2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Maşallah bir sürü bebeğimiz doğmuş bile Allahim hepsine de hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu ömürler nasip eylesin taze annelere de çok geçmiş olsun artık darısı bize kalan arkadaşlar daha benden önce çok doğuran olacak gibime geliyor ben en bastaydim ama sıramı kaptiniz kızlar :) :)

ay canım ne güzel anlatmışsın yüreğine sağlık, sabah sabah duygulandırdın beni :) Rabbim hepimize seninki gibi kolay doğum nasip etsin inşallah. Hayırlı evlat olsun ailesine minik prenses hoşgelmiş

Canım maşallah prensese dr küçük değil diyorsa bir bildiği vardır sende benim gibi minyonsan ondan da demiş olabilir

Canim aksine ben minyon degilim, hamilelige de kilolu basladim ama diyetle az kilo aldim. Herseyi olculu yiyince bebekte ben de fazla kilo almiyoruz. Ama doktor boylesi sizin icin cok iyi diyor. Bakalim dogdugunda gorecegiz. Saglikli olsun da kilo istemem zaten ama simdilerde dogarsa biraz kucuk diye endiseleniyorum.

Şimdi hatırladım canım diyet yaptığını en önemlisi bebişler sağlıklı olsun gerisi teferruat :)

Canim idrar ve kan tahlili hala istiyor ayda bir dr. Benim daha onceki enfeksiyonda da hic belirtim olmamisti, simdide yoktu. Dun gece ictim ilaci, bol sivi da aliyorum ins. Gecer. Kizim galiba zamaninda veya sonrasinda gelecek. Nst de hic sanci cikmiyor. Doktor kizimin kilosuna normal desede ben diyetisyene kilo aldirmak icin sekeri etkilemeden ne yapabilirim diye sordum. Yumurta beyazi ve yagsiz lor yememi onerdi. Yumurtayi zorla yiyordum ama artiracagim artik. Siz nasilsiniz bebisle?

Canım bence sen doğru olanı yaptın. Bebişine hiç zararlı bişey yedirmedin ne güzel ben buara çok hamurisi yedim ve rahatsız oldum. Dikkat etmem lazım. Buarada ben lor peyniri çok severim ve yumurtayı mutlaka hergün yemeye çalışıyorum. Demek bebeğin kilo almasının bunla alakası varmış. Ben birde dr. Değiştirdim ankaradaki dr. Da tahlil istemedi, geçen sağlık ocağında yaptırdım. Ordada normaldi. Bol sıvı tüketmek önemli dediğin gibi canım
Buarada kalça kemiklerimin çok ağrıyor üzerine yatmaktan sendede varmı öyle bir durum?

Saglikli yagsiz proteinler bunlarmis canim. Ben de yumurtanin birini tam digerinin beyazini yiyecegim. Lor yemiyordum ona da baslarim artik. Canim sen de idrarda sorun cikmadiysa ne guzel. Sorun yoktur o zaman. Benim bebekten once de oluyordu zaman zaman, ama simdi sik idrara ciktigimiz icin anlayamiyorum. Yanma vs yok hic. Kalca kemiklerim degil ama yoruldugumda belim cok agriyor benim. Yattigim yerden kalkamiyorum resmen. Belki bebek buyuyup kanala yerlestikce kemiklere baskisindan olabilir seninki. Gecmis olsun canim.

Ayyy canim benim hayirli olsunn.. Ben yine gozlerim dolu dolu okudum, cok etkileniorum ya Rabbim sanada bebeginede saglik versin İnsaallah. Benim bebişim donmedi, bende spinal olurum diorum ama cok korkuodum, iyice korktum. Hissediomusun dogum sirasinda hic aci fln?

ay ne zamandır bakamıyordum, heyecan bastı.
doğum yapan arkadaşlar, çok sevindim, Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.

benim daha çok var ya...
haftaya randevum var daha, doğuma da 4 hafta var, pöf...

Yok canım ben de çok korktum spinalden ve kesilirken acı hissetmekten. Ama hiç bir şey duymadım. İğneyi bile hissetmedim. Kesilirken falan da herhangi bir şey yok baskı hissettim sadece. O zaman değil de uyuşukluk geçmeye başlayınca sıkıntılar arttı. İnşallah senin kolay olur canım ben devlet hastanesinde doğum yaptığım için belki biraz daha zorlandım. Eski usul dikişli oldu.

merhabalar herkese 35.haftaya girdik bizde oğlumla ama daha dönmemiş ayakları aşağıda ama ben normal doğum yapmak istiyorum özelde sezeryan diyor doktor devlet hast boyun uzun döner diyor döner mi sizce beklemeli miyim çok üzülüyorumm

Slm kızlar.pazartesi doktora gittim nst istedi sancılar düzenli çıktı 60 a kadar yükseliyo.ögleden sonra tekrar nst istedi.gene düzenli ve 80 e yükselio.benimde sadece belim ağrıyor baska sıkıntı yok.korkuyorum yarın kontrol var.suni sancı verip alalım derse

Günaydın kızlar. Gece 3 lere kadar acayip sancılar çektim ama korkumdam gitmedim doktora uyuyunca geçeceğine inandırıyorum kendimi. Şimdilik iyi gibiyim gece de aynısı olursa da hazırlık yapacağım bu sefer. Doğumdan acayip korkmaya başladım. Doktordan ciddi ciddi kaçıyorum böyle nasıl olacak bilmiyorum. Yarın da kontrolüm var

günaydın kızlar ben aralık annesi olucam inşallah bu topiğe bi bakayım dedim doğum yapan arkadaşların heyecanını yaşadım bende. 2 ay sonra da aynılarını bizim topikte okucaz inşallah
Insallahh canim.. size de cok birsey kalmadi :)
Biz de agustos annelerine bakip heyecanlaniyorduk ama
Bi baktikki bizim kizlar
Dogurmaya basladi

Sag salin kucagimiza aliriz insallah hepimiz

Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inslh bebisini hemen vermisler ne güzel. Allahım seni yavrularına yavrularını sana bağışlasın.

Ayyy kuzucuk büyümüş maşallah beraber resmimiz var bizimkiler kucagımızda minicik bebek, ne güzel günlerdi. Benim oğluş da bu yıl anaokulunda, yine tüp bebekle bir kızım var 10 gün sonra 2 yaşını dolduruyor ve inanmayacaksın ama geçen ay kendiliğimden hamile kalmışım bayramın 1. günü öğrendik şu an 6 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…