bugün randevu vardı kızlar. 3
Ben kullanıyorum. Dün kontrol vardı 37+0. Di. Bana da biraktirdi. 10 gün sonraya da doğum için gün verdi. ben de panik yaptım ama demek ki bu haftalarda bırakıyorlar.
Sağol canim Rabbim hepimizin yanında olsun inşallahCanım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bu defa alerjin olmazda ikinizde sağ salim atlatirsiniz doğum surecini
Cnm çok sevindim gözünüz aydın darısı bize inslahhh nasıldı doğumun hikayeni anlat kuzumMerhaba kızlar bende sizleri uzaktan takip ediyordum bende ekim annesi olmam lazımken suyumun gelmesiyle dün kavuştum evladıma suni sancı veremediler bile bebek çıkmak için çok zorladı ve kısa sürdü doğumum Allah inşallah sizlere de kolay bir doğum nasip eder saglicakla evlatlarinizi kucaginiza alırsınız inşallah
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin bana...
Kızlar şimdi nişanım geldi bebişim geliyor sanırım
Oyy hadi canim allah yardımcın olsun.Kızlar şimdi nişanım geldi bebişim geliyor sanırım
Ayy canım benim gözün aydın :)Kızlar doğum yaptım.. iyiyiz ikimiz de. Detayları ilk fırsatta yazıcam.
gözünüzaydın cnm, hayırlı olsun.Kızlar doğum yaptım.. iyiyiz ikimiz de. Detayları ilk fırsatta yazıcam.
Sağol canım hap kullanıyorum zaten normal pekmez içiyordum bugün artık keçiboynuzuna geçtim. Elimden geleni yapıyorum yine aynı yine aynı.şu serumuda hayurlisiyla alıp kurtulsaydim.Canim inşallah Rabbim yardımcın olsun, o seruma alternatif vardır belki, ekstra keçiboynuzu pekmezi, kuru üzüm daha işte kan yapan ne varsa onlara çok ağırlık ver, hatta ceviz i de okumuştum kan yaptığını, ekstra kan hapı da kullanıyorsun muhakkak
Ayyy canım benim göZünüzaydın çok sevindim , Rabbim Analı babalı büyütsün inşallah , minik prenses nasıl ayy yaz walla merakla bekliyoruzKızlar doğum yaptım.. iyiyiz ikimiz de. Detayları ilk fırsatta yazıcam.
Kızlar doğum yaptım.. iyiyiz ikimiz de. Detayları ilk fırsatta yazıcam.
Gozun aydin tatlim.cok uzun surmemis dogurman.darisi bizlere olur insallah.rabbim yavruna hayirli saglikli uzun omur nasip eder insallah.Kızlar doğum yaptım.. iyiyiz ikimiz de. Detayları ilk fırsatta yazıcam.
Tamam canım şuan ben iyiyim pek agrim yok sen sor ben cevap veririmgözünüzaydın cnm, hayırlı olsun.
:)
T tugbavebebik cnm güzel haberlerinizi bekliyoruz.
nolur detayları yazın bizlere de yardımcı olun doğumla ilgili
Tamam canım şuan ben iyiyim pek agrim yok sen sor ben cevap veririm
Hadi hayirlisi canim, guzel haberlerini bekliyoruzKızlar şimdi nişanım geldi bebişim geliyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?