2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
o zaman oldum canım. Doktorla daha doğum şeklini konuşmadık da bende akışa bırakacağım sanırım..

Canım merhaba tebrik ederim prenses geliyormuş uzun zamandır görüşemiyoruz bir anda seni görünce çok sevindim.
Aaa Merhaba canım bende senin yazdığını görünce çok mutlu oldum 2011 lere gittim valla ,ewet cnm kızım olacak inşallah tahminen 2 hafta var Sezeryan olduğu için sen nasılsın oğlusun buyumustur benim oglanda bu sene Anaokuluna başladı onun Telaşida var bizde ,ikinci oldu mu senin ?

Canım bizim günlerimiz aynı.
Cocuk donmemiş bu yüzden haftaya da dönmemiş olursa 10 ekimde sezaryen dedi bana

Cocuk donmemiş bu yüzden haftaya da dönmemiş olursa 10 ekimde sezaryen dedi bana
Canım benimde dönmedi ama doktorum gerekirse 42 haftaya kadar ya e bekleriz dedi başka sorun olmadıktan sonra size hemen neden gün verdi ki son anda yine dönebilir diyorlar kısmet tabi ama

mersenem cnm ben kullanıyorum clexane 0,4 luk,, Bnm hamilelik takibim baküde yapılmıştı hem ordaki hem de burdaki heterozigot olduğum icin önemsemedi, bana normal yaparsin diyorlar ilacı da kesmiycekler, zaten ben önlem olarak kullanıyorum illa kullanmam gerekmiyormus, kan akışımı cok arttırmıyor bu ilac, Doğum şeklimi de etkilemiycek dolayısıyla,, ama homozigotlarda risk yüksek o yüzden sezeryan yapiyorlar diye biliyorum , bir de hangi değerlerde olduğu da önemlidir... Bnm biri faktorV Leiden, diğeri de mthfr lerden biri ...

Birşey olmaz merak etme. Çoook ileri seviye olursa kilo alması yavaşlıyor veya duruyor. Ama zaten senin haftan baya ileri.

bana da hep boyle hamile kalacakmisim gibi geliyo,hic korku morku aklima gelmiyo.benim ilk oglum 41de dogunca bunda da oyle olur gibi geliyo.alllah hayirlsini versin tabi ama 38de falan gelse

Ben bi iki gün önce cok korkuyordum artık akışına bıraktım, normal Doğum videolarını da izlemiyorum artık
Gelen geçen karnın biraz inmiş diyor bugün 35 haftam doldu , 3 -4 haftaya doğacakmış gibi geliyor
R ruza cigim ne güzel çabucak kolaycana kurtuldu. Senaryo yazmiycam kafamdan olay nasıl gelişecek az kaldı zaten yuzlesicem eninde sonunda .. yoksa endişelere kapılıyorum..akıştayız hadi bakalım gelsin minikler

Kızlar selam epeydir giremiyorum, iş yerinde her gün pc başında rahat oluyordu. Doğum yapan var mı aramızda Emel in bebişi nasıl oldu kısaca bilgilendirin beni:))))

Benim de muhtemelen o günlere denk gelir canım hayırlısı olsun sezeryan normal hiç önemli değil bence önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması

Benim ki de çok düşük bir risk için önlem amaçlı canım sezeryan olma nedenim iğne kullanmam değil ilk bebeğim sezeryan olmasi çok da rahatım bu konuda hiç niye normal değil sezeryan oldu demedim Rabbim bana nur topu gibi evlat verdi sezeryan olması da onun takdiri kızımda oğlumda olduğu gibi rahat geçerse inşallah daha ne olsun

Benim de muhtemelen o günlere denk gelir canım hayırlısı olsun sezeryan normal hiç önemli değil bence önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması

Aynen canım aynı şekilde düşünüyorum.
Az kaldı gercekten galiba anne olucaz artik

Hayır ben hiç birşey hissetmiyorum sadece içerde kendini kasiyor Karnım taş gibi oluyor bazen. bide geceleri kalkarken kasık ağrısı hepsi bu.
anladım canım.. belki o karnının taş olması kasılmadır işte..
ben de hep bebek ittiriyo sanıyorum ama belki karıştırıyoruzdur.. daha önceki nstlerde bişey çıkmadı. yarın giricem nstye bakalım nolcak.. sen de dinlen madem bol bol..

Kızlar Turkiye'de kuaförler çok uygun. Bence kendinizi hiç yormayın, gidin ne güzel. Eğilirken falan kasılmayın.
Bırda sadece bikini bölgesi 65 dolar + bahşiş (o da bi 10 dolar kadar).
canım ben utandığımdan gidemiyorum bir çoğumuz öyle evet türkiyede kuaför çok ucuz ben kuzenlerimi şehrin en pahalı kuaförlerinden birine götürmüştüm ayyy bedava deyip benim saçlarıda boyatmıştı ama dayıları fiyatı duyunca bana baya saydırmışlardı

merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı bu hafta içinde doğum görünmüyor önümüzde ki hafta nst çekilecek, bebeğim çok şükür iyi bazı değerleri haftasından geride çıktı ama doktor son haftalarda bu olur gayet normal çünkü bebek içeride sıkışıyor ölçümlerde geri çıkıyor dedi, bebeğim 3 kg olmuş ama daha fazla büyütme normal doğumda çok zorlanırsın , muz yemeyi bırak önemli olan dışarıda büyütmek keşke 3 kg nun altında olsa dedi her dr bazıları küçük diye anneyi tedirgin ederken benim ki ise küçük doğsa dedi gerçi ben kısa boylu olduğum için böyle istiyor olabilir bizden haberler böyle

Sancıların yüksek çıkmış ama ya. Bence bebiş bir kaç gün içinde gelir cnm. Rabbim hayırlsıyla sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşlh

Kaçıncı haftadasın?bide bu hafta doğum yok derken nasıl emin olabiliyor doktor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…