Bende kontrolden geldim. Bebek aşırı aşağı inmiş kalça ve ic bacak ağrılarım ondanmis. Doğumunu çok uzak görmüyorum dedi. Asla 40 i bulmaz bile dedi. Haftaya kadar dayanirsa gelmezse ona göre gün verecekler. Ama bama her an dogabilir hazirlikli ol dedi. Bebek hiç kilo almıyor ama artık. Hatta geçen ölcumden daha az çıktı.Bide yyanılma payı fln olur 2800 anca dedi.
Hayırlısı bakalım, aşağı indiğini ultrason ile mi anladı? Kilosu iyi ya zaten önemli olan organlarının gelişmiş olması bence kimse beklerse alır biraz daha
Hic takmayin kiloya.ben kizimi 3 kilo dogurdum hicte oyle minnacik degildi.ki olsa bile hemen toparliyolar ele geliyolar.takilmayin hic.
Hmmm ama aminiyon sıvısı için banada bakıldı hiç öyle bişi değildi. Insan her şekilde rahatsız oluyor ya haklisinBana yapılan çatı muayenesi değildi açıklık varmı diye baktı sanırım o akıntı amniyon sıvısı mı diye.acı değilde rahatsızlık kendımi kasma ihtiyacı hissettim.
Bir kere yoğun olarak geldi simdi arada akıntının içinde iplik gibi az az pembemsi geliyir
Doktora gitmedim mesaj attım nişan gelmiş sancilarin düzene girince gel dediCanim sana yumusama falan bir sey dedi mi?
Az acıyor yani dayanicam artık canım korkunun ecele faydası yok dimi. Haklısın kendimi korkuttukca daha zor olur. Anne olmak ne zormuş şimdi annemi daha iyi anlıyorum.Allah yardimcimız olsunYaa canım korkma ben çatı muayenesi oldum bi kaç gün önce. Çok az acıpr yani lütfen kendini korkutma
Bak doktorunun normal doğum u teklif etmesi çok iyi, zaten öyle olmasa bide aşağı inmiş diyor çoktan sezeryan tarihi vermişti yaniUltrason baktı. Baya iç çamaşırı indirdi Baya kafası aşağıya inmiş dedi. Haftaya bi alttan muayene etmeye çalışırım olmazsa hiç zorlamam dedi. Belki normal yapabilirsin bi sansimizi deneyelim dedi. Inşallah haftaya kadar durur da bi hafta daha kalmış olur
canım sende benim gibisin demek bende minyonum ve böyle olduğum için doktorum 3 kgyu geçsin istemiyor keşke 2,5-3 kg arası doğsa senin için en iyisi o yoksa normal doğumda çok zorlanırsın dedi önemli olan sağlıklı olması sen onu dışarıda büyütürsün dedi bilemedim ki doktordan doktora değişiyor, ama karnıma bakınca öyle çokda büyümedi ve bebeğim çok sıkışıyor o kadar çok hissediyorum ki bu haline çok üzülüyorum Allah korusun çok sıkışan bebeklerde kalça çıkığı olabiliyor o yüzden ilk ay kalça ultrasonu çekmek lazım yani hiççç üzülme kilosu gayet iyi tatlım
Bak doktorunun normal doğum u teklif etmesi çok iyi, zaten öyle olmasa bide aşağı inmiş diyor çoktan sezeryan tarihi vermişti yani
charlotto
Kızlar benim de dün ve bugün kollarım bacaklarım ellerim ağrıyor.. Sanki kemiklerm ağrıyor gibi oluyor. Yorgun hissediyorum.
Ben 1 haftadır multivitaminim bitti almadım diye içmiyorum onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum, bebek mi emiyo vücudumuzdan acaba bu aralar? Artık protein ve yağ dan çok beyni falan gelişiyomuş sanırım minerallermizi emiyo olabilir :)
Yarın hemen alıp başlıycam inşallah geçer ağrılar
charlotto
Kızlar benim de dün ve bugün kollarım bacaklarım ellerim ağrıyor.. Sanki kemiklerm ağrıyor gibi oluyor. Yorgun hissediyorum.
Ben 1 haftadır multivitaminim bitti almadım diye içmiyorum onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum, bebek mi emiyo vücudumuzdan acaba bu aralar? Artık protein ve yağ dan çok beyni falan gelişiyomuş sanırım minerallermizi emiyo olabilir :)
Yarın hemen alıp başlıycam inşallah geçer ağrılar
cnım bndeed var aynı durum, kolları biraz yukarı kaldırıp elleri açıp kapatmak iyi geliyo gibi. bide omuzlarınla daire çizmeye çalış oda işe yarayabiliyo
CANIM DOGUM ANINA kadar beklense cokk daha iyi olutr gibime geliyor bana catı muayenesi birde muayenedden sonra nisanı gelende cok oluyormuşkızlar benım doktorum catı muayenesı yapmıyor ve normal dogumu destekleyen bır doktor?
sızce sakıncası var mı catı muayenesı yaptırmamanın ?
CANIM DOGUM ANINA kadar beklense cokk daha iyi olutr gibime geliyor bana catı muayenesi birde muayenedden sonra nisanı gelende cok oluyormuş
Aynı durumdayız bende nefes alamıyorum özellikle yemeklerden sonra giderek daha da zorlaşıyor ya bu hamilelik.inslh bizimde öyle kolay olur doğumlarGünaydın kızlar ben artık nefes alamıyorum çok daralıyorum hele de yemek yerken doymadan kalkıyorum. Bende iyice korkmaya başladım bu çatı muayenesinden ya geçen gün doğumhaneye girdim bütün odalar dolu doğum oluyor fakat hiç ses yok sadece bebek sesi içim rahatladı dedim kimsenin sesi cikmiyorsa kolay yaniama tabiki bunlar bi Avuntu
Çoook az kalmış seninde var mı sancı ağrı fln??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?