2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım estagfurullah niye cahillik olsun. Nasip artık o. Oğlumda ben de çok aktiftim. Hatta 3 gün önce market alış verişi yapmıştım kendi başıma. Ama ne bi ağrım ne de sızıntım vardı. Pazartesi (37+0'dım) doktor kontrolüne gittik, dediki suyun çok az. Hastaneye yattım, gece 5 şişe serum yedim. Sabah 6:30-7:00 gibi ölçtüler yine değişme yok. Ne bir sancım vardı, ne de açılmam. Suni sancıyla sancıyı başlattılar, su balonu gibi bir teknikle açılmayı başlattılar salı 8:30-9:00 gibi. 15:37'de oğlumu normal doğumla kucağıma aldım. Türkiye'de olsam sezeryan olurdu. Ama inan norma veya sezeryan önemli değil. Önemli olan ne şekilde olursa olsun doğum sonrasında annemin de bebeğinde sağlıklı olması.
Eltim mesela, benden iki sene önce doğum yaptı. Normal sancısı başladı, hastaneye gitti. Sıni samcı verdiler. Ama bebeğin kalp atışı 50'nin altına düşmüş galiba, 20 dk içinde sezeryana aldılar. Beklenen dogum tarihine iki hafta kalmıştı, öyle çok erken de değildi aslında. Ama bebek 5 gün küvezde kaldı. Çok şükür iyi şimdi, kocaman oldu çocuk.
Yani hiç hesapta olmayan şeyler çıkabilir. Önemli olan herkesin sağlıklı olması.

İnşallah kızlar dua edin şuan sancim yok bakalım artık ne zaman gelecek
Kuzum akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama lütfen ama bence bi git hastaneye zaten tehlikeli bi durum olmadıkça suni sancı sen istemeyince vermiyorlar bende nişanım gelince direk gittim suni sancı istemedim eve gönderdiler en azından bebek iyi mi durum ne onu öğrendim birde eğer 4 cm ve üstüyse suni sancı alman gerkiyor zaten en azından için rahat eder açılma vs onu öğrenirsin eğer bebeğin şuan bi çaba içerisindeyse yorgun düşme ihtimaline karşı nst ye girersin düzenli olarak

T tugbavebebik haberlerini bekliyorum CNm Bnm

esmaasya gunlerdir dilimdesin CNm napti acaba diye merak ettim seni, hayırlısı olsun en hayırlı zamanda gelsin inş..
Canım doğuramadım ben :) nişanım geldi hala 3 cm açıklık var ama sancılara geçiş yapamıyoruö neredeyse 10 gün oldu :)) ama tabi sık sık doktora gidiyorum pazartesi yine gideceğim eğer 2 hafta içinde sancım gelmezse ekimin ilk haftaso yani 2 hafta sonra suni sancıyla doğum başlatılacak hakkımızda hayırlısı olsunnn

Nasıl bir karış çıkıyor onun altında dmk istediğini anlayamadm cnm. Yani göğsünle karnın arasınamı bir karış el sığıyor
Evet canım göğsünde göbeğinin arasını olcuyorsun. Bir karış artı diğer elinle dört parmağın sığacak o zaman inmiş derler

Evet canım göğsünde göbeğinin arasını olcuyorsun. Bir karış artı diğer elinle dört parmağın sığacak o zaman inmiş derler
O kadar inmesi zor değilmi ya:) benm bildiğim sadc dört parmak sığması lazm:/
R ruza canm rabbim analı babalı sağlıcakla biyütmeyi nasip etsn inşllah hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun. İlk fırsatta yaz ama çok merak ettik. @tugbavebebik cnm ne olur doktora git yaaa çook merak ettik:)) sendn çok heyecan yaptık görmüyormusn halimizi:) canm inşllh sende sıkıntısz bir şekilde kucağına alırsn bebğini rabbim korsn inşllh bir gelişme olursa ilk önce bize yaz olurmu

