah tut inş. Dinlenerek erken doğum olmaz inş.
Geçmiş olsun canım. Bende de oluyor öyle ağrılar 33 haftaligiz bizde doktoruma söyledim nst bağlamadi hiç normal dedi vücut kendini doğuma hazırlıyor son zamanlarda normal dedi. Ama bazen çok canımı yakıyor.
Evet cnm bendede fena halde oluyor bel ağrısı. Adet sancısının biraz şiddetlisi girip girip çıkıyor. Bazen aralksız giriyor nst giriyorm sancı çıkmıyor. Sanırm doğuma hazırlık bunlar artık geri sayım başladıInsallah canim surekli eli karninda beklemek bi terslik olurda anlayamazsam kaygisiyla her durumdan korkar oldum artik.Rabbim korktuklarimizdan emin kilsin bizleri insallah saglikla sihhatle vaktinde saatinde alabilelim kucagimiza. tesekkur ederim cvp icin ayni seyleri yasayanlari duyunca ferahliyo insan bi nebze normalmis diye:)
Bebeğin doğum pozisyonunu almışmıydı cnmkızlar, bugün sanki karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum ama emin de deilim.. yarın doktor randevum var ama, doktor bu durumu anlar mı ki? onun dışında ağrı sancı gibi şeyler yok
Evet cnm bendede fena halde oluyor bel ağrısı. Adet sancısının biraz şiddetlisi girip girip çıkıyor. Bazen aralksız giriyor nst giriyorm sancı çıkmıyor. Sanırm doğuma hazırlık bunlar artık geri sayım başladı
yok canım en son gittiğimde almamıştı. 32 de gittim 2 hafta önceBebeğin doğum pozisyonunu almışmıydı cnm
kızlar, bugün sanki karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum ama emin de deilim.. yarın doktor randevum var ama, doktor bu durumu anlar mı ki? onun dışında ağrı sancı gibi şeyler yok
benimki de öyle duruyo canım. özellikle kasıklarıma vuruyo ellediğimde orda bişiyler hissedyorum bikini bölgemde resmen elleri ayakları bişieyleri :) doğum pozisyonu almış olsa hissedilirdi sanki ayaklar yukarı çıkınca tekmeler yukardan olurdu dmi.. bilmiyorum ben bunu zaten düşünmemiştim de anlamıyorum kafayı yedim hraldeBebegin hreketlerini farkli yerde hissetmezmisin dogum pozisyonunu almis olsa.mesela benim suan kafasi gobekk deligimin hizasinda ayaklari sag kasigimda ve hep ayni yeri tepikliyo.pozisyon degistirde hareketlerinden belli olur sanki
Ciger gelistirici igne iki doz derken iki adet m yapildi 12 saa arayla yksa dort adet mi yapildi aydinlatirsaniz sevinirimInsallah vaktinde saatinde gelsinler ben dogumdanda korkuyorum sezeryan olucak zaten hem pihtilasmadan dolayi hemde su azligindan dolayi. Eylul annesi olucak gbi duruyorum boyle giderse en azindan eylul sonuna kadar durabilirse kuzucuk.ciger gelistirico ignede yapildi 2 doz her ihtimale karsi 30.haftada.kacinci haftada tamamlaniyor acaba ciger gelisimi bilgin varmi canim senin 2.bebegindi yanlis hatirlamiyosam.buarada bal serbetini bende iciyorum bebegim 1 hafta gerideymis.32.haftanin basinda 1720 di kilosu.
Yani demek istedigim toplamda iki adet mi igne oldunuz yoksa dort adet mi biraz karisik sordum galiba ama umarim anlatabildimInsallah vaktinde saatinde gelsinler ben dogumdanda korkuyorum sezeryan olucak zaten hem pihtilasmadan dolayi hemde su azligindan dolayi. Eylul annesi olucak gbi duruyorum boyle giderse en azindan eylul sonuna kadar durabilirse kuzucuk.ciger gelistirico ignede yapildi 2 doz her ihtimale karsi 30.haftada.kacinci haftada tamamlaniyor acaba ciger gelisimi bilgin varmi canim senin 2.bebegindi yanlis hatirlamiyosam.buarada bal serbetini bende iciyorum bebegim 1 hafta gerideymis.32.haftanin basinda 1720 di kilosu.
Ciger gelistirici igne iki doz derken iki adet m yapildi 12 saa arayla yksa dort adet mi yapildi aydinlatirsaniz sevinirim
benimki de öyle duruyo canım. özellikle kasıklarıma vuruyo ellediğimde orda bişiyler hissedyorum bikini bölgemde resmen elleri ayakları bişieyleri :) doğum pozisyonu almış olsa hissedilirdi sanki ayaklar yukarı çıkınca tekmeler yukardan olurdu dmi.. bilmiyorum ben bunu zaten düşünmemiştim de anlamıyorum kafayı yedim hralde
Yani demek istedigim toplamda iki adet mi igne oldunuz yoksa dort adet mi biraz karisik sordum galiba ama umarim anlatabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?