2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bugün randevu vardı kızlar. 3

Ben kullanıyorum. Dün kontrol vardı 37+0. Di. Bana da biraktirdi. 10 gün sonraya da doğum için gün verdi. ben de panik yaptım ama demek ki bu haftalarda bırakıyorlar.

Bende kullaniyorum.35.haftamda biraz risk alicam devam edicez igneye dedi.normal seyrinde bi gebelik olsaydi 36.haftamda biraktircakti benim.bu cuma 36ya griyoruz hayirlisiyla.sonrasi gun belirlemeue kalio sanirim.insan tedirgin oluo ya bisey olursa diye bebege.ilk 3 ayimdada kanamam var die 2 hafta kesmisto ignemi.birde sizlerindes sezeryanmi olucak.normal istiodum ben ama pihtilasma hastalarinda genelde sezeryan oluo galiba

Cnm çok sevindim gözünüz aydın darısı bize inslahhh nasıldı doğumun hikayeni anlat kuzum

Sağol canım hap kullanıyorum zaten normal pekmez içiyordum bugün artık keçiboynuzuna geçtim. Elimden geleni yapıyorum yine aynı yine aynı.şu serumuda hayurlisiyla alıp kurtulsaydim.
2 2erkekannesi bayan diyet söyledim çok kötü oluyorum diye doktor bunu vermek zorundayım 8 e düşerse kan veririm dedi. Daha kötü olmadan önlem almak iyi dedi

Kızlar doğum yaptım.. iyiyiz ikimiz de. Detayları ilk fırsatta yazıcam.

Gozunaydin canimm cok sukur atlattin sen hayirlisiyla.darisi zamani gelince bizlere olsun.hangisi daha kolay acaba paldur kuldur su ve nisan gelmesiyle hastaneye gitmekmi planli birbtarihle gitmekmi.

Kızlar doğum yaptım.. iyiyiz ikimiz de. Detayları ilk fırsatta yazıcam.

Ayyyy CNm cok sevindim maşallah sana da bebegine de, detayları heyecanla bekliyorum

Bir de arkadaşlar doğumdan sonra da görüşmeye devam edelim, beraber büyütelim yawrularimizi, güzel olmaz miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…