Canım 3 cm açıldı öyle kaldı şuan hala 3 cm açıklığım var durdurulmadı daha fazla açılma ve sancım olmadı
canim, bebek arkaya donuk oldu mu Allah korusun bir kaza aninda 5 kat daha guvenli oluyor. abd'de iki yasina kadar yasal zorunluluk, bebek arkaya donuk oturmali. bir cok sebebi var ama en onemlilerinden biri cocugun boyun kemigi ve kaslari fazla siddetli olmayan bir carpismayi bile kaldiramayabilirmis, Allah korusun. oglumu kontrollere goturdugumuzde cocuk doktoru her defasinda uzerine basarak tekrarliyor. hala arakaya donuk oturmali diye.Hayırlı olsun
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Oto koltuğu araca bağlanınca cocugu yüzü ters oluyor dimi?
Biz de aldık bi komsu degistirin onu öyle şey mi olur dedi de
Eşim de artık son modellerin böyle olduğunu söyledi.
Canim yaaaa ins benim kizda bekler sen kac gundur bu durumdasinCanım 3 cm açıldı öyle kaldı şuan hala 3 cm açıklığım var durdurulmadı daha fazla açılma ve sancım olmadı
Anladım canım, geçmiş olsun, ama dkkat edince herşey yolunda da gidebilir :) olumlu düşünelim olumlu olsun kuzucum..Canımı sıkan şuan değil bundan sonrası içim kilo alımı az olabilir dedi yüksek tansiyon şüphesi olabilir dedi sürekli tansiyon takibi ve tuz yasağı geldi çok şükür plesanta dışında herşey normalll
Hayırlı olsun gözünaydın canım anlatsana doğumunu, nasıl başladı, sancıları nasıl hissettin, bebiş kaç kg doğdu kaçıncı haftadaydın bizi de bilgilendir :) umarım ikinizin de sağlığı yerindedirMerhaba kızlar bende sizleri uzaktan takip ediyordum bende ekim annesi olmam lazımken suyumun gelmesiyle dün kavuştum evladıma suni sancı veremediler bile bebek çıkmak için çok zorladı ve kısa sürdü doğumum Allah inşallah sizlere de kolay bir doğum nasip eder saglicakla evlatlarinizi kucaginiza alırsınız inşallah
Canim inşallah Rabbim yardımcın olsun, o seruma alternatif vardır belki, ekstra keçiboynuzu pekmezi, kuru üzüm daha işte kan yapan ne varsa onlara çok ağırlık ver, hatta ceviz i de okumuştum kan yaptığını, ekstra kan hapı da kullanıyorsun muhakkakIyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk çok bu gün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim çık iyi 2655 gr dedi ve çok iyi dedi. Fakat kan değerleri yine çok düşük çıktı ve bu şekilde doğum yapamazsın dedi doktor.yarın serum takılacak ki ben daha onceden o serumdan Yemiştim ve alerji yaptı l. Komşum yetişmese ölüyordum.yine serum takılacak ve ben çok korkuyorum yanımda kimsem yok ne olur dua edin bana
Cevabın için çok teşekkür ederim canımGayet iyi bebek. Her gün düzenli süt muz ceviz yiyorum. Enerji harcamamaya çalışıyorum. Şimdilik kilo alıyor ama bir yerde almıcak bunu kabul etmek gerekiyor. Bu durum zaten hamileliklerin hepsinde 38. Haftadan sonra oluyor. Bizde biraz erken olmuş. Şimdiki doktorum rahim kapasiten bu dedi. Ne yaparsan yap senin rahmin bu bebeği daha fazla taşıyamam diyormuş. Olabildiğince içerde tutmaya çalışıcaz. Suyunu takip ediyorlar. O azalıyormuş ve tansiyonumu takip ediyoruz. Her gün hareketlerini sayıyorum. En az 10 kez hareket etmesi gerekiyor. Bilgi sahibi oldukça sakinliyor insan üzme kendini sakın. Sen ne yaparsan yap değiştiremeyeceğin birşey bu.
Şuan 9 gün oldu canım hala aynı.. Sende de mi açılma varCanim yaaaa ins benim kizda bekler sen kac gundur bu durumdasin
Ay cnm inşllh sıkıntı çıkmaz korkma rabbim korsn sizi sağlıklı bir şekilde kucağına al inşllh. Habersz bırakma bziKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin bana...
Canım allah bağışlasın yavrunu mis kokulu yavrun yanında artık darısı bize olsunMerhaba kızlar bende sizleri uzaktan takip ediyordum bende ekim annesi olmam lazımken suyumun gelmesiyle dün kavuştum evladıma suni sancı veremediler bile bebek çıkmak için çok zorladı ve kısa sürdü doğumum Allah inşallah sizlere de kolay bir doğum nasip eder saglicakla evlatlarinizi kucaginiza alırsınız inşallah
Ne güzel canım olumlu düşündükçe olumluyu çağırıyoruz. Seninde gününü beklicem eminin benGayet iyi bebek. Her gün düzenli süt muz ceviz yiyorum. Enerji harcamamaya çalışıyorum. Şimdilik kilo alıyor ama bir yerde almıcak bunu kabul etmek gerekiyor. Bu durum zaten hamileliklerin hepsinde 38. Haftadan sonra oluyor. Bizde biraz erken olmuş. Şimdiki doktorum rahim kapasiten bu dedi. Ne yaparsan yap senin rahmin bu bebeği daha fazla taşıyamam diyormuş. Olabildiğince içerde tutmaya çalışıcaz. Suyunu takip ediyorlar. O azalıyormuş ve tansiyonumu takip ediyoruz. Her gün hareketlerini sayıyorum. En az 10 kez hareket etmesi gerekiyor. Bilgi sahibi oldukça sakinliyor insan üzme kendini sakın. Sen ne yaparsan yap değiştiremeyeceğin birşey bu.
Dualarimiz seninle inş. 2 yavrunuda sağ salim kucağına alacaksın.Hayırlı geceler uzun zamandır giremiyorum doğum yapanlara geçmiş olsun yapacak olanlara da rabbim yardım etsin...hatırlayanınız vardir 34 haftalıkken ikiz bebeklerim doğdu erva ve talha iki haftadır kuvezdeler bir kez olsun kucagkucağıma alamadım ne zormuş uzaktan bakıp dokunamamak bugün yine gittim yanlarına uzaktan baktım yavrularıma ağladılar dokunup sakinlestiremedim onlar içerde ben dışarda ağladım rabbim hepimizin evlatlarını korusun dua edin nolur ne zaman taburcu olucaz belli değil.
Allah im yardımcın olsun inş canım, bizleri de haberdar et olurmuKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin bana...
Ben bu duruma staj diyorum resmen staj yapiyoruz eskiden deliksiz uyurdum simdi yok uyuyamiyorumKarakedck bende uyuyamadim ya cin gibiyim şuan. 11 den 2 ye kadar uyudum o yetti resmen
Sen yine iyi uyumuşsn ben hiç uyuyamadm kiiKarakedck bende uyuyamadim ya cin gibiyim şuan. 11 den 2 ye kadar uyudum o yetti resmen
Kızımda gebeliğimde yanlış hatırlamıyorsm geceleri hep rahat rahat uyurdm. Gündüzleride uyurdm hatta nerdeyse bütün gebeliğim uykuyla geçmişti. Kızım doğdu hiç bir gün uykumu haram etmedi gece iki üç kere uyanırdı hemn meme verirdm uyurdk öğlene kadar.Ben bu duruma staj diyorum resmen staj yapiyoruz eskiden deliksiz uyurdum simdi yok uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?