• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
çay molası verdim.Allah razı olsun.Yakında kimsem yok malesef.Eş desen bir bardak kaldırsa yoruldum diyip 3 saat yatar.Bende biran once bitsin kurtulayım,eşyalar toplanıp obur eve gitse kolide dursun razıyım,biraz dinleneyim,bebeğimin son hazırlıgını yapıp dinleneyim istiyorum.Bugun biraz enerjim var şükür.Yoksa ayakta 10dk duracak halim yok. :KK43:
Walla maşallah sana ben olsam yapamazdim yapsamda soluğu dogumhanede alırdım herhalde Allah yardimcin olsun benim eşim tembeldir ama bir ise giristimi bitirmeden kalkmaz ben ölürüm yorgunluktan o atom karinca gibi ama işte mesele besmele çekip baslamasinda

Yaa çok süslü degilimdir aslinda fon fektigim zaman kuaforler omreni kim yapti diye soruyorlar ama ben beyazlarimdan rahatsız oluyorum öyle çokda değil kendimi oyle görmeye alışamadım

A AslihanBatuhan canım moralini bozma evet bayramda hastanede olmak zordur helede diger kuzucuklardan ayrı olmak ama sen çok şükür hastalıktan hele de çaresizlikten orda değilsin ne güzel birkaç gune 3. Kuzuya kavusuyorsun darısı bizlerin başına

Canm çok geçmiş olsun ya şu son günlerde hasta olmak kadar kötü birşey yoktur herhalde. Sana altın tavsiye ama yaparsan süper iyi geliyor biraz zahmetli ama inan bana ğöğsün boğazın genzin komple rahatlar. Bak şimdi yarım çay bardağı zeytin yağını ısıt biraz ılık olsun önce bir yudum iç kalanınıda yanında kim varsa söyle göğsüne ve sırtına sürsün, o sıradada eşinin atleti olabilr 2 taneyi ütüyle ısıt. Daha zeytin yağını göğsüne sırtına sürüldüğü an atletin birini sırtına birini ğöğsüne koy üstünü giy bir saat bekle. Bu şekilde günde üç kere yaparsn üçüncü günü bulmaz ğöğsün tertemz olur daha ikinci günü kusarsn afedersn hep balgam kusarsn ve ondn sonra hiç birşeyin kalmaz inşllh. Bunun püf noktası yağın ve bezin (atletin) ılık olması lazm ve sıcak ortamda hızlı bir şekilde yapmn lazm. İnşllh şifa olur sana cnm
Amin canim sagol Allah razi olsun. Boyle devam edersem Hepsini denicem napim baska carem yokki :(

canım tam olarak hangi deger 9.4 benimki de sınırda çıkmış dı ve doktorum gayet rahatti sana rahmin alınabilir gibi kötü yorumu devlette ki tanidigin mı dedi doktorunla konussana bu durumu
HGB 9.4 çıktı canım daha düşüktür 7 idi doktorum sağolsun elinden geleni yaptı ve bu kadar yükselttik şuanda kaç da bilemiyorum ama düştüğü zaman ben hissediyorum kaLP çarpıntım göz kararmasi falan oluyor şuanda yok.evet o dedi ve ben çok korkuyorum gerçekden tamamen yerle bir oldum ya

Bilemiyorum bu doktordan başkasına nasıl güvenirim
canım bende istemeye istemeye gidyorum üniversiteye ama mecburum gitmeye ordadaha güvende olcagımı soyledikleri için. olaya bu taraftan bakarsan belki sindirebilirsindurumu ki benim içinde dr degiştirmek cokk zor glemişti ki duan dogumuma kimin girecegini bile bilmiyorum malesef

Yaa çok süslü degilimdir aslinda fon fektigim zaman kuaforler omreni kim yapti diye soruyorlar ama ben beyazlarimdan rahatsız oluyorum öyle çokda değil kendimi oyle görmeye alışamadım
ozaman biraz dahaidare et canım sen bilirsin tabikiyinede ben cesaret edemedimama dgumdan sonra komple bakıma girmem gerek :rapci::rapci:sac boyamam yıkama yaglama:KK70::KK70::KK70:

canım bende istemeye istemeye gidyorum üniversiteye ama mecburum gitmeye ordadaha güvende olcagımı soyledikleri için. olaya bu taraftan bakarsan belki sindirebilirsindurumu ki benim içinde dr degiştirmek cokk zor glemişti ki duan dogumuma kimin girecegini bile bilmiyorum malesef
İşte o belirsizlik korkutuyor beni belki öyle daha güvende olucam ama kafam çok karışık yaaa

çay molası verdim.Allah razı olsun.Yakında kimsem yok malesef.Eş desen bir bardak kaldırsa yoruldum diyip 3 saat yatar.Bende biran once bitsin kurtulayım,eşyalar toplanıp obur eve gitse kolide dursun razıyım,biraz dinleneyim,bebeğimin son hazırlıgını yapıp dinleneyim istiyorum.Bugun biraz enerjim var şükür.Yoksa ayakta 10dk duracak halim yok. :KK43:
Uzaktan da biri olsa gelse ne sevap alırdı yani belli değil, kolay gelsin ne diyim en azından ayaklarını sık sık uzat
D Delikadinnn kan yapan ne varsa ye ekstra dan kan hapı harici bide çay kahve mümkünse hiç içme, ben çay tiryakisi idim ama kanım benim de 9 lara düşmüştü kestim

Kızlar faydası olur inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-10-13-26-17.webp
    Screenshot_2016-09-10-13-26-17.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 85
İşte o belirsizlik korkutuyor beni belki öyle daha güvende olucam ama kafam çok karışık yaaa
dedigim gibi bende aynı senin gibiydim haladaha oleyim belkide ama sonucta bebiş ve ben önemliyim ozel hastane tam tedarikli olamayabiliyor ama üniversitede anında doktorlar basında toplanıor .belki özel oda bile zor bulucam orda hrseyi dusunuom amadedigim gibi önce bebegim ve ben önemliyim gerisi teferruat artık malesef bole dusnmeliy<

kizlar 36 hafta kontrolumde idrar tahlili yapildi lokosit yine yuksek cikti 24. Bol su ic dedi doktor. Son zamanlarda lokosit yukseliyor diye duymustum ama sizlerde nasil durum. Zaten 3 litre su iciyordum daha napayim 4 e ciktim.

Bu arada Nst onceli cikolata vs yemeli mi uyumamasi icin bebegin?

Canim gecmis olsun aynen benimde lokositim yuksek cikiyo ilac kullandim biraz dusmus ama gecmemis tam olarak yine bi ilac verdi umarim bu sefer gecmistir..ama doktor bu konuda cok endiseli degil bunye ile alakali bir cok hamileleikte gordugumuz bisey dedi...sende sikma canini ins hayirliuyla yavrucakalrimizi kucagimiza alacagiz...

Ay Allah yardimcin olsun seni çok iyi anlıyorum bende geçen ay taşıdım eşimde aynı senin esin gibi bi işi on saatte yaptırabilirm yapınca da on saat dinlenir :( Bebisine ve kendine dikkat et is her türlü halledilir

dedigim gibi bende aynı senin gibiydim haladaha oleyim belkide ama sonucta bebiş ve ben önemliyim ozel hastane tam tedarikli olamayabiliyor ama üniversitede anında doktorlar basında toplanıor .belki özel oda bile zor bulucam orda hrseyi dusunuom amadedigim gibi önce bebegim ve ben önemliyim gerisi teferruat artık malesef bole dusnmeliy<
Haklısın canım

Back
X