2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Burayi okudukca hem heyecanlaniyorum hem korkuyorum
26. Haftadan beri erken dogum riskim vardi, ilk ben dogururum diyodum. 32. Haftayi tamamlayayim yeter diyodum
Masallah 37+5 oldum. Haftaya bugun sezeryan gunu verdi dr

Ama ben normal istiyorum. Dr da soyledim, normal olmamasi icin bi sebep yok diyor ama sez. Gunu veriyor anlamadim ki bu isten bisey.

Israrda edemiyorum. Ya bisey olursa diye

Offf korku ve heyecan bir arada.
Yuce rabbim hepimizin yardimcisi oldun. Doguranlara saglikla huzurla buyutmek nasip olsun insallah. Bizlerede saglikla kolay dogum olur insallah

selam kizlar bir gun girmedim dogum yapanlar var.nisani gelenler. R ruza cok sevindim. Masallah bebisini iyi buyutmeler.

Bende dun doktora gittm Mr cekilelim dedi cunku 1buck aydir gorme bozuklugu var bas agrisi cekiyordum arada. Hamilelik hormonlarindan oluyormus ve uyku duzensizligi vs birsey cikmadi cok sukur.

Bunu duyan kadin dogumcum e sana artik cektirmeyelim dedi yarin icin sezeryan tarihi verdi 38+2 olcak
Su an bebis 3280 gozukuyormus
Plesanta da da yaslanma var dedi kreclenme yerlerini falan gosterdi.
ben 38 +6 falan istiyordum ama dunden beri bir kosturma simdi cok heyecanliyim.

Hayirlisi olsun herkese. Insallah yarin haberdar ederim sizleri.

Canım şimdiden hayırlı olsun allah yardımcın olsun sağlıklı bi şekilde al bebeğini kucağına.. Ben şuan 37+3 üm normal doğumu bekliyoruz dün doktorum banada gösterdi o plasentadaki magnezyum biriken yerleri tomurcuk tomurcuk şeffaf gibi banada yaşlanma var dedi ama herhangibir sıkıntı yok dedi artık normal son haftalarda dedi sana sıkıntı olur dedi mi doktorun

cok tatli yemekte kasinti yapabiliyor benim de kasintim olunca doktora sordm karaciger kan testi yapildi biraz ustte cikmisti . onemsemedinama tatliyi kes dedi. Enginar yedm sonra bi hafta kasinti pek kalmadi.
Teşekkür ederim cnm tatlı olarak hurma yiyorm günde üç tane bilemedm ki bnde inşllh bir sıkıntı çıkmaz:/

Arkadaşlar şimdi aklıma geldi de dün doktorum plasenta yaşlanması var demişti ama artık son haftalar normal demişti bi sıkıntı olmaz demişti ama şimdi düşününce eğer sancım gelmezse 2 hafta kadar bekleyeceğiz acaba kilo kaybı yaşar mı bebek ya şimdi aklıma takıldı

Doktor sıkıntı olmaz dediyse bebeği besleyemeyecek kadar yaşlanma olmamış demektir canım bende de plesanta yaşlanması başlamış bol protein ceviz 1 tane muz bal tüketimine özen göstermeye başladım haftada 1 kontrol vardır seninde büyük ihtimal bu hafta iyi bak kendine çok yorma bak bakalım kilosunda artış nasıl olacak

Ah hadi inşllh sağsalim atlatırsn cnm rabbim klaylıkla kucağına almayı nasip etsn inşllh.

sıkinti olur demedi direk ama hmm falan yapti. Sanirim o da bunaldi benden artik biraz panik atak vardi bende biliyor huyumu.

canım bende aynı durumda 7. aya kadar kendim yapabildim sonra önümde ki top izin vermedi :) yaa kuaför ya da kız kardeşim bende tercihi kız kardeşimden yana kullandım
Kızlar Turkiye'de kuaförler çok uygun. Bence kendinizi hiç yormayın, gidin ne güzel. Eğilirken falan kasılmayın.
Bırda sadece bikini bölgesi 65 dolar + bahşiş (o da bi 10 dolar kadar).

Aynen canım haftada 1 kontrol bi takip edeyim bakalım

Sağol canım. Benim yanlış anlamam ama kanamanın yoknsanci yok bebek içerde hareketli şuan herşey iyi gibi doktorum cumartesi ginu nişanın gelse bile sancin. Düzene giresiye kadar gelme dedi

Sağol canım. Benim yanlış anlamam ama kanamanın yoknsanci yok bebek içerde hareketli şuan herşey iyi gibi doktorum cumartesi ginu nişanın gelse bile sancin. Düzene giresiye kadar gelme dedi
Anladım kuzum iyi doktorun bilgilendirmişş ayy hadi sancılarımız tutsun artık 10 gündür bekliyorum tık yok varda az :))

Bende dogurmak istiyorum artik yaaaaa herkes doguruyor kurtuluor, darisi basimiza İnsaallah.. Sanki hic dogurmicakmisim gibi gelior, noldu bana boyle, hep boyle hamile kalicakmisim gibi hissediorum

bana da hep boyle hamile kalacakmisim gibi geliyo,hic korku morku aklima gelmiyo.benim ilk oglum 41de dogunca bunda da oyle olur gibi geliyo.alllah hayirlsini versin tabi ama 38de falan gelse

Çokmu çıktı cnm düzenlimiydi açılmaya bakıldımı? Çok sordm galiba ama merak işte ne yapym:)
Orda 100 vardı oraya kadar çıkmıştı ebeye sordum sancı çıktı ağrı varmı dedi bende kasik ağrım oluyor dedim.doktorum da zaten bişey olursa gel olmazsa salı nst çekip gel dedi.açıklık veya çatı muayenesi fln olmadım sadece suyun iyi dedi karindan baktı. Ama ben daha zaman varmış gibi hissediyorum ya hayirlisi

Canım merhaba tebrik ederim prenses geliyormuş uzun zamandır görüşemiyoruz bir anda seni görünce çok sevindim.

Canım merhaba tebrik ederim prenses geliyormuş uzun zamandır görüşemiyoruz bir anda seni görünce çok sevindim.

bayan diyet sağol canım benim darısı sizlere inşallah saglicakla ordan çıkın inşallah hiç birşey anlamıyorsun zaten canım sadece o anlar cektigin sancılar bir anda bi rahatlama bitti mi diyorsun bebek gözüküyor Allahim kolay atlatmayi nasip etsin sizlerinde hayirli haberlerinizi alalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…