2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Arkadaslar tek tek alinti yapamadim guzel dilekleriniz icin cok tesekkur emelcim rabbim kuzunu sana bagislamis cok dukur bende en son 5 cm aciklikla bekliyorum bakalim umarim dahada bekler kizlar benim hicbiseyim hazir degildi o yuzden bebek bakim urunumuz yok henuz neler onerirsiniz yarin aldirsam esime cok bilgisizim bi yazarsaniz cok sevinirim sampuan vs ne gerekli acaba

canim, bebek arkaya donuk oldu mu Allah korusun bir kaza aninda 5 kat daha guvenli oluyor. abd'de iki yasina kadar yasal zorunluluk, bebek arkaya donuk oturmali. bir cok sebebi var ama en onemlilerinden biri cocugun boyun kemigi ve kaslari fazla siddetli olmayan bir carpismayi bile kaldiramayabilirmis, Allah korusun. oglumu kontrollere goturdugumuzde cocuk doktoru her defasinda uzerine basarak tekrarliyor. hala arakaya donuk oturmali diye.

Anladım canım, geçmiş olsun, ama dkkat edince herşey yolunda da gidebilir :) olumlu düşünelim olumlu olsun kuzucum..

Hayırlı geceler uzun zamandır giremiyorum doğum yapanlara geçmiş olsun yapacak olanlara da rabbim yardım etsin...hatırlayanınız vardir 34 haftalıkken ikiz bebeklerim doğdu erva ve talha iki haftadır kuvezdeler bir kez olsun kucagkucağıma alamadım ne zormuş uzaktan bakıp dokunamamak bugün yine gittim yanlarına uzaktan baktım yavrularıma ağladılar dokunup sakinlestiremedim onlar içerde ben dışarda ağladım rabbim hepimizin evlatlarını korusun dua edin nolur ne zaman taburcu olucaz belli değil.

Hayırlı olsun gözünaydın canım anlatsana doğumunu, nasıl başladı, sancıları nasıl hissettin, bebiş kaç kg doğdu kaçıncı haftadaydın bizi de bilgilendir :) umarım ikinizin de sağlığı yerindedir

Canim inşallah Rabbim yardımcın olsun, o seruma alternatif vardır belki, ekstra keçiboynuzu pekmezi, kuru üzüm daha işte kan yapan ne varsa onlara çok ağırlık ver, hatta ceviz i de okumuştum kan yaptığını, ekstra kan hapı da kullanıyorsun muhakkak

Kızlar bu defa gözlerimle gördüm sivrisineği:)) çok kötüyüm yarm saattir kaşıntıdn şansıma elektirikte gitti kilimayı açıp camıda kapatamm yani bu gecede uyksz kalacm gibi görüniyr

Cevabın için çok teşekkür ederim canım

Canım allah bağışlasın yavrunu mis kokulu yavrun yanında artık darısı bize olsun
Ne güzel canım olumlu düşündükçe olumluyu çağırıyoruz. Seninde gününü beklicem eminin ben
Dualarimiz seninle inş. 2 yavrunuda sağ salim kucağına alacaksın.
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin bana...
Allah im yardımcın olsun inş canım, bizleri de haberdar et olurmu

Ben bu duruma staj diyorum resmen staj yapiyoruz eskiden deliksiz uyurdum simdi yok uyuyamiyorum
Kızımda gebeliğimde yanlış hatırlamıyorsm geceleri hep rahat rahat uyurdm. Gündüzleride uyurdm hatta nerdeyse bütün gebeliğim uykuyla geçmişti. Kızım doğdu hiç bir gün uykumu haram etmedi gece iki üç kere uyanırdı hemn meme verirdm uyurdk öğlene kadar.
Ama sanki bu uyumayacak rabbimde beni alıştırıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…