2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın güzel anneler , güzel bir gün hayırlı haberler alacağımız güzel bir hafta olsun inşallah , bir gün uyku bir gün uykusuzluk
4.30 dan beri ayaktayım , bi ağrım sızım da yok ki niye uyuyamıyorum bilmiyorum
besyo_86 canımmm ne durumdasın , Rabbim yardımcınız olsun , hakkınızda Hayırlısı olsun inş dualarım seninle ve miniğinle, bizi habersiz Bırakma

Kızlar açıklık yok sıvı iyi yatış verdi gözetim de tutmak scin ama imza atıp cikicam sanırim. Kan uyuşmazlığı var onun tahlilini bekliyoruz ona göre iğne vurulacak .
Canım allah yardımcın olsun. Ama korkma senin bebiş iyice büyümüş, dogsada bişeycik olmaz inş.

Kizlar bugün çok fena başım döndü midem bulandi tum gun yattim simdi iyiyim çok şükür birde benim bebis 3 gündür sürekli hickiriyor sizde de varmi bu durum normal midir
Canım bende de var kalp atışı gibi hıçkırık tutuyor. Genelde tesadüf mü bilmiyorum ama yemeklerden sonra oluyor. Ciğerleri gelişiyor sanırım

Rabbim yardimci olsun inşallah bebeğin sağlıklı sıhhatli doğar yattın mi hastaneye son durumunuz ne ?
Gunaydin. Yattim gunde 4 kre nts ye baglillar bikac saate bir tansiyonumu olcuolar simdilik normal insallah 36 ya girerim de en azindan o zaman yavruma kavusurum. Bu cok farkli bir psikolojiymis bebegim yasasin yeter diye dusunuo insan....

Gunaydin. Yattim gunde 4 kre nts ye baglillar bikac saate bir tansiyonumu olcuolar simdilik normal insallah 36 ya girerim de en azindan o zaman yavruma kavusurum. Bu cok farkli bir psikolojiymis bebegim yasasin yeter diye dusunuo insan....
Günaydın güzelim, geçmiş olsun, inşallah bekleyecek zamanını, beslenme dikkat edebiliyor musun, hastanede?

Gunaydin canim. Gozetim altindasin insallah 2-3 hafta daha dayanir yavrun. Kalbini ferah tut ki bebegin etkilenmesin.

Çok geçmiş olsun cnm.
İnan hastane de olmak en iyisi.her an müdahele edebiliyolar. Ben dün kendi isteğimle çıktım. EVe gelince tekrar yükseldi tansiyonum. Ve ilçeyle hastane arası 1 saat.dinlenince düştü çok sukur
Evde 2 çocuğum var .kayınpeder bakiyo .kaynanam da bana bakıyor. Allah bütün bebekleri analarına bagislasin. .

Geçmiş olsun canım inşallah biraz daha dayanır minigin dualarimiz seninle dikkat et kendine.

Günaydın güzelim, geçmiş olsun, inşallah bekleyecek zamanını, beslenme dikkat edebiliyor musun, hastanede?
Canim mecbur devlet hastanesine yatmak zorunda kaldim ve beslenme acisindan hic iyi degil. Esime soyledim istwdigim yiyecekleri getiriyyor. Insallah hersey guzel olacak.

besyo_86

Canım nasılsın? Bebek nasıl herşey yolunda mı ?

Bende de yemeklerden hemen sonra oluyor demekki noormalmis buyuk insan gibi çok da tatli oluyor eşime korkutalim geçsin diyorum

Günaydın canım geçmiş olsun herşey Güzel olacak sağlıkla sıhhatle bebegine kavusacaksin inşallah hastane de gözetim altindasinda minnos inş en az iki hafta daha bekler inş

Canim sana da geçmiş olsun hastaneden cikmasaydin iyi olurdu ama sanırım aklın evde ki minnoslarda kalıyor Allah 3 evladinida sana bagislasin

Aaa dogum varrr.. Mustafa Hamza hosgeldin... Buraya pek furemitorum .face den takip ediyorum cogunlukla.herkes iyidir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…