2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım hayırlısı herşeyin benim de bebegim dogum pozisyonu almıştı ama tekrar dönmüş. Doktor sezaryen dedi .. yapacak birsey yok :/
Senin daha varmış canım belli olmaz döner inşallah ama dediğin gibi hayırlısı olsun napalm

Dogumda bile döner diyor benim doktorum inşallah döner benimki geçen hafta dönmüştü şimdi nasıl bilmiyorum
Benimki de dönmüştü canım tekrar döndü hala duramiyorlar bu yaramazlar :) benim dr da öyle dedi acelemiz yok sonuna kadar bekleriz diye ama sezaryen olmak istemiyorum

Ben özele gidiyorum canım doktorum normal yanlısi sezaryen i nadiren zorunlu olursa yapıyor hatta ters bile dogurturum sen sakın bunu düşünme dedi ama ben korkarım yani :) inşallah dediğin gibi kendi döner kerata

Hiç deme canım dün kasiklarimda oynama vardı bende döndü sandım meğer ayaklarıyla yapıyormuş onları :)

çatı muayenesi oldum bugün.canım hiç acımadı kızlar kendinizi korkutup kasmayın lütfen. normale elverişli bebiş başı aşağıda yola girmiş 40 bulmaz 38 den itibaren bekle deri doktorum bol yürüyüş ;hurma ;muz; pilates topu üzeri egzersiz reçete bunlar gerisi kısmet nasip herkese Hayırlı doğumlar

maşallah canım inş tez vakitte sağlıkla alırsın bebişini kucağına :)

Canım banada doktorum bugün bırak dedi iğneyi.demekki sorun sıkıntı olmuyör iki farklı doktorda aynı haftalarda biraktiriyorsa

maşallah kuzuna bende coraspin kullanıyordum 36. haftada bıraktım

Bana 32 de biraktirdi canim

Bana 32 de biraktirdi canim

Canim peki dogum tarihin bellimi.sonraki kontrollerin nasildi bebege giden kan akisi filan.kilo olarakta zayif biraz bebegim igneyide birakinca iyce gerilermi diye tereddut ettim.ama birakmamakta sakincali tabi.sezeryanmi olucak seninkide

maşallah kuzuna bende coraspin kullanıyordum 36. haftada bıraktım

Coraspirini bi ay kadar kullandim ben igneyle beraber 30.haftada erken dogum riskinden dolayi coraspirini biraktirdi igneye devam ettim.kilo olarakta 100 gr almis bi haftada. Bi hafta geriden gelio gelisimi

Ben özele gidiyorum canım doktorum normal yanlısi sezaryen i nadiren zorunlu olursa yapıyor hatta ters bile dogurturum sen sakın bunu düşünme dedi ama ben korkarım yani :) inşallah dediğin gibi kendi döner kerata

Ayyy bende öyle doktor istşyorummmmm

Oh oh maşallah , bende haftaya çatı muayenesi olacağım inş , dediğin içime su serpti ...muayene ortalama ne kadar sürüyo , bide doktorun elini içerde hissediyor Musun muayene sırasında ... Bide biz eşimle kontrole birlikte gidiyorduk hep , bu sefer o dışarda mı beklese acaba , sen ne önerirsin , kimle gittin H hndayn ?..

Kizlar Ben de clexane 0,4 luk kullaniyorum, normal dogum bekliyoruz doguma kadar kullan sadece gercek sancilari hissettigin gun yapma, dogum sonrasi da 1 hafta kullandircam dedi, nst kagidinda yavastan gercek sancilar gorulmeye baslamis dedi, sonrasinda pazara gittim Kerata asagilari baya zorluyor bakalim hayirlisi...

Ha bir de Ben kan gelse bile cok onemsemem diyordum kendi kendime , doktorum da uyardi kan ya da suyun gelirse Acil gel diye, sancilari bi sure evde cekmeyi tavsiye etti ki bnm de planim o, Yuzunu goremeyiz artik baya asagida dedi .. artik surpriz yumurtami dogunca gorcem kime benziyor cok merak ediyorum

Kan degerleri konusunda bnm degerlerim yukselmis ve cok iyi bi noktadaymis su an , haftada 3 gun 1,5 kasik keciboynuzu ozune sicak su koyup ictim hemoglobini dusuk olanlari tavsiye ederim arkadaslar bence o yaradi bana,, sekersiz bu arada, minigim 2,5 kilo yaklasik,,, Ben de sadece 5 kilo Aldim bakalim ins yawrusum biraz daha sabreder bekler de gramaji yukselir :)

KIzlar benide pazartesi tekrar bekliyor dr ve kesin sezeryan olucak ama genel mi spinal mi o belli degil. ve pazarttesi alabiliriz bebegi dediler gülerek dr ama sanki bi kaç gün daha öte atarlar diye düşünoyrumm
Hadi yaa, hayırlısı olsun, doktor gün söyleyince bi tuhaf oldum ben de bebeğümden ayrılcam gibi biraz da benim ki erken bi tarih, sen 38 i doldurmuşsun en azından pazartesi bile olsa sorun olmaz inşallah

Hadi yaa, hayırlısı olsun, doktor gün söyleyince bi tuhaf oldum ben de bebeğümden ayrılcam gibi biraz da benim ki erken bi tarih, sen 38 i doldurmuşsun en azından pazartesi bile olsa sorun olmaz inşallah
işte tam bitmesini de bekleyebilirler 39 u canım hocaya danısılcak duruma göre karar verilcek

Slm arkadaslar bende kontrolden geldim 3200 gr olmuşuz nst de sorun yok doktorum 2 hafta daha bekler gibi duruyo dedi günümüzü doldurucaz yani allahin izniyle daha beklemedeyim anlıyacağınız
Maşallaaahh canımm tosuncugaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…