Kesinlikle doktora git veya haber ver. Enfeksiyon olursa bebeğe geçer. Son zamanlardayız doğum sonrası allah korusun bebeklerde solunum sıkıntısına yol açabiliyor sakın evde atlatırım kendimce diye düşünmeAnneler gunaydin. Ben bu sabah cok kotu bir bogaz agrisi ve halsizlikle uyandimkafami kaldiramiyorum, gogsum dolu sanki. Hasta oldum galiba napicam, doktora gitmeyede halim yok. Sizce ne iciyim napiyimda bu bogaz agrisi gecsin, kendimi nasil toplicam. Bebegime bisey olurmu Allah korusun bi pastil vardi gebelikte kullanilan bilen varmi acaba
Tamm canim tesekkurlerKesinlikle doktora git veya haber ver. Enfeksiyon olursa bebeğe geçer. Son zamanlardayız doğum sonrası allah korusun bebeklerde solunum sıkıntısına yol açabiliyor sakın evde atlatırım kendimce diye düşünme
canım ben hamileliğin 3.ayında falan ateşlenmiştim yutkunamıyodum, doktoruma mesaj attım, ben ateşlendim boğazım ağrıyo, ilaç kullanamam diye biliyorum ne yapayım ne önerirsiniz yazdım, hemen cevap yazdı kendi kendine geçemeyecek birşey olabilir acle git baksınlar sebebine gerekirse ilaç alırsın dedi. gittim acile enfeksiyon çıktı antibiyotik verdiler, verdikleri ilacı da aradım hemen doktoruma söyledim, enfexia idi adı, tamam o ilaç hamileler içn uygun, kullan onu dedi. sonra 1 hafta içtim evde dinlendim öyle geçti.Tamm canim tesekkurler
Yok ya zaten içim hiç rahat değildi vazgeçtim sıfır alicam beşik sonuçta ucuz bişey olsun ama sıfır olsun yaşına girince inslh daha iyi bişeyler alırız duruma göreikinci el alıyorsan şimdiden bakteri öldürücü bir temizleyici ile temizlemeni tavsiye ederim.
Deterjanına kadar hassas düşünüyoruz.Beşik tarzı şeylere çok işliyor,birde uzun zaman oyle kalmış kenarda.
Benimki de çok kasiliyor hareket ediyor ama gunde belki bir kere tekme atıyor hareket etmesi önemliKizlar bebegim tekme atmiyor ama ittirme hareketleri gbi karnimi indirio kaldiriyor.normaldir dimi tekmeyi dunden beri atmiyor ama hareketi var yani nasi dusunsem bilemedim.hickirik filanda tutuyo arada ama tekme neden atmio bilemedim
Benimki de çok kasiliyor hareket ediyor ama gunde belki bir kere tekme atıyor hareket etmesi önemli
Canım yeri daraldığı için direk tekme hareketi hissetmememiz normal. Benim de hep öyle ittirme hareketi ve hıçkırıklar.. bunlar da olmazsa sıkıntı. Endişe etme.Kizlar bebegim tekme atmiyor ama ittirme hareketleri gbi karnimi indirio kaldiriyor.normaldir dimi tekmeyi dunden beri atmiyor ama hareketi var yani nasi dusunsem bilemedim.hickirik filanda tutuyo arada ama tekme neden atmio bilemedim
kıpırdaması yeterli hergun tekme atacak değil :) yeri daralmışdırKizlar bebegim tekme atmiyor ama ittirme hareketleri gbi karnimi indirio kaldiriyor.normaldir dimi tekmeyi dunden beri atmiyor ama hareketi var yani nasi dusunsem bilemedim.hickirik filanda tutuyo arada ama tekme neden atmio bilemedim
Anneler gunaydin. Ben bu sabah cok kotu bir bogaz agrisi ve halsizlikle uyandimkafami kaldiramiyorum, gogsum dolu sanki. Hasta oldum galiba napicam, doktora gitmeyede halim yok. Sizce ne iciyim napiyimda bu bogaz agrisi gecsin, kendimi nasil toplicam. Bebegime bisey olurmu Allah korusun bi pastil vardi gebelikte kullanilan bilen varmi acaba
Maşalah o zaman bebişkolara :) valla cnm tatlı yesen yeter artık dur biraZ dinlen kızım diye konuşmaya başlarsın. Çünkü normal hareket değildi dan dun sert hareketlerdi :):)
Canım bnimki de öyle. Arkasını dönmüştür :) bacaklarını katlamıştır popişiyle ittiriyodur, sonra yine pozisyon değiştirip tekme atabilir sağları solları belli olmadığı içinKizlar bebegim tekme atmiyor ama ittirme hareketleri gbi karnimi indirio kaldiriyor.normaldir dimi tekmeyi dunden beri atmiyor ama hareketi var yani nasi dusunsem bilemedim.hickirik filanda tutuyo arada ama tekme neden atmio bilemedim
Tesekkur ederim canim benimcanım ben hamileliğin 3.ayında falan ateşlenmiştim yutkunamıyodum, doktoruma mesaj attım, ben ateşlendim boğazım ağrıyo, ilaç kullanamam diye biliyorum ne yapayım ne önerirsiniz yazdım, hemen cevap yazdı kendi kendine geçemeyecek birşey olabilir acle git baksınlar sebebine gerekirse ilaç alırsın dedi. gittim acile enfeksiyon çıktı antibiyotik verdiler, verdikleri ilacı da aradım hemen doktoruma söyledim, enfexia idi adı, tamam o ilaç hamileler içn uygun, kullan onu dedi. sonra 1 hafta içtim evde dinlendim öyle geçti.
yani hem kadın doğumcuna danış hem de bi doktora görün.. nolur nolmaz ilerlemesin :)
Geçmiş olsun kuzum.
Evet yerleri azalıyor tabi ama hareketleri artık daha sert daha güçlü bazen canımı bile yakıyor.hafta sonu görümcem erkek çocukları daha çok kasiliyor kız çocukları da çok kıpır kıpır olur dedi hakikaten öyle benim oğlan daha çok kasiliyor.birtek o kasılmalar takılmıştı kafama onu doktoruma da soracağım.çok herseyi düşünme Allah a emantler inslhBenimkide oyle karnimin bi tarafi yukseliyo mesela sonra bakiyorumminmis oluo azaliyomu acaba tekmeler zamanla
Canım neden minik dedi ki doktor minik değilki? Ben 34 de gittim doktora, kilosu ve boyu senlen aynı çıktı ve dr 4 5 gün önde dedi, yani 35 haftalık ölçülerine uymlu dedi.Güzel anneler merhaba.bugun doktora gittim 35haftalik hamileyim.bebegim 2310 gr 47 cm herseyi normal ama minik bi bebek doguma kadar kilo alir dedi..ama benim icime kurt düstu..sizce bebegimin kilosu normal mi ? Kilo alir dime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?