- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Aynen hemde çok zor. Sayılı gunulerimiz kaldı canım.inşallah bir avazda kurtuluruz hepimizAynı durumdayız bende nefes alamıyorum özellikle yemeklerden sonra giderek daha da zorlaşıyor ya bu hamilelik.inslh bizimde öyle kolay olur doğumlar
Benim dr umda doğana kadar 4kg bulur dedi.normal doğumu zor yaparsın dedi bende minyonum ve muz dondurma yeme dedi galiba Bebek daha fazla irileşmesin diye.canım sende benim gibisin demek bende minyonum ve böyle olduğum için doktorum 3 kgyu geçsin istemiyor keşke 2,5-3 kg arası doğsa senin için en iyisi o yoksa normal doğumda çok zorlanırsın dedi önemli olan sağlıklı olması sen onu dışarıda büyütürsün dedi bilemedim ki doktordan doktora değişiyor, ama karnıma bakınca öyle çokda büyümedi ve bebeğim çok sıkışıyor o kadar çok hissediyorum ki bu haline çok üzülüyorum Allah korusun çok sıkışan bebeklerde kalça çıkığı olabiliyor o yüzden ilk ay kalça ultrasonu çekmek lazım yani hiççç üzülme kilosu gayet iyi tatlım
Bir kere yoğun olarak geldi simdi arada akıntının içinde iplik gibi az az pembemsi geliyir
caanım inş gerek kalmaz gibi 35 i gectin gibi degil miIplik gibi geliyor fakat doktorun sancin olursa gel diyor oyle mi?benim aksam bir damla geldi.simdi dedigin gibi akinti icinde pembe iplk gibi geliyor.ne yapacagimi sastim,kordonu doladiysa eger saf oğlum diye dert ediyorum.hareketlerine bakiyorum surekli masallah durmuyor yerinde....dogarsa kuveze ya da ciger geliştiriciye ihtiyac olur mu ki
KIZLAR BEnimde bebiş salı günü 3500 dü sanırm benim sezeryan olma durumum var sadece kiloda degilsebep yarın belli olacak kardiyologtan sonra ALLAH hepimizi saglıklı bişeklde bebebimizi kucagımıza almayı nasip etsin . ben illa ki noraml olsun diyen biride degilim zaten .hakkımda hayırlsıı diye dua ediyorum
aynen takılmıyorum hiç normal olmaz vs diye hep hayırlsı diyorum son ana kadar belli olmayacak gibi zaten hersey.. sende stres yapma canım gecen benimde geldi kanama iki kere ama acıklık yoktu bende kuvezede gerek kalmaz inş dogsa bileAynen canım hakkimizda hayirlisi,sezeryanla normal hic fark etmez sağlıklı olsunlar da
35+1 im 36ya girdim yani..kordonu boynuna doladiysa haftaya alirlar sanirim o zamana da 36 bitmek uzere olur insallah..simdi 2900 gr o zamana 3kg olursa allahim hakkimizda hayırlısıcaanım inş gerek kalmaz gibi 35 i gectin gibi degil mi
Bence doktorundan yana çok şanslısın büyük bi şehirde olsam inan iyi bi doktor bulurdum ben de ama öyle bi şansım yok, Rabbim cümlemizin yardımcısı olsunBizim durumda olanları uzun uzun anlattı. Normal doğum yapın geçer demek çok yanlıştır dedi. Bidekendimi kasarsan tam o sırada ikinamazsan çocuğa da birsey olur başka operasyonlar gecirmek zorunda kalınır dedi. Çocuğun hayatını riske atamam. Haftaya denicem olmazsa artık asla zorlamam bebek için çok uğraştık. Allah nasip etti bugünlere geldik. hayırlısı ile kucağıma bi alayım. 2. Kısmet artık
Hayır doğum anında acil bi durumda yani yapılması daha mantıklı olanı zaten dert etmekızlar benım doktorum catı muayenesı yapmıyor ve normal dogumu destekleyen bır doktor?
sızce sakıncası var mı catı muayenesı yaptırmamanın ?
kilosuda iyi hiç korkma canım35+1 im 36ya girdim yani..kordonu boynuna doladiysa haftaya alirlar sanirim o zamana da 36 bitmek uzere olur insallah..simdi 2900 gr o zamana 3kg olursa allahim hakkimizda hayırlısı
canımmmm ALLAH yardımcın olsun inşş saglıkla gelir bebişin sakişn olmaya calış inş kötü bişey olmayacakKizlar cok sancim var, yuruyemiyorum resmenbelime bi sanci giriyor sol bacagima kadar kuyruk sokumumdan, ayakta duramiyorum iki dakika. Karnimda surekli taş kesiliyor, Doktora gidiyorum simdi, İnsaallah kotu bisey yoktur cok korkuyorum dua edin
Kizlar cok sancim var, yuruyemiyorum resmenbelime bi sanci giriyor sol bacagima kadar kuyruk sokumumdan, ayakta duramiyorum iki dakika. Karnimda surekli taş kesiliyor, Doktora gidiyorum simdi, İnsaallah kotu bisey yoktur cok korkuyorum dua edin
bendede iki gündür bel agrısı basladı böle adetten önce agrır ya onun gibi ılık ılık böle bi agrı degişik ya2 gündür yalanci dogum agrilarindan mahvoldum ama gelen giden yok oglumda hep kucagimda inmek istemiyo kardesi sevicem diyo. Yine tuttu simdi kalkamıyorum yattığım yerden
aynen benimde oyle ama uzaninca geciyo o yuzden anliyorum ki devami yok bi duzenli olsada dogursam diyorum artik ama heralde oglum gibi kızımda 40 i doldurup gelicekbendede iki gündür bel agrısı basladı böle adetten önce agrır ya onun gibi ılık ılık böle bi agrı degişik ya
kontroller 3 güne indi artık benim bskalım yarın gidicem ne alemde benimki sancıda cıkmadı ... o ılık ılık agrı siddetleniyor mu canım sonra sen deneyimlisinaynen benimde oyle ama uzaninca geciyo o yuzden anliyorum ki devami yok bi duzenli olsada dogursam diyorum artik ama heralde oglum gibi kızımda 40 i doldurup gelicek
valla cnm baya siddetleniyor ki ben oglumda dayanamadim epidural yaptirdim hatta doguma giderken esimi tembihlemistim kesinlikle epidural istemiyorum diye kagitlari ben imzaladim:) benimde yarin kontrolum bakalim ne dicek doktorumuzkontroller 3 güne indi artık benim bskalım yarın gidicem ne alemde benimki sancıda cıkmadı ... o ılık ılık agrı siddetleniyor mu canım sonra sen deneyimlisin
epidural normal mi yaptın ? valla ben tırsagım zaten napcam bakalım .valla cnm baya siddetleniyor ki ben oglumda dayanamadim epidural yaptirdim hatta doguma giderken esimi tembihlemistim kesinlikle epidural istemiyorum diye kagitlari ben imzaladim:) benimde yarin kontrolum bakalim ne dicek doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?