Çokmu çıktı cnm düzenlimiydi açılmaya bakıldımı? Çok sordm galiba ama merak işte ne yapym:)
ay en kötüsü o ebelerin yaptığı alttan muayene ya.. Yani ben baya etkilendim bana sen normal yapamazsın dedi ebe. Doktoruna söyle alttan muayenede böyle olduğunu dedi.

ayy maşallah canım sana ve kuzuna kuzunda annesini hiç üzmemiş :)

senin ki çarşaf örtmüş benim ki battaniyeye sarılmış üstelik ben yatak odası çok sıcak diye kaçtım salona benim adam geçen benimle gaza geldi dondurma yedi sanırım grip olmuş
Gecmis olsun canim esine :) yalniz diilmisim demek

Allahim Allahim okudukca kalbimin atislari hizlandi yemin ederimmmm... Canim benim oh gozun aydin, kurtuldunn ama beni cok fena bi korku sardi simdii

ay en kötüsü o ebelerin yaptığı alttan muayene ya.. Yani ben baya etkilendim bana sen normal yapamazsın dedi ebe. Doktoruna söyle alttan muayenede böyle olduğunu dedi.
canım sen ne zaman muayene oldun ben bilmiyordum? sudan şüphelendiğinde mi?
bence doktoruna öyle söyleme. kendisi yani doktorun da ayrıca çatı muayenesi yapsın. ebenin yaptığı daha erken belki sonradan bebek ağırlaştıkça pelvik kısmın genişledi bilemezsin ki?

meraba tesadufen okudum yazdıgınız bende de kan pıhtılasması var oksapar 6000 lık kullanıyorum corasprını 30 haftada kestı. bende normal ıstyorum ama sezeryan mı yapıolar

meraba tesadufen okudum yazdıgınız bende de kan pıhtılasması var oksapar 6000 lık kullanıyorum corasprını 30 haftada kestı. bende normal ıstyorum ama sezeryan mı yapıolar

Bende clexan 4000lik kullaniyorum.dogumdan once igneyi biraktiriyorlar dogum aninda kanamayi durduramazsak diye bu yuzdende genelde planli sezeryan oluyo sanirim.cevremdeki pihtilasma hastasi olanlarin hepsi sezeryan oldu.benim dr umda daha onceki 2 kaybimdan dolayi riske atamam diyo birde benim suyumda az bu sekildede normal dogum zor gorunuyor.

Gayette yaparsn cnm niye yapamıyasn ki. Deseydin ebeye kim altan muayenede rahat ki herkez mahvoluyor zatn normal doğmn en zoru alttn muayene ve sancı.
E sezeyanda hop uyudm hop uyandm bebiş kucağımda değil ondan sonra çekeceğin acılar alttan muayenenin yanında hiç birşey.
Anne oluyorz cnm elbet zorlukları olacak korkma o an başka birşey düşün dua et zatn kısa sürüyor cnm bende ebelere dr lara baksaydm kzımı normal doğurmazdm illa sezeryan olurdm. tamam normal doğumda kolay değil ama bebk çıktığı an herşey bitiyor ben o yüzdn normalde diretiyorm tabiki hayırlsıı olsn ama sezeryan bebiş olduktn sonra zorlukları başlıyor.
Doğal yollar her zamn daha iyidr lütfen korkma allaha emanet et kendini dua et herzamn inşllh sağlıklısıyla kolay bir şekilde bebeğini kucağına alırsn cnm

Ay allah korusn yaaa;(( aşırı kaşınıyordm dün gece sabaha kadar uyuyamadm ama şimdi kaşıntı yok anlamadm ki bende

cok tatli yemekte kasinti yapabiliyor benim de kasintim olunca doktora sordm karaciger kan testi yapildi biraz ustte cikmisti . onemsemedinama tatliyi kes dedi. Enginar yedm sonra bi hafta kasinti pek kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…