2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim benim doktor boyu ile ilgili sunu soyluyo ayak boyunun 7 kati boyunu ortalama verir.ayak boyuda usg de verilen resmin kenarinda yaziyor.bi bak istersen son kontrol fotografina.

eşimle gittim ama aynı odada değildik yan odadaydı bitince çağırdı doktor valla 2 dakika sürdü herhalde elini falan hissetmedim biraz basınç sadece ama kasıp kendini sıkarsan tabiki rahatsız hissedebilir insan derin nefes alıp gözümü kapadım hepsi bu

Kizlar kontrollerde bebeginizin yuzunu gorebiliyormusunuz.ben cook uzun suredir goremiyorum sadece olcumleri yapilio.druma sordum buyudu artik eskisi kadar rahatca goremeyiz dedi.onca zaman sonra sadece elini gordum bugun.supriz olucak bize dogumda.ayrintili usgde gormustum en son.

Canim peki dogum tarihin bellimi.sonraki kontrollerin nasildi bebege giden kan akisi filan.kilo olarakta zayif biraz bebegim igneyide birakinca iyce gerilermi diye tereddut ettim.ama birakmamakta sakincali tabi.sezeryanmi olucak seninkide
Benim bebek hala donmedi, sezeryan gibi gozukuyor ama bende kan pihtilasmasi zaten yokmus, daha once iki kaybim var diye tedbir amacli kullanmis doktOr. Bende cok korkarak biraktim fakat bisey olmadi cok sukur. 3 ayri doktora sordum ama ben, 3 ude 32. Haftada kesiceksin dedi

Benim bebekte donmedi henuz suyu az oldugu icin donemeyedebilirmis.benimde 2 kaybim var oncesinde genetik test sonucu pihtilasma cikti.ilk 3 ayda kanamam vardi 2 hafta kadar biraktirdi igneyi ama genelde pihtilasma kayiplari 3.aydan sonraki kayiplsr oluomus.3 dr da ayni seyi soyluyorsa skinti yoktur ya.

Allahin izniyle bisey olmaz canim benim icini ferah tut. İstersen bi doktora daha anlat bana dediklerini, bakalim o ne dicek. Sen bilirsin, icin nasil rahat ederse

Kızlar merhaba, dün sabah 7.33 da oğlum normal doğumla Dünya'ya geldi , bu sabah taburcu olduk, şükür iyiyiz, benim hemoroid problemim var maalesef o Yüzden küçük bi operasyon geçireceğim Salı günü..hepinizi öpüyoruz , dualarınızı bekliyoruz teyzeleri

Canim allahh anali babali saglicakla
Buyutsun ..
hemoroit belasindan da bir an once kurtulursun insallaaah..

Musait olunca dogumunu anlatir misin merak ediyoruzzzz

hayirli olsun cnm benim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

işte tam bitmesini de bekleyebilirler 39 u canım hocaya danısılcak duruma göre karar verilcek
Canım benim bildiğim 39 dolunca yapıyorlar sezeryanı, pazartesi gittğinde kaç olacaksın? Sen de söylersin doktora 39 bitip 40 dan gün aldığımda yapalım diye :) hayırlısı olsun hakkında kuzucum

Hayırlı olsun cnm :):) Allah sağlık versin daha sonra doğumunu anlat bize de. Bebişi de öpüyorum

Cnm Bzm kız da adamakıllı suratını göstermedi , ayrıntılı ultrason da 2 kolu da yüzün deydi , sonrada hiç adamakıllı bize dönmedi.. Bzm kiler yüz görümlüğü istiyorlar galiba yads bize sürpriz olsun diye yüzlerini saklıyorlar

Oyy maşallah , Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Nursultani

Hayrli olsun canım hangi ara dogurdun maşallah bu hafta kaçıncı bebegimiz sayamadim bebisler resmen kurbsn bayrami geçsin diye beklemis

Normal dogummu olucak ne guzel canim.pihtilasma hastalarinda genelde sezeryan duyuyorum hep.drumda 2 kaybim oldugu icin riske atamam diyor.suyumuz az bebek ters duruyo birde.bende bunlari dusunerek sezeryana alistiriyorum kendimi. Sancilari hissedince birakicaksin birde igneyi gercekten her doktorun tarzi kendine has demekki.benimki 35te biraktircakti risk alicam 1 haftabdaha kullan dedi.en fazla erken doggm olursa kanaman fazla olur oda benim isim dedi.bugunku kontrolde kesti.bende kuru uzum yiyorum gunluk kan degerlerim icin.sadece 5 kilomu masallah sana gercekten ben senin kac katini aldigimi hic soylemiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…