- 16 Ocak 2011
- 4.494
- 4.528
- 333
Canım şaka gibi bişeyler okurken Gözlerim kapanmaya başladı. En iyisi kaçmadan gideyim benBen bu duruma staj diyorum resmen staj yapiyoruz eskiden deliksiz uyurdum simdi yok uyuyamiyorum
Hadi ya bi.kitap oku bak çok etkili uykuda sızmaya tavsiye ederim.Sen yine iyi uyumuşsn ben hiç uyuyamadm kiidün gece sabaha kadar uyuyamadm saat 7 den sonra ara ara dalıp yine uyandm, şimdide bayılcm ama yok uyuyamıyorm
Haksn cnm deneyeyim bi. Sende uykun gelmişkn uyumaya çalış cnm allah rahatlk versnCanım şaka gibi bişeyler okurken Gözlerim kapanmaya başladı. En iyisi kaçmadan gideyim ben
Hadi ya bi.kitap oku bak çok etkili uykuda sızmaya tavsiye ederim.
Canim gecmis olsun, ama doktoruna serumun alerji yaptigini soyledinmi? Bile bile canini riske atip takmazlar sanirim, baska bi cozum bulurlar. Soyle ihmal etmeIyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk çok bu gün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim çık iyi 2655 gr dedi ve çok iyi dedi. Fakat kan değerleri yine çok düşük çıktı ve bu şekilde doğum yapamazsın dedi doktor.yarın serum takılacak ki ben daha onceden o serumdan Yemiştim ve alerji yaptı l. Komşum yetişmese ölüyordum.yine serum takılacak ve ben çok korkuyorum yanımda kimsem yok ne olur dua edin bana
Ben heycanlandim resmen :) Rabbim seninle olsun, bebeginde sende saglikla dönün evinize İnsaallah canimKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin bana...
Canım allah yardımcın olsunn sağ salim kavuş bebeğineeeKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin bana...
Hadi hayırlısı canımm hemen hastaneye gittt bakalım açılman ne kadar sancın var mıKızlar şimdi nişanım geldi bebişim geliyor sanırım
Yok daha gitmem sancı tutasiya evde bekliyecemHadi hayırlısı canımm hemen hastaneye gittt bakalım açılman ne kadar sancın var mı
Sağol canım benimHadi hayırlısı canımm hemen hastaneye gittt bakalım açılman ne kadar sancın var mı
Ayy hadi bakalim canim habersiz birakma biziKızlar şimdi nişanım geldi bebişim geliyor sanırım
Tamam canım kız haber etsem sen benden daha paniksin hahahahahAyy hadi bakalim canim habersiz birakma bizi
HahahahahaTamam canım kız haber etsem sen benden daha paniksin hahahahah
Ben kendimden çok senin doğumunu merak ediyorumHahahahaha
:))))
Nasıl tanımıs bak :)
Heyecandan ölücem valla
Ben kendimden çok senin doğumunu merak ediyorum
Aminnnn
Canım hepimize cok az kaldı ekim anneleri zorluksuz, saglıcakla bebeklerini kucagına alsın inşallaaah.. ve tabiki diger tüm anneler.
Slm kızlar clexan kan sulandirici kullanan varmı aranızda ,benim Sezeryan olduğu için 36 .haftada bırakıriz demişti Dr, cuma kontrolum var büyük bir ihtimal biraktiracak artık herkeze hayırlı bol uykulu gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?