Canim benim doktor boyu ile ilgili sunu soyluyo ayak boyunun 7 kati boyunu ortalama verir.ayak boyuda usg de verilen resmin kenarinda yaziyor.bi bak istersen son kontrol fotografina.Kizlar doktor bana boyunu söylemiyor, göremem artik boyunu diyor. Siz nasil ögreniyosunuz boyunubide hala dönmemis benim kizim ya, haftaya tarih vericekmis. Ben beklemek istiyorum ama makat cikisli oldugu icin cok agri yapior kasiklarimda. Ne yapsam bilemedim
eşimle gittim ama aynı odada değildik yan odadaydı bitince çağırdı doktor valla 2 dakika sürdü herhalde elini falan hissetmedim biraz basınç sadece ama kasıp kendini sıkarsan tabiki rahatsız hissedebilir insan derin nefes alıp gözümü kapadım hepsi buAyyy bende öyle doktor istşyorummmmm
Oh oh maşallah , bende haftaya çatı muayenesi olacağım inş , dediğin içime su serpti ...muayene ortalama ne kadar sürüyo , bide doktorun elini içerde hissediyor Musun muayene sırasında ... Bide biz eşimle kontrole birlikte gidiyorduk hep , bu sefer o dışarda mı beklese acaba , sen ne önerirsin , kimle gittin H hndayn ?..
Benim bebek hala donmedi, sezeryan gibi gozukuyor ama bende kan pihtilasmasi zaten yokmus, daha once iki kaybim var diye tedbir amacli kullanmis doktOr. Bende cok korkarak biraktim fakat bisey olmadi cok sukur. 3 ayri doktora sordum ama ben, 3 ude 32. Haftada kesiceksin dediCanim peki dogum tarihin bellimi.sonraki kontrollerin nasildi bebege giden kan akisi filan.kilo olarakta zayif biraz bebegim igneyide birakinca iyce gerilermi diye tereddut ettim.ama birakmamakta sakincali tabi.sezeryanmi olucak seninkide
sagol cnm ama doktorumun dedigine gore minyonmus kızım daha nolucaksa anlamadim :)Maşallaaahh canımm tosuncugaa :)
sagol cnm seninde kontrolun vardi galiba nasil gecti
Benim bebek hala donmedi, sezeryan gibi gozukuyor ama bende kan pihtilasmasi zaten yokmus, daha once iki kaybim var diye tedbir amacli kullanmis doktOr. Bende cok korkarak biraktim fakat bisey olmadi cok sukur. 3 ayri doktora sordum ama ben, 3 ude 32. Haftada kesiceksin dedi
Allahin izniyle bisey olmaz canim benim icini ferah tut. İstersen bi doktora daha anlat bana dediklerini, bakalim o ne dicek. Sen bilirsin, icin nasil rahat ederseBenim bebekte donmedi henuz suyu az oldugu icin donemeyedebilirmis.benimde 2 kaybim var oncesinde genetik test sonucu pihtilasma cikti.ilk 3 ayda kanamam vardi 2 hafta kadar biraktirdi igneyi ama genelde pihtilasma kayiplari 3.aydan sonraki kayiplsr oluomus.3 dr da ayni seyi soyluyorsa skinti yoktur ya.
sagol cnm ama doktorumun dedigine gore minyonmus kızım daha nolucaksa anlamadim :)
sagol cnm seninde kontrolun vardi galiba nasil gecti
Kızlar merhaba, dün sabah 7.33 da oğlum normal doğumla Dünya'ya geldi , bu sabah taburcu olduk, şükür iyiyiz, benim hemoroid problemim var maalesef o Yüzden küçük bi operasyon geçireceğim Salı günü..hepinizi öpüyoruz , dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
valla bilemedim cnm ben biraz iri kemikli yapiya sahibim belkide o yuzden bebegi yapima gore kucuk gordu. Yada oglum iriydi ondan küçük dedi bilmiyorum artik :)Nasil ya
Benim cocuk 2,5. Kg
hayirli olsun cnm benim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar merhaba, dün sabah 7.33 da oğlum normal doğumla Dünya'ya geldi , bu sabah taburcu olduk, şükür iyiyiz, benim hemoroid problemim var maalesef o Yüzden küçük bi operasyon geçireceğim Salı günü..hepinizi öpüyoruz , dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
Canım benim bildiğim 39 dolunca yapıyorlar sezeryanı, pazartesi gittğinde kaç olacaksın? Sen de söylersin doktora 39 bitip 40 dan gün aldığımda yapalım diye :) hayırlısı olsun hakkında kuzucumişte tam bitmesini de bekleyebilirler 39 u canım hocaya danısılcak duruma göre karar verilcek
Hayırlı olsun cnm :):) Allah sağlık versin daha sonra doğumunu anlat bize de. Bebişi de öpüyorumKızlar merhaba, dün sabah 7.33 da oğlum normal doğumla Dünya'ya geldi , bu sabah taburcu olduk, şükür iyiyiz, benim hemoroid problemim var maalesef o Yüzden küçük bi operasyon geçireceğim Salı günü..hepinizi öpüyoruz , dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
Kizlar kontrollerde bebeginizin yuzunu gorebiliyormusunuz.ben cook uzun suredir goremiyorum sadece olcumleri yapilio.druma sordum buyudu artik eskisi kadar rahatca goremeyiz dedi.onca zaman sonra sadece elini gordum bugun.supriz olucak bize dogumda.ayrintili usgde gormustum en son.
Kızlar merhaba, dün sabah 7.33 da oğlum normal doğumla Dünya'ya geldi , bu sabah taburcu olduk, şükür iyiyiz, benim hemoroid problemim var maalesef o Yüzden küçük bi operasyon geçireceğim Salı günü..hepinizi öpüyoruz , dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
Hayrli olsun canım hangi ara dogurdun maşallah bu hafta kaçıncı bebegimiz sayamadim bebisler resmen kurbsn bayrami geçsin diye beklemisKızlar merhaba, dün sabah 7.33 da oğlum normal doğumla Dünya'ya geldi , bu sabah taburcu olduk, şükür iyiyiz, benim hemoroid problemim var maalesef o Yüzden küçük bi operasyon geçireceğim Salı günü..hepinizi öpüyoruz , dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
Kizlar Ben de clexane 0,4 luk kullaniyorum, normal dogum bekliyoruz doguma kadar kullan sadece gercek sancilari hissettigin gun yapma, dogum sonrasi da 1 hafta kullandircam dedi, nst kagidinda yavastan gercek sancilar gorulmeye baslamis dedi, sonrasinda pazara gittim Kerata asagilari baya zorluyor bakalim hayirlisi...
Ha bir de Ben kan gelse bile cok onemsemem diyordum kendi kendime , doktorum da uyardi kan ya da suyun gelirse Acil gel diye, sancilari bi sure evde cekmeyi tavsiye etti ki bnm de planim o, Yuzunu goremeyiz artik baya asagida dedi .. artik surpriz yumurtami dogunca gorcem kime benziyor cok merak ediyorum
Kan degerleri konusunda bnm degerlerim yukselmis ve cok iyi bi noktadaymis su an , haftada 3 gun 1,5 kasik keciboynuzu ozune sicak su koyup ictim hemoglobini dusuk olanlari tavsiye ederim arkadaslar bence o yaradi bana,, sekersiz bu arada, minigim 2,5 kilo yaklasik,,, Ben de sadece 5 kilo Aldim bakalim ins yawrusum biraz daha sabreder bekler de gramaji yukselir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?