- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Senin daha varmış canım belli olmaz döner inşallah ama dediğin gibi hayırlısı olsun napalmCanım hayırlısı herşeyin benim de bebegim dogum pozisyonu almıştı ama tekrar dönmüş. Doktor sezaryen dedi .. yapacak birsey yok :/
Benimki de dönmüştü canım tekrar döndü hala duramiyorlar bu yaramazlar :) benim dr da öyle dedi acelemiz yok sonuna kadar bekleriz diye ama sezaryen olmak istemiyorumDogumda bile döner diyor benim doktorum inşallah döner benimki geçen hafta dönmüştü şimdi nasıl bilmiyorum
Ben özele gidiyorum canım doktorum normal yanlısi sezaryen i nadiren zorunlu olursa yapıyor hatta ters bile dogurturum sen sakın bunu düşünme dedi ama ben korkarım yani :) inşallah dediğin gibi kendi döner kerataCanlar mesela benim yengemin iki cocuguda dogum aninda suyu geldiginde döndü.o yuzden tavsiyem sona kadar beklemeniz.sanciniz gelene kadar suyunuz gelene kadar beklemeniz.devlet hastaneleri bekliyo sona kadar ama ozel icin ayni seyi soyleyemicem.
Hiç deme canım dün kasiklarimda oynama vardı bende döndü sandım meğer ayaklarıyla yapıyormuş onları :)Canım bu bebişler tembel çıktı. Halbuki donseler daha rahat edecekler. Benimde dönmedi hala heralde hareketleri hep aynı yerlerde hissediyorum.
Hadi ya yinede belli olmaz dicem canım ama bende yavaş yavaş sezeryan fikrine alistiriyorum kendimi
Maşallah canım
Hadi hayırlısı olsun inş.
Maşallah canım hadi hayırlısı olsun inş.
maşallah canım inş tez vakitte sağlıkla alırsın bebişini kucağına :)Slm kızlar bugün kontrolum vardı 2800 olmuş kızım ağrı çıkmadı dün çok ağrım vardı bugün yok zaten çıkmaması normal 10 gün sonra Sezeryan için gün vericem 39 da alıyorum ben dedi bnde okeyledim ama çok dayanılmaz geçmeyen ağrı olursa gel bekleme alalım artık sıkıntı olmaz dedi
Canım banada doktorum bugün bırak dedi iğneyi.demekki sorun sıkıntı olmuyör iki farklı doktorda aynı haftalarda biraktiriyorsaKizlar kontrolum vardi bugun.36+1 deyiz bugun.kilosu 2600 mus.pihtilasma ignesi kullaniyordum bugun biraktirdi.kullananlar kacinci haftada birakiyor acaba.dogum icin gunde vermedi igneyi kesti ama.en fazla 38 e kadar beklicek sanirim erken dogum riskim var zaten.igne konusunda biraktik ama bebise zarari olurmu diyede korkmuyor degilim
maşallah kuzuna bende coraspin kullanıyordum 36. haftada bıraktımKizlar kontrolum vardi bugun.36+1 deyiz bugun.kilosu 2600 mus.pihtilasma ignesi kullaniyordum bugun biraktirdi.kullananlar kacinci haftada birakiyor acaba.dogum icin gunde vermedi igneyi kesti ama.en fazla 38 e kadar beklicek sanirim erken dogum riskim var zaten.igne konusunda biraktik ama bebise zarari olurmu diyede korkmuyor degilim
Bana 32 de biraktirdi canimKizlar kontrolum vardi bugun.36+1 deyiz bugun.kilosu 2600 mus.pihtilasma ignesi kullaniyordum bugun biraktirdi.kullananlar kacinci haftada birakiyor acaba.dogum icin gunde vermedi igneyi kesti ama.en fazla 38 e kadar beklicek sanirim erken dogum riskim var zaten.igne konusunda biraktik ama bebise zarari olurmu diyede korkmuyor degilim
Bana 32 de biraktirdi canim
maşallah kuzuna bende coraspin kullanıyordum 36. haftada bıraktım
Ben özele gidiyorum canım doktorum normal yanlısi sezaryen i nadiren zorunlu olursa yapıyor hatta ters bile dogurturum sen sakın bunu düşünme dedi ama ben korkarım yani :) inşallah dediğin gibi kendi döner kerata
çatı muayenesi oldum bugün.canım hiç acımadı kızlar kendinizi korkutup kasmayın lütfen. normale elverişli bebiş başı aşağıda yola girmiş 40 bulmaz 38 den itibaren bekle deri doktorum bol yürüyüş ;hurma ;muz; pilates topu üzeri egzersiz reçete bunlar gerisi kısmet nasip herkese Hayırlı doğumlar
Hadi yaa, hayırlısı olsun, doktor gün söyleyince bi tuhaf oldum ben de bebeğümden ayrılcam gibi biraz da benim ki erken bi tarih, sen 38 i doldurmuşsun en azından pazartesi bile olsa sorun olmaz inşallahKIzlar benide pazartesi tekrar bekliyor dr ve kesin sezeryan olucak ama genel mi spinal mi o belli degil. ve pazarttesi alabiliriz bebegi dediler gülerekdr ama sanki bi kaç gün daha öte atarlar diye düşünoyrumm
işte tam bitmesini de bekleyebilirler 39 u canım hocaya danısılcak duruma göre karar verilcekHadi yaa, hayırlısı olsun, doktor gün söyleyince bi tuhaf oldum ben de bebeğümden ayrılcam gibi biraz da benim ki erken bi tarih, sen 38 i doldurmuşsun en azından pazartesi bile olsa sorun olmaz inşallah
Maşallaaahh canımm tosuncugaa :)Slm arkadaslar bende kontrolden geldim 3200 gr olmuşuz nst de sorun yok doktorum 2 hafta daha bekler gibi duruyo dedi günümüzü doldurucaz yani allahin izniyle daha beklemedeyim anlıyacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?