2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın... güzel haftalar herkese...
Aynen kızlar ya erken doğum topigi oldu resmen. Ne aceleleri varsa bu minnak kedilerin...
Besyo ile sabah görüştük en son. Nst ye bağladılar. Gece tekrar bi kanaması olmuş. Sabahki nst sonucunu bilmiyorum ama öncekinde baya düzenli 40 civarında sancıları vardı. Kendisi bişey hissetmiyor ağrı sancı. Servise almışlar. Beklemede. Haber alırsam yazarım..
Onunadimutluluk ve A AslihanBatuhan Allah yardımcınız olsun canım... İnşallah her şey yoluna girer.
Söyleyin aceleci kedilere azıcık daha sabretsinler.. bu hafta kimse erken doğurmasın. Yoksa erken dogan bebislerin totolarini ısırırım...

Canım ben de şaşkınım hep bir erken doğum riski oluyor son 1 haftadır topicde.. Panik oluyor insan burda samimi olmuşuz bide merak ediyorum ben de ..
Sağol haber verdiğin için. Dünkü de demek ki kanama imiş besyonun, emin olamıyordu kanama mı değil mi diye, tekrar olduğuna göre.. Vardır bunda da bir hayır, belki doktor gözetiminde kalması daha sağlıklı olacaktır onun için.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Kızlar bende baş dönmesi çok olmaya başladı gözümün önü kararıyor ve cokca daraliyorum nere isem oraya oturuyorum bi süre çok kötü oluyorum elimi kaldıracak halim kalmiyor sizde de var mı ?ben çok kötü oluyorum ya

Hanımlar biz bugün mustafa Hamza yi taburcu ettik :) çok şükür kavuştum miniğime :) rabbim sizi de sağ salim kavustursun
Cok sukur canim, cok sevindim. Amin insallah, Allah herkesi bebegine kavustursun saglikla insallah.

İhmal etme canım bence ..en yakın hastanede git bi tansiyon şeker falan olctur..inslh hersey yolunda gider. ..

İhmal etme canım bence ..en yakın hastanede git bi tansiyon şeker falan olctur..inslh hersey yolunda gider. ..
İnşallah canım. Kimseye diyemiyorum da böyle böyle oluyor diye başım ağrısı kansizsinda ondan pekmez iç diye Dayiyorlar pekmezi içim Disim pekmez oldu yaaçok stres oluyorum acaba ondan da olabilirmi

Kontrollerimde bakılıyor 1 kere yüksek çıktı En son ki kontrol de.doktor herhangi bişey demedi. Ama genelde yemekten sonra hep böyle oluyorum
Benim hep düşük çıktı canım ama hamileyiz belli olmuyor günde bir iki ölç diyor doktorumda. Yok mu tansiyon aleti evde?

Malesef canım yok.Tuzlu da çok yemiyorum dikkat ediyorum hani ama bilmiyorum ki neden oluyor.
Hiç yoktan içimizde insan büyütüyoruz rahmimiz 20katı büyüdü, vücudumuz şekil değiştirdi, kanımız bile farklı artık dünya kadar hormon salgılıyoruz hepsi normal dengesizlik illaki olucak. Sen insanların dediklerine bakma. Doktora söylersin kontrolünde kan tahlillerin nasıl çıktı. Kansız olsan ilaç verir zaten öyle pekmezle olmuyor senin vücudunun şuan ihtiyacı olan demiri günde 2 kilo pekmez yesen veremezsin.

Haklısın canım valla bazen çok bunalıyorum ya mesela en basit örnek midem yandıgi için domates falan az yiyorum.bir yere gittiğimde ye şifa olur sen iki kişisin ye hani ne yedin ki yahu bu mide yanması sizde olsa diyesim geliyor.en son geçen ay bakıldı kan değerine 9.94 çıktı düşük ama zaten ilaç kullanıyorum Ferrum foort diye doktor da bu ilaçtan başka bişey veremem alerji yapıyor dedi.bende alerji yapıyor.pekmez de içiyorum aklıma geldikçe.psikolojik baskı hissediyorum valla bunaldım iyice şimdiden lohusa olunca çekeceğim var diyorum

Canım birkaç gündür bende de var hatta dün alışverie çıktık gittiğimiz yer 15 dakika içinde bir baş dönmesi yaşadım gittiğimiz gibi döndük bütün gün yattım kafamı kaldıramadım sanki ilk günler gibi

En iyi yöntem o eskidendi ben her ay zaten doktora gidiyorum gerekli görürse o müdahale eder boşa besin almak ne bana ne bebeğe faydakı değil teşekkür ederim düşündüğünüz için de geç. Çok biliyor bazıları işte

Ilk günler bende hiç baş dönmesi olmadı canım. Sonradan cadı kızım bunu yasatmadan cıkmayacak galiba:) hamileligin bütün evrelerini son 1 ayda yaşıyorum.senin ki neden olmuş tansiyon dan mi acaba

Gunaydin. Yattim gunde 4 kre nts ye baglillar bikac saate bir tansiyonumu olcuolar simdilik normal insallah 36 ya girerim de en azindan o zaman yavruma kavusurum. Bu cok farkli bir psikolojiymis bebegim yasasin yeter diye dusunuo insan....
İnşallah 36 yi görür canım ciğer geliştirici iğne felan yaptılar mi bana yapmamişti

İnşallah canım. Kimseye diyemiyorum da böyle böyle oluyor diye başım ağrısı kansizsinda ondan pekmez iç diye Dayiyorlar pekmezi içim Disim pekmez oldu yaaçok stres oluyorum acaba ondan da olabilirmi

bol su icmeyi ihmal etme bu arada ben gunde 3.5 icmeye calisiyorum aksattigimda bas donmesi olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…