2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kilosu çok iyi canım eminim doktorun ölçüp biçmiştir durumu ki öyle söylüyordur hayırlısı bakalım

Sancıların yüksek çıkmış ama ya. Bence bebiş bir kaç gün içinde gelir cnm. Rabbim hayırlsıyla sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşlh
Yaaa gerçekten mı zaten ebe görünce ağrı varmı diye sordu :/ doktor da bişey olursa hemen gelirsin olmazsa salı bekliyorum dedi ama daha 36+5 erken olmaz mı korktum şimdi

Kaçıncı haftadasın?bide bu hafta doğum yok derken nasıl emin olabiliyor doktor ?
canım bugün 37+0 dayız tecrübelerime dayanarak söylüyorum dedi nstye bile gerek yok dedi ahh keşke gelse son günler geçmiyor resmen çok sabırsızlanıyorum birde doğum iznim de bebeğimle vskit geçirmek istiyorum neyse oğluşum sağlıklı sıhhatli olsun yeter ama yinede 40'ı beklemesin.

Kilosu çok iyi canım eminim doktorun ölçüp biçmiştir durumu ki öyle söylüyordur hayırlısı bakalım
evet canım bende doktoruma güveniyorum ama beslenmemi bıraksam mı onda kararsızım vicdanen rahat değilim artık normal diye ısrarım yok hayrlısı olsun diyorum

kızlar merhaba
bugün kontrolümüz vardı çatıyada baktı normal doğuma elverişli dedi
tosunum 3400 olmuş kafasıda büyük eğer 3800 falan geçerse kafada büyük olduğu için seni çok zorlamam dedi
sezeryanda zor olur dedi ama normal doğumcuyuz ilk etapta doktorumda bende
en güzel haber oğlum haftalar sonra yüzünü gösterdi
nst de sancımız yok açılmam varmış 1 cm
şu anlık çok şükür bir sıkıntımız yok
evin temizliğide bitti inşallah oğluşumu bekleme modundayım tam 37 haftalık bugün
kordonu vardı bi kat onu da atmış boynundan annesini dinlemiş

Yaaa gerçekten mı zaten ebe görünce ağrı varmı diye sordu :/ doktor da bişey olursa hemen gelirsin olmazsa salı bekliyorum dedi ama daha 36+5 erken olmaz mı korktum şimdi
İki güne kadar 37 hafta bitiyor cnm ondan sonrada zaten riskli olmuyor. Korkma sabırla bekle bebişini. İnşllh sıkıntısz atlatırsn cnm

Kızlar ben korkuyorum ya. Bebeğime kavuşmak istiyorum sıkıntısızca inşallah ne kdr çok eylül annesi oldu aramızda. Daha da olacak gibi
Evet ya ne kadar erken geliyor bebekler heralde bende eylül annelerinden olucam gibi saglikla gelsin inslh bebislerimiz

maşallah cnm, hayırlısı olsun, yakında haberini alırız senin de

Kızlar ben korkuyorum ya. Bebeğime kavuşmak istiyorum sıkıntısızca inşallah ne kdr çok eylül annesi oldu aramızda. Daha da olacak gibi
cnm korkma rahat ol, bizim daha var bence, herkesin hikayesi farklı ama ortak yönümüz dünyaya bi evlat getirme mucizesini yaşayacağız
bazen ben de sabırsız korkulu heyecanlı oluyorum, o kadar zaman gün saydık şimdi hayal ettiğimiz günler yaklaştı ondan heralde

Masallahhhh :) neyle besledin canim kilosu cok iyi, ozel yaptigin bisey varmi

40 artıları falan görüyomuşuz bi de olr mu olur
Valla olur mu olur yani ben kendimden oyle birşey bekliyorum çünkü bizim kız o kadar iş yapmama rağmen tepkişiz yani ne bi ağrı ne bi sancı hiç yapmıyor halinden hoşnut ama ben çok sıkıldım beklemekten elim kolum bağlı sadece bekliyorum ah bi gelse parmaklarını öpsem gidişini koklasam gaz çıkartsa gaz çıkarttı diye sevinsem diye bekliyorum

Ben oğlumu 37 +4de sezeryanla dünyaya getirdim planlı olarak 3.200 idi çok ta sağlıklıydi çok şükür sende korkma 37 den sonra gelsede sıkıntı olmuyor canimm

Ben de aynı hisler içindeyim , bugün 15-20 şer dk dan 3 defa Yürüyüşe çıktım , 9 hurma yedim , alaturka tuvalet kullanıyorum , ev temizliği ütü balkon yıkadım bana mısın demiyor benim oğluş...
40 lara kalmak çok stresli inşallah hayırlısıyla zamanında gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…