2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim dr umda doğana kadar 4kg bulur dedi.normal doğumu zor yaparsın dedi bende minyonum ve muz dondurma yeme dedi galiba Bebek daha fazla irileşmesin diye.

KIZLAR BEnimde bebiş salı günü 3500 dü sanırm benim sezeryan olma durumum var sadece kiloda degilsebep yarın belli olacak kardiyologtan sonra ALLAH hepimizi saglıklı bişeklde bebebimizi kucagımıza almayı nasip etsin . ben illa ki noraml olsun diyen biride degilim zaten .hakkımda hayırlsıı diye dua ediyorum

Bir kere yoğun olarak geldi simdi arada akıntının içinde iplik gibi az az pembemsi geliyir

Iplik gibi geliyor fakat doktorun sancin olursa gel diyor oyle mi?benim aksam bir damla geldi.simdi dedigin gibi akinti icinde pembe iplk gibi geliyor.ne yapacagimi sastim,kordonu doladiysa eger saf oğlum diye dert ediyorum.hareketlerine bakiyorum surekli masallah durmuyor yerinde....dogarsa kuveze ya da ciger geliştiriciye ihtiyac olur mu ki

caanım inş gerek kalmaz gibi 35 i gectin gibi degil mi

Aynen canım hakkimizda hayirlisi,sezeryanla normal hic fark etmez sağlıklı olsunlar da

Aynen canım hakkimizda hayirlisi,sezeryanla normal hic fark etmez sağlıklı olsunlar da
aynen takılmıyorum hiç normal olmaz vs diye hep hayırlsı diyorum son ana kadar belli olmayacak gibi zaten hersey.. sende stres yapma canım gecen benimde geldi kanama iki kere ama acıklık yoktu bende kuvezede gerek kalmaz inş dogsa bile

Bence doktorundan yana çok şanslısın büyük bi şehirde olsam inan iyi bi doktor bulurdum ben de ama öyle bi şansım yok, Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

kızlar benım doktorum catı muayenesı yapmıyor ve normal dogumu destekleyen bır doktor?

sızce sakıncası var mı catı muayenesı yaptırmamanın ?
Hayır doğum anında acil bi durumda yani yapılması daha mantıklı olanı zaten dert etme

2 gündür yalanci dogum agrilarindan mahvoldum ama gelen giden yok oglumda hep kucagimda inmek istemiyo kardesi sevicem diyo. Yine tuttu simdi kalkamıyorum yattığım yerden

canımmmm ALLAH yardımcın olsun inşş saglıkla gelir bebişin sakişn olmaya calış inş kötü bişey olmayacak

Allahim ne kadar erkenci cikti bu ekim bebeleri..dualarimiz seninle canim

2 gündür yalanci dogum agrilarindan mahvoldum ama gelen giden yok oglumda hep kucagimda inmek istemiyo kardesi sevicem diyo. Yine tuttu simdi kalkamıyorum yattığım yerden
bendede iki gündür bel agrısı basladı böle adetten önce agrır ya onun gibi ılık ılık böle bi agrı degişik ya

bendede iki gündür bel agrısı basladı böle adetten önce agrır ya onun gibi ılık ılık böle bi agrı degişik ya
aynen benimde oyle ama uzaninca geciyo o yuzden anliyorum ki devami yok bi duzenli olsada dogursam diyorum artik ama heralde oglum gibi kızımda 40 i doldurup gelicek

aynen benimde oyle ama uzaninca geciyo o yuzden anliyorum ki devami yok bi duzenli olsada dogursam diyorum artik ama heralde oglum gibi kızımda 40 i doldurup gelicek
kontroller 3 güne indi artık benim bskalım yarın gidicem ne alemde benimki sancıda cıkmadı ... o ılık ılık agrı siddetleniyor mu canım sonra sen deneyimlisin

kontroller 3 güne indi artık benim bskalım yarın gidicem ne alemde benimki sancıda cıkmadı ... o ılık ılık agrı siddetleniyor mu canım sonra sen deneyimlisin
valla cnm baya siddetleniyor ki ben oglumda dayanamadim epidural yaptirdim hatta doguma giderken esimi tembihlemistim kesinlikle epidural istemiyorum diye kagitlari ben imzaladim:) benimde yarin kontrolum bakalim ne dicek doktorumuz

Merhabalar epeydir yazamıyorum, doğum yapanları gördüm Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin yokluklarını göstermesin. Şaka maka doğumlarımız başlıyor :) 20 li haftalardaki hallerimizi hatırlıyorum da bu haftaları görebilecek miyiz diye düşünüyorduk. Allah sağ salim bebelerimize kavuştursun bizi.

E esmana haber verdiğin için çok sevindim nihayet eve gelmiş bebeğin.
R ruza ne güzel kavuştun yavruna darısı başımıza.

Bir arkadaş daha vardı nickini unuttum doğum yapmıştı, ona da çok selamlar hayırlı olsun:)

Ben de erken doğum diye diye şükür bu haftalara geldim. Haftabaşı son kontrolde inanılmaz şekilde 5 dkda bir 120 lere vuran çok düzenli sancılarım çıktı. Doktorum ve hemşireler bunu ilk defa gördük diyorlar ilk vakaymışım koskoca tıp fakültesinde :) Hemşire diyor ki "anacım 120 lerde doğurman lazım senin gıkın çıkmıyo". Doktorum dedi ki "bu nst sonucuna göre şu an doğuruyor olman lazım gel bi kontrol edelim", alttan baktı açılma ve incelme yok. Bebek daha aşağı bile inmemiş. İki hafta sonraya randevu verdi, heralde daha gelmez diye düşünüyor bu bebek :)

valla cnm baya siddetleniyor ki ben oglumda dayanamadim epidural yaptirdim hatta doguma giderken esimi tembihlemistim kesinlikle epidural istemiyorum diye kagitlari ben imzaladim:) benimde yarin kontrolum bakalim ne dicek doktorumuz
epidural normal mi yaptın ? valla ben tırsagım zaten napcam bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